Nopein tapa saada yhteys yrittäjään

Soittopyyntö ja varauskysely

Soittopyyntö yrittäjälle

Voit lähetää soittopyynnön alueesi yrittäjälle sivun oikeassa laidassa olevan painikkeen kautta kautta tai sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Nopeiten soittopyynnön lähettäminen yrittäjälle onnistuu kuitenkin suoraan varausjärjestelmämme kautta. Tällöin yrittäjä saa heti soittopyyntösi ja voit samalla tutustua yrittäjän esittelyyn. Varausjärjestelmän käyttö onnistuu rekisteröitymällä palveluun ja valitsemalla alueeksi oma kaupunkisi.

Reksteröityminen on helppoa ja täytät vain yhteystietosi. Rekisteröityminen ei edellytä palvelun tilaamista. Emme myöskään tule lähettämään sinulle suuria määriä markkinointiviestejä.

Emme luovuta tietojasi kolmansille osapuolilla. Voit tutustua tästä tietosuojaselosteeseen. Voimme lähettää harvakseltaan viestiä alueesi yrittäjistä ja heidän tarjoamista palveluistaan. Voit myös kieltää nämä viestit ilmoittamalla siitä meille sähköpostilla.

 

Varausjärjestelmässä voit tutustua yrittäjän esittelyyn

Varausjärjestelmästä löydät helposti oman alueesi yrittäjien esittelyt ja valokuvat.

Lähetä soittopyyntö ja varauskysely yrittäjälle

Soittopyynnön ja varauskyselyn lähettäminen yrittäjälle onnistuu helposti:

Varauskyselyyn voit jo tässä vaiheessa alustavasti valita sinulle sopivan palvelun ja ajankohdan. Voit myös kertoa yrittäjälle jo tässä vaiheessa lisätieto palvelutarpeestasi. Koska samalla alueella voi toimia monia yrittäjiä, valitset vielä yrittäjän, jolle lähetät soittopyynnön ja varauskyselyn.

 

Mitä tapahtuu yrittäjän yhteydenoton jälkeen

Kun olet keskustellut palvelutarpeestasi yrittäjän kanssa, voit tilata palvelua helposti varausjärjestelmän kautta.

 

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää soittopyynnön yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt.

Nopeimmin saat tietoa alueesi yrittäjistä luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa esite