Helppo yrittäjämalli
Siivous- ja kotipalvelutyöhön

 

Lisätuloa siivous- ja kotipalvelutyöllä moniin
tarpeisiin yrittäjälle

Miksi sopii lisätuloksi monille?

1. Ei kiinteitä kuluja tai aloitusmaksuja
2. Ei sitoutumista
3. Voit pitää erillään muusta yritystoiminnastasi
4. Helppo ja pitkälti automatisoitu tapa hankkia asiakkaita
5. Hyvät lisätulot sivutoimisena yrittäjänä palkkatyön ohessa

Tarjoamme vapaan Avaimet käteen -toimintamallin siivous- ja kotipalvelutyöhön. Valitset vapaasti ne ajankohdat, milloin otat kotipalvelutyötä vastaan.

Saat käyttöösi verkkokaupan ja maksunvälityspalvelut, sähköisen varausjärjestelmän, markkinoinnin sekä muut tukipalvelut.  Hinnottelet itse tarjoamasi palvelut. Sinun ei tarvitse laskuttaa, sillä asiakkaiden maksut tilitetään sinulle automaattisesti.

Myös lisätulot sivutoimisena yrittäjänä onnistuu helposti ilman byrokratiaa. Tilaa esite ja hinnasto tai lähetä meille viestiä. Se ei sido sinua mitenkään.

Voit pitää erillään muusta yritystoiminnastasi

Helppo yrittäjämalli sopii sinulle, jos kaipaat lisätuloja oman päätoimialasi rinnalle, mutta haluat pitää ne erillään muusta yritystoiminnasta  

Helppo yrittäjämalli huomioi yritystoimintasi kausivaihtelut ja hiljaisemmat ajat.

Emme rajoita millään lailla sinun muuta yritystoimintaasi, vaan tarjoamme sen rinnalle hyvät lisätulot ja asiakkaita tarpeesi mukaan.

Toimimme mm. seuraavilla paikkakunnilla:

Espoo – Helsinki – Jyväskylä – Kirkkonummi– Kouvola – Kuopio – Lahti – Lohja – Oulu – Pori – Rovaniemi – Salo – Seinäjoki – Tampere – Turku – Tuusula – Ulvila – Vantaa – Ylöjärvi

Tarpeen mukaan voimme laajentaa toiminta-aluettamme.

Ei kiinteitä kuluja

Sevalian palvelumaksu on 14-18% ja maksat sen vain toteutuneista ja asiakkaan maksamista tilauksista. Mikäli asiakas peruisi varauksen, me palautamme palvelumaksun sinulle takaisin.

Sevalian palvelumaksu kattaa toimintamallista syntyvät kulut, kuten järjestelmäkustannukset, markkinoinnin, tuen asiakapalvelussa sekä maksuvälityspalvelut. Palvelumaksun lisäksi emme siis peri mitään kiinteitä kuluja tai aloitusmaksua. Reilua, eikö vain?

Voit tilata meiltä tarkemman hinnaston lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Joustaa tarpeesi mukaan

Voit valita täysin vapaasti ne ajankohdat, milloin otat kotipalvelutyötä vastaan. Saat käyttöösi oman sähköisen kalenterin, johon voit merkitä vapaita aikoja juuri silloin, kun se sinulle sopii.

Toimintamallimme sopii siis moniin tilanteisiin ja siihen ei tarvitse sitoutua. Kukin ottaa vastaan kotipalvelutyötä oman tarpeensa ja elämäntilanteensa mukaan. Sinä päätät itse.

Ole yhteydessä, niin kerromme lisää!

Saat tarkempaa tietoa Nooralta lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Voit myös itse tilata esitteen tai lähettää meille suoraan hakemuksella tarkempaa tietoa tarpeistasi. Voimme myös tarvittaessa sopia soittoajasta. Sinun kannattaa olla yhteydessä vaikka meillä ei tällä hetkellä ole toimintaaa sinun alueellasi, voimme nimittäin nopeasti laajentaa toiminta-aluetta.

Tutustu yrittäjiin

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Liittyykö toimintamalliin kiinteitä kuuluja tai aloitusmaksuja?

Emme peri mitään kiinteitä kuluja tai aloitusmaksuja. Maksat palvelumaksun vain toteutuneesta myynnistä. Palvelumaksun maksat Kotiavut.fi -kauppapaikkaa ylläpitävälle Sevalia Oy:lle.

 Mikäli sinulla ei ole myyntiä, sinulla ei ole myöskään kustannuksia. Mikäli asiakas peruu varauksen ja palautat maksun asiakkaalle, myös palvelumaksu palautetaan sinulle.

Miten rahaliikenne toimii?

Saat käyttöösi omat verkkokauppiastunnukset ja  asiakkaat maksavat palvelun sinulle tehdessään varausta. Verkkokauppatunnuksista ja maksunvälityspalveluista ei tule sinulle ylimääräisiä kustannuksia, sillä ne sisältyät Sevalian palvelumaksuun.

Asiakkaillasi on käytössä on useita sähköisiä maksutapoja, kuten esim. verkkopankki, maksukortti tai MobilePay.  Sevalian palvelumaksu veloitetaan automaattisesti asiakkaan maksun yhteydessä. Mikäli asiakas peruu varauksen, palvelumaksu palautetaan sinulle.  Rahaliikenne on siis pitkälti automatisoitu ja sinun ei tarvitse erikseen laskuttaa asiakkaita.

Helpossa yrittäjämallissa ei ole luottotappioriskiä, sillä asiakkaat maksavat palvelun sinulle etukäteen.

Rajoittaako toimintamalli nykyistä yritystoimintaani?

Ei rajoita. Voit sovittaa kotipalvelutyön omaan yritystoimintaan tarpeesi mukaan. Sinun ei tarvitse sitoutua tiettyyn tuntimäärää, vaan voit merkitä sähköiseen kalenteriin vapaita aikoja tarpeesi mukaan.

Helppo yrittäjämalli tarjoaa sinulle lisätuloja ja asiakkaita. Voit pitää sen erillään muusta yritystoiminnastasi.

Miten yrittäjämalli toimii palkkatyön tai eläkkeen rinnalla?

Toimii helposti ja mahdollistaa hyvät lisätulot, On monia palveluita, jotka hoitavat puolestasi kirjanpidon, paperityöt sekä alv- ja veroilmoitukset edullisesti. He hoitavat puolestasi myös toiminimen perustamisilmoituksen.

Toimintamallimme yhdistettynä kirjanpidon ja taloushallinnon palveluun tarjoaa sinulle tavan toimia yrittäjän ilman byrokratiaa ja paperitöitä. Ja luonnollisesti samalla hankkia hyvät lisätulot.

Lähetä meille viestiä, niin kerromme tarkemmin.

Millainen koulutus pitää olla?

Emme edellytä tiettyä koulutusta, riittää että hallitset hyvin tarjoamasi palvelut.

Millaisia palveluita voin tarjota?

Tällä hetkellä suosituimmat palvelut ovat normaaleja kodin ylläpitosiivouksia. Yhtä lailla voi tarjota vaikkapa kotitalkkaripalvelua. Asiakkaat tilaavat palvelun tuntiperusteisesti ja yleensä kerrallaan 2-4 tuntia. Sinä päätät itse, mitä palveluita tarjoat asiakkaille.

Miten palvelut hinnoitellaan?

Hinnoittelet itse tarjoamasi palvelut. Eri palveluiden tuntihinnat voivat vaihdella. Luonnollisesti palvelun hinta vaikuttaa tilausmäärin.

Olen aloittava yrittäjä toiselle toimialalla, sopiiko yrittäjämalli minulle?

Kyllä sopii. Aloittavana yrittäjänä on joskus haasteellista saada tarpeeksi nopeasti riittävä asiakaskunta. Välillä yrittäjillä on myös hiljaisia kausia ja ulkopuoliset tekijät voivat yllättäen vaikuttaa toimintaan. Kulut kuitenkin pyörivät koko ajan. 

Helppo yrittäjämalli tarjoaa sinulle lisätuloja ja asiakkaita ja voit pitää sen erillään muusta yritystoiminnastasi.

Liittyykö toimintamalliin paperityötä ja byrokratiaa?

Toimintamalli on pikälti automatisoitu ja sinä voit keskittyä tekemään kotipalvelutyötä silloin kun se sinulle sopii.

Jo toimivana yrittäjänä saat tarvittavat raportit järjestelmästämme kirjanpitoa varten.

Jos taas olet aloittava yrittäjä, on palveluita jotka hoitavat puolestasi kirjanpidon, paperityöt sekä alv- ja veroilmoitukset edullisesti. He hoitavat puolestasi myös toiminimen perustamisilmoituksen. Toimintamallimme yhdistettynä kirjanpidon ja taloushallinnon palveluun tarjoaa sinulle tavan toimia yrittäjän ilman byrokratiaa ja paperitöitä. Lähetä meille viestiä, niin kerromme tarkemmin

Kotiavut.fi ei toimi minun alueella, kannattaako hakea?

Kyllä kannattaa, voimme nopeasti laajentaa palvelun uudelle paikkakunnalla. Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme lisää.

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää soittopyynnön yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt.

Nopeimmin saat tietoa alueesi yrittäjistä luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa esite