Siivous Helsinki

Siivous Helsinki helposti
Tilaa kotisiivous Helsinki
Yrittäjinä Rebekka, Mavis, Katja ja Heli

Kotisiivous Helsinki

Siivous Helsinki

Siivous Helsinki luotettavasti ja edullisesti. Tutustu ensin yrittäjä Katjaan, Mavisiin, Heliin ja Rebekkaan, he tarjoavat laadukasta kotisiivousta ja muuta kotipalvelua Helsingissä.

Kirjautumalla palveluun löydät yrittäjien esittelyt ja saatavilla olevat ajat. Voit helposti varata tilata heiltä kotisiivouksen tai muita tarvitsemiasi palveluita. Yrittäjät tarjoavat myös joustavat ja räätälöidyt ratkaisut erilaisiin tarpeisiin.

Varauksen tekeminen on helppoa ja turvallista, ja sinulla on monia maksutapavaihtoehtoja, kuten verkkopankki, maksukortti tai MobilePay. Voit siis valita juuri sinulle sopivan maksutavan.

Siivous Helsinki hinta alkaen 40 €/h eli kotitalousvähennyksen jälkeen 16 €/h, muita kuluja ei peritä. Palveluiden hinnat voivat vaihdella eri yrittäjien kesken.

Voit kertoa tarkemmat ohjeet yrittäjälle, kun hän tulee ensimmäistä kertaa paikalle. Voit myös lähettää yrittäjälle yhteydenottopyynnön ja keskustella puhelimitse etukäteen palvelutarpeistasi.

Tutusstu tästä palvelun käyttöohjeisiin.

Siivous Helsinki yrittäjä pyyyhkii pölyt ja imuroi, kun tilaat siivouksen Helsingissä

Kotisiivous Helsinki – Monipuoliset kotipalvelut

 • Kotisiivous Helsinki, tuntihinta 40-45€/h
 • Kotisiivous + välineet Helsinki, tuntihinta 49€/h
 • Ikkunanpesu Helsinki, tuntihinta 45€/h
 • Kotiavut Plus, tuntihinta 40 €/h
 • Kotiavut Plus välineillä, tuntihinta 42 €/h

Tutustu tästä tarkemmin palvelun sisältöihin

MAVISILLA & KATJALLA ON TUTUSTUMISTARJOUS 3 TUNNIN KOTISIIVOUKSEEN -10%!

Siivous Helsinki – Tutustu yrittäjiin

Yrittäjinä toimii Rebekka, Mavis, Heli ja Katja. Kirjautumalla palveluun, voit nähdä yrittäjän tiedot, valokuvat ja esittelyn ja tilausehdot. Palveluun kirjautuminen ei edellytä tilaamista.

Saat tarkempaa tietoa Helsingin yrittäjistä myös lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Tutustu ja tilaa siivous Helsinki.

Hinta alk.

40 €/h

Palveluiden hinta kotitalousvähennyksen jälkeen 16 €/h. Asiakkaalta ei veloiteta muita kuluja.

Arvostelut – Esimerkkejä

 • Tosi hyvin meni, Rebekka oli ajoissa paikalla ja kuunteli hyvin ohjeita ja teki sen mitä pyydettiin.
 • Olemme oikein tyytyväisiä ja siivouksen jälki oli erinomaista. Tilaamme palvelua jatkossakin.
 • Helsinki

  4,7/5

  Kaikkien asiakkaiden arvostelujen keskiarvo

  Tutustu ja tilaa siivous Helsinki

  Helpoin tapa on luoda tunnukset ja valita alueeksi Helsinki. Tunnusten luominen ei edellytä tilaamista. Näet palvelussa yrittäjien esittelyt, palveluiden hinnat ja vapaat ajankohdat. Voit myös helposti lähettää haluamallesi yrittäjälle soittopyynnön. Näin voit keskustella yrittäjän kanssa ensin palvelutarpeistasi ja palvlelun kestosta ja tehdä sen jälkeen haluamasi varauksen.

  Mikäli et halua vielä luoda tunnuksia, voit lähettää meille sähköpostia osoitteen [email protected].Lähetämme sinulle tarkempaa tietoa Helsingin palveluista ja yrittäjistä. Tutustu ja tilaa siivous Helsinki.

  Kotiavut.fi on kauppapaikka, joka saattaa yhteen yrittäjän ja asiakkaat, tutustu tästä tarkemmin.

  Siivous Helsinki

  Tilaa siivous Helsinki helposti yrittäjältä. Helsingissä voit ostaa yrittäjältä siivousta ja muuta kotipalvelua tai kotitalkkaripalvelua. Siivous- ja kotipalvelut voivat sisältää toiveesi mukaan eri työtehtäviä, ja luonnollisesti tilatun työn kesto ja asunnon koko vaikuttavat siihen, miten paljon työtehtäviä ehtii toteuttaa. Siivous Helsinki ja kotisiivous Helsinki helposti netistä.

  Maksaminen tapahtuu varausta tehdessä yrittäjälle, ja maksutapoina ovat esimerkiksi verkkopankki tai maksukortti. Maksunvälittäjänä toimii Paytrail Oyj. Kuitti varauksesta lähetetään sähköpostilla maksun jälkeen ja sisältäen yrittäjän tilausehdot. Voit myös tehdä säännölliseen varauksen joustavasti ja helposti.

  Siivous Espoo -kotipalvelun tuntihinta on edullinen, eikä asiakkaalta veloiteta muita kuluja. Voit vähentää palvelun hinnasta osan verotuksessasi kotitalousvähennyksenä. . Voit tilata siivous- ja kotipalvelua myös vanhempiesi, isovanhempiesi tai appivanhempiesi kotiin ja saada myös siitä kotitalousvähennyksen. Valitse siis siivous Helsinki tai kotisiivous Helsinki ja nauti puhtaasta ja viihtyisästä kodista ilman ylimääräistä vaivaa.

  Helsinki kotisiivous Kotisiivous palvelussa yrittäjä Helsingissä imuroi tai tekee muita kotitöitä kuten vaatteiden silitystä.

  Siivous Helsinki yrittäjät ja palvelut

  Helsingissä voit tilata yrittäjiltä kotisiivousta ja ikkunanpesua sekä Kotiavut Plus -palvelua. Kotipalvelut voivat yrittäjästä riippuen sisältää mm. kukkien hoitoa, vaatehuoltoa ja asiointipalvelua. Voit tehdä yksittäisen varauksen tai sopia yrittäjän kanssa säännöllisestä varauksesta. Jos yrittäjän kalenterissa ei näy vapaita aikoja, voit lähettää hänelle tiedustelun, jolloin hän voi lisäillä uusia aikoja, tilanteensa mukaan.

  Yrittäjä Rebekka

  Rebekka on järjestelmällinen ja empaattinen yrittäjä. Hän on luotettava ja hoitaa kotisi, kuin omansa. Rebekka pystyy työskentelemään hyvin joustavasti, joten aikoja löytyy hyvin.

  Yrittäjä Mavis

  Mavis on sydämellinen sairsaanhoitaja. Erityisesti senioreiden avustaminen on lähellä hänen sydäntään. Palvelu räätälöidään aina asiakkaan mukaan. Tyytyväinen asiakas on suurin kiitos työstä!

  Yrittäjä Katja

  Katja on iloinen ja ammattitaitoinen yrittäjä ja hän hoitaa työt ripeästi ja huolella. Ihmisten auttaminen arjessa on palkitsevaa ja hymy tyytyväisen asiakkaan kasvoilla on hänelle tärkeää!

  Yrittäjä Heli

  Luonteeltaan Heli on ystävällinen, rauhallinen ja luotettava. Työssään hän pyrkii siihen, että asiakas on tyytyväinen niin työn jälkeen, kuin saamaansa asiakaspalveluun. Siivoustyön lisäksi Heli auttaa myös muissa arjen askareissa, kuten pihatöissä ja asioiden hoidossa. 

  Siivous Helsinki

  Usein kysytyt kysymykset

  Onko minun oltava kotona kotisiivouksen aikana?

  On hyvä, jos olet ensimmäisellä kerralla alussa paikalla antamassa yrittäjälle tarvittavat ohjeet. Voit sopia hänen kanssaan työtehtävistä, kertoa siivousvälineistä ja muista käytännön järjestelyistä, näin tehty työ vastaa toiveitasi. Muulla tavoin sinun ei tarvitse varautua Helsingin yrittäjän tuloon. Totta kai voit halutessasi olla kotona myös koko kotisiivouksen ajan.

  Paljonko asuntoni siivoukseen menee aikaa?

  Kotisiivous Helsinki voi sisältää toiveesi mukaan eri työtehtäviä ja luonnollisesti tilatun työn kesto ja asunnon koko vaikuttavat siihen, miten paljon työtehtäviä ehditään toteuttaa. Käytännössä kolmen tai neljän tunnin kotisiivous riittää yleensä varsin kattavaan siivoukseen.

  Tuleeko joku käymään ennen ensimmäistä siivouskertaa?

  Ei tule. Käytännössä voit antaa ohjeet yrittäjälle, kun hän tulee ensimmäistä kertaa paikalle. Voit myös kirjoittaa varauksen lisätietoihin tarkempaa tietoa toiveistasi tai lähettää sähköpostilla toiveen keskustella etukäteen puhelimitse Helsingin yrittäjän kanssa ennen ensimmäistä siivouskertaa.

  Miksi kalenterissa ei näy vapaita aikoja?

  Silloin kaikki ajat on varattu ja varauksia ei voi tehdä. Voit tehdä tällöin palvelussa varauskyselyn. Välitämme varauskyselyn Helsingin yrittäjille ja olemme sinuun yhteydessä, mikäli joku heistä voi lisätä vapaita aikoja toivomallesi ajankohdalle.

  Onko siivoojalla omat välineet?

  Osa palveluista tehdään asiakkaan välineillä, mutta on myös mahdollista tilata palvelua, jossa Helsingin yrittäjä tuo mukanaan välineet ja pesuaineet.

  Voinko tehdä säännöllisen varauksen?

  Kyllä voit tehdä yrittäjälle säännöllisen varauksen eli toistuvan palvelun Helsingissä. Tällöin yrittäjän varauskalenteriin tehdään useita varauksia ja jokainen yksittäinen varaus vahvistetaan erikseen. Toistuvassa palvelussa yksittäinen varaus veloitetaan asiakkaan maksukortilta varausta edeltävänä päivänä. Asiakkaalle toimitetaan kunkin maksun yhteydessä kuitti maksusta ja Helsingin yrittäjän tilausehdot. Saat lisätietoa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

  Voinko saada säännöllisessä varauksessa aina saman yrittäjän?

  Kyllä voit.

  Ajankohtaista – Siivous Helsinki

  Lähetä meille viesti tai kysymys

  Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

  Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

  Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

  Huom. Voit lähettää yhteydenottopyynnön ja varauskyselyn yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset ja kirjautumalla palveluun.

  Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

  Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt. Voit tämän jälkeen halutessasi lähettää myös soittopyynnön yrittäjälle.

  Löydät oman alueesi yrittäjien esittelyt myös luomalla tunnukset palveluun.

  Tilaa esite