Siivous Turku

Tilaa siivous Turku netistä – Kotisiivous Turku

Yrittäjinä Leena, Virpi, Janni & Petri

Kotisiivous Turku

Siivous Turku

Siivouspalvelut Turku luotettavasti ja edullisesti. Voit tilata yrittäjältä siivousta ja muuta kotipalvelua.

Turun yrittäjinä toimivat Leena, Virpi, Janni & Petri. Varaaminen onnistuu helposti muutamassa minuutissa. Voit maksaa turvallisesti palvelun yrittäjälle esimerkiksi verkkopankissa tai maksukortilla. Yrittäjä veloittaa palvelun tuntiperusteisesti ja muita kuluja ei veloita asiakkaalta.

Kotisiivous Turku hinta alkaen 35 €/h eli kotitalousvähennyksen jälkeen 14 €/h. Palveluiden hinnat voivat vaihdella eri yrittäjien kesken. Palveluina myös ikkunanpesu ja loppusiivous

Voit kertoa tarkemmat ohjeet yrittäjälle ensimmäisen käynnin yhteydessä. Voit myös lähettää yrittäjälle yhteydenottopyynnön ja keskustella puhelimitse etukäteen palvelutarpeistasi, tilaa kotisiivous Turku.

Siivous Turku Yrittäjä pesee lattian ja pyyhkii pölyt Turussa tilatussa siivouksessa.

Siivous Turku – Tilattavat palvelut

Lisäpalvelut (voi varailla vain yllä olevien palveluiden lisänä!):

 • ​Saunan pesu 39-44 €
 • Kylpyhuoneen tehopesu 39-44 €
 • Yläpölyt (kaappien päälliset, valaisimet yms.) 34-40 €
 • Ruoanlaitto tai leivonta 39-42 €
 • Pyykki- ja vaatehuolto 21-39 €
 • Uunin puhdistus 21-49 €
 • Jääkaapin puhdistus 21-49 €
 • Lemmikin ulkoilutus 21-49 €
 • Asiointipalvelu 40-49 €

Palvelut ja niiden hinnat voivat vaihdella yrittäjän mukaan!

Tutustu yrittäjiin – Siivous Turku

Yrittäjinä toimivat Leena, Virpi, Janni ja Petri. Kirjautumalla palveluun, voit nähdä yrittäjien tiedot, valokuvat ja esittelyt ja tilausehdot. Palveluun kirjautuminen ei edellytä tilaamista.

Hinta alk.

35 €/h

Palveluiden hinta kotitalousvähennyksen jälkeen 14 €/h. Muita kuluja ei veloiteta.

Yrittäjäarvostelut

Kaikki yrittäjäarvostelut

Turku

4,8/5

Kaikkien asiakkaiden arvostelujen keskiarvo

Miten tutustut palveluun – Siivous Turku

Saat tietoa alueesi yrittäjistä tilaamalla yrittäjien esittelyn sähköpostiisi tai lähettämällä yrittäjälle soittopyynnön sivun oikeassa laidassa olevien painikkeiden kautta.

Nopeiten saat kuitenkin tietoa Turun yrittäjistä rekisteröitymällä palveluun ja valitsemalla alueeksi Turku. Reksteröityminen on helppoa vain yhteystietosi täyttämällä. Rekisteröityminen ei edellytä palvelun tilaamista. Emme myöskään tule lähettämään sinulle suuria määriä markkinointiviestejä.

Miksi kannattaa rekisteröityä ja luoda tunnukset palveluun:

 • Näet heti oman alueesi yrittäjien tarkemmat esittelyt ja valokuvat
 • Näet reaaliajassa yrittäjien varauskalenterin vapaat ajat ja palveluiden hinnat
 • Nopein tapa olla yhteydesssä ja lähettää soittopyyntö yrittäjälle

Emme luovuta tietojasi kolmansille osapuolilla. Voit tutustua tästä tietosuojaselosteeseen.

Voimme lähettää harvakseltaan viestiä alueesi yrittäjistä ja heidän tarjoamista palveluistaan. Voit myös kieltää nämä viestit ilmoittamalla siitä meille sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Siivous Turku

Palvelua Turussa tarjoavat yrittäjät Leena, Virpi, Janni ja Petri. Yrittäjillä on kokemusta siivouksesta ja monista muistakin työtehtävistä. Leena on tehnyt jo pidempään siivouksia, joten hänellä on pitkä lista tyytyväisiä vakiasiakkaita.

Yrittäjillä on palveluina Kotisiivous Turku ja ikkunanpesu Turku. Palveluun voi sisältyä muutakin kotiapua kuten asiointipalvelua tai apua ruuanlaitossa – kysy lisää!

Voit maksaa palvelun yrittäjälle varausta tehdessään, käytössäsi on useita maksutapoja kuten verkkopankki, maksukortti ja MobilePay. Maksun jälkeen sinulle toimitetaan sähköpostiin kuitti varauksesta ja yrittäjän tilausehdot. Myös säännöllinen varaus onnistuu vaivattomasti ja joustavasti.

Huomioithan, että voit vähentää palvelun hinnasta osan verotuksessasi kotitalousvähennys. Voit tilata siivous- ja kotipalvelua myös vanhempiesi, isovanhempiesi tai appivanhempiesi kotiin ja saada myös siitä kotitalousvähennyksen. Tututustu ja kysy lisää siivous Turku.

Kotisiivous Turku tilattu kotisiivous, jossa yrittäjä toi mukanaan siivousvälineet ja tarvikkeet.

Yrittäjät ja palvelut

Voit tilata yrittäjiltä kotisiivousta ja muuta kotipalvelua. Palvelu ostetaan tuntiperusteisesti ja se voi sisältää toiveesi mukaan eri työtehtäviä. Tilatun työn kesto ja asunnon koko vaikuttavat siihen, miten paljon työtehtäviä ehditään toteuttaa.

Yrittäjä Leena

Leena on luonteeltaan ystävällinen ja rauhallinen arjen avustaja ja ehdoton luottamus on hänelle kaiken perusta. Hän tulee mielellään auttamaan kotisi töissä, että arkesi sujuu paremmin. Voi lähettää Leenalle soittopyynnön, niin voitte keskustella kotiisi liittyvistä tarpeista enemmän.

Yrittäjä Virpi

Mitä paremmat ohjeet Virpi saa siivoustyöhön, sen tehokkaammin hän pystyy siivouksen toteuttamaan. Toiveista on hyvä keskustella yrittäjän kanssa etukäteen. Voit lähettää Virpille soittopyynnön ja hän ottaa sinuun mahdollisimman pikaisesti yhteyttä.

Yrittäjä Janni

Janni on intohimoinen järjestelijä ja hän auttaa mielellään erilaisten tilojen tavarakaaoksen selättämisessä yhdessä. Näissä töissä Jannia innostaa nopeasti näkyvä muutos ja sen tuoma keveämpi tunne. Työtä Janni tekee nuorella energialla ripeästi, mutta huolellisesti, aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden pohjalta. 

Yrittäjä Petri

Petri tarjoaa monipuolisesti kotitalkkaripalveluita ja sen lisäksi myös ikkunanpesua, muuttosiivousta, loppusiivousta ja kodin digiapua. Voit lähettää Petrille soittopyynnön, niin hän soittaa sinulle ja voitte keskustella kotiisi liittyvistä projekteista.

 

Siivous Turku

Usein kysytyt kysymykset

Paljonko maksaa siivous Turku?

Siivous Turku tuntihinta on alkaen 33 euroa. Kyseessä on kokonaishinta ja siihen ei lisätä piilokuluja. Voit myös hyödyntää kotitalousvähennyksen, sinulle toimitetaan vuodenvaihteen jälkeen tarvittavat tiedot kotitalousvähennyksen hakemista varten. Hinnat voivat vaihdella yrittäjien mukaan.

Miten saan tietoa siivous Turku yrittäjistä?

Kun kirjaudut palveluun, voit nähdä Turun yrittäjien tarkat esittelyn ja tilausehdot. Palveluun kirjautuminen ei edellytä tilaamista. Voit myös keskustella yrittäjän kanssa puhelimitse ennen ensimmäistä tilauskertaa lähettämällä yrittäjälle soittopyynnön.

Kuinka nopeasti voin saada siivouksen Turussa?

Löydät yrittäjien ajantasaisen varauskalenterin kirjautumalla kotiavut.fi -palveluun. Mikäli palvelussa ei ole varattavissa sinulle sopivaa aikaa, voit lähettää helposti Turun yrittäjälle soittopyynnön tai tehdä erillisen varauskyselyn. Näin on usein mahdollista löytää sinulle sopiva palvelu.

Paljonko asuntoni siivoukseen menee aikaa?

Kotisiivous Turku voi sisältää toiveesi mukaan eri työtehtäviä ja luonnollisesti tilatun työn kesto ja asunnon koko vaikuttavat siihen, miten paljon työtehtäviä ehditään toteuttaa. Käytännössä kolmen tai neljän tunnin kotisiivous riittää yleensä varsin kattavaan siivoukseen.

Onko siivoojalla omat välineet?

Osa palveluista tehdään asiakkaan välineillä, mutta on myös mahdollista tilata palvelua, jossa Turun yrittäjä tuo mukanaan välineet ja pesuaineet.

Onnistuuko säännöllinen siivous Turku palvelu?

Kyllä, voit tehdä yrittäjälle säännöllisen varauksen eli toistuvan palvelun. Tällöin yrittäjän varauskalenteriin tehdään useita varauksia ja jokainen yksittäinen varaus vahvistetaan erikseen. Toistuvassa palvelussa yksittäinen varaus veloitetaan asiakkaalta viimeistään varausta edeltävänä päivänä. Asiakkaalle toimitetaan kunkin maksun yhteydessä kuitti maksusta ja Turun yrittäjän tilausehdot. Saat lisätietoa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Voinko tilata ikkunapesu Turku-palvelun?

Kyllä voit. Ikkunnapesu Turku sisältää ikkunoiden lasipintojen, välien ja puitteiden perusteellisen pesun. Palveluun kuuluu, että yrittäjämme tuo mukanaan kaikki tarvittavat ikkunapesuvälineet ja -aineet. Huomioithan, että emme pese erityisen korkeita ikkunoita, joiden puhdistaminen vaatisi telineiden tai tikapuiden käyttöä. Yrittäjämme käyttää tarvittaessa jatkovartta helpottaakseen pesua. Arvioi, että yhden normaalikokoisen ikkunan pesuun kuluu noin 20-30 minuuttia.

Ajankohtaista – Siivous Turku

Virpi hoitaa työt ripeästi!

Virpi hoitaa työt ripeästi!

Palveluina Virpillä on kotisiivoukset ja ikkunanpesut. Lisäksi voi tiedustella mm. jääkaapin puhdistusta, uuninpesua, vaatehuoltoa/silittämistä, kukkien/pihan kastelua, lemmikin ulkoilutusta sekä asiointipalvelua.

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää soittopyynnön yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt.

Nopeimmin saat tietoa alueesi yrittäjistä luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa esite