Käyttöohjeet

Miten tilaan palvelua

Omat käyttäjätunnukset varausjärjestelmään

Palvelua voit tilata tällä hetkellä seuraavilla paikkakunnilla:

Espoo – Helsinki – Joensuu – Jyväskylä – Kirkkonummi– Kouvola – Kuopio – Lahti – Lohja – Oulu – Pori – Rovaniemi – Salo – Seinäjoki – Tampere – Turku – Tuusula – Ulvila – Vantaa – Ylöjärvi

Saat nopeiten tietoa oman alueesi yrittäjistä rekisteröitymällä palveluun. Reksteröityminen on helppoa vain yhteystietosi täyttämällä. Rekisteröityminen ei edellytä palvelun tilaamista. Emme myöskään tule lähettämään sinulle suuria määriä markkinointiviestejä.

Miksi kannattaa rekisteröityä ja luoda tunnukset palveluun:

  • Näet heti oman alueesi yrittäjien tarkemmat esittelyt ja valokuvat
  • Näet reaaliajassa yrittäjien varauskalenterin vapaat ajat ja palveluiden hinnat
  • Nopein tapa olla yhteydesssä ja lähettää soittopyyntö yrittäjälle

Emme luovuta tietojasi kolmansille osapuolilla. Voit tutustua tästä tietosuojaselosteeseen.

Miten toimitaan, kun yrittäjä tulee?

On hyvä, jos olet ensimmäisellä kerralla alussa paikalla antamassa yrittäjälle tarvittavat ohjeet. Voit sopia hänen kanssaan työtehtävistä, kertoa siivousvälineistä ja muista käytännön järjestelyistä, näin tehty työ vastaa toiveitasi. Muulla tavoin sinun ei tarvitse varautua yrittäjän tuloon.

Voit kirjoittaa varauksen lisätietoihin tarkempaa tietoa toiveistasi. Voit myös lähettää palvelussa helposti yrittäjälle yhteydenottopyynnön ja keskustella yrittäjän kanssa etukäteen puhelimitse.

Palvelujen sisällöt

Siivous- ja kotipalvelut voivat sisältää toiveesi mukaan eri työtehtäviä ja luonnollisesti tilatun työn kesto ja asunnon koko vaikuttavat siihen, miten paljon työtehtäviä ehditään toteuttaa. Yleensä kotisiivoukseen kuuluu lattioiden ja mattojen imurointi, lattian pesu, tiskipöydän puhdistus, pölyjen pyyhintä ja wc-tilojen pesu. Voit tilatun ajan puitteissa esittää yrittäjälle omat toiveesi, kuten esimerkiksi mattojen tuuletus, petivaatteiden tuuletus ja vaihto tai saunanpesu. Nämä toiveet voit merkitä jo varauksen lisätietoihin.

Tutustu tästä tarkemmin palveluihin.

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää soittopyynnön yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt.

Nopeimmin saat tietoa alueesi yrittäjistä luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa esite