Tutustu yrittäjään

Varausjärjestelmästä löydät yrittäjien kuvalliset esittelyt

Tutustu alueesi yrittäjien esittelyyn

Voit tilata oman alueesi yrittäjien esittelyn sähköpostiisi sivun oikeassa laidassa olevan painikkeen kautta kautta tai lähettämällä sähköposta osoitteeseen [email protected].

Nopeiten löydät kuitenkin yrittäjien tarkat esittelyt varausjärjestelmämme kautta. Varausjärjestelmän käyttö onnistuu rekisteröitymällä palveluun ja valitsemalla alueeksi oma kaupunkisi.

Reksteröityminen on helppoa ja täytät vain yhteystietosi. Rekisteröityminen ei edellytä palvelun tilaamista. Emme myöskään tule lähettämään sinulle suuria määriä markkinointiviestejä.

Emme luovuta tietojasi kolmansille osapuolilla. Voit tutustua tästä tietosuojaselosteeseen. Voimme lähettää harvakseltaan viestiä alueesi yrittäjistä ja heidän tarjoamista palveluistaan. Voit myös kieltää nämä viestit ilmoittamalla siitä meille sähköpostilla.

 

Tutustu alueesi yrittäjien esittelyyn

Varausjärjestelmästä löydät helposti oman alueesi yrittäjien esittelyt ja valokuvat.

Lähetä soittopyyntö ja varauskysely yrittäjälle

Soittopyynnön ja varauskyselyn lähettäminen yrittäjälle onnistuu helposti:

Varauskyselyyn voit jo tässä vaiheessa alustavasti valita sinulle sopivan palvelun ja ajankohdan. Voit myös kertoa yrittäjälle jo tässä vaiheessa lisätieto palvelutarpeestasi. Koska samalla alueella voi toimia monia yrittäjiä, valitset vielä yrittäjän, jolle lähetät soittopyynnön ja varauskyselyn.

 

Palvelun varaaminen ja maksaminen

Voit maksaa siivous- kotipalvelun yrittäjälle helposti tehdessäsi varausta, käytössäsi on monia maksutapoja. Maksun jälkeen saat sähköpostiisi kuitin varauksesta ja tilausehdot.

Voit tarvittaessa peruuttaa varauksen. Maksu palautetaan kokonaisuudessaan, mikäli peruutat varauksen viimeistään 2 vuorokautta ennen palvelun toteuttamista

 

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää yhteydenottopyynnön ja varauskyselyn yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset ja kirjautumalla palveluun.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt. Voit tämän jälkeen halutessasi lähettää myös soittopyynnön yrittäjälle.

Löydät oman alueesi yrittäjien esittelyt myös luomalla tunnukset palveluun.

Tilaa esite