Siivous Oulu

Siivous Oulu helposti
Yrittäjinä Juha-Matti, Marjo ja Tommi

Kotiavut Oulu

Siivous Oulu

Tilaa kotisiivous yrittäjältä. Siivous Oulu helposti netistä alkaen 35 €/h. Tutustu ensin yrittäjään ja varaa siivous Oulussa. Luotettava ja läpinäkyvä toimintamalli. Voit tilata yrittäjältä kotisiivouksen lisäksi myös muuta kotipalvelua.

Yrittäjinä toimii Juha-Matti, Marjo ja Tommi. Asiakastyytyväisyys on korkealla tasolla, sillä Oulun yrittäjien asiakaspalautteiden keskiarvo on 4,7/5.

Voit ensin tutustua toimintaohjeisiin. Kun kirjaudut palveluun, löydät yrittäjien esittelyt ja vapaat ajat. Voit myös jättää helposti soittopyynnön yrittäjälle. Kun olet tutustunut yrittäjään, varaaminen onnistuu helposti ja turvallisesti. Käytössäsi on monia maksutapoja, kuten verkkopankki, maksukortti tai MobilePay.

Siivous- ja kotipalvelun hinta Oulussa alkaen 35 €/h eli kotitalousvähennyksen jälkeen 14 €/h, muita kuluja ei peritä. Palveluiden hinnat voivat vaihdella eri yrittäjien kesken.

Voit tutustua myös Kotiavut.fi -esitteeseen, josta löydät ohjeet palvelun käyttöön.

Tilaa yrittäjien esittelyt sähköpostiisi!

Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, saat helposti tarkempaa tietoa Oulun yrittäjistä ja varaustilanteesta lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Palvelut Oulussa

  • Kotisiivous, tuntihinta 35€/h
  • Ikkunanpesu, tuntihinta 38€/h
  • Kotisiivous + välineet, tuntihinta 38€/h
  • Kotitalkkari, tuntihinta 35€/h

Palveluiden hinnat ovat alkaen hintoja ja voivat vaihdella eri yrittäjien kesken.

Yrittäjät Oulussa

Yrittäjinä toimii Juha-Matti, Marjo ja Tommi. Kirjautumalla palveluun, voit nähdä heidän vapaat ajat, esittelyn ja tilausehdot. Palveluun kirjautuminen ei edellytä tilaamista.

Saat tarkempaa tietoa Oulun yrittäjistä myös lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Hinta alk.

35 €/h

Palvelun tuntihinta kotitalousvähennyksen jälkeen 14,00 €/h. Asiakkaalta ei veloiteta muita kuluja.

Asiakastyytyväisyys

Yrittäjäarvostelut Oulussa.

Oulu

4,7/5

Kaikkien asiakkaiden arvostelujen keskiarvo

Mten saan lisätietoa tai tilaan palvelua

Helpoin ja nopein tapa on luoda tunnukset ja valita alueeksi Oulu. Näet yrittäjien esittelyn, palveluiden hinnat ja vapaat ajankohdat. Sen jälkeen voit halutessasi tehdä saman tien varauksen.

Mikäli et halua vielä luoda tunnuksia, voit lähettää meille sähköpostia osoitteen [email protected]. Lähetämme sinulle tarkempaa tietoa palvelusta ja Oulun yrittäjistä.

Voit jättää Oulun yrittäjälle helposti soittopyynnön

Luomalla tunnukset, voit helposti tutustua yrittäjiin ja lähettää haluamallesi yrittäjälle yhteydenottopyynnön ja varauskyselyn. Näin voit keskustella yrittäjän kanssa ensi palvelutarpeistasi ja tehdä sen jälkeen haluamasi varauksen.

  • Luo tunnukset ja valitse oma alueesi Oulu
  • Valitse Varauskysely ja yhteydenottopyyntö
  • Tutustu yrittäjän esittelyyn 
  • Lähetä yhteydenottopyyntö yrittäjälle

Toimintamalli lyhyesti

Tilaa siivous Oulussa helposti paikalliselta yrittäjältä. Oulussa voit ostaa yrittäjältä siivousta ja muuta kotipalvelua. Siivous- ja kotipalvelut voivat sisältää toiveesi mukaan eri työtehtäviä ja luonnollisesti tilatun työn kesto ja asunnon koko vaikuttavat siihen, miten paljon työtehtäviä ehtii toteuttaa.

Asiakas maksaa palvelun yrittäjälle varausta tehdessään, käytössäsi on useita maksutapoja kuten verkkopankki ja maksukortti. Maksun jälkeen sinulle toimitetaan sähköpostiin kuitti varauksesta ja yrittäjän tilausehdot. Asiakas voi varata myös toistuvan palvelun eli tehdä säännöllisen varauksen. Tällöin yrittäjän varauskalenteriin tehdään useita varauksia ja jokainen yksittäinen varaus vahvistetaan erikseen. Toistuvassa palvelussa yksittäinen varaus veloitetaan asiakkaan maksukortilta varausta edeltävänä päivänä.

Siivous- ja kotipalvelun tuntihinta on edullinen ja asiakkaalta ei veloiteta muita kuluja. Voit vähentää palvelun hinnasta osan verotuksessasi kotitalousvähennyksenä. Vuonna 2022 kotitalousvähennys on 60 % palvelun arvonlisäverollisesta hinnasta. Voit tilata siivous- ja kotipalvelua myös vanhempiesi, isovanhempiesi tai appivanhempiesi kotiin ja saada myös siitä kotitalousvähennyksen.

Ajankohtaista

Juha-Matista saa myös juttuseuraa

Juha-Matista saa myös juttuseuraa

Juha-Matilla, siivous Oulu, on hygieniapassi ja hän tarjoaa siivousten lisäksi myös kotitalkkaripalvelua. Mikäli siis olet vailla kotiapua, Juha-Matilla on hyvin aikoja tarjolla ja työn laatu on taattu.

Siivous Oulu – Marjo tekee työtä sydämellä

Siivous Oulu – Marjo tekee työtä sydämellä

Empaattinen ja avulias Marjo, siivous Oulu, yrittää mielellään löytää sopivan ajan juuri sinulle, vaikkei kalenterissa vapaita aikoja aina näkyisikään. Kannattaa siis rohkeasti lähettää yhteydenottopyyntö hänelle!

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää yhteydenottopyynnön ja varauskyselyn yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset ja kirjautumalla palveluun.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt. Voit tämän jälkeen halutessasi lähettää myös soittopyynnön yrittäjälle.

Löydät oman alueesi yrittäjien esittelyt myös luomalla tunnukset palveluun.

Tilaa esite