Kotitalkkari Oulu

Kotitalkkari Oulu – Pihatalkkari Oulu – Mökkitalkkari Oulu
Yrittäjänä Tommi

 

Pihatyöt – Kiinnitysapu – Korjausapu – Pihan ja terassin kunnossapito – Rännien puhdistus -Huonekalujen kasaus – Kodin digiapu – Pieni kunnostus ja maalaus – Lumityöt – Lomavahti

Kotiavut Oulu

Kotitalkkari Oulu

Kotitalkkari ja mökkitalkkari Oulussa tarjoaa laajasti erilaista apua kotiisi tai mökille.

Palveluina mm. kodin pihatyöt, kotityöt, ruohonleikkuu, puutarhan hoito, rännien puhdistus, haravointi, pihan ja terassin puhdistus, asiointiapu, huonekalujen kasaus, lumityöt ja hiekoitus sekä tarkastuskäynnit poissa ollessasi. Palveluun voi kuulua myös pieniä korjaus- tai kiinnitystöitä. Usein on hyvä jutella palvelutarpeestasi yrittäjän kanssa ennen tilaamista.

Kodin pihatyöt Oulu – Rännien puhdistus Oulu – Nurmikon leikkaus Oulu – Asennusapu Oulu – Kiinnitysapu Oulu – Korjausapu Oulu – Pihan ja terassin kunnossapito Oulu – Huonekalujen kasaus Oulu – Kodin digiapu Oulu – Pieni kunnostus ja maalaus Oulu – Lumityöt Oulu – Lomavahti Oulu

Kotitalkkaripalvelun hinta Oulussa alkaen 40 €/h eli kotitalousvähennyksen jälkeen 16 €/h. Palveluiden hinnat voivat vaihdella eri yrittäjien kesken.

Voit kertoa tarkemmat ohjeet yrittäjälle, kun hän tulee ensimmäistä kertaa paikalle. Voit myös lähettää yrittäjälle soittopyynnön ja keskustella puhelimitse etukäteen palvelutarpeistasi. Varaaminen onnistuu helposti ja voit turvallisesti maksaa palvelun yrittäjälle. Maksutapoina esimerkiksi verkkopankki, maksukortti tai MobilePay

Palvelut Oulussa

Yrittäjät Oulussa

Yrittäjänä toimii Tommi. Kirjautumalla palveluun, voit nähdä yrittäjän tiedot ja esittelyn ja tilausehdot. Palveluun kirjautuminen ei edellytä tilaamista.

Hinta alk.

40 €/h

Palveluiden hinta kotitalousvähennyksen jälkeen 16,00 €/h.Asiakkaalta ei veloiteta muita kuluja.

Asiakastyytyväisyys

Yrittäjäarvostelut Oulussa.

Oulu

4,7/5

Kaikkien asiakkaiden arvostelujen keskiarvo

Kotitalkkari Oulu

Voit tilata yrittäjältä erilaisia kotitalkkari Oulu-palveluita. Kotitalkkari -yrittäjä auttaa sinua laajasti erilaisissa arjen töissä, kodin ja pihan huolto- ja korjaustöissä. Kotitalkkari voi esimerkiksi kiinnittää taulut ja peilit, korjata repsottavan oven, puhdistaa pihan ja terassin, niittää nurmikon, kasata huonekalut, tehdä pieniä korjaus ja maalaustöitä sekä tehdä lumityöt.

Lumityöt Oulu

Lumityöt Oulu kolalla ja lapiolla kotitalkkari -yrittäjältä helposti netistä. Voit tilata palvelua kertaluonteisesti tai sopia joustavasta hoitopaketista koko talveksi. Lumityöt Oulu hinta – arvion saat helposti ottamalla yhteyttä yrittään. Helpota arkea ja ulkoista kotisi lumiyöt.

Tutustu tästä tarkemmin

Nurmikon leikkaus Oulu

Ruohonleikkuu Oulu -palvelussa yrittäjä pitää nurmikkosi vihreänä ja siistinä. Ruohonleikkaus Oulu hinta -arvin saat helpsti yrittäjältä. Voit tilata palvelua kertaluontoisesti tai sopia joustavasta hoitopaketista koko kasvukaudeksi.

Tutustu tästä tarkemmin

Rännien puhdistus Oulu

Palvelu rännien puhdistus Oulu tarjoaa kattavat rännien puhdistuspalvelun, johon sisältyy sadevesikourujen ja syöksytorvien perusteellinen puhdistus lehdistä ja muista roskista. Rännien puhdistus Oulu hinta -arvion saat yrittäjältä.

Tutustu tästä tarkemmin

Tarkastuskäynnit ja lomavahti Oulu

Kun lähdet lomalle tai olet poissa kotoa, lomatalkkari Oulu tarjoaa rauhallisen mielen. Lomavahti Oulu -palveluun voi sisältyä tarpeesi mukaan mm. postin nouto, kasvien kastelu, nurmikonleikkaus ja säännölliset tarkastuskäynnit.

Tutustu tästä tarkemmin

Pihatalkkari ja pihatyöt Oulu

Pihatyöt Oulu -palvelussa yrittäjä tarjoaa laajan valikoiman pihatyöpalveluita kotiisi, kuten haravointi, ruohonleikkaus, pihan pesu, terassin pesu, terassin kunnossapito ja korjaus, pensasaitojen leikkaus.

Tutustu tästä tarkemmin

Kiinnitys ja asennus Oulu

Kattava palvelu kodin pieniin kiinnitys- ja korjaustarpeisiin. Palveluina mm. taulun kiinnitys, peilin kiinnitys, verhotangon asennus, hyllyn asennus, erilaisten koukkujen ja naulakon kiinnitys taulu-tv:n asennus seinälle.

Tutustu tästä tarkemmin

Pieni kunnostus ja maalaus Oulu

Palveluina mm. pienet maalaustyöt sisällä ja ulkona, roikkuvan oven korjaus, terassin korjaus, listojen vaihto, ovenkahvojen vaihto, kalusteiden korjaus sekä muut pienet korjaustyöt sisällä ja ulkona.

Tutustu tästä tarkemmin

Huonekalujen kasaus Oulu

Huonekalujen kokoamispalvelu Oulu säästää aikaasi ja vaivaa. Huonekalujen kasauspalvelu Oulu mm. seuraaville: hylly, senkki, lipasto, tv-taso, kenkähylly, vitriini, vaatekaappi, pöytä, ruokaryhmä ja erilaiset toimistokalusteet.

Tutustu tästä tarkemmin

Tutustu yrittäjään tai lähetä soittopyyntö

Kotitalkkari Oulu -palvelussa on yleensä hyvä keskustella palvelutarpeesta yrittäjän kanssa. Voit lähettää yrittäjälle soittopyynnön helposti sivun oikeassa laidassa olevien painikkeiden kautta. Nopeimmin lähetät soittopyynnön yrittäjälle rekisteröitymällä palveluun. Rekisteröityminen onnistuu helposti vain yhteystiedot täyttämällä ja se ei edellytä palvelun tilaamista. Emme myöskään lähetä sinulle suurta määrää markkinointiviestejä.

Miksi kannattaa luoda tunnukset:

  • Löydät Oulun yrittäjien tarkat esittelyt ja valokuvat.
  • Ajantasainen varauskalenteri ja Kotitalkkari Oulu -yrittäjien palveluiden hinnat
  • Nopein tapa lähettää viesti tai soittopyyntö yrittäjälle

Sinun tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, voit tutustua tarkemmin tietosuojaselosteeseemme lisätietojen saamiseksi. Voimme lähettää silloin tällöin viestiä yrittäjistä ja heidän tarjoamista palveluistaan. Voit halutessasi kieltää viestit ilmoittamalla siitä meille sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Luo tunnukset ja tutustu kotitalkari Oulu -palveluun ja yrittäjiin.

  • Kirjaudu ja valitse oma alueesi
  • Tutustu yrittäjän esittelyyn
  • Lähetä varauskysely ja yhteydenottopyyntön 

Toimintamalli lyhyesti

Tilaa kotitalkkaripalvelu Oulussa helposti paikalliselta yrittäjältä. Kotitalkkaripalvelu voi sisältää tarpeesi mukaan hyvin erilaisia työtehtäviä ja luonnollisesti tilatun palvelun kesto vaikuttaa siihem, miten paljon työtehtäviä ehtii toteuttaa. Usein on järkevä lähettää yrittäjälle yhteydeottopyyntö ja keskustella etukäteen palvelutarpeista.

Asiakas maksaa palvelun yrittäjälle varausta tehdessään, käytössäsi on useita maksutapoja kuten verkkopankki ja maksukortti. Maksunvälittäjänä toimii Paytrail Oyj. Maksun jälkeen sinulle toimitetaan sähköpostiin kuitti varauksesta ja yrittäjän tilausehdot. Mikäli tilattu palveluaika ei ole riittävä, voit tarvittaessa sopia yrittäjän kanssa lisätilauksesta. Myös säännöllinen tilaus on mahdollinen

Voit vähentää palvelun hinnasta osan verotuksessasi kotitalousvähennyksenä. Vuonna 2024 kotitalousvähennys on 60 % palvelun arvonlisäverollisesta hinnasta. Voit tilata kotitalkkaripalveua myös vanhempiesi, isovanhempiesi tai appivanhempiesi kotiin ja saada myös siitä kotitalousvähennyksen.

Ajankohtaista

KEVÄTTÄ KOHTI!

KEVÄTTÄ KOHTI!

Aurinkokin alkaa jo näkyä enemmän ja päivä pitenee, lupauksena keväästä. Toisaalta taas upeat revontulet loimottavat taivaalla iltaisin, ainakin joillekin onnekkaille, sijainnista riippuen. Talvi jatkuu ja lunta riittää. Kolalle on yhä töitä. Nyt on ihanat...

OLETKO LUMITÖIDEN TEKIJÄÄ VAILLA?

OLETKO LUMITÖIDEN TEKIJÄÄ VAILLA?

Lunta tuiskuttaa ja maisema muuttuu kauniiksi, kuin taideteos. Ei voi muuta kuin ihailla! Puuttuu kuvasta enää Lumikuningatar ja jäinen linna… Siitäpä muistuikin mieleen, että ulko-ovi ei melkein enää auennut aamulla, kun lunta oli tuiskuttanut niin paljon…kolalle...

Kotitalkkari Oulu

Usein kysytyt kysymykset

Miten saan tietoa Oulun kotitalkkari yrittäjistä?

Kun kirjaudut palveluun, voit nähdä Oulun kotitalkkari yrittäjien tiedot, valokuvan ja esittelyn ja tilausehdot. Palveluun kirjautuminen ei edellytä tilaamista. Voit myös keskustella yrittäjän kanssa puhelimitse ennen ensimmäistä tilauskertaa lähettämällä palvelussa yrittäjälle yhteydenottopyynnön.

Mitä kodin pihatyöt Oulu sisältää?

Tilattavina pihatyöt Oulu -palveluina on mm. haravointi, terassin kunnossapito, nurmikonleikkaus, pensaiden leikkaus, puiden leikkaus, kukkien ja kasvien kastelu, pihan pesu, terassinpesu, Piha kuntoon kesäksi ja kesäksi ja talveksi sekä muut pihan ja mökin kausityöt. Pihatyöt Oulu hinta alkaen 40 euroa tunnilta

Miten voin varata kotitalkkari Oulu palvelua ja onko mahdollista saada arvio kustannuksista etukäteen?

Voit varata kotitalkkari Oulu palvelua ottamalla yhteyttä yrittäjään puhelimitse tai sähköpostitse ja keskustella yrittäjän kanssa etukäteen toiveistasi ja kustannuksista.

Kun olet keskustellut palvelutarpeestasi yrittäjän kanssa, voit tehdä varauksen helposti varausjärjestelmän kautta. Mikäli tilattu aika ei osoittaudu riittäväksi, voitte sopia paikan päällä yrittäjän kanssa lisäajasta ja maksaa sen helposti maksulinkillä, joka lähetetään sinulle sähköpostiin.

Onko mahdollista tilata rännien puhdistus Oulu palvelua?

Kyllä on. Kannattaa olla etukäteen yhteydessä yrittäjään kirjautumalla palveluun ja lähettämällä soittopyyntö. Kun olet keskustellut toiveistasi yrittäjän kanssa, voit varata rännien puhdistus Oulu palvelun helposti varausjärjestelmän kautta. Mikäli tilattu aika ei osoittaudu riittäväksi, voitte sopia paikan päällä yrittäjän kanssa lisäajasta ja maksaa sen helposti maksulinkillä, joka lähetetään sinulle sähköpostiin.

Miten voin peruuttaa varauksen?

Voit peruuttaa tilauksen veloituksetta ilmoittamalla siitä suoraan Oulun kotitalkkari yrittäjälle tai sähköpostitse viimeistään kaksi (2) päivää ennen sovittua palvelun suoritushetkeä. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitetaan yhden (1) tunnin palvelumaksua vastaava summa.

Miten tilaan hoitopaketin kesän pihatöihin tai lumitöihin?

Miten tilaan hoitopaketin kesän pihatöihin tai lumitöihin?
Lähetä yrittäjälle soittopyyntö ja sovi sinulle sopivasta hoitopaketista. Voit ensin rekisteröityä ja valita alueeksi oma kaupunkisi. Hoitopaketin varaukset ovat alustavia ja voit sopia jokaisesta varauksesta yrittäjän kanssa yksitellen. Alustavia varaukset voi helposti perua, mikäli ei löydy sinulle ja yrittäjälle sopivaa ajankohtaa tai palvelulle ei ole tarvetta. Yhtä lailla alustavia varauksia voi lisätä, jos palvelulle on arvioitua suurempi tarve.

Onnistuuko huonekalujen kasauspalvelu Oulussa?

Kyllä onnistuu. Sinun kannattaa olla etukäteen yhteydessä yrittäjään kirjautumalla palveluun ja lähettämällä soittopyynnön. Kun olet keskustellut yksityisohdista yrittäjän kanssa, huonekalujen kasauspalvelu Oulu onnistuu tilata helposti netistä. Mikäli tilattu aika ei  riittäisi työhön, voitte sopia paikan päällä yrittäjän kanssa lisäajasta ja maksaa sen helposti maksulinkillä, joka lähetetään sinulle sähköpostiin.

 

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää soittopyynnön yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt.

Nopeimmin saat tietoa alueesi yrittäjistä luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa esite