Siivous Espoo

Kotisiivous Espoo helposti
Tilaa siivous Espoo yrittäjältä

Yrittäjinä Mavis ja Katja

Siivouspalvelut Espoo

Siivous Espoo

Siivous Espoo helposti yrittäjältä. Tutustu ensin Katjaan ja Mavisiin, jotka tarjoavat laadukkaita kotisiivouspalveluita ja muita kotipalveluita Espoossa.

Kirjautumalla palveluun löydät yrittäjien esittelyt ja saatavilla olevat ajat. Voit helposti varata ajan heiltä ja tilata kotisiivouksen tai muita tarvitsemiasi palveluita. Yrittäjät tarjoavat myös joustavat ja räätälöidyt ratkaisut erilaisiin tarpeisiin.

Varauksen tekeminen on helppoa ja turvallista, ja sinulla on monia maksutapavaihtoehtoja, kuten verkkopankki, maksukortti tai MobilePay. Voit siis valita juuri sinulle sopivan maksutavan.

Kotisiivous Espoo alkaen 40€/h eli kotitalousvähennyksen jälkeen 16€/h. Palveluiden hinnat voivat vaihdella eri yrittäjien kesken.

Tutustu myös Kotiavut.fi -esitteeseen, josta löydät ohjeet palvelun käyttöön.

Tutusti yrittäjän esittelyyn!

Kirajutumalla palveluen, läöydät yrittäjien esittelyt. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, saat helposti tarkempaa tietoa yrittäjistä ja varaustilanteesta lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Yrittäjä pesee ikkunaa Espoon tilatussa siivouspalvelussa.

Siivous Espoo

  • Kotisiivous Espoo, tuntihinta 40-45€/h
  • Kotisiivous Espoo sis. välineet, tuntihinta 49€/h
  • ikkunanpesu Espoo tuntihinta 45€/h
  • Kotiavut Plus, tuntihinta 40 €/h

MAVISILLA & KATJALLA ON TUTUSTUMISTARJOUS 3 TUNNIN KOTISIIVOUKSEEN -10%!

Yrittäjät Espoossa

Tällä hetkellä yrittäjinä toimii Mavis ja Katja. Kirjautumalla palveluun, voit nähdä vapaat ajat, esittelyn ja tilausehdot. Palveluun kirjautuminen ei edellytä tilaamista.

Saat tarkempaa tietoa yrittäjästä myös lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected].Tutustu ja tilaa siivous Espoo.

Hinta alk.

40 €/h

Palvelun tuntihinta kotitalousvähennyksen jälkeen 16 €/h. Asiakkaalta ei veloiteta muita kuluja.

Asiakastyytyväisyys

Kaikki yrittäjäarvostelut

Kaikki arvostelut

4,7/5

Kaikkien asiakkaiden arvostelujen keskiarvo

Tutustu ja tilaa siivous Espoo

Helpoin ja nopein tapa on luoda tunnukset ja valita alueeksi siivous Espoo. Näet yrittäjän esittelyn, palveluiden hinnat ja vapaat ajankohdat. Sen jälkeen voit halutessasi tehdä saman tien varauksen.

Mikäli et halua vielä luoda tunnuksia, voit lähettää meille sähköpostia osoitteen [email protected]. Lähetämme sinulle tarkempaa tietoa palvelusta ja yrittäjästä. Tutustu ja tilaa kotisiivous Espoo.

Luomalla tunnukset, voit helposti lähettää yrittäjälle yhteydenottopyynnön ja varauskyselyn. Näin voit keskustella yrittäjän kanssa ensi palvelutarpeistasi ja tehdä sen jälkeen haluamasi varauksen.

  • Kirjaudu ja valitse oma alueesi
  • Valitse Varauskysely ja yhteydenottopyyntö
  • Tutustu yrittäjän esittelyyn 
  • Lähetä yhteydenottopyyntö yrittäjälle

Siivous Espoo

Tilaa siivous Espoo helposti paikalliselta yrittäjältä. Yrittäjivä toimii tällä htekellä Katja ja Mavis. Espoossa voit ostaa yrittäjältä siivousta ja muuta kotipalvelua tai kotitalkkaripalvelua. Siivous- ja kotipalvelut voivat sisältää toiveesi mukaan eri työtehtäviä, ja luonnollisesti tilatun työn kesto ja asunnon koko vaikuttavat siihen, miten paljon työtehtäviä ehtii toteuttaa. Siivous Espoo ja kotisiivous Espoo nyt helposti netistä.

Asiakas maksaa palvelun yrittäjälle varausta tehdessään. Käytössäsi on useita maksutapoja, kuten verkkopankki ja maksukortti. Maksun jälkeen sinulle toimitetaan sähköpostiin kuitti varauksesta ja yrittäjän tilausehdot. Asiakas voi varata myös toistuvan palvelun eli tehdä säännöllisen varauksen. Tällöin yrittäjän varauskalenteriin tehdään useita varauksia, ja jokainen yksittäinen varaus vahvistetaan erikseen. Toistuvassa palvelussa yksittäinen varaus veloitetaan asiakkaan maksukortilta varausta edeltävänä päivänä. Valitsemalla siivous Espoo tai kotisiivous Espoo, voit nauttia huolellisesta ja luotettavasta palvelusta.

Siivous Espoo -kotipalvelun tuntihinta on edullinen, eikä asiakkaalta veloiteta muita kuluja. Voit vähentää palvelun hinnasta osan verotuksessasi kotitalousvähennyksenä.

Voit tilata siivous- ja kotipalvelua myös vanhempiesi, isovanhempiesi tai appivanhempiesi kotiin ja saada myös siitä kotitalousvähennyksen. Valitse siis siivous Espoo tai kotisiivous Espoo ja nauti puhtaasta ja viihtyisästä kodista ilman ylimääräistä vaivaa.

Yrittäjä pesee lattiaa Espoon kotisiivouksessa.

Ajankohtaista

HYVÄÄ VUODEN 2023 ALKUA!

HYVÄÄ VUODEN 2023 ALKUA!

Mikäli päätät hemmotella itseäsi tänä vuonna ostamalla itsellesi puhtaan kodin ja aikaa hemmotteluun, meiltä löytyy kotisiivousta ja kotisiivoojia. He tulevat mielellään avuksesi arkeen, jotta sinä voit välillä rentoutua ja nauttia pienen hemmotteluhetken kiireen keskellä. Ja mikä parasta, kotitalousvähennys on myös tänä vuonna 60 %!

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää yhteydenottopyynnön ja varauskyselyn yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset ja kirjautumalla palveluun.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt. Voit tämän jälkeen halutessasi lähettää myös soittopyynnön yrittäjälle.

Löydät oman alueesi yrittäjien esittelyt myös luomalla tunnukset palveluun.

Tilaa esite