Lumityöt yrittäjältä

Lumityöt helposti yrittäjältä. Tilaa kolaus ja lumenluonti lapiolla. Lumityöt hinta alkaen 35 €/h

Kotiavut

Lumityöt kotiin ja mökille

Helpota arkeasi ja teetä kotisi lumityöt yrittäjällä joustavasti ja edullisesti. Palveluinan lumityöt, lumenluonti ja kolaus piha-alueella, kulkuväylillä ja parkkipaikalla. Lähtökohtaisesti luomityö tehdään asiakkan lumikolalla ja lumilapiolla, mutta tarvittaessa voit keskustella yrittäjän kanssa myös välineistä.

Voit tilata lumityöt yrittäjältä kertatilauksena tuntiperusteisesti. Säät kuitenkin vaihtelevat ja tarve lumitöille voi muuttua nopeasti. Tästä syystä voit tilata Hoitopaketin kotisi tai mökkisi lumitöistä talvikaudeksi. Hoitopaketissa jokaisen varauksen tarkka ajankohta sovitaan erikseen yrittäjän kanssa. 

Katso lumityöt hinta ja tutustu palveluihin lumenluonti  ja kolaus omalla paikkakunnallasi:

Espoo – Helsinki – Kouvola – Lahti – Oulu – Rovaniemi – Tampere – Vantaa – Ylöjärvi

Tarpeen mukaan voimme laajentaa toiminta-aluettamme.

Lumityöt hinta

Kotitalkkari palvelujen hinnat ovat kokonaishintoja eli asiakkaalta ei veloiteta muita kuluja. Voit lisäksi hyödyntää kotitalousvähennyksen.

Lumenluonti ja kolaus – yrittäjät

Saat tarkempaa tietoa alueesi yrittäjistä helpoiten kirjautumalla palveluun. Tututu tarkemmin ohjeeseen.

Voit myös tilata alueesi yrittäjien esittelyn sähköpostilla tai sivun oikeassa laidassa olevien painikkeiden kautta.

Hinta alk.

35 €

Palvelun tuntihinta kotitalousvähennyksen jälkeen alkaen 14 €/h.

Arvostelut

Kaikki yrittäjäarvostelut

Kaikki arvostelut

4,7/5

Kaikkien asiakkaiden arvostelujen keskiarvo

Mitä lumityöt -palvelu sisältää

Voi tilata yrittäjältä huolellista ja tehokasta palvelua suoraan kotiovellesi. Kotisi lumityöt, lumenluonti ja kolaus tehdään lähtökohtaisesti asiakkaan lapiolla, lumikolalla ja muilla välineillä. Yrittäjä kolaa kulkuväylät, ajotiet ja parkkialueet, jotta liikkuminen on vaivatonta. Tarvittaessa voit sopia myös lumivallien poistamisesta ja hiekoituksesta.

Voit sopia aikatauluista joustavati yrittäjän kanssa. Hoitopaketin tilaaminen on helpoin tapa ulkoistaa kodin lumityöt joustavasti ilman sitoutumista. Jokainen varaus toteutetaan sään mukana eli et maksa turhasta. Lumityöt hinta on edullinen ja voit hyödyntää kotitalousvähennyksen.

Hoitopaketti kotisi lumitöistä

Säät vaihtelevat ja tarve lumitöille voi muuttua nopeasti. Hoitopaketissa voit sopia yrittäjän kanssa esimerkiksi 5-10 varauksesta talvikaudelle. Jokaisen varauksen tarkka ajankohta sovitaan erikseen yrittäjän kanssa. Alustavat varaukset voi helposti perua, mikäli ei löydy sinulle ja yrittäjälle sopivaa ajankohtaa tai palvelulle ei ole tarvetta. Voit myös tarpeen mukaan sopia hoitopaketin varausten keston muutoksista yrittäjän kanssa.

Hoitopaketissa varaukset maksetaan yrittäjlle yksitellen. Sinulla käytössä kolme helppoa tapaa maksaa varaus:

Tapa 1. Varauksen maksaminen maksulinkillä
Tapa 2. Automaattinen veloitus maksukortilla varausta edeltävänä päivänä
Tapa 3. Yksittäisen varauksen maksaminen varausjärjestelmässä

Yksittäinen varaus tulee maksaa yrittäjälle varausta edeltävänä päivänä klo 17 mennessä. Käytössäsi on useita eri maksutapoja kuten verkkopankki, maksukortti tai MobilePay. Jokaisesta maksusta toimitetaan kuitti ja tilausehdot sähköpostiisi.

Pääset alkuun lähettämällä soittopyynnön alueesi yrittäjälle sivun oikeassa laidassa olevan painikkeen kautta kautta tai sähköpostilla osoitteeseen [email protected]

Nopeiten soittopyynnön lähettäminen yrittäjälle onnistuu kuitenkin suoraan varausjärjestelmämme kautta. Tällöin yrittäjä saa heti soittopyyntösi ja voit samalla tutustua yrittäjän esittelyyn. Varausjärjestelmän käyttö onnistuu rekisteröitymällä palveluun ja valitsemalla alueeksi oma kaupunkisi. Reksteröityminen on helppoa ja täytät vain yhteystietosi. Rekisteröityminen ei edellytä palvelun tilaamista. Emme myöskään tule lähettämään sinulle suuria määriä markkinointiviestejä.

Lumityöt helposti yrittäjältä

Tee yksittäinen varaus kotisi lumitöistä helposti kehittyneen varausjärjestelmän kautta tai ulkoista keralla kotisi lumityöt talvikaudeksi joustavalla hoitopaketilla.

Yrittäjät

Voit ensin tutustua yrittäjän esittelyyn joko kirjatumalla palveluun ja lähettämällä meille viestiä. Voi tutustua yrittäjään myös lähettämällä hänelle soittopyynnön.

Lumenluoti ja kolaus

Yrittäjä puhdistaa lumesta kulkuväylät, ajotiet ja parkkipaikat. Palvelu suoritetaan pääsääntöisesti asiakkaan välineillä.

Lumityöt -palvelun kesto

Palvelun kesto riippuu pihasi koosta ja voit keskustella siitä etukäteen yrittäjän kanssa. Palvelun kestoon voi myös tehdä muutoksia ensimmäisen tilauskerran jälkeen.

Muut kotiavut

Voit tilata yrittäjältä laajasti myysö muuta kotiapua kotiisi tai mökille. Myös lumityöt -palvelu voi sisältää myös muuta kotipalvelua.

Lumityöt – Lumenluonti ja kolaus

Usein kysytyt kysymykset

Onko minun oltava paikalla lumitöiden suorittamisen aikana?

Ei tarvitse olla paikalla lumitöiden suorittamisen aikana. On kuitenkin tärkeä antaa yrittäjälle tarvittavat ohjeet ja sopia hänen kanssaan työtehtävistä, kertoa työvälineistä ja muista käytännön järjestelyistä, Näin tehty työ vastaa toiveitasi.

Miten hoitopaketti tilataan?

Lähetä yrittäjälle soittopyyntö ja sovi sinulle sopivasta hoitopaketista. Voit rekisteröityä ja valita alueeksi oma kaupunkisi. Saat sen jälkeen sähköpostiisi vahvistuksen hoitopaketista.

Miten sään muutokset huomioidaan hoitopaketissa?

Talven säätä ei voi tietää etukäteen. Tästä syystä hoitopaketin varaukset ovat alustavia ja voit sopia jokaisesta varauksesta yrittäjän kanssa yksitellen. Alustavia varaukset voi helposti perua, mikäli ei löydy sinulle ja yrittäjälle sopivaa ajankohtaa tai palvelulle ei ole tarvetta. Yhtä lailla alustavia varauksia voi lisätä, jos lumitöille on arvioitua suurempi tarve.

Kuinka monta varausta kuuluu hoitopakettiin?

Voit päättää siitä joustavasti. Hoitopakettiin voi kuulua esimerkiksi 5-10 alustavaa varausta.

Miten pitkä palvelu kannattaa tilata?

Yleensä tilattavan palvelun kesto 2-3 tuntia. Tarvittaessa voit keskustella yrittäjän kanssa myös lyhyemmästä palvelusta. Voit myös keskustella mahdollisuudesta lisätä palveluun muutakin kotipalvelua kun lumitöitä.

Tuleeko joku käymään ennen palvelun suorittamista?

Ei tule. Käytännössä voit antaa ohjeet yrittäjälle ohjeet puhelimessa ja tai kun hän tulee ensimmäistä kertaa paikalle.

Tehdään lumityöt asiakkaan välineillä?

Pääsääntöisesti kyllä. Voit tarvittaessa keskustella yrittäjän kanssa myös mahdollisuudesta käyttää yrittäjän välineitä lumitöissä.

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää soittopyynnön yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt.

Nopeimmin saat tietoa alueesi yrittäjistä luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa esite