Muuttosiivous ja loppusiivous

Ohje muutto-ja loppusiivouksen tilaamiseen yritttäjältä

Tilaa muuttosiivous helposti yrittäjältä

Tilaa muuttosiivous ja loppusiivous yrittäjätä seuraavilla paikkakunnilla:

Espoo – Helsinki – Joensuu – Kirkkonummi– Kouvola – Kuopio – Lahti – Oulu – Pori – Rovaniemi – Salo – Seinäjoki – Tampere – Turku – Tuusula – Ulvila – Vantaa – Ylöjärvi

Tarpeen mukaan voimme laajentaa toiminta-aluettamme.

Muuttosiivous ostetaan tuntiperusteisesti ja tarvittavaa aikaa on usein vaikea arvioida etukäteen. Tästä syystä on yleensä hyvä keskustella yrittäjän kanssa etukäteen muutto- ja loppusiivouksesta. Voit lähettää soittopyynnön alueesi yrittäjälle helposti sivun oikeassa laidassa olevan painikkeen kautta kautta tai sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Nopeiten soittopyynnön lähettäminen yrittäjälle onnistuu kuitenkin suoraan varausjärjestelmämme kautta. Tällöin yrittäjä saa heti soittopyyntösi ja voit samalla tutustua yrittäjän esittelyyn. Varausjärjestelmän käyttö onnistuu rekisteröitymällä palveluun ja valitsemalla alueeksi oma kaupunkisi

Reksteröityminen on helppoa ja täytät vain yhteystietosi. Rekisteröityminen ei edellytä palvelun tilaamista. Emme myöskään tule lähettämään sinulle suuria määriä markkinointiviestejä. Emme luovuta tietojasi kolmansille osapuolilla. Voit tutustua tästä tietosuojaselosteeseen. Voimme lähettää harvakseltaan viestiä alueesi yrittäjistä ja heidän tarjoamista palveluistaan. Voit myös kieltää nämä viestit ilmoittamalla siitä meille sähköpostilla.

 

Varausjärjestelmässä voit tutustua yrittäjien esittelyyn

Varausjärjestelmästä löydät helposti oman alueesi yrittäjien esittelyt ja valokuvat.

Lähetä soittopyyntö ja varauskysely yrittäjälle

Voit myös lähettää yrittäjälle varauskyselyn

Varauskyselyyn lisätäää alustavasti sinulle sopiva palvelu, palvelun kesto ja ajankohta. Tämä ei sido sinua, vaan voit myöhemmin tilata palvelua tarpeesi mukaan. Voit myös kertoa yrittäjälle jo tässä vaiheessa lisätietoa muutto-tai loppusiivouksesta. Yhtä lailla voit kertoa palvelutaprpeestasi yrittäjälle myös puhelimessa.

Koska samalla alueella voi toimia monia yrittäjiä, valitset vielä yrittäjän, jolle lähetät soittopyynnön ja varauskyselyn.

Tilaa muuttosiivous tai loppusiivous yrittäjän soiton jälkeen

Kun olet keskustellut palvelutarpeestasi yrittäjän kanssa, voit tilata muutto-tai loppusiivouksen helposti varausjärjestelmän kautta. Voit maksaa palvelun yrittäjälle helposti tehdessäsi varausta ja maksun jälkeen saat sähköpostiisi kuitin varauksesta ja tilausehdot.

Mikäli tilattu aika ei ole riittävä:

  • Mikäli tilattu aika ei osoittaudu riittäväksi, voitte sopia paikan päällä yrittäjän kanssa lisäajasta.
  • Voit maksaa lisävarauksen helposti maksulinkillä, joka lähetetään sinulle sähköpostiin.

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää soittopyynnön yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt.

Nopeimmin saat tietoa alueesi yrittäjistä luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa esite