Siivous Helsinki

Siivous Helsinki helposti – Tilaa kotisiivous Helsinki
yrittäjinä Rebekka, Mavis ja Katja

Kotisiivous Helsinki

Siivous Helsinki

Siivous Helsinki luotettavasti ja edullisesti. Tutustu ensin yrittäjä Katjaan, Mavisiin ja Rebekkaan, he tarjoavat laadukasta kotisiivousta ja muuta kotipalvelua Helsingissä.

Kirjautumalla palveluun löydät yrittäjien esittelyt ja saatavilla olevat ajat. Voit helposti varata tilata heiltä kotisiivouksen tai muita tarvitsemiasi palveluita. Yrittäjät tarjoavat myös joustavat ja räätälöidyt ratkaisut erilaisiin tarpeisiin.

Varauksen tekeminen on helppoa ja turvallista, ja sinulla on monia maksutapavaihtoehtoja, kuten verkkopankki, maksukortti tai MobilePay. Voit siis valita juuri sinulle sopivan maksutavan.

Siivous Helsinki hinta alkaen 40 €/h eli kotitalousvähennyksen jälkeen 16 €/h, muita kuluja ei peritä. Palveluiden hinnat voivat vaihdella eri yrittäjien kesken.

Voit tutustua Kotiavut.fi -esitteeseen, josta löydät tarkemmat ohjeet palvelun tilaamiseen.

Tilaa yrittäjien esittely sähköpostiisi!

Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, saat helposti tarkempaa tietoa Helsingin yrittäjistä ja varaustilanteesta lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Yrittäjä pyyyhkii pölyt ja imuroi, kun tilaat siivouksen Helsingissä

Kotisiivous Helsinki

  • Kotisiivous Helsinki, tuntihinta 40-45€/h
  • Kotisiivous + välineet Helsinki, tuntihinta 49€/h
  • Ikkunanpesu Helsinki, tuntihinta 45€/h
  • Kotiavut Plus, tuntihinta 40 €/h
  • Kotiavut Plus välineillä, tuntihinta 42 €/h

MAVISILLA & KATJALLA ON TUTUSTUMISTARJOUS 3 TUNNIN KOTISIIVOUKSEEN -10%!

Siivous Helsinki

Yrittäjinä toimii Rebekka, Mavis ja Katja. Kirjautumalla palveluun, voit nähdä yrittäjän tiedot, valokuvat ja esittelyn ja tilausehdot. Palveluun kirjautuminen ei edellytä tilaamista.

Saat tarkempaa tietoa Helsingin yrittäjistä myös lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Tutustu ja tilaa siivous Helsnki.

Hinta alk.

40 €/h

Palveluiden hinta kotitalousvähennyksen jälkeen 16 €/h. Asiakkaalta ei veloiteta muita kuluja.

Asiakastyytyväisyys

Yrittäjäarvostelut Helsingissä

Helsinki

4,7/5

Kaikkien asiakkaiden arvostelujen keskiarvo

Tutustu ja tilaa siivous Helsinki

Helpoin tapa on luoda tunnukset ja valita alueeksi Helsinki. Tunnusten luominen ei edellytä tilaamista. Näet palvelussa yrittäjä Rebekan esittelyn, palveluiden hinnat ja vapaat ajankohdat. Voit myös helposti lähettää Rebekalle soittopyynnön. Näin voit keskustella yrittäjän kanssa ensin palvelutarpeistasi ja palvlelun kestosta ja tehdä sen jälkeen haluamasi varauksen.

Mikäli et halua vielä luoda tunnuksia, voit lähettää meille sähköpostia osoitteen [email protected].Tutustu ja tilaa siivous Helsinki.

  • Luo tunnukset ja valitse Helsingistä oma alueesi
  • Valitse Varauskysely ja yhteydenottopyyntö
  • Tutustu yrittäjän esittelyyn 
  • Lähetä yhteydenottopyyntö yrittäjälle

Siivous Helsinki

Tilaa siivous Helsinki helposti yrittäjältä. Helsingissä voit ostaa yrittäjältä siivousta ja muuta kotipalvelua tai kotitalkkaripalvelua. Siivous- ja kotipalvelut voivat sisältää toiveesi mukaan eri työtehtäviä, ja luonnollisesti tilatun työn kesto ja asunnon koko vaikuttavat siihen, miten paljon työtehtäviä ehtii toteuttaa. Siivous Helsinki ja kotisiivous Helsinki helposti netistä.

Rebekka on lämminhenkinen yrittäjä, joka on tarjonnut palvelua jo pidemmpään. Hänellä onkin paljon tyytyväisiä ja vakituisia asiakkaita. Asiakkaat pitävät erityisesti Rebekan luotettavuudesta ja ripeästä työstä, laadusta tinkimättä.

Asiakaspalautetta, mitä Rebekka on saanut siivouksista:
*Olin supertyytyväinen, todella siistiä jälkeä, aion käyttää jatkossakin Rebekan palveluita ja suositella muille!
*Tosi hyvin meni, Rebekka oli ajoissa paikalla ja kuunteli hyvin ohjeita ja teki sen mitä pyydettiin.
*Olemme oikein tyytyväisiä ja siivouksen jälki oli erinomaista. Tilaamme palvelua jatkossakin.

Maksaminen tapahtuu varausta tehdessä yrittäjälle, ja maksutapoina ovatesimerkiksi verkkopankki tai maksukortti. Kuitti varauksesta lähetetään sähköpostilla maksun jälkeen ja sisältää yrittäjän tilausehdot. Voit myös tehdä säännölliseen varauksen joustavasti ja helposti.

Siivous Espoo -kotipalvelun tuntihinta on edullinen, eikä asiakkaalta veloiteta muita kuluja. Voit vähentää palvelun hinnasta osan verotuksessasi kotitalousvähennyksenä. . Voit tilata siivous- ja kotipalvelua myös vanhempiesi, isovanhempiesi tai appivanhempiesi kotiin ja saada myös siitä kotitalousvähennyksen. Valitse siis siivous Helsinki tai kotisiivous Helsinki ja nauti puhtaasta ja viihtyisästä kodista ilman ylimääräistä vaivaa.

Kotisiivous palvelussa yrittäjä Helsingissä imuroi tai tekee muita kotitöitä kuten vaatteiden silitystä.

Ajankohtaista

HYVÄÄ VUODEN 2023 ALKUA!

HYVÄÄ VUODEN 2023 ALKUA!

Mikäli päätät hemmotella itseäsi tänä vuonna ostamalla itsellesi puhtaan kodin ja aikaa hemmotteluun, meiltä löytyy kotisiivousta ja kotisiivoojia. He tulevat mielellään avuksesi arkeen, jotta sinä voit välillä rentoutua ja nauttia pienen hemmotteluhetken kiireen keskellä. Ja mikä parasta, kotitalousvähennys on myös tänä vuonna 60 %!

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää yhteydenottopyynnön ja varauskyselyn yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset ja kirjautumalla palveluun.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt. Voit tämän jälkeen halutessasi lähettää myös soittopyynnön yrittäjälle.

Löydät oman alueesi yrittäjien esittelyt myös luomalla tunnukset palveluun.

Tilaa esite