Siivous Helsinki

Siivous Helsinki helposti – Tilaa kotisiivous Helsinki yrittäjältä

Siivouspalvelu Helsinki -yrittäjinä Rebekka ja Heli

Kotisiivous Helsinki

Siivous Helsinki

Siivous Helsinki luotettavasti ja edullisesti. Tutustu ensin yrittäjä Rebekkaan ja Heliin, he tarjoavat laadukasta kotisiivousta ja muuta kotipalvelua Helsingissä.

Kirjautumalla palveluun löydät yrittäjien esittelyt ja saatavilla olevat ajat. Varaa helposti netistä siivooja Helsinki, ikkunanpesu Helsinki tai muita tarvitsemiasi palveluita. Yrittäjät tarjoavat myös joustavat ja räätälöidyt ratkaisut erilaisiin tarpeisiin.

Varauksen tekeminen on helppoa ja turvallista, ja sinulla on monia maksutapavaihtoehtoja, kuten verkkopankki, maksukortti tai MobilePay. Voit siis valita juuri sinulle sopivan maksutavan.

Siivous Helsinki hinta alkaen 40 €/h eli kotitalousvähennyksen jälkeen 16 €/h, muita kuluja ei peritä. Palveluiden hinnat voivat vaihdella eri yrittäjien kesken.

Voit kertoa tarkkoja ohjeita yrittäjälle ensimmäisellä käynnillä, tai voit myös keskustella puhelimitse palvelutarpeistasi etukäteen. Yrittäjät kuuntelevat toiveitasi ja haluavat varmistaa, että palvelu vastaa juuri sinun tarpeitasi. Tutustu ja tilaa siivouspalvelu Helsnki

Tutustu Kotiavut.fi -palvelun käyttöohjeisiin.

Siivous Helsinki yrittäjä pyyyhkii pölyt ja imuroi, kun tilaat siivouksen Helsingissä

Kotisiivous Helsinki – Monipuoliset kotipalvelut

Tilattavissa on myös muuttosiivous Helsinki -palvelu

Lisäpalvelut; näitä voi tilata vain yllä mainittujen pääpalveluiden lisänä:

 • Jääkaapin puhdistus 30 €
 • Uunin puhdistus 30 €
 • Pyykki- ja vaatehuolto 30 €
 • Lemmikin ulkoilutus 25 €
 • Saunan pesu 50 €
 • Kylpyhuoneen tehopesu 50 €
 • Yläpölyt (kaappien pääliset, valaisimet yms.) 50 €

Tutustu tästä tarkemmin siivouspalvelu Helsinki sisältöihin

HUOMIO: HELILLÄ ON -10% TUTUSTUMISTARJOUS 3-4 TUNNIN KOTISIIVOUKSEEN!

Siivous Helsinki – Tutustu yrittäjiin

Yrittäjinä toimii Rebekka ja Heli. Kirjautumalla palveluun, voit nähdä siivooja Helsinki -yrittäjän tiedot, valokuvat ja esittelyn ja tilausehdot. Palveluun kirjautuminen ei edellytä tilaamista.

Saat tarkempaa tietoa Helsingin yrittäjistä myös lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Tutustu ja tilaa siivous Helsinki.

Hinta alk.

40 €/h

Siivouspalvelu Helsinki hinta kotitalousvähennyksen jälkeen 16 €/h. Asiakkaalta ei veloiteta muita kuluja.

Arvostelut – Esimerkkejä

 • Tosi hyvin meni, Rebekka oli ajoissa paikalla ja kuunteli hyvin ohjeita ja teki sen mitä pyydettiin.
 • Olemme oikein tyytyväisiä ja siivouksen jälki oli erinomaista. Tilaamme palvelua jatkossakin.
 • Helsinki

  4,7/5

  Kaikkien asiakkaiden arvostelujen keskiarvo

  Siivous Helsinki – Luo tili ja tutustu

  Tervetuloa tutustumaan Siivous Helsinki -palveluun. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa, täytä vain yhteystiedot. Tunnusten luominen ei sido tilaamiseen ja emme myöskään lähetä sinulle suurta määrää markkinointiviestejä. Luomalla tunnukset näe Helsingin yrittäjien esittelyt, vapaat ajat ja palveluiden hinnat.

  Miksi kannattaa luoda tunnukset:

  • Löydät Helsingin yrittäjien tarkat esittelyt ja valokuvat.
  • Ajantasainen varauskalenteri ja siivous Helsinki -yrittäjien palveluiden hinnat
  • Nopein tapa lähettää viesti tai soittopyyntö yrittäjälle

  Sinun tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, voit tutustua tarkemmin tietosuojaselosteeseemme lisätietojen saamiseksi. Voimme lähettää silloin tällöin viestiä siivous Helsinki -yrittäjistä ja heidän tarjoamista palveluistaan. Voit halutessasi kieltää viestit ilmoittamalla siitä meille sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

  Luo tunnukset ja tutustu kotisiivous Helsinki -palveluun ja yrittäjiin.

  5 syytä tilata siivous Helsinki

  Jos harkitset kotisiivouspalvelun käyttöönottoa, tässä on viisi syytä, miksi kannattaa tilata siivooja Helsinki kotiavut.fi-palvelusta:

  1. Mukautettavuus ja joustavuus: Asiakkaat voivat helposti varata ja räätälöidä kotisiivouspalvelunsa tarpeidensa mukaan. Lisäksi yrittäjät tarjoavat joustavia ratkaisuja asikkaiden erilaisiin tarpeisiin.

  2. Helppo viestintä: Asiakkaat voivat antaa tarkkoja ohjeita ja keskustella palvelutarpeistaan suoraan yrittäjän kanssa, joko henkilökohtaisesti ensimmäisen käynnin yhteydessä tai puhelimitse etukäteen, mikä takaa, että palvelu vastaa täsmälleen odotuksia.

  3. Laaja palveluvalikoima: Palvelu kattaa perusteellisen siivouksen, kuten pölyjen pyyhkimisen ja imuroinnin, sekä muita kotitöitä, kuten vaatteiden silityksen, kukkien hoitoa, vaatehuoltoa ja asiointipalvelua, antaen asiakkaille mahdollisuuden nauttia monipuolisesta kotipalvelusta. On mahdollista tilata myös ikkunanpesu Helsinki.

  4. Turvallinen tapa maksaa: Asiakkaat voivat maksaa palvelusta turvallisesti ja mukavasti käyttäen erilaisia maksutapavaihtoehtoja, kuten verkkopankkia, maksukorttia tai MobilePaytä. Maksunvälittäjänä toimii Paytrail Oyj. Lisäksi asiakkaat saavat kuittinsa sähköpostilla, mikä helpottaa maksuprosessia ja tuo lisäluottamusta.

  5. Kilpailukykyinen hinnoittelu: Siivouspalveluiden hinnat alkavat 40 €/h, ja kotitalousvähennyksen jälkeen hinta siis 16 €/h. Palveluun ei sisälly piilokuluja.

  Tutustu palveluun tarkemmin ja löydä sinulle sopivin siivooja Helsinki.

  Helsinki kotisiivous Kotisiivous palvelussa yrittäjä Helsingissä imuroi tai tekee muita kotitöitä kuten vaatteiden silitystä.

  Siivous Helsinki yrittäjät ja palvelut

  Helsingissä voit tilata yrittäjiltä kotisiivousta ja ikkunanpesu Helsinki sekä Kotiavut Plus -palvelua. Kotipalvelut voivat yrittäjästä riippuen sisältää mm. kukkien hoitoa, vaatehuoltoa ja asiointipalvelua. Voit tehdä yksittäisen varauksen tai sopia yrittäjän kanssa säännöllisestä varauksesta. Jos yrittäjän kalenterissa ei näy vapaita aikoja, voit lähettää hänelle tiedustelun, jolloin hän voi lisäillä uusia aikoja, tilanteensa mukaan.

  Yrittäjä Rebekka

  Rebekka on järjestelmällinen ja empaattinen yrittäjä. Hän on luotettava ja hoitaa kotisi, kuin omansa. Rebekka pystyy työskentelemään hyvin joustavasti, joten aikoja löytyy hyvin.

  Yrittäjä Heli

  Siivoustyön lisäksi Heli auttaa myös muissa arjen askareissa, kuten pihatöissä ja asioiden hoidossa. Hän pitää mielellään seuraa ikäihmisille. Myös eläimet ovat lähellä Helin sydäntä, joten kissojen ja koirien hoito ja ulkoilutus onnistuu muiden kotitöiden ohella.

  Säännölinen varaus Helsingissä

  Voit sopia Helsingin yrittäjien kanssa säännöllisestä varauksesta helposti ja ilman pitkää sitoutumista. Varaukset maksetaan helposti yksitellen. Voit milloin tahansa keskeyttää säännöllisen varauksen.

  Tutustu tarkemmin säännöllisen varaukseen tästä.

  Tutustu ensin yrittäjään

  Koska luottamus on tärkeintä, voit tutustua yrittäjään ennen tilaamista. Kun rekisteröidyt tai kirjaudut palveluun, voit nähdä siivouspalvelut Helsinki-yrittäjien tiedot, valokuvat ja esittelyt sekä tilausehdot. Palveluun rekisteröityminen ei edellytä tilaamista. Voit myös keskustella yrittäjän kanssa puhelimitse ennen ensimmäistä tilauskertaa lähettämällä palvelussa yrittäjälle soittopyynnön.

  Siivous Helsinki

  Usein kysytyt kysymykset

  Miten saan tarkempaa tietoa siivous Helsinki yrittäjistä?

  Kun kirjaudut palveluun, voit nähdä Helsinkin yrittäjien tarkemmat esittelyt, palvelujen hinnat ja sisällöt. Tunnusten luominen ei edellytä tilaamista. Voit myös keskustella ennen tilamista yrittäjän kanssa lähettämällä helposti soittopyynnön.

  Paljonko kotisiivous Helsinki palvelu maksaa?

  Kotisiivous Helsinki -palvelun tuntihinta on alkaen 40 euroa. Tämä tuntihinta on kokonaishinta ja asiakkaalta ei veloiteta piilokuluja. Voit vähentää osan maksusta kotitalousvähennyksenä, sinulle toimitetaan vuodenvaihteen jälkeen tarvittavat tiedot kotitalousvähennyksen hakemista varten. Siivouspalvelu Helsinki -hinnat voivat vaihdella yrittäjien mukaan.

  Kuinka nopeasti siivous Helsinki palvelun voi tilata?

  Usein siivouspalvelun voi tilata nopeasikin lähipäiville. Löydät yrittäjien ajantasaisen varauskalenterin kirjautumalla kotiavut.fi -palveluun. Mikäli palvelussa ei ole varattavissa sinulle sopivaa aikaa, sinun kannattaa silti lähettää helposti Helsingin yrittäjälle soittopyyntö tai tehdä erillinen varauskysely. Näin on usein mahdollista löytää sinulle sopiva palvelu.

  Onko mahdollista tilata muuttosiivous Helsinki palvelu?

  Kyllä on. Palvelu ostetaan tuntiperusteisesti ja loppu- ja muuttosiivouksiin tarvittavaa aikaa on vaikea arvioida etukäteen. Tästä syystä on yleensä hyvä keskustella yrittäjän kanssa etukäteen muutto- ja loppusiivouksesta.
  Paras tapa on ottaa etukäteen yhteyttä yrittäjään kirjautumalla palveluun ja lähettämällä soittopyyntö. Näin voit ensin keskustella yrittäjän kanssa puhelimitse palvelutarpeesta ja valita sen jälkeen sopiva muuttosiivous Helsinki -palvelu.

  Kun olet keskustellut palvelutarpeestasi yrittäjän kanssa, voit tehdä varauksen helposti varausjärjestelmän kautta. Mikäli tilattu aika ei osoittaudu riittäväksi, voitte sopia paikan päällä yrittäjän kanssa lisäajasta ja maksaa sen helposti maksulinkillä, joka lähetetään sinulle sähköpostiin.

  Mitä kotisiivous Helsinki sisältää?

  Kotisiivous Helsinki -palveluun kuuluu seuraavia työtehtäviä: Pölyjen pyyhintä, lattioiden imurointi ja pesu, wc-tilojen puhdistus, keittiön ja kylpyhuoneen pintojen puhdistus. Siivous Helsinki -palvelu voi sisältää myös muita työtehtäviä ja lisäpalveluita asiakkaan tarpeiden mukaan.  Siivouspalvelu Helsinki ostetaan tuntiperusteisesti, joten tilatun palvelun kesto ja asunnon koko vaikuttavat siihen, miten paljon työtehtäviä yrittäjä ehtii tehdä. Yleeensä 3-4 tunnin palvelu riittäää kattavaan siivoukseen.

  Mitä jos en ole tyytyväinen palveluun?

  Jos et ole tyytyväinen yrittäjän tarjoaman Siivouspalvelut Helsinki -palvelun sisältöön, voit ilmoittaa siitä suoraan Helsingin yrittäjille viimeistään kaksi (2) vuorokautta palvelun suoritusajankohdan jälkeen.

  Asiakastyytyväisyys on ensiarvoisen tärkeää, ja palvelu kerää aktiivisesti asiakaspalautetta varmistaakseen korkean laadun ja luotettavuuden.

  Voinko tilata ikkunanpesu Helsinki palvelua?

  Kyllä voit. Ikkunanpesu Helsinki -palvelu sisältää ikkunoiden lasipintojen, välien ja -puitteiden huolellisen puhdistuksen. Ikkunoiden pesuun käytettävät välineet ja aineet ovat yrittäjän toimittamia. Huomaathan, että palvelu ei kata korkeita ikkunoita, joihin pääsy vaatii erityistä telineiden tai tikapuiden käyttöä. Jatkovarsi on käytettävissä tarpeen mukaan. Yhden normaalikokoisen ikkunan puhdistamiseen varaa noin 20-30 minuuttia.

  Ajankohtaista – Siivous Helsinki

  Uusia palveluita tarjolla Helsingissä!

  Uusia palveluita tarjolla Helsingissä!

  Lisäpalveluita on mahdollista tilailla tosiaan pääpalvelun ohella, mikäli yrittäjällä on riittävästi aikaa tarjolla. Joskus seuraava varaus voi estää lisäpalvelun tilaamisen. Ei hätää, voit kuitenkin tiedustella tätäkin etukäteen, jolloin koitetaan järjestää sellainen aika, jolloin toivottu lisäpalvelukin mahtuu mukaan!

  Joustava säännöllinen Kotisiivous Helsingissä

  Joustava säännöllinen Kotisiivous Helsingissä

  Helsingissä on tarjolla säännöllinen kotisiivouspalvelu, joka on suunniteltu tuomaan helppoutta ja joustavuutta arkeen. Voit sopia kotisiivous Helsinki -yrittäjän kanssa toistuvasta siivouspalvelusta, jolloin varauksia tehdään sovitun aikavälin mukaisesti. Jokainen...

  Lähetä meille viesti tai kysymys

  Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

  Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

  Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

  Huom. Voit lähettää soittopyynnön yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

  Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

  Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt.

  Nopeimmin saat tietoa alueesi yrittäjistä luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

  Tilaa esite