Muuttosiivous

Muuttosiivous helposti yrittäjältä

Kotiavut

Muuttosiivous

Palvelu tarjoaa kattavan siivouksen muuttoon liittyen ja voi sisältää toiveesi mukaan eri työtehtäviä. Palveluun voi sisältyä niin loppusiivous vanhassa asunnossa kuin alkuvalmistelut uudessa kodissa. Voit valita, tehdäänkö siivous asiakkaan omilla vai yrittäjän tarvikkeilla, imuri on hyvä olla itselle.

Muuttosiivous ostetaan tuntiperusteisesti, ja tilatun työn kesto sekä asunnon koko vaikuttavat siihen, miten paljon työtehtäviä yrittäjä ehtii tehdä. Tilattavissa on kaksi palvelua muuttosiivoukseen. Toineen tehdään asiakkaan omailla siivoustarvikkeilla ja toisesa yrittäjä tuo mukanaan välineet ja tarvikkeet, imuri on hyvä olla itselle

Muuttosiivouksen tuntihinta vaihtelee eri yrittäjien kesken. Näet oman alueesi hinnaston ja tarkempaa tietoa yrittäjistä valitsemalla alta oma kaupunkisi. Tarkemapaa tietoa yrittäjistä ja vapaista ajoista saat kirjaumalla palveluun.

Tutustu tarkemmin palvelun käyttöohjeisiin.

Muuttosiivous hinta

Muuttosiivouksen voi tilata kahtena eri palveluna:

  1. Kotisiivous
  2. Kotisiivous + välineet

Palvelujen hinnat ovat kokonaishintoja eli asiakkaalta ei veloiteta muita kuluja. Voit lisäksi hyyödyntää kotitalousvähennyksen.

Yrittäjät

Saat tarkempaa tietoa alueesi yrittäjistä helpoiten kirjautumalla palveluun. Tututu tarkemmin ohjeeseen. Voit myös tilata alueesi yrittäjien esittelyn sähköpostilla tai sivun oikeassa laidassa olevien painikkeiden kautta

Muuttosiivous hinta alk.

32€

Muuttosiivous hinta kotitalousvähennyksen jälkeen alkaen 12,80 €/h.

Arvostelut

Kaikki yrittäjäarvostelut

Kaikki arvostelut

4,7/5

Kaikkien asiakkaiden arvostelujen keskiarvo

Mitä muuttosiivous sisältää

Muuttosiivous voi sisältää toiveesi mukaan eri työtehtäviä, ja luonnollisesti tilatun työn kesto ja asunnon koko vaikuttavat siihen, miten paljon työtehtäviä ehditään toteuttaa. Muuttosiivoukseen kuuluu yleensä lattioiden ja mattojen imurointi, lattioiden pesu, pölyjen pyyhintä, wc-tilojen pesu sekä keittiön pintojen puhdistus. Lisäksi voit esittää omat toiveesi, kuten ikkunoiden pesu, uunin ja jääkaapin puhdistus tai vaikkapa parvekkeen siivous.

Muuttosiivouksen varaaminen on joustavaa ja perustuu tuntikohtaiseen laskutukseen. Koska tarvittavan siivousajan arviointi voi olla haastavaa, suosittelemme ottamaan ensin yhteyttä yrittäjään, joka auttaa suunnittelemaan siivouksen tehokkaasti. Nopeimmin saat yhteyden yrittäjään suoraan varausjärjestelmämme kautta.

Miten pääset alkuun

Voit lähetää soittopyynnön alueesi yrittäjälle sivun oikeassa laidassa olevan painikkeen kautta kautta tai sähköpostilla osoitteeseen [email protected]

Nopeiten soittopyynnön lähettäminen yrittäjälle onnistuu kuitenkin suoraan varausjärjestelmämme kautta. Tällöin yrittäjä saa heti soittopyyntösi ja voit samalla tutustua yrittäjän esittelyyn. Varausjärjestelmän käyttö onnistuu rekisteröitymällä palveluun ja valitsemalla alueeksi oma kaupunkisi. Reksteröityminen on helppoa ja täytät vain yhteystietosi. Rekisteröityminen ei edellytä palvelun tilaamista. Emme myöskään tule lähettämään sinulle suuria määriä markkinointiviestejä.

Asiakas maksaa palvelun yrittäjälle varausta tehdessään, käytössäsi on useita maksutapoja kuten verkkopankki, MobilePay ja maksukortti. Maksun jälkeen sinulle toimitetaan sähköpostiin kuitti varauksesta ja yrittäjän tilausehdot. Asiakas voi varata myös toistuvan palvelun eli tehdä säännöllisen varauksen.

Muuttosiivous – Yrittäjät ja palvelut

Palvelu ostetaan tuntiperusteisesti ja se voi sisältää toiveesi mukaan eri työtehtäviä. Tilatun työn kesto ja asunnon koko vaikuttavat siihen, miten paljon työtehtäviä ehditään toteuttaa. Tilaaminen on helppoa kehittyneen varausjärjesteömän kautta.

Yrittäjät

Voit ensin tutustua yrittäjän esittelyyn joko kirjatumalla palveluun ja lähettämällä meille viestiä. Voi tutustua yrittäjään myös lähettämällä hänelle soittopyynnön.

Tilattavat palvelut

Muuttosiivouksen tilauksessa on kaksi vaihteohtoista palvelua: Kotisiivous ja kotisiivous+välineeet. Toinen palvelu suoritetaan asiakkaan välineillä ja toinen yrittäjän välineillä.

Muut kotipalvelut

Voit tilata yrittäjältä siivouksen lisäksi myös muuta kotipalvelua. Laajin Kotiavut Plus -palvelu räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan ja siihen sisältyy yrittäjän tekemä puhelinkartoitus.

Varausjärjestelmä

Voit varata muuttosiivouksen helposti sivustollamme olevan varausjärjestelmän kautta. Ennen tilaamista sinun kannattaa keskutella tilattavasta palvelusta yrittäjän kanssa.

Muuttosiivous

Usein kysytyt kysymykset

Onko minun oltava paikalla muuttosiivouksen aikana?

Sinun ei välttämättä tarvitse olla paikalla koko siivouksen ajan. Voit sopia yrittäjän kanssa avainten luovutuksesta ja muista käytännön järjestelyistä, näin tehty työ vastaa toiveitasi. Monet asiakkaat arvostavat palvelun joustavuutta.

Paljonko muuttosiivous maksaa?

Muuttosiivouksen hinta määräytyy tuntiperusteisesti, ja se voi vaihdella eri yrittäjien kesken. Lopullinen hinta riippuu myös tilattavan työn kestosta ja asunnon koosta. Suosittelemme ottamaan yhteyttä alueesi yrittäjään tarkemman hinta-arvion saamiseksi.

Tuleeko joku käymään ennen ensimmäistä siivouskertaa?

Ei tule. Käytännössä voit antaa ohjeet yrittäjälle, kun hän tulee ensimmäistä kertaa paikalle. Voit myös kirjoittaa varauksen lisätietoihin tarkempaa tietoa toiveistasi tai lähettää sähköpostilla toiveen keskustella etukäteen puhelimitse yrittäjän kanssa ennen ensimmäistä siivouskertaa.

Miten toimitaan jos tilattu muuttosiivous aika ei riitä?

Mikäli tilattu aika ei osoittaudu riittäväksi, voitte sopia paikan päällä yrittäjän kanssa lisäajasta. Voit maksaa lisävarauksen helposti maksulinkillä, joka lähetetään sinulle sähköpostiin.

Onko siivoojalla omat välineet?

Tilavissa on kaksi vaihtoehtoista palvelua:

  • Kotisiivous -palvelua, joka tehdään asiakkaan välineillä
  • Kotisiivous + välineet -palvelu, jossa yrittäjä tuo mukanaan välineet ja pesuaineet.
Sisältyykö muuttosiivoukseen ikkunoiden pesu?

Ikkunoiden pesu voi sisältyä palveluun, mutta se ei ole vakio osa muuttosiivousta. On tärkeää mainita tämä toive varattaessa palvelua, jotta yrittäjä voi suunnitella aikataulun ja tarvikkeet sen mukaisesti.

Kuinka kauan etukäteen minun tulee varata muuttosiivous?

Suosittelemme varaamaan muuttosiivouksen mahdollisimman ajoissa, erityisesti kiireisinä muuttoaikoina. Vähintään viikon tai kahden varoaika on suositeltavaa, jotta voit varmistaa yrittäjän saatavuuden ja riittävän ajan suunnittelulle.

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää soittopyynnön yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt.

Nopeimmin saat tietoa alueesi yrittäjistä luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa esite