Siivous Turku

Tilaa siivous Turku netistä – Kotisiivous Turku

Yrittäjinä Leena ja Virpi

Kotisiivous Turku

Siivous Turku

Siivouspalvelut Turku luotettavasti ja edullisesti. Voit tilata yrittäjältä siivousta ja muuta kotipalvelua.

Turun yrittäjinä toimivat Leena ja Virpi. Varaaminen onnistuu helposti muutamassa minuutissa. Voit maksaa turvallisesti palvelun yrittäjälle esimerkiksi verkkopankissa tai maksukortilla. Yrittäjä veloittaa palvelun tuntiperusteisesti ja muita kuluja ei veloita asiakkaalta.

Kotisiivous Turku hinta alkaen 33 €/h eli kotitalousvähennyksen jälkeen 13,20 €/h. Palveluiden hinnat voivat vaihdella eri yrittäjien kesken. Palveluina myös ikkunanpesu ja loppusiivous

Voit kertoa tarkemmat ohjeet yrittäjälle, kun hän tulee ensimmäistä kertaa paikalle. Voit myös lähettää yrittäjälle yhteydenottopyynnön ja keskustella puhelimitse etukäteen palvelutarpeistasi, tilaa kotisiivous Turku.

Siivous Turku Yrittäjä pesee lattian ja pyyhkii pölyt Turussa tilatussa siivouksessa.

Siivous Turku – Tilattavat palvelut

  • Kotisiivous Turku 33 €/h
  • Kotisiivous + välineet 35-37 €/h
  • Ikkunanpesu Turku 35-42 €/h
  • Kotiavut Plus 33 €/h
  • Kotiavut Plus välineillä 35 €/h

Palvelut voivat sisältää myös erilaista muuta kotiapua asiakkaan tarpeen mukaan.

Tutustu yrittäjiin – Siivous Turku

Yrittäjinä toimivat Leena ja Virpi. Kirjautumalla palveluun, voit nähdä yrittäjien tiedot, valokuvat ja esittelyt ja tilausehdot. Palveluun kirjautuminen ei edellytä tilaamista.

Hinta alk.

33 €/h

Palveluiden hinta kotitalousvähennyksen jälkeen 13,20 €/h. Muita kuluja ei veloiteta.

Yrittäjäarvostelut

Kaikki yrittäjäarvostelut

Turku

4,8/5

Kaikkien asiakkaiden arvostelujen keskiarvo

Miten tutustut palveluun – Siivous Turku

Saat tietoa alueesi yrittäjistä tilaamalla yrittäjien esittelyn sähköpostiisi tai lähettämällä yrittäjälle soittopyynnön sivun oikeassa laidassa olevien painikkeiden kautta.

Nopeiten saat kuitenkin tietoa Turun yrittäjistä rekisteröitymällä palveluun ja valitsemalla alueeksi Turku. Reksteröityminen on helppoa vain yhteystietosi täyttämällä. Rekisteröityminen ei edellytä palvelun tilaamista. Emme myöskään tule lähettämään sinulle suuria määriä markkinointiviestejä.

Miksi kannattaa rekisteröityä ja luoda tunnukset palveluun:

  • Näet heti oman alueesi yrittäjien tarkemmat esittelyt ja valokuvat
  • Näet reaaliajassa yrittäjien varauskalenterin vapaat ajat ja palveluiden hinnat
  • Nopein tapa olla yhteydesssä ja lähettää soittopyyntö yrittäjälle

Emme luovuta tietojasi kolmansille osapuolilla. Voit tutustua tästä tietosuojaselosteeseen.

Voimme lähettää harvakseltaan viestiä alueesi yrittäjistä ja heidän tarjoamista palveluistaan. Voit myös kieltää nämä viestit ilmoittamalla siitä meille sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Siivous Turku

Palvelua Turussa tarjoavat yrittäjät Leena ja Virpi. Molemmilla yrittäjillä on laajaa kokemusta siivouksesta ja monista muistakin työtehtävistä. Leena on tehnyt jo pidempään siivouksia, joten hänellä on pitkä lista tyytyväisiä vakiasiakkaita.

Molemmilla yrittäjillä on palveluina Kotisiivous Turku ja ikkunanpesu Turku. Palveluun voi sisältyä muutakin kotiapua kuten asiointipalvelua tai apua ruuanlaitossa – kysy lisää!

Voit maksaa palvelun yrittäjälle varausta tehdessään, käytössäsi on useita maksutapoja kuten verkkopankki, maksukortti ja MobilePay. Maksun jälkeen sinulle toimitetaan sähköpostiin kuitti varauksesta ja yrittäjän tilausehdot. Myös säännöllinen varaus onnistuu vaivattomasti ja joustavasti.

Huomioithan, että voit vähentää palvelun hinnasta osan verotuksessasi kotitalousvähennys. Voit tilata siivous- ja kotipalvelua myös vanhempiesi, isovanhempiesi tai appivanhempiesi kotiin ja saada myös siitä kotitalousvähennyksen. Tututustu ja kysy lisää siivous Turku.

Kotisiivous Turku tilattu kotisiivous, jossa yrittäjä toi mukanaan siivousvälineet ja tarvikkeet.

Yrittäjät ja palvelut

Voit tilata yrittäjiltä kotisiivousta ja muuta kotipalvelua. Palvelu ostetaan tuntiperusteisesti ja se voi sisältää toiveesi mukaan eri työtehtäviä. Tilatun työn kesto ja asunnon koko vaikuttavat siihen, miten paljon työtehtäviä ehditään toteuttaa.

Yrittäjät

Voit ensin tutustua yrittäjän esittelyyn joko kirjatumalla palveluun ja lähettämällä meille viestiä. Voi tutustua yrittäjään myös lähettämällä hänelle soittopyynnön.

Muutto- ja loppusiivous

Tarvittavaa aikaa on usein vaikea arvioida etukäteen. Tästä syystä on hyvä keskustella yrittäjän kanssa etukäteen. Voit lähettää yrittäjälle soittopyynnön ja hän ottaa sinuun mahdollisimman pikaisesti yhteyttä.

Muut kotipalvelut

Voit tilata yrittäjältä siivouksen lisäksi myös muuta kotipalvelua. Laajin Kotiavut Plus -palvelu räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan ja siihen sisältyy yrittäjän tekemä puhelinkartoitus.

Säännöllinen varaus

Voit sopia yrittäjän kanssa säännöllisestä varauksesta helposti ja ilman pitkää sitoutumista. Varaukset maksetaan helposti yksitellen. Voit milloin tahansa keskeyttää säännöllisen varauksen.

Siivous Turku

Usein kysytyt kysymykset

Onko minun oltava kotona kotisiivouksen aikana?

On hyvä, jos olet ensimmäisellä kerralla alussa paikalla antamassa yrittäjälle tarvittavat ohjeet. Voit sopia hänen kanssaan työtehtävistä, kertoa siivousvälineistä ja muista käytännön järjestelyistä, näin tehty työ vastaa toiveitasi. Muulla tavoin sinun ei tarvitse varautua Turun yrittäjän tuloon. Totta kai voit halutessasi olla kotona myös koko kotisiivouksen ajan.

Paljonko asuntoni siivoukseen menee aikaa?

Kotisiivous Turussa voi sisältää toiveesi mukaan eri työtehtäviä ja luonnollisesti tilatun työn kesto ja asunnon koko vaikuttavat siihen, miten paljon työtehtäviä ehditään toteuttaa. Käytännössä kolmen tai neljän tunnin kotisiivous riittää yleensä varsin kattavaan siivoukseen.

Tuleeko joku käymään ennen ensimmäistä siivouskertaa?

Ei tule. Käytännössä voit antaa ohjeet yrittäjälle, kun hän tulee ensimmäistä kertaa paikalle. Voit myös kirjoittaa varauksen lisätietoihin tarkempaa tietoa toiveistasi tai lähettää sähköpostilla toiveen keskustella etukäteen puhelimitse Turun yrittäjän kanssa ennen ensimmäistä siivouskertaa.

Miksi kalenterissa ei näy vapaita aikoja?

Silloin kaikki ajat on varattu ja varauksia ei voi tehdä. Voit tehdä tällöin palvelussa varauskyselyn. Välitämme varauskyselyn Turun yrittäjille ja olemme sinuun yhteydessä, mikäli joku heistä voi lisätä vapaita aikoja toivomallesi ajankohdalle.

Onko siivoojalla omat välineet?

Osa palveluista tehdään asiakkaan välineillä, mutta on myös mahdollista tilata palvelua, jossa Turun yrittäjä tuo mukanaan välineet ja pesuaineet.

Voinko tehdä säännöllisen varauksen?

Kyllä voit tehdä yrittäjälle säännöllisen varauksen eli toistuvan palvelun. Tällöin yrittäjän varauskalenteriin tehdään useita varauksia ja jokainen yksittäinen varaus vahvistetaan erikseen. Toistuvassa palvelussa yksittäinen varaus veloitetaan asiakkaan maksukortilta varausta edeltävänä päivänä. Asiakkaalle toimitetaan kunkin maksun yhteydessä kuitti maksusta ja Turun yrittäjän tilausehdot. Saat lisätietoa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Voinko saada säännöllisessä varauksessa aina saman yrittäjän?

Kyllä voit.

Ajankohtaista – Siivous Turku

Virpi hoitaa työt ripeästi

Virpi hoitaa työt ripeästi

Siivous Turku; Virpi ja Marjukka tuntevat toisensa hyvin ja ovat todella energinen ja aikaansaava kaksikko! Luonnollisesti työt hoituvat kaksin huomattavasti nopeammin, eli jos sinulla on pulaa ajasta ja siivous tulisi tehdä nopeasti, tämä tehotiimi on ratkaisu!

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää yhteydenottopyynnön ja varauskyselyn yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset ja kirjautumalla palveluun.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt. Voit tämän jälkeen halutessasi lähettää myös soittopyynnön yrittäjälle.

Löydät oman alueesi yrittäjien esittelyt myös luomalla tunnukset palveluun.

Tilaa esite