Siivous Turku

Siivous Turku netistä – Tilaa kotisiivous ja ikkunanpesu Turku
Yrittäjinä Leena sekä Virpin & Marjukan tiimi

Kotisiivous Turku

Siivous Turku

Siivous Turku luotettavasti ja edullisesti. Voit tilata yrittäjältä siivousta ja muuta kotipalvelua.

Turun yrittäjinä toimii Leena ja Virpin & Marjukan tiimi. Varaaminen onnistuu helposti muutamassa minuutissa. Voit maksaa turvallisesti palvelun yrittäjälle esimerkiksi verkkopankissa tai maksukortilla. Yrittäjä veloittaa palvelun tuntiperusteisesti ja muita kuluja ei veloita asiakkaalta.

Siivous Turku hinta alkaen 33 €/h eli kotitalousvähennyksen jälkeen 13,20 €/h. Palveluiden hinnat voivat vaihdella eri yrittäjien kesken. Palveluina myös ikkunanpesu ja loppusiivous

Voit kertoa tarkemmat ohjeet yrittäjälle, kun hän tulee ensimmäistä kertaa paikalle. Voit myös lähettää yrittäjälle yhteydenottopyynnön ja keskustella puhelimitse etukäteen palvelutarpeistasi.

Tutustu ja tilaa kotisiivous Turku, löydät Kotiavut.fi -esitteestä tarkemmat ohjeet palvelun tilaamiseen.

Yrittäjä pesee lattian ja pyyhkii pölyt Turussa tilatussa siivouksessa.

Siivouspalvelut Turku

  • Kotisiivous Turku 33-37 €/h
  • Kotisiivous + välineet 35-37 €/h
  • Ikkunanpesu Turku 35-37 €/h
  • Kotiavut Plus 33 €/h
  • Kotiavut Plus välineillä 35 €/h

Siivous Turku voi sisältää myös erilaista muuta kotiapua asiakkaan tarpeen mukaan.

Siivous Turku

Yrittäjinä toimii Leena sekä Virpin & Marjukan tiimi. Kirjautumalla palveluun, voit nähdä yrittäjien tiedot, valokuvat ja esittelyt ja tilausehdot. Palveluun kirjautuminen ei edellytä tilaamista.

Hinta alk.

33 €/h

Palveluiden hinta kotitalousvähennyksen jälkeen 13,20 €/h. Muita kuluja ei veloiteta.

Yrittäjäarvostelut

Kaikki yrittäjäarvostelut

Kaikki arvostelut

4,7/5

Kaikkien asiakkaiden arvostelujen keskiarvo

Tutustu ja tilaa siivous Turku

Helpoin tapa on luoda tunnukset ja valita alueeksi siivous Turku. Tunnusten luominen ei edellytä tilaamista. Näet palvelussa yrittäjä Leenan ja Virpin & Marjukan tiimin esittelyn, palveluiden hinnat ja vapaat ajankohdat.

Voit myös helposti lähettää heille soittopyynnön. Näin voit keskustella yrittäjän kanssa ensin palvelutarpeistasi ja palvlelun kestosta ja tehdä sen jälkeen haluamasi varauksen.

Mikäli et halua vielä luoda tunnuksia, voit lähettää meille sähköpostia osoitteen [email protected]. Lähetämme sinulle tarkempaa tietoa Turun alueen siivousyrittäjistä. Tutustu ja tilaa siivous Turku.

  • Kirjaudu ja valitse oma alueesi
  • Valitse Varauskysely ja yhteydenottopyyntö
  • Tutustu yrittäjän esittelyyn 
  • Lähetä yhteydenottopyyntö yrittäjälle

Siivous Turku

Siivous Turku – Palvelua Turussa tarjoavat yrittäjät Leena ja Virpin & Marjukan tiimi. Molemmille yrittäjillä on laajaa kokemusta siivouksesta ja monista muistakin työtehtävistä. Leena on tehnyt jo pidempään siivouksia, joten hänellä on pitkä lista tyytyväisiä vakiasiakkaita.

Molemmilla yrittäjillä on palveluina Kotisiivous Turku ja ikkunanpesu Turku. Palveluun voi sisältyä muutakin kotiapua kuten asiointipalvelua tai apua ruuanlaitossa – kysy lisää!

Voit maksaa palvelun yrittäjälle varausta tehdessään, käytössäsi on useita maksutapoja kuten verkkopankki, maksukortti ja MobilePay. Maksun jälkeen sinulle toimitetaan sähköpostiin kuitti varauksesta ja yrittäjän tilausehdot. Myös säännöllinen varaus onnistuu vaivattomasti ja joustavasti.

Huomioithan, että voit vähentää palvelun hinnasta osan verotuksessasi kotitalousvähennys. Voit tilata siivous- ja kotipalvelua myös vanhempiesi, isovanhempiesi tai appivanhempiesi kotiin ja saada myös siitä kotitalousvähennyksen.Tutustu ja tilaa siivous Turku,

Turussa tilattu kotisiivous, jossa yrittäjä toi mukanaan siivousvälineet ja tarvikkeet.

Ajankohtaista

Tehokaksikko hoitaa työt vauhdilla

Tehokaksikko hoitaa työt vauhdilla

Siivous Turku; Virpi ja Marjukka tuntevat toisensa hyvin ja ovat todella energinen ja aikaansaava kaksikko! Luonnollisesti työt hoituvat kaksin huomattavasti nopeammin, eli jos sinulla on pulaa ajasta ja siivous tulisi tehdä nopeasti, tämä tehotiimi on ratkaisu!

HYVÄÄ VUODEN 2023 ALKUA!

HYVÄÄ VUODEN 2023 ALKUA!

Mikäli päätät hemmotella itseäsi tänä vuonna ostamalla itsellesi puhtaan kodin ja aikaa hemmotteluun, meiltä löytyy kotisiivousta ja kotisiivoojia. He tulevat mielellään avuksesi arkeen, jotta sinä voit välillä rentoutua ja nauttia pienen hemmotteluhetken kiireen keskellä. Ja mikä parasta, kotitalousvähennys on myös tänä vuonna 60 %!

Oletko kiinnostunut palvelusta? Ota yhteyttä!

Ajanvaraus

Kotipalveluyrittäjäksi

Tutustu yrittäjämalliin

Tee hakemus

Seuraa meitä

Ota yhteyttä

[email protected]

Sevalia Oy, Y-tunnus 2699760-3

Kotiavut | [email protected] | Tietosuojaseloste | Web Design made with WebAmy

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää yhteydenottopyynnön ja varauskyselyn yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset ja kirjautumalla palveluun.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt. Voit tämän jälkeen halutessasi lähettää myös soittopyynnön yrittäjälle.

Löydät oman alueesi yrittäjien esittelyt myös luomalla tunnukset palveluun.

Tilaa esite