Siivous Tampere

Siivous Tampere netistä – Tilaa kotisiivous Tampere Heleltä ja Tonilta

Kotiavut Tampere

Siivous Tampere

Siivous Tampere luotettavasti ja edullisesti. Tutustu ensin yrittäjään ja tilaa siivous Tampereella. Voit tilata yrittäjältä kotiisi siivousta ja muuta kotipalvelua.

Tampereen yrittäjinä toimii tällä hetkellä Hele ja Toni. Asiakastyytyväisyys on korkealla tasolla, sillä Tampereella asiakaspalautteiden keskiarvo on 4,8/5.

Voit ensin tutustua toimintaohjeisiin. Kun kirjaudut palveluun, löydät yrittäjien esittelyt ja vapaat ajat. Voit myös jättää helposti soittopyynnön yrittäjälle. Kun olet tutustunut yrittäjään, varaaminen onnistuu helposti ja turvallisesti. Käytössäsi on monia maksutapoja, kuten verkkopankki, maksukortti tai MobilePay.

Kotisiivous Tampere hinta alkaen 35 €/h eli kotitalousvähennyksen jälkeen 14 €/h. Palveluiden hinnat voivat vaihdella eri yrittäjien kesken.

Voit kertoa tarkemmat ohjeet yrittäjälle, kun hän tulee ensimmäistä kertaa paikalle. Voit myös lähettää yrittäjälle yhteydenottopyynnön ja keskustella puhelimitse etukäteen palvelutarpeistasi.

Tutustu ja tilaa siivouspalvelu Tampere, löydät Kotiavut.fi -esitteestä tarkemmat ohjeet palvelun tilaamiseen.

Siivous Tampere sisältää lattian pesua ja pölyjen pyyhintää.

Siivouspalvelut Tampere

  • Kotisiivous, tuntihinta 35 €/h
  • Kotisiivous + välineet, tuntihinta 35 €/h
  • Ikkunanpesu, tuntihinta 37 €/h
  • Kotitalkkaripalvelu 35 €/h

Tutustu tästä tarkemmin palvelun sisältöihin.

Yrittäjät – Siivous Tampere

Yrittäjinä toimii Hele ja Toni. Kirjautumalla palveluun, voit nähdä heidän tarkemmat tiedot, valokuvat ja esittelyt ja tilausehdot. Palveluun kirjautuminen ei edellytä tilaamista.

Hinta alk.

35 €/h

Palveluiden hinta kotitalousvähennyksen jälkeen 14 €/h. Muita kuluja ei veloiteta.

Yrittäjäarvostelut

Kotisiivous Tampere, arvostelut.

Tampere

4,8/5

Kaikkien asiakkaiden arvostelujen keskiarvo

Tutustu ja tilaa siivous Tampere

Saat tietoa alueesi yrittäjistä tilaamalla yrittäjien esittelyn sähköpostiisi tai lähettämällä yrittäjälle soittopyynnön sivun oikeassa laidassa olevien painikkeiden kautta.

Nopeiten saat kuitenkin tietoa Tampereen yrittäjistä rekisteröitymällä palveluun ja valitsemalla alueeksi Tampere. Reksteröityminen on helppoa vain yhteystietosi täyttämällä. Rekisteröityminen ei edellytä palvelun tilaamista. Emme myöskään tule lähettämään sinulle suuria määriä markkinointiviestejä.

Miksi kannattaa rekisteröityä ja luoda tunnukset palveluun:

  • Näet heti oman alueesi yrittäjien tarkemmat esittelyt ja valokuvat
  • Näet reaaliajassa yrittäjien varauskalenterin vapaat ajat ja palveluiden hinnat
  • Nopein tapa olla yhteydesssä ja lähettää soittopyyntö yrittäjälle

Emme luovuta tietojasi kolmansille osapuolilla. Voit tutustua tästä tietosuojaselosteeseen.

Voimme lähettää harvakseltaan viestiä alueesi yrittäjistä ja heidän tarjoamista palveluistaan. Voit myös kieltää nämä viestit ilmoittamalla siitä meille sähköpostilla osoitteeseen [email protected]. Tutustu ja tilaa kotisiivous Tampere.

Siivous Tampere

Siivous Tampere – Tampereella voit tilata siivousta ja muuta kotipalvelua Heleltä ja Tonilta. 

Hele on tehnyt kotisiivouksia jo pidempään ja hänellä onkin paljon tyytyväisiä vakiasiakkaita. Helen ripeys ja luotettavuus sekä iloinen luonne ovat pidettyjä ominaisuuksia.

Toni tarjoaa kotisiivouksia sekä kotitalkkaripalvelua. Tonilla on vahva keittiöosaaminen, joten ruoanlaittoapu on hänen vahvuutensa.

Maksaminen tapahtuu varausta tehdessä yrittäjälle, ja maksutapoina ovat verkkopankki ja maksukortti.Maksunvälittäjänä toimii Paytrail Oyj. Kuitti varauksesta lähetetään sähköpostilla maksun jälkeen ja sisältää yrittäjän tilausehdot. Huomioithan, että voit vähentää palvelun hinnasta osan verotuksessasi kotitalousvähennyksenä. Vuonna 2023 kotitalousvähennys on 60 % palvelun arvonlisäverollisesta hinnasta. Voit tilata siivouspalvelu ja kotipalvelu Tampere myös vanhempiesi, isovanhempiesi tai appivanhempiesi kotiin ja saada myös siitä kotitalousvähennyksen. Tutustu ja tilaa sivous Tampere.

Kotisiivous Tampere yrittäjä puhdistaa tiskipöydän kotisiivous palvelussa Tampereella.

Siivous Tampere – Yrittäjät ja palvelut

Voit tilata yrittäjiltä kotisiivousta ja muuta kotipalvelua. Palvelu ostetaan tuntiperusteisesti ja se voi sisältää toiveesi mukaan eri työtehtäviä. Tilatun työn kesto ja asunnon koko vaikuttavat siihen, miten paljon työtehtäviä ehditään toteuttaa.

Yrittäjät

Voit ensin tutustua yrittäjän esittelyyn joko kirjatumalla palveluun ja lähettämällä meille viestiä. Voi tutustua yrittäjään myös lähettämällä hänelle soittopyynnön.

Muutto- ja loppusiivous Tampereella

Tampereen yrittäjätä tarjoavat myös muutto- ja loppusiivousta. Tarvittavaa aikaa on usein vaikea arvioida etukäteen. Tästä syystä on hyvä keskustella yrittäjän kanssa etukäteen. Voit lähettää yrittäjälle soittopyynnön ja hän ottaa sinuun mahdollisimman pikaisesti yhteyttä.

Muut kotipalvelut

Voit tilata yrittäjältä siivouspalvelu Tampere lisäksi myös muuta kotipalvelua. Laajin Kotiavut Plus -palvelu räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan ja siihen sisältyy yrittäjän tekemä puhelinkartoitus.

Säännöllinen varaus Tampereella

Voit sopia Tampereen yrittäjän kanssa säännöllisestä varauksesta helposti ja ilman pitkää sitoutumista. Varaukset maksetaan helposti yksitellen. Voit milloin tahansa keskeyttää säännöllisen varauksen.

Siivous Tampere

Usein kysytyt kysymykset

Onko palvelu luotettava?

Luotettavuus ja korkea asiakastyytyväisyys on toiminnan edellytys. Tarjoamme turvallisen ja läpinäkyvän tavan tilata siivousta ja muuta kotipalvelua Tampereella. Voit tutustua Siivous Tampere-yrittäjiin etukäteen, löydät palvelusta heidän esittelyn ja tilausehdot. Halutessasi voit pyytää yrittäjää soittamaan sinulle ennen tilaamista. Tarjoamme luotettavan tavan maksaa palvelun yrittäjälle useilla eri maksutavoilla. Maksunvälittäjänä toimii Paytrail Oyj. Seuraamme myös tarkasti asiakastyytyväisyyttä ja pyydämme palautteen palvelun suorittamisen jälkeen.

Voinko tehdä Tampereella säännöllisen varauksen?

Kyllä voit.Säännöllinen varaus on joustava ja voit sopia siivouspalvelu Tampereen yrittäjän kanssa tarpeen mukaan yksittäisen varausten siirtämisestä tai poistamisesta. Maksaminen on helpppoa ja sinulla on monta tapaa maksaa yksittäinen varaus.

Voinko tilata muuttosiivousta Tampereella?

EKyllä voit. Palvelu ostetaan tuntiperusteisesti ja loppu- ja muuttosiivouksiin tarvittavaa aikaa on vaikea arvioida etukäteen. Tästä syystä on yleensä hyvä keskustella Tampereen yrittäjän kanssa etukäteen muutto- ja loppusiivouksesta.
Paras tapa on ottaa etukäteen yhteyttä yrittäjään kirjautumalla palveluun ja lähettämällä yhteydenottopyyntö. Näin voit ensin keskustella yrittäjän kanssa puhelimitse palvelutarpeesta ja tehdä sen jälkeen varaus.

Kun olet keskustellut palvelutarpeestasi yrittäjän kanssa, voit tehdä varauksen helposti varausjärjestelmän kautta. Mikäli tilattu aika ei osoittaudu riittäväksi, voitte sopia paikan päällä yrittäjän kanssa lisäajasta ja maksaa sen helposti maksulinkillä, joka lähetetään sinulle sähköpostiin.

Tuleeko joku käymään ennen ensimmäistä siivouskertaa?

Ei tule. Käytännössä voit antaa ohjeet Tampereen yrittäjälle, kun hän tulee ensimmäistä kertaa paikalle. Voit myös kirjoittaa varauksen lisätietoihin tarkempaa tietoa toiveistasi tai lähettää sähköpostilla toiveen keskustella etukäteen puhelimitse yrittäjän kanssa ennen ensimmäistä siivouskertaa.

Sisältääkö siivouspalvelu Tampere yrittäjän omat välineet?

Kotisiivous Tampere -palveluista osa tehdään asiakkaan välineillä, mutta on myös mahdollista tilata palvelua, jossa yrittäjä tuo mukanaan välineet ja pesuaineet.

Miten voit peruuttaa varauksen?

Voit peruuttaa tilauksen veloituksetta ilmoittamalla siitä suoraan Tampereen yrittäjille tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected] viimeistään kaksi (2) päivää ennen sovittua palvelun suoritushetkeä. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitetaan yhden (1) tunnin palvelumaksua vastaava summa.

Entä jos yrittäjä aiheuttaa vahingon?

Yrittäjä vastaa välittömistä esine- ja henkilövahingoista, jotka aiheutuvat yrittäjän toiminasta. Tarkemmat tiedot yrittäjän vastuusta löydät yrittäjän tilausehdoista ennen tilaamista. Jokainen yrittäjä sitoutuu tilausehdoissa ottamaan ja pitämään yllä vastuuvakuutuksen tätä toimintaa varten. Vahinkotilanteessa voit ilmoittaa siitä suoraan yrittäjälle.

Ajankohtaista – Siivouspalvelu Tampere

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää yhteydenottopyynnön ja varauskyselyn yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset ja kirjautumalla palveluun.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt. Voit tämän jälkeen halutessasi lähettää myös soittopyynnön yrittäjälle.

Löydät oman alueesi yrittäjien esittelyt myös luomalla tunnukset palveluun.

Tilaa esite