Kotitalkkari

Kotitalkkari -palvelu helposti yrittäjältä

 

Espoo – Helsinki -Kirkkonummi – Kouvola – Lahti – Lohja – Oulu – Rovaniemi – Seinäjoki – Tampere -Vantaa

Kotiavut

Kotitalkkari

Kotitalkkari auttaa erilaisissa arjen töissä niin kotona kun mökillä. Voit tilata laajasti erilaista palvelua ja apua. Kotitalkkari työtehävisä voi olla kodin pihatyöt, nurmikon leikkaus, puutarhan hoito, rännien puhdistus, haravointi, pihan ja terassin puhdistus, asiointiapu, huonekalujen kasaus, lumityöt ja hiekoitus sekä tarkastuskäynnit poissa ollessasi. Palveluun voi kuulua myös pieniä korjaus- tai kiinnitystöitä.

Usein on hyvä jutella palvelutarpeestasi yrittäjän kanssa ennen tilaamista. Tutustu tarkemmin palvelun käyttöohjeisiin.

Voit tilata kotitalkkari -palvelua seuraavilla paikkakunnilla:

Espoo – Helsinki – Kouvola – Lahti – Oulu – Rovaniemi – Tampere – Vantaa – Ylöjärvi

Tarpeen mukaan voimme laajentaa toiminta-aluettamme.

Kotitalkkari hinta

Palvelujen hinnat ovat kokonaishintoja eli asiakkaalta ei veloiteta muita kuluja. Voit lisäksi hyyödyntää kotitalousvähennyksen.

Kotitalkkari -yrittäjät

Saat tarkempaa tietoa alueesi kotitalkkari-yrittäjistä helpoiten kirjautumalla palveluun. Tututu tarkemmin ohjeeseen. Voit myös tilata alueesi yrittäjien esittelyn sähköpostilla tai sivun oikeassa laidassa olevien painikkeiden kautta

Hinta alk.

35€

Palvelun tuntihinta kotitalousvähennyksen jälkeen alkaen 14 €/h.

Arvostelut

Kaikki yrittäjäarvostelut

Kaikki arvostelut

4,7/5

Kaikkien asiakkaiden arvostelujen keskiarvo

Mitä kotitalkkari -palvelu sisältää

Kotitalkkari – palveluun sisältyy toiveesi mukaan laajasti eri työtehtäviä ja tilatun työn kesto vaikuttaa siihen, miten paljon työtehtäviä ehditään toteuttaa.

Asennus- ja kiinnitystöitä mm.

 • Taulun, hyllyn, naulakon,peilin ja pyyhekoukun asennus ja kiinnitys
 • Taulu-tv asennus ja kiinnitys
 • Verhojen asennus ja ripustus
 • Palohälyttimen asennus ja pariston vaihtto
 • Huonekalujen kokoaminen ja kasaus
 • Jouluvalojen asennus / paikalle laitto

Muut kotiavut

 • Raskaiden tavaroiden siirto
 • Muuttoapu
 • Kodin tai mökin pienet korjaustyöt
 • Pieni remonttiapu
 • Pienet maalaustyöt
 • Keittiötason silikonien vaihtotyö
 • Pieni tapetointityö
 • Oven tai ikkunoiden tiivisteiden korjaus
 • Lamppujen vaihto

Jos tarvitsemaasi kotiapua ei löydy listala, sinun kannattaa silti olla yhteydessä sähköpostilla tai lähettää yrittäjälle soittopyyntö.

Miten pääset alkuun

Voit lähetää soittopyynnön alueesi yrittäjälle sivun oikeassa laidassa olevan painikkeen kautta kautta tai sähköpostilla osoitteeseen [email protected]

Nopeiten soittopyynnön lähettäminen yrittäjälle onnistuu kuitenkin suoraan varausjärjestelmämme kautta. Tällöin yrittäjä saa heti soittopyyntösi ja voit samalla tutustua yrittäjän esittelyyn. Varausjärjestelmän käyttö onnistuu rekisteröitymällä palveluun ja valitsemalla alueeksi oma kaupunkisi. Reksteröityminen on helppoa ja täytät vain yhteystietosi. Rekisteröityminen ei edellytä palvelun tilaamista. Emme myöskään tule lähettämään sinulle suuria määriä markkinointiviestejä.

Asiakas maksaa palvelun yrittäjälle varausta tehdessään, käytössäsi on useita maksutapoja kuten verkkopankki, MobilePay ja maksukortti. Maksun jälkeen sinulle toimitetaan sähköpostiin kuitti varauksesta ja yrittäjän tilausehdot. Asiakas voi varata myös toistuvan palvelun eli tehdä säännöllisen varauksen.

Kotitalkkari – Yrittäjät ja palvelut

Kotitalkkari -palvelu ostetaan tuntiperusteisesti ja se voi sisältää toiveesi mukaan eri työtehtäviä. Tilaaminen on helppoa kehittyneen varausjärjesteömän kautta.

Yrittäjät

Voit ensin tutustua yrittäjän esittelyyn joko kirjatumalla palveluun ja lähettämällä meille viestiä. Voi tutustua yrittäjään myös lähettämällä hänelle soittopyynnön.

Pihatyöt

Kotitalkkaripalvelu voi sisältää myös erilaisia pihatöitä. Kesäaikaan palveluita voi olla mm. haravointi ja nurmikonleikkaus ja talvisin lumityöt.

Muut kotiavut

Voit tilata yrittäjältä siivouksen lisäksi myös muuta kotipalvelua.Palveluina voi olla vaikkapa kodin digiapu tai asiointipalvelut.

Säännöllinen varaus

Voit sopia yrittäjän kanssa säännöllisestä varauksesta helposti ja ilman pitkää sitoutumista. Varaukset maksetaan helposti yksitellen. Voit milloin tahansa keskeyttää säännöllisen varauksen.

Kotitalkkari

Usein kysytyt kysymykset

Onko minun oltava kotona palvelun suorittamisen aikana?

On hyvä, jos olet ensimmäisellä kerralla alussa paikalla antamassa yrittäjälle tarvittavat ohjeet. Voit sopia hänen kanssaan työtehtävistä, kertoa työvälineistä ja muista käytännön järjestelyistä, näin tehty työ vastaa toiveitasi. Muulla tavoin sinun ei tarvitse varautua yrittäjän tuloon.

Miten pitkä kotitalkkari-palvelu kannatta tilasta?

Usein tarvittavaa aikaa on vaikea arvioida etukäteen. Palvelu ostetaan tuntiperusteisesti, joten usein on hyvä keskustella palveluntarpeesta yrittäjän kanssa etukäteen.

Tuleeko joku käymään ennen palvelun suorittamista?

Ei tule. Käytännössä voit antaa ohjeet yrittäjälle, kun hän tulee ensimmäistä kertaa paikalle. Voit myös kirjoittaa varauksen lisätietoihin tarkempaa tietoa toiveistasi tai lähettää sähköpostilla toiveen keskustella etukäteen puhelimitse yrittäjän kanssa ennen tilaamista.

Miten toimitaan jos tilattu aika ei riitä?

Mikäli tilattu aika ei osoittaudu riittäväksi, voitte sopia paikan päällä yrittäjän kanssa lisäajasta. Voit maksaa lisävarauksen helposti maksulinkillä, joka lähetetään sinulle sähköpostiin.

Onko yrittäjällä omat välineet?

Osa palveluista tehdään asiakkaan välineillä ja tarvikkeilla. On myös mahdollista, että yrittäjä tuo mukaan työvälineitä ja tarvikkeita.

Voinko tehdä säännöllisen varauksen?

Kyllä voit tehdä yrittäjälle säännöllisen varauksen eli toistuvan palvelun. Tällöin yrittäjän varauskalenteriin tehdään useita varauksia ja jokainen yksittäinen varaus vahvistetaan erikseen. Toistuvassa palvelussa yksittäinen varaus veloitetaan asiakkaan maksukortilta varausta edeltävänä päivänä. Asiakkaalle toimitetaan kunkin maksun yhteydessä kuitti maksusta ja yrittäjän tilausehdot. Saat lisätietoa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Voinko saada säännöllisessä varauksessa aina saman yrittäjän?

Kyllä voit.

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää soittopyynnön yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt.

Nopeimmin saat tietoa alueesi yrittäjistä luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa esite