Siivous Tampere

Siivous Tampere netistä – Tilaa kotisiivous Tampere Heleltä ja Kristalta

Kotiavut Tampere

Siivous Tampere

Siivous Tampere luotettavasti ja edullisesti. Tutustu ensin yrittäjään ja tilaa siivous Tampereella. Voit tilata yrittäjältä kotiisi siivousta ja muuta kotipalvelua.

Tampereen yrittäjinä toimii tällä hetkellä Hele ja Marko. Markolta tilatut kotisiivoukset tekee Krista. Asiakastyytyväisyys on korkealla tasolla, sillä Tampereella asiakaspalautteiden keskiarvo on 4,7/5.

Voit ensin tutustua toimintaohjeisiin. Kun kirjaudut palveluun, löydät yrittäjien esittelyt ja vapaat ajat. Voit myös jättää helposti soittopyynnön yrittäjälle. Kun olet tutustunut yrittäjään, varaaminen onnistuu helposti ja turvallisesti. Käytössäsi on monia maksutapoja, kuten verkkopankki, maksukortti tai MobilePay.

Kotisiivous Tampere hinta alkaen 35 €/h eli kotitalousvähennyksen jälkeen 14 €/h. Palveluiden hinnat voivat vaihdella eri yrittäjien kesken.

Voit kertoa tarkemmat ohjeet yrittäjälle, kun hän tulee ensimmäistä kertaa paikalle. Voit myös lähettää yrittäjälle yhteydenottopyynnön ja keskustella puhelimitse etukäteen palvelutarpeistasi.

Tutustu ja tilaa siivous Tampere, löydät Kotiavut.fi -esitteestä tarkemmat ohjeet palvelun tilaamiseen.

Siivous Tampere sisältää lattian pesua ja pölyjen pyyhintää.

Siivouspalvelut Tampere

  • Kotisiivous + välineet, tuntihinta 35-39€/h
  • Ikkunanpesu, tuntihinta 37-39 €/h
  • Kotitalkkaripalvelu 39-47 €/h

Kotisiivous Tampere voi sisältää myös muuttosiivousta, loppusiivousta sekä muuta kotipalvelua tarpeesi mukaan.

Yrittäjät Tampereella

Yrittäjinä toimii Hele ja Marko. Markolta tilatut kotisiivoukset tekee Krista Kirjautumalla palveluun, voit nähdä heidän tarkemmat tiedot, valokuvat ja esittelyt ja tilausehdot. Palveluun kirjautuminen ei edellytä tilaamista.

Hinta alk.

35 €/h

Palveluiden hinta kotitalousvähennyksen jälkeen 14 €/h. Muita kuluja ei veloiteta.

Yrittäjäarvostelut

Kotisiivous Tampere, arvostelut.

Tampere

4,8/5

Kaikkien asiakkaiden arvostelujen keskiarvo

Tutustu ja tilaa siivous Tampere

Helpoin tapa on luoda tunnukset ja valita alueeksi siivous Tampere. Tunnusten luominen ei edellytä tilaamista. Näet palvelussa yrittäjien ja kotisiivojien esittelyn, palveluiden hinnat ja vapaat ajankohdat.

Voit myös helposti lähettää heille soittopyynnön. Näin voit ensin keskustella palvelutarpeistasi tilattavan palvelun kestosta ja tehdä sen jälkeen haluamasi varauksen.

Mikäli et halua vielä luoda tunnuksia palveluun, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Lähetämme sinulle tarkempaa tieto Tampereen kotisiivoojista. Tutustu ja tilaa siivous Tampere.

  • Kirjaudu ja valitse oma alueesi
  • Valitse Varauskysely ja yhteydenottopyyntö
  • Tutustu yrittäjän esittelyyn 
  • Lähetä yhteydenottopyyntö yrittäjälle

Siivous Tampere

Siivous Tampere – Tampereella voit tilata siivousta ja muuta kotipalvelua Heleltä, Kristalta ja Markolta. Helen ja Kristan palveluihin kuuluvat kotisiivous ja ikkunanpesu, ja Marko tekee kotitalkkaripalvelua.

Hele on tehnyt kotisiivouksia jo pidempään ja hänellä onkin paljon tyytyväisiä vakiasiakkaita. Helen ripeys ja luotettavuus sekä iloinen luonne ovat pidettyjä ominaisuuksia.

Krista tekee siivouksia Markon yrityksessä ja hänellä on pitkä kokemus ja ammattitaito erilaisista siivoustöistä.

Marko hoitaa kattavasti koti- ja mökkitalkkaripalvelua alueella. Häneltä löytyy välineet ja järeämpääkin kalustoa, mm. pihahommiin, pieniin remontteihin ja lumen auraukseen – tutustu tarkemmin!

Maksaminen tapahtuu varausta tehdessä yrittäjälle, ja maksutapoina ovat verkkopankki ja maksukortti. Kuitti varauksesta lähetetään sähköpostilla maksun jälkeen ja sisältää yrittäjän tilausehdot. Huomioithan, että voit vähentää palvelun hinnasta osan verotuksessasi kotitalousvähennyksenä. Vuonna 2023 kotitalousvähennys on 60 % palvelun arvonlisäverollisesta hinnasta. Voit tilata siivouspalvelu ja kotipalvelu Tampere myös vanhempiesi, isovanhempiesi tai appivanhempiesi kotiin ja saada myös siitä kotitalousvähennyksen. Tutustu ja tilaa sivous Tampere.

Yrittäjä puhdistaa tiskipöydän kotisiivous palvelussa Tampereella.

Ajankohtaista

HYVÄÄ VUODEN 2023 ALKUA!

HYVÄÄ VUODEN 2023 ALKUA!

Mikäli päätät hemmotella itseäsi tänä vuonna ostamalla itsellesi puhtaan kodin ja aikaa hemmotteluun, meiltä löytyy kotisiivousta ja kotisiivoojia. He tulevat mielellään avuksesi arkeen, jotta sinä voit välillä rentoutua ja nauttia pienen hemmotteluhetken kiireen keskellä. Ja mikä parasta, kotitalousvähennys on myös tänä vuonna 60 %!

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää yhteydenottopyynnön ja varauskyselyn yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset ja kirjautumalla palveluun.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt. Voit tämän jälkeen halutessasi lähettää myös soittopyynnön yrittäjälle.

Löydät oman alueesi yrittäjien esittelyt myös luomalla tunnukset palveluun.

Tilaa esite