Siivous Espoo

Kotisiivous Espoo helposti
Tilaa siivous Espoo yrittäjältä

Yrittäjinä Katja ja Mavis

Siivouspalvelut Espoo

Siivous Espoo

Siivous Espoo helposti yrittäjältä. Tutustu ensin Katjaan ja Mavisiin, jotka tarjoavat laadukkaita kotisiivouspalveluita ja muita kotipalveluita Espoossa.

Yrittäjinä toimii Katja ja Mavis. Kirjautumalla palveluun löydät yrittäjien esittelyt ja saatavilla olevat vapaat ajat. Voit helposti varata ajan heiltä ja tilata kotisiivouksen tai muita tarvitsemiasi palveluita. Yrittäjät tarjoavat myös joustavat ja räätälöidyt ratkaisut erilaisiin tarpeisiin.

Varauksen tekeminen on helppoa ja turvallista, ja sinulla on monia maksutapavaihtoehtoja, kuten verkkopankki, maksukortti tai MobilePay. Voit siis valita juuri sinulle sopivan maksutavan.

Kotisiivous Espoo alkaen 40€/h eli kotitalousvähennyksen jälkeen 16€/h. Palveluiden hinnat voivat vaihdella eri yrittäjien kesken.

Voit antaa yksityiskohtaisempia ohjeita yrittäjälle, kun hän tulee ensimmäistä kertaa paikalle, tai voit keskustella puhelimitse palvelutarpeistasi etukäteen. Yrittäjät ovat joustavia ja haluavat varmistaa, että palvelu vastaa juuri sinun tarpeitasi. Tutustu ja tilaa siivouspalvelut Espoo.

Tutustu tästä palvelun käyttöohjeisiin.

Siivous Espoo yrittäjä pesee ikkunaa tilatussa siivouspalvelussa.

Kotisiivous Espoo – Laadukkaat siivouspalvelut yrittäjältä

  • Kotisiivous Espoo, tuntihinta 40-45€/h
  • Kotisiivous Espoo sis. välineet, tuntihinta 49€/h
  • ikkunanpesu Espoo tuntihinta 45€/h
  • Kotiavut Plus, tuntihinta 40 €/h

Tutustu tästä tarkemmin palvelun sisältöihin.

MAVISILLA & KATJALLA ON TUTUSTUMISTARJOUS 3 TUNNIN KOTISIIVOUKSEEN -10%!

Siivous Espoo -Tutustu yrittäjiin

Tällä hetkellä yrittäjinä toimii Mavis ja Katja. Kirjautumalla palveluun, voit nähdä vapaat ajat, esittelyn ja tilausehdot. Palveluun kirjautuminen ei edellytä tilaamista.

Saat tarkempaa tietoa yrittäjästä myös lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected].Tutustu ja tilaa siivous Espoo.

Hinta alk.

40 €/h

Palvelun tuntihinta kotitalousvähennyksen jälkeen 16 €/h. Asiakkaalta ei veloiteta muita kuluja.

Asiakastyytyväisyys

Kaikki yrittäjäarvostelut

Kaikki arvostelut

4,7/5

Kaikkien asiakkaiden arvostelujen keskiarvo

Siivous Espoo – Miten tutustun yrittäjiin

Saat tietoa alueesi siivous Espoo -yrittäjistä tilaamalla heidän esittelyn sähköpostiisi tai lähettämällä yrittäjälle soittopyynnön sivun oikeassa laidassa olevien painikkeiden kautta.

Nopeiten saat kuitenkin tietoa Espoon yrittäjistä rekisteröitymällä palveluun ja valitsemalla alueeksi Espoo. Reksteröityminen on helppoa vain yhteystietosi täyttämällä. Rekisteröityminen ei edellytä palvelun tilaamista. Emme myöskään tule lähettämään sinulle suuria määriä markkinointiviestejä.

Miksi kannattaa rekisteröityä ja luoda tunnukset palveluun:

  • Näet heti oman alueesi yrittäjien tarkemmat esittelyt ja valokuvat
  • Näet reaaliajassa yrittäjien varauskalenterin vapaat ajat ja palveluiden hinnat
  • Nopein tapa olla yhteydesssä ja lähettää soittopyyntö yrittäjälle

Emme luovuta tietojasi kolmansille osapuolilla. Voit tutustua tästä tietosuojaselosteeseen.

Voimme lähettää harvakseltaan viestiä alueesi yrittäjistä ja heidän tarjoamista palveluistaan. Voit myös kieltää nämä viestit ilmoittamalla siitä meille sähköpostilla osoitteeseen [email protected]. Tutustu ja tilaa kotisiivous Espoo.

Siivous Espoo

Tilaa siivous Espoo helposti paikalliselta yrittäjältä. Yrittäjinä toimii tällä hetkellä Katja ja Mavis. Espoossa voit ostaa yrittäjältä siivousta ja muuta kotipalvelua tai kotitalkkaripalvelua. Siivous- ja kotipalvelut voivat sisältää toiveesi mukaan eri työtehtäviä, ja luonnollisesti tilatun työn kesto ja asunnon koko vaikuttavat siihen, miten paljon työtehtäviä ehtii toteuttaa. Siivouspalvelut Espoo ja kotisiivous Espoo nyt helposti netistä.

Asiakas maksaa palvelun yrittäjälle varausta tehdessään. Käytössäsi on useita maksutapoja, kuten verkkopankki ja maksukortti.Makusnvälittäjänä toimii Paytrail Oyj. Maksun jälkeen sinulle toimitetaan sähköpostiin kuitti varauksesta ja yrittäjän tilausehdot. Asiakas voi varata myös toistuvan palvelun eli tehdä säännöllisen varauksen. Tällöin yrittäjän varauskalenteriin tehdään useita varauksia, ja jokainen yksittäinen varaus vahvistetaan erikseen. Toistuvassa palvelussa yksittäinen varaus veloitetaan asiakkaan maksukortilta varausta edeltävänä päivänä. Valitsemalla siivous Espoo tai kotisiivous Espoo, voit nauttia huolellisesta ja luotettavasta palvelusta.

Siivous Espoo -kotipalvelun tuntihinta on edullinen, eikä asiakkaalta veloiteta muita kuluja. Voit vähentää palvelun hinnasta osan verotuksessasi kotitalousvähennyksenä.

Voit tilata siivous- ja kotipalvelua myös vanhempiesi, isovanhempiesi tai appivanhempiesi kotiin ja saada myös siitä kotitalousvähennyksen. Valitse siis siivous Espoo tai kotisiivous Espoo ja nauti puhtaasta ja viihtyisästä kodista ilman ylimääräistä vaivaa.

Siivous Espoo - Yrittäjä pesee lattiaa tilastussa siivouspalvelussa

Siivous Espoo yrittäjät ja palvelut

Espoon yrittäjät tarjoavat kotisiivousta ja ikkunanpesua sekä Kotiavut Plus palvelua. Kotipalvelut voivat yrittäjästä riippuen sisältää mm. kukkien hoitoa, vaatehuoltoa ja asiointipalvelua. Mikäli jokin toiveesi ei ole listalla, voit tiedustella yrittäjältä, onko se mahdollista toteuttaa siivouksen yhteydessä.

Yrittäjä Mavis

Mavis on ahkera ja ystävällinen pitkän kokemuksen omaava sairaanhoitaja. Hänen sydäntään lähellä on senioreiden avustus. Kaiken keskipisteenä on aina asiakas ja palvelu räätälöidään asiakkaan mukaan.

Yrittäjä Katja

Katja on reipas ja iloinen yrittäjä ja hän hoitaa työt ripeästi, mutta huolellisesti. Hän pitää ihmisten auttamisesta arjessa, jolloin asiakkaalla jää aikaa enemmän itselleen, siivoamisen sijaan.

Kotiavut Plus

Voit tilata Espoossa Kotiavut Plus -palvelua Mavisilta. Siivouspalvelut Espoo räätälöidään tarpeesi mukaan ja siihen sisältyy yrittäjän tekemä puhelinkartoitus palvelutarpeestasi.

Säännölinen varaus Espoossa

Voit sopia Espoon yrittäjän kanssa säännöllisestä varauksesta helposti ja ilman pitkää sitoutumista. Varaukset maksetaan helposti yksitellen. Voit milloin tahansa keskeyttää säännöllisen varauksen.

Siivous Espoo

Usein kysytyt kysymykset

Miten saan tietoa Espoon yrittäjistä?

Kun kirjaudut palveluun, voit nähdä Espoon yrittäjien tiedot, valokuvan ja esittelyn ja tilausehdot. Palveluun kirjautuminen ei edellytä tilaamista. Voit myös keskustella yrittäjän kanssa puhelimitse ennen ensimmäistä tilauskertaa lähettämällä palvelussa yrittäjälle yhteydenottopyynnön.

Voinko tehdä Espoossa säännöllisen varauksen?

Kyllä voit tehdä säännöllisen varauksen Espoossa. Säännöllinen varaus on joustava ja voit sopia yrittäjän kanssa tarpeen mukaan yksittäisen varausten siirtämisestä tai poistamisesta. Maksaminen on helpppoa ja sinulla on monta tapaa maksaa yksittäinen varaus.

Voinko tilata muutto- ja loppusiivousta Espoossa?

Kyllä voit. Palvelu ostetaan tuntiperusteisesti ja loppu- ja muuttosiivouksiin tarvittavaa aikaa on vaikea arvioida etukäteen. Tästä syystä on yleensä hyvä keskustella Espoon yrittäjän kanssa etukäteen muutto- ja loppusiivouksesta.
Paras tapa on ottaa etukäteen yhteyttä yrittäjään kirjautumalla palveluun ja lähettämällä yhteydenottopyyntö. Näin voit ensin keskustella yrittäjän kanssa puhelimitse palvelutarpeesta ja tehdä sen jälkeen varaus.

Kun olet keskustellut palvelutarpeestasi yrittäjän kanssa, voit tehdä varauksen helposti varausjärjestelmän kautta. Mikäli tilattu aika ei osoittaudu riittäväksi, voitte sopia paikan päällä yrittäjän kanssa lisäajasta ja maksaa sen helposti maksulinkillä, joka lähetetään sinulle sähköpostiin.

Tuleeko joku käymään ennen ensimmäistä varausta?

Ei tule. Käytännössä voit antaa ohjeet Espoon yrittäjälle, kun hän tulee ensimmäistä kertaa paikalle. Voit myös kirjoittaa varauksen lisätietoihin tarkempaa tietoa toiveistasi tai lähettää sähköpostilla toiveen keskustella etukäteen puhelimitse yrittäjän kanssa ennen ensimmäistä siivouskertaa.

Miten voit peruuttaa varauksen?

Voit peruuttaa tilauksen veloituksetta ilmoittamalla siitä suoraan Espoon yrittäjälle tai sähköpostitse viimeistään kaksi (2) päivää ennen sovittua palvelun suoritushetkeä. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitetaan yhden (1) tunnin palvelumaksua vastaava summa.

Mitä jos en ole tyytyväinen palveluun?

Jos et ole tyytyväinen yrittäjän tarjoaman Siivouspalvelu Espoo-palvelun sisältöön, voit ilmoittaa siitä suoraan Rebekka ja Mavis -yrittäjille viimeistään kaksi (2) vuorokautta palvelun suoritusajankohdan jälkeen.

Entä jos yrittäjä aiheuttaa vahingon?

Yrittäjä vastaa välittömistä esine- ja henkilövahingoista, jotka aiheutuvat yrittäjän toiminasta. Tarkemmat tiedot yrittäjän vastuusta löydät Espoon yrittäjän tilausehdoista ennen tilaamista. Jokainen yrittäjä sitoutuu tilausehdoissa ottamaan ja pitämään yllä vastuuvakuutuksen tätä toimintaa varten. Vahinkotilanteessa voit ilmoittaa siitä suoraan yrittäjälle.

Selvyyden vuosi todetaan, että alustaa ylläpitävä Sevalia Oy ei ole tilauksen osapuoli eikä vastaa miltään osin yrittäjän aiheuttamista vahingoista.

Ajankohtaista – Siivous Espoo

Tutustu yrittäjä Katjaan

Tutustu yrittäjä Katjaan

Olen Katja, yrittäjä, ja tarjoan kotisiivous- ja ikkunanpesupalveluita Espoossa Tavoitteenani on tehdä kaikki työt huolella ja ripeästi, jotta sinulla jää enemmän aikaa omille tärkeille asioillesi. Ei tarvitse enää tuhlata aikaa siivoamiseen! Palvelen asiakkaitani...

Espoossa yrittäjä Mavis

Espoossa yrittäjä Mavis

Yrittäjä Mavis tarjoaa siivous- ja kotipalveluita Espoossa. Mavis on kokenut sairaanhoitaja ja hän reipas, ystävällinen ja asiakaspalvelutaitoinen. Hänellä on yli 10 vuoden kokemus hoito- ja hoiva-alalta. Mavis on työskennellyt sairaalan vanhusten vuodeosastoilla ja...

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää yhteydenottopyynnön ja varauskyselyn yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset ja kirjautumalla palveluun.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt. Voit tämän jälkeen halutessasi lähettää myös soittopyynnön yrittäjälle.

Löydät oman alueesi yrittäjien esittelyt myös luomalla tunnukset palveluun.

Tilaa esite