Käyttöohjeet

Miten tilaan palvelua

Käyttöohjeet

Näin tilaat siivous- ja kotipalvelun yrittäjältä:

Voit tehdä säännöllisen varauksen

Voit sopia yrittäjän kanssa säännöllisestä varauksesta joustavasti. Jokainen yksittäinen varaus vahvistetaan ja maksetaan erikseen. Helpoiten maksat varaukset maksukortilla, milloin maksu veloitetaan automaattisesti varausta edeltävänä päivänä. On mahdollista maksaa varaukset palvelussa myös yksitellen. Maksusta toimitetaan kuitti ja tilausehdot sähköpostiisi.

Halutessasi saat lisätietoa säännöllisestä varauksesta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Miten toimitaan, kun yrittäjä tulee?

On hyvä, jos olet ensimmäisellä kerralla alussa paikalla antamassa yrittäjälle tarvittavat ohjeet. Voit sopia hänen kanssaan työtehtävistä, kertoa siivousvälineistä ja muista käytännön järjestelyistä, näin tehty työ vastaa toiveitasi. Muulla tavoin sinun ei tarvitse varautua yrittäjän tuloon.

Voit kirjoittaa varauksen lisätietoihin tarkempaa tietoa toiveistasi. Voit myös lähettää palvelussa helposti yrittäjälle yhteydenottopyynnön ja keskustella yrittäjän kanssa etukäteen puhelimitse.

Palvelujen sisällöt

Siivous- ja kotipalvelut voivat sisältää toiveesi mukaan eri työtehtäviä ja luonnollisesti tilatun työn kesto ja asunnon koko vaikuttavat siihen, miten paljon työtehtäviä ehditään toteuttaa. Yleensä kotisiivoukseen kuuluu lattioiden ja mattojen imurointi, lattian pesu, tiskipöydän puhdistus, pölyjen pyyhintä ja wc-tilojen pesu. Voit tilatun ajan puitteissa esittää yrittäjälle omat toiveesi, kuten esimerkiksi mattojen tuuletus, petivaatteiden tuuletus ja vaihto tai saunanpesu. Nämä toiveet voit merkitä jo varauksen lisätietoihin.

Tutustu tästä tarkemmin palveluihin.

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää yhteydenottopyynnön ja varauskyselyn yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset ja kirjautumalla palveluun.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt. Voit tämän jälkeen halutessasi lähettää myös soittopyynnön yrittäjälle.

Löydät oman alueesi yrittäjien esittelyt myös luomalla tunnukset palveluun.

Tilaa esite