Ohje

Säännöllinen varaus

Mikä on säännöllinen varaus

Voit sopia yrittäjän kanssa säännöllisestä varauksesta eli toistuvasta palvelusta. Tällöin varausjärjestelmään lisätään alustavia varauksia sovitun aikavälin mukaisesti. Jokainen yksitäinen varaus vahvistetaan ja maksetaan erikseen. Säännöllinen varaus on joustava ja voit sopia yrittäjän kanssa tarpeen mukaan yksittäisen varausten siirtämisestä tai poistamisesta (esimerkiksi loma-ajat tai sairastumiset).

Toimintamalli lyhyesti:

  • Sovi yrittäjän kanssa toistuvasta palvelusta
  • Saat sähköpostiisi vahvistuksen säännöllisestä varauksesta
  • Voit tarkastella tulevia varauksia varausjärjetelmässä

Miten säännöllinen varaus maksetaan

Voit maksaaa varaukset palvelussa yksitellen, käytössä on useita eri maksutapoja kuten verkkopankki, maksukortti tai MobilePay. Jokaisesta maksusta toimitetaan kuitti ja tilausehdot sähköpostiisi. Yksittäinen varaus tulee maksaa yrittäjälle varausta edeltävänä päivänä klo 17 mennessä.

Helpoin tapa maksaa varaukset, on lisätä palveluun maksukortti. Tällöinen yksittäinen varaus veloitetaan automaattisesti varausta edeltävän päivän aamuna. Maksusta toimitetaan kuitti ja tilausehdot sähköpostiisi. Maksukortin lisääminen on turvallista. Maksukortin tiedot eivät ole yrittäjän tai alustaa ylläpitävän Sevalia Oy:n käytössä. Luottokorttiedot säilyttää turvallisesti Payment Highway, joka on PCI DSS -sertifoitu toimija.

Huom. Mikäli yksittäistä varausta ei ole maksettu, saat varausta edeltävän päivän aamuna sähköpostiisi muistutusviestin. Tässä sähköpostissa on mukanva myös maksulinkkki, josta voit kätevästi maksaa varauksen yrittäjälle.

Yksittäisen varauksen maksaminen

Kirjautumalla varausjärjestelmään, voit maksaa yksittäisen varauksen yrittäjälle helposti omien varausten kautta.

 

Maksukortin lisääminen

Voit lisätä turvallisesti palveluun maksukortin. Tällöin varaus veloitetaaa automaattisesti varausta edeltävänä päivänä. Saat maksustasi kuitin sähköpostiisi.

 

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää yhteydenottopyynnön ja varauskyselyn yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset ja kirjautumalla palveluun.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt. Voit tämän jälkeen halutessasi lähettää myös soittopyynnön yrittäjälle.

Löydät oman alueesi yrittäjien esittelyt myös luomalla tunnukset palveluun.

Tilaa esite