Kotitalkkari Tampere

Kotitalkkari ja mökkitalkkari Tampere.
Tutustu yrittäjä Toniin ja Markoon

Kotiavut Tampere

Kotitalkkari Tampere

Kotitalkkari ja mökkitalkkari Tampere tarjoaa laajasti erilaista apua kotiisi tai mökille.

Palveluina mm. kodin pihatyöt, ruohonleikkuu, puutarhan hoito, moottorisahatyöt, rännien puhdistus, aurinkopaneelien puhdistus, haravointi, lehiten poisto, pihan ja terassin puhdistus, puutarhajätteen poisvienti, muuttoapu, asiointiapu, lumityöt ja hiekoitus sekä tarkastuskäynnit poissa ollessasi. Palveluun voi kuulua myös pieniä korjaus-, maalaus tai kiinnitystöitä sekä muita apumiespalveluita. Usein on hyvä jutella palvelutarpeestasi yrittäjän kanssa ennen tilaamista.

Huom. Palvelu ei sisälly erityistä ammattitaitoa vaativia sähkötöitä, putkitöitä, tulitöitä tms.

Varaaminen onnistuu helposti ja voit turvallisesti maksaa kotitalkkaripalvelun yrittäjälle. Maksutapoina esimerkiksi verkkopankki, maksukortti tai MobilePay.

Kotitalkkaripalvelun hinta Tampereella alkaen 35€/h eli kotitalousvähennyksen jälkeen 14€/h. Palveluiden hinnat voivat vaihdella eri yrittäjien kesken.

Voit kertoa tarkemmat ohjeet yrittäjälle, kun hän tulee ensimmäistä kertaa paikalle. Voit myös lähettää yrittäjälle yhteydenottopyynnön ja keskustella puhelimitse etukäteen palvelutarpeistasi.

Palvelut Tampereella

  • Kotitalkkari-palvelut laajasti
  • Lisäksi voit tilata siivouspalveluita Tampereella

Yrittäjät Tampereella

Yrittäjinä toimii Toni ja Marko. Kirjautumalla palveluun, voit nähdä yrittäjien tiedot ja esittelyt ja tilausehdot. Palveluun kirjautuminen ei edellytä tilaamista.

Hinta alk.

35 €/h

Palvelun hinta kotitalousvähennyksen jälkeen 14 €/h.Asiakkaalta ei veloiteta muita kuluja.

Asiakastyytyväisyys

Kaikki arvostelut.

Tampere

4,7/5

Kaikkien asiakkaiden arvostelujen keskiarvo

Kotitalkkari Tampere – Palvelut

Voit tilata Tampereella yrittäjältä erilaisia kotitalkkari-palveluita

Lumityöt

Yrittäjä tarjoaa tehokasta lumityöpalvelua, johon sisältyy lumen aurausta ja hiekoitusta, varmistaen liikkumisen turvallisuuden talvella Tampereen alueella.

Nurmikon leikkuu

Yrittäjä pitää nurmikkosi vihreänä ja siistinä tarpeesi mukaan Tampereella. Voit tilata palvelun helposti hoitopakettina koko kesäksi.

Rännien puhdistus

rittäjä tarjoaa rännien puhdistuspalvelun Tampereella, joka sisältää sadevesikourujen ja syöksytorvien perusteellisen puhdistuksen lehdistä ja muista roskista.

Lomavahti

KKun lähdet lomalle tai olet poissa kotoa, yrittäjä tarjoaa rauhallisen mielen lomavahtipalvelulla. Tähän sisältyy postin noutaminen, kasvien kastelu ja säännölliset tarkastuskäynnit, varmistaen, että kotisi pysyy turvassa ja hyvässä kunnossa poissaolosi aikana.

Pihatyöt

Yrittäjä tarjoaa laajan valikoiman pihatyöpalveluita kotiisti tai mökille. Palvelu kattaa kaiken kasvien ja pensaiden istutuksesta ja hoidosta lehtien haravointiin ja pensasaitojen leikkaamiseen, pitäen pihasi kauniina ja hyvin hoidettuna läpi vuoden.

Pienet asennukset ja kiinnitystyöt

Palveluun kuuluu monenlaiset kodin pienkorjaukset, kuten narisevien ovien korjaaminen, hehkulamppujen vaihto, pienet maalaustyöt ja kalusteiden korjaukset. Tämä palvelu auttaa pitämään kotisi toimivana ja siistinä ilman suurta vaivaa tai ajanhukkaa.

Huonekalujen kasaus

Voit tilata huonekalujen kokoamispalvelun, joka säästää aikaasi ja vaivaa.Palveluna kaikenlaiset huonekalujen kokoamiset, aina kirjahyllyistä sänkyihin ja toimistokalusteisiin, varmistaen, että uudet huonekalusi ovat tukevasti ja oikein koottuja.

Pienet korjaukset

Palveluun kuuluu monenlaiset kodin pienkorjaukset, kuten narisevien ovien korjaaminen, hehkulamppujen vaihto, pienet maalaustyöt ja kalusteiden korjaukset. Tämä palvelu auttaa pitämään kotisi toimivana ja siistinä ilman suurta vaivaa tai ajanhukkaa.

Tutustu yrittäjään tai lähetä soittopyyntö

Kirjautumalla palveluun löydät yrittäjän esittelyn. Voit myös helposti lähettää yrittäjälle soittopyynnön ja varauskyselyn. Näin voit ensin keskustella yrittäjän kanssa puhelimitse palvelutarpeistasi ja tehdä sen jälkeen haluamasi varauksen.

  • Kirjaudu ja valitse oma alueesi
  • Tutustu yrittäjän esittelyyn
  • Lähetä varauskysely ja yhteydenottopyyntön 

Toimintamalli lyhyesti

Tilaa kotitalkkaripalvelu Helposti yrittäjältä. Kotitalkkaripalvelu voi sisältää tarpeesi mukaan hyvin erilaisia työtehtäviä ja luonnollisesti tilatun palvelun kesto vaikuttaa siihem, miten paljon työtehtäviä ehtii toteuttaa. Usein on järkevä lähettää yrittäjälle yhteydeottopyyntö ja keskustella etukäteen palvelutarpeista.

Asiakas maksaa palvelun yrittäjälle varausta tehdessään, käytössäsi on useita maksutapoja kuten verkkopankki ja maksukortti. Maksun jälkeen sinulle toimitetaan sähköpostiin kuitti varauksesta ja yrittäjän tilausehdot. Mikäli tilattu palveluaika ei ole riittävä, voit tarvittaessa sopia yrittäjän kanssa lisätilauksesta. Myös säännöllinen tilaus on mahdollinen

Voit vähentää palvelun hinnasta osan verotuksessasi kotitalousvähennyksenä. Vuonna 2022 kotitalousvähennys on 60 % palvelun arvonlisäverollisesta hinnasta. Voit tilata kotitalkkaripalveua myös vanhempiesi, isovanhempiesi tai appivanhempiesi kotiin ja saada myös siitä kotitalousvähennyksen.

Ajankohtaista

OLETKO LUMITÖIDEN TEKIJÄÄ VAILLA?

OLETKO LUMITÖIDEN TEKIJÄÄ VAILLA?

Lunta tuiskuttaa ja maisema muuttuu kauniiksi, kuin taideteos. Ei voi muuta kuin ihailla! Puuttuu kuvasta enää Lumikuningatar ja jäinen linna… Siitäpä muistuikin mieleen, että ulko-ovi ei melkein enää auennut aamulla, kun lunta oli tuiskuttanut niin paljon…kolalle...

Kotitalkkari Tampere

Usein kysytyt kysymykset

Miten saan tietoaTampereen yrittäjistä?

Kun kirjaudut palveluun, voit nähdäTampereen yrittäjien tiedot, valokuvan ja esittelyn ja tilausehdot. Palveluun kirjautuminen ei edellytä tilaamista. Voit myös keskustella yrittäjän kanssa puhelimitse ennen ensimmäistä tilauskertaa lähettämällä palvelussa yrittäjälle yhteydenottopyynnön.

Voinko tehdäTampereella säännöllisen varauksen?

Kyllä voit tehdä säännöllisen varauksenTampereella. Säännöllinen varaus on joustava ja voit sopia yrittäjän kanssa tarpeen mukaan yksittäisen varausten siirtämisestä tai poistamisesta. Maksaminen on helpppoa ja sinulla on monta tapaa maksaa yksittäinen varaus.

Miten voin varata palvelunne ja onko mahdollista saada arvio kustannuksista etukäteen?

Voit varata palvelumme ottamalla yhteyttä yrittäjään puhelimitse tai sähköpostitse Näin voit ensin keskustella yrittäjän kanssa puhelimitse palvelutarpeesta kustannuksista.

Kun olet keskustellut palvelutarpeestasi yrittäjän kanssa, voit tehdä varauksen helposti varausjärjestelmän kautta. Mikäli tilattu aika ei osoittaudu riittäväksi, voitte sopia paikan päällä yrittäjän kanssa lisäajasta ja maksaa sen helposti maksulinkillä, joka lähetetään sinulle sähköpostiin.

Tuleeko joku käymään ennen ensimmäistä varausta?

Ei tule. Käytännössä voit antaa ohjeet yrittäjälle, kun hän tulee ensimmäistä kertaa paikalle. Voit myös kirjoittaa varauksen lisätietoihin tarkempaa tietoa toiveistasi tai lähettää sähköpostilla toiveen keskustella etukäteen puhelimitse yrittäjän kanssa ennen ensimmäistä siivouskertaa.

Miten voit peruuttaa varauksen?

Voit peruuttaa tilauksen veloituksetta ilmoittamalla siitä suoraan yrittäjälle tai sähköpostitse viimeistään kaksi (2) päivää ennen sovittua palvelun suoritushetkeä. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitetaan yhden (1) tunnin palvelumaksua vastaava summa.

Mitä jos en ole tyytyväinen palveluun?

Jos et ole tyytyväinen yrittäjän tarjoaman Siivouspalvelu Espoo-palvelun sisältöön, voit ilmoittaa siitä suoraan Rebekka ja Mavis -yrittäjille viimeistään kaksi (2) vuorokautta palvelun suoritusajankohdan jälkeen.

Kuinka kaua etuläteen palveliin on hyvä varata?

Suosittelemme varaamaan palvelun niin aikaisin kuin mahdollista, erityisesti sesonkiaikoina, kuten talvella lumitöille tai syksyllä rännien puhdistukselle

 

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää soittopyynnön yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt.

Nopeimmin saat tietoa alueesi yrittäjistä luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa esite