Kotitalkkari Lahti

Kotitalkkari ja mökkitalkkari Lahti
Tutustu yrittäjä Elinaan ja Juhaan

Kotiavut Lahti

Kotitalkkari Lahti

Kotitalkkari ja mökkitalkkari Lahti tarjoaa laajasti erilaista apua kotiisi tai mökille.

Palveluina mm. kodin pihatyöt, ruohonleikkuu, puutarhan hoito, rännien puhdistus, haravointi, pihan ja terassin puhdistus, asiointiapu, lumityöt ja hiekoitus sekä tarkastuskäynnit poissa ollessasi. Palveluun voi kuulua myös pieniä korjaus- tai kiinnitystöitä. Usein on hyvä jutella palvelutarpeestasi yrittäjän kanssa ennen tilaamista.

Varaaminen onnistuu helposti ja voit turvallisesti maksaa kotitalkkaripalvelun yrittäjälle. Maksutapoina esimerkiksi verkkopankki, maksukortti tai MobilePay.

Kotitalkkaripalvelun hinta Lahdessa 38 €/h eli kotitalousvähennyksen jälkeen 15,20 €/h. Palveluiden hinnat voivat vaihdella eri yrittäjien kesken.

Voit kertoa tarkemmat ohjeet yrittäjälle, kun hän tulee ensimmäistä kertaa paikalle. Voit myös lähettää yrittäjälle yhteydenottopyynnön ja keskustella puhelimitse etukäteen palvelutarpeistasi.

Palvelut Lahdessa

 • Kotitalkkari 38-43 €/h
 • Mökkitalkkari Lahti
 • Pihatalkkari Lahti
 • Lomatalkkari Lahti
 • Lisäksi voit tilata siivousta alk.39 €/h

Voit sopia yrittäjän kanssa hoitopaketista kotisi tai mökkisi arjen askareihin.

Voit vähentää palvelun hinnasta osan verotuksessasi kotitalousvähennyksenä.

Yrittäjät Lahdessa

Yrittäjinä toimii Elina ja Juha. Saat tietoa alueesi yrittäjistä tilaamalla yrittäjien esittelyn sähköpostiisi tai lähettämällä yrittäjälle soittopyynnön sivun oikeassa laidassa olevien painikkeiden kautta.

Nopeiten saat kuitenkin tietoa yrittäjistä rekisteröitymällä palveluun ja valitsemalla alueeksi Lahti. Rekisteröityminen on helppoa ja ei edellytä palvelun tilaamista.

Hinta alk.

38 €/h

Palvelun hinta kotitalousvähennyksen jälkeen 15,20 €/h.Asiakkaalta ei veloiteta muita kuluja.

Arvostelut

Kaikki arvostelut.

Kouvola

4,7/5

Kaikkien asiakkaiden arvostelujen keskiarvo

Kotitalkkari Lahti

Voit tilata Lahdessa yrittäjältä erilaisia kotitalkkari-palveluita.

Lumityöt

Yrittäjämme Lahdessa tarjoaa tehokasta lumityöpalvelua, johon sisältyy lumen aurausta ja hiekoitusta, varmistaen liikkumisen turvallisuuden talvella Lahden alueella.

Nurmikon leikkuu

Lahdessa yrittäjämme pitää nurmikkosi vihreänä ja siistinä tarpeesi mukaan. Voit tilata palvelun helposti hoitopakettina koko kesäksi Lahden alueelle.

Rännien puhdistus

Lahdessa yrittäjä tarjoaa rännien puhdistuspalvelun, joka sisältää sadevesikourujen ja syöksytorvien perusteellisen puhdistuksen lehdistä ja muista roskista Lahden alueella.

Lomavahti

Kun lähdet lomalle tai olet poissa kotoa Lahdessa, yrittäjä tarjoaa rauhallisen mielen lomavahtipalvelulla. Tähän sisältyy postin noutaminen, kasvien kastelu ja säännölliset tarkastuskäynnit, varmistaen, että kotisi pysyy turvassa ja hyvässä kunnossa poissaolosi aikana Lahden alueella.

Pihatyöt

Lahdessa yrittäjä tarjoaa laajan valikoiman pihatyöpalveluita kotiisi tai mökillesi. Palvelu kattaa kaiken kasvien ja pensaiden istutuksesta ja hoidosta lehtien haravointiin ja pensasaitojen leikkaamiseen, pitäen pihasi kauniina ja hyvin hoidettuna läpi vuoden Lahden alueella.

Pienet asennukset ja kiinnitykset

Voit tilata apua pieniin asennus- ja kiinnitystöihin Lahdessa. Palvelu kattaa esimerkiksi hyllyjen, taulujen ja muiden kodin varusteiden asentamisen, tarjoten nopeaa ja luotettavaa apua kaikkiin pieniin kodin kunnostustöihin Lahden alueella.

Pienet korjaukset

Lahdessa palveluun kuuluu monenlaiset kodin pienkorjaukset, kuten narisevien ovien korjaaminen, hehkulamppujen vaihto, pienet maalaustyöt ja kalusteiden korjaukset. Tämä palvelu auttaa pitämään kotisi toimivana ja siistinä ilman suurta vaivaa tai ajanhukkaa Lahden alueella.

Huonekalujen kasaus

Voit tilata Lahdessa huonekalujen kokoamispalvelun, joka säästää aikaasi ja vaivaa. Palveluna kaikenlaiset huonekalujen kokoamiset, aina kirjahyllyistä sänkyihin ja toimistokalusteisiin, varmistaen, että uudet huonekalusi ovat tukevasti ja oikein koottuja Lahden alueella.

Kotitalkkari Lahti – Mitä palvelu sisältää

Kotitalkkari Lahti voi sisältää toiveesi mukaan laajasti erilaisia pihatalkkari- mökkitalkkari- tai lomatalkkari -työtehtäviä. Tilatun työn kesto vaikuttaa siihen, miten paljon työtehtäviä ehditään toteuttaa.

Asennus-, kiinnitys ja korjaustöitä mm.

 • Taulun, hyllyn, naulakon,peilin ja pyyhekoukun asennus ja kiinnitys
 • Taulu-tv asennus ja kiinnitys
 • Verhojen asennus ja ripustus
 • Palohälyttimen asennus ja pariston vaihto
 • Huonekalujen kokoaminen ja kasaus
 • Kodin tai mökin pienet korjaustyöt
 • Pieni remonttiapu
 • Pienet maalaustyöt

Pihatöitä mm.

 • Rännien puhdistus
 • Haravointi
 • Nurmikon leikkaus/ruohon leikkuu
 • Lumityöt /lumenluonti kolalla ja lapiolla
 • Hiekoitus
 • Lomavahti (loma-ajan pakolliset kodin askareet ja tarkistuskäynnit)
 • Aidan maalaus tai kunnostus
 • Pihatyö ja pihanhoito, kausityöt
 • Polttopuiden teko ja kantaminen (pilkkominen)
 • Pensaiden ja pensasaitojen leikkaaminen
 • Nurmikon paikkaukset ja istutukset
 • Terassin rakentaminen ja korjaus
 • Terassien, pihakivetysten ja pihakalusteiden pesu, puhdistus ja huolto
 • Terassien öljyminen ja maalaus
 • Roskien poiskuljetus (kierrätys)
 • Pihapuiden kaato
 • Kukkien ja kasvien kastelu
 • Pihan pienet korjaustyöt
 • Robottiruohonleikkurin käyttökuntoon asennus

Huom. Palvelu ei sisälly erityistä ammattitaitoa vaativia sähkötöitä, putkitöitä, tulitöitä tms

Hoitopaketti -Kodin kausityöt

LUMITYÖT – KESÄN PIHATYÖT
Tutusu ja tilaa Hoitopaketti, joka on joustava tapa tilata apua kotisi arjen askareihin. Voit sopia yrittäjän kanssa esimerkiksi kotisi lumitöistä, hiekoittamisesta, nurmikon leikkaaamisesta, kukkien kastelusta tai postilaatikon tyhjentämisestä. Hoitopaketti on joustava ja voit sen milloin tahansa lopettaa. Käytänössä sinulle lisätään alustavia varauksia esimerkiksi kerran viikossa. Jokainen yksitäinen varaus vahvistetaan ja maksetaan erikseen. Voit yrittäjän kanssa sopimalla siirtää tai perua yksitäisen varauksen

Varausten aikataulu ja tarve voi muuttua nopeasti erityisesti lumitöisssä. Hoitopaketissa voitkin sopia yrittäjän kanssa esimerkiksi 5-10 alustavasta varauksesta. Vaukset lisätään alustavina ja jokaisen varauksen tarkka ajankohta sovitaan myähemmin yrittäjän kanssa. Alustavat varaukset on myös helppoa perua, mikäli ei löydy sinulle ja yrittäjälle sopivaa ajankohtaa tai palvelulle ei ole tarvetta.

Kolme helppoa tapaa maksaa hoitopaketin yksittäinen varaus:

Tapa 1. Varauksen maksaminen maksulinkillä
Tapa 2. Automaattinen veloitus maksukortilla varausta edeltävänä päivänä
Tapa 3. Yksittäisen varauksen maksaminen varausjärjestelmässä

Näin voit tilata hoitopaketin:

 1. Lähetä soittopyyntö yrittäjälle
 2. Sovi yrittäjän kanssa hoitopaketista esim. lumitöihin
 3. Saat sähköpostiisi vahvistuksen hoitopaketista ja tulevista varauksista
 4. Voit tarkastella tulevia varauksia varausjärjetelmässä

Ajankohtaista

OLETKO LUMITÖIDEN TEKIJÄÄ VAILLA?

OLETKO LUMITÖIDEN TEKIJÄÄ VAILLA?

Lunta tuiskuttaa ja maisema muuttuu kauniiksi, kuin taideteos. Ei voi muuta kuin ihailla! Puuttuu kuvasta enää Lumikuningatar ja jäinen linna… Siitäpä muistuikin mieleen, että ulko-ovi ei melkein enää auennut aamulla, kun lunta oli tuiskuttanut niin paljon…kolalle...

Kotitalkkari Lahti

Usein kysytyt kysymykset

Miten saan tietoa Lahden yrittäjistä?

Kun kirjaudut palveluun, voit nähdä Lahden yrittäjien tiedot, valokuvan ja esittelyn ja tilausehdot. Palveluun kirjautuminen ei edellytä tilaamista. Voit myös keskustella yrittäjän kanssa puhelimitse ennen ensimmäistä tilauskertaa lähettämällä palvelussa yrittäjälle yhteydenottopyynnön.

Voinko tehdä Lahdessa säännöllisen varauksen?

Kyllä voit tehdä säännöllisen varauksen Lahdessa. Säännöllinen varaus on joustava ja voit sopia yrittäjän kanssa tarpeen mukaan yksittäisen varausten siirtämisestä tai poistamisesta. Maksaminen on helpppoa ja sinulla on monta tapaa maksaa yksittäinen varaus.

Miten voin varata palvelunne ja onko mahdollista saada arvio kustannuksista etukäteen?

Voit varata palvelumme ottamalla yhteyttä yrittäjään puhelimitse tai sähköpostitse Näin voit ensin keskustella yrittäjän kanssa puhelimitse palvelutarpeesta kustannuksista.

Kun olet keskustellut palvelutarpeestasi yrittäjän kanssa, voit tehdä varauksen helposti varausjärjestelmän kautta. Mikäli tilattu aika ei osoittaudu riittäväksi, voitte sopia paikan päällä yrittäjän kanssa lisäajasta ja maksaa sen helposti maksulinkillä, joka lähetetään sinulle sähköpostiin.

Tuleeko joku käymään ennen ensimmäistä varausta?

Ei tule. Käytännössä voit antaa ohjeet yrittäjälle, kun hän tulee ensimmäistä kertaa paikalle. Voit myös kirjoittaa varauksen lisätietoihin tarkempaa tietoa toiveistasi tai lähettää sähköpostilla toiveen keskustella etukäteen puhelimitse yrittäjän kanssa ennen ensimmäistä siivouskertaa.

Miten voit peruuttaa varauksen?

Voit peruuttaa tilauksen veloituksetta ilmoittamalla siitä suoraan yrittäjälle tai sähköpostitse viimeistään kaksi (2) päivää ennen sovittua palvelun suoritushetkeä. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitetaan yhden (1) tunnin palvelumaksua vastaava summa.

Mitä jos en ole tyytyväinen palveluun?

Jos et ole tyytyväinen yrittäjän tarjoaman kotitalkkari Lahti – sisältöön, voit ilmoittaa siitä suoraan yrittäjille viimeistään kaksi (2) vuorokautta palvelun suoritusajankohdan jälkeen.

Kuinka kaun etukäteen palvelu on hyvä varata?

Suosittelemme varaamaan palvelun niin aikaisin kuin mahdollista, erityisesti sesonkiaikoina, kuten talvella lumitöille tai syksyllä rännien puhdistukselle

 

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää soittopyynnön yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt.

Nopeimmin saat tietoa alueesi yrittäjistä luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa esite