Siivous Kouvola

Siivous Kouvolassa
yrittäjä Iralta

Siivous Kouvola

Siivous ja kotipalvelu Kouvola

Tilaa siivous Kouvola netistä, tuntihinta alkaen 34 euroa. Luotettava ja helppo tapa tilata siivous Kouvolassa. Voit tutustua ensin yrittäjään. Voit tilata yrittäjältä kotisiivouksen lisäksi myös muuta kotipalvelua.

Yrittäjinä toimii Ira. Asiakastyytyväisyys on korkealla tasolla, asiakaspalautteiden keskiarvo 4,7/5.

Kun kirjaudut palveluun, löydät yrittäjien esittelyt ja vapaat ajat. Voit myös jättää helposti soittopyynnön yrittäjälle. Kun olet tutustunut yrittäjään, varaaminen onnistuu helposti ja turvallisesti. Käytössäsi on monia maksutapoja, kuten verkkopankki, maksukortti tai MobilePay. Ennen tilaamista voit tutustua tarkemmin toimintaamme.

Siivous- ja kotipalvelun hinta Kouvolassa alkaen 34,00 €/h eli kotitalousvähennyksen jälkeen 13,60 €/h, muita kuluja ei peritä. Palveluiden hinnat voivat vaihdella eri yrittäjien kesken.

Voit tutustua Kotiavut.fi -esitteeseen, josta löydät tarkemmat ohjeet palvelun käyttöön.

Tilaa yrittäjän esittely sähköpostiisi!

Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, saat helposti tarkempaa tietoa Irasta ja varaustilanteesta lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Siivous Kouvola

  • Kotisiivous, tuntihinta 34,00€ sis.alv
  • Kotisiivous + välineet, tuntihinta 37,00€ sis.alv
  • Ikkunanpesu, tuntihinta 37,00€ sis.alv
  • Kotitalkkari-palvelu, tuntihinta 38,00€ sis.alv

Yrittäjät Kouvolassa

Yrittäjänä toimii Ira. Kirjautumalla palveluun, voit nähdä hänen vapaat ajat, esittelyn ja tilausehdot. Palveluun kirjautuminen ei edellytä tilaamista.

Saat tarkempaa tietoa yrittäjä Irasta myös lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Hinta alk.

34 €/h

Palveluiden hinta kotitalousvähennyksen jälkeen 13,60 €/h. Asiakkaalta ei veloiteta muita kuluja.

Asiakastyytyväisyys

Yrittäjäarvostelut Kouvolassa.

Kouvola

4,7/5

Kaikkien asiakkaiden arvostelujen keskiarvo

Miten saan lisätietoa tai tilaan palvelua

Helpoin ja nopein tapa on luoda tunnukset ja valita alueeksi Kouvola. Näet yrittäjän esittelyn, palveluiden hinnat ja vapaat ajankohdat. Sen jälkeen voit halutessasi tehdä saman tien varauksen.

Mikäli et halua vielä luoda tunnuksia, voit lähettää meille sähköpostia osoitteen [email protected]. Lähetämme sinulle tarkempaa tietoa palvelusta ja yrittäjästä.

Voit jättää yrittäjä Iralle helposti soittopyynnön

Luomalla tunnukset, voit helposti lähettää yrittäjälle yhteydenottopyynnön ja varauskyselyn. Näin voit keskustella yrittäjän kanssa ensi palvelutarpeistasi ja tehdä sen jälkeen haluamasi varauksen.

  • Luo tunnukset ja valitse oma alueesi
  • Valitse Varauskysely ja yhteydenottopyyntö
  • Tutustu yrittäjän esittelyyn 
  • Lähetä yhteydenottopyyntö yrittäjälle

Toimintamalli lyhyesti

Tilaa siivous Kouvolassa helposti paikalliselta yrittäjältä. Kouvolassa voit ostaa yrittäjältä siivousta ja muuta kotipalvelua sekä kotiatalkkari-palvelua. Siivous- ja kotipalvelut voivat sisältää toiveesi mukaan eri työtehtäviä ja luonnollisesti tilatun työn kesto ja asunnon koko vaikuttavat siihen, miten paljon työtehtäviä ehtii toteuttaa.

Asiakas maksaa palvelun yrittäjälle varausta tehdessään, käytössäsi on useita maksutapoja kuten verkkopankki ja maksukortti. Maksun jälkeen sinulle toimitetaan sähköpostiin kuitti varauksesta ja yrittäjän tilausehdot. Asiakas voi varata myös toistuvan palvelun eli tehdä säännöllisen varauksen. Tällöin yrittäjän varauskalenteriin tehdään useita varauksia ja jokainen yksittäinen varaus vahvistetaan erikseen. Toistuvassa palvelussa yksittäinen varaus veloitetaan asiakkaan maksukortilta varausta edeltävänä päivänä.

Siivous- ja kotipalvelun tuntihinta on edullinen ja asiakkaalta ei veloiteta muita kuluja. Voit vähentää palvelun hinnasta osan verotuksessasi kotitalousvähennyksenä. Vuonna 2022 kotitalousvähennys on 60 % palvelun arvonlisäverollisesta hinnasta. Voit tilata siivous- ja kotipalvelua myös vanhempiesi, isovanhempiesi tai appivanhempiesi kotiin ja saada myös siitä kotitalousvähennyksen.

Ajankohtaista

KOTITALOUSVÄHENNYS ON 60 % VUONNA 2022

KOTITALOUSVÄHENNYS ON 60 % VUONNA 2022

Nyt on mahtavia uutisia! Kotitalousvähennys nousee vuonna 2022 eli myös kotisiivous on sinulle entistä kannattavampaa ensi vuonna! Jos olet miettinyt siivouspalvelun tilaamista, nyt siihen ilman muuta kannattaa tarttua! Kun ostat kotisiivousta, maksat palvelun...

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää yhteydenottopyynnön ja varauskyselyn yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset ja kirjautumalla palveluun.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt. Voit tämän jälkeen halutessasi lähettää myös soittopyynnön yrittäjälle.

Löydät oman alueesi yrittäjien esittelyt myös luomalla tunnukset palveluun.

Tilaa esite