Siivous Lahti

Tilaa kotisiivous Lahti helposti – Siivous Lahti netistä

Kotiavut Lahti

Siivous Lahti

Tilaa siivous Lahti netistä, tuntihinta alkaen 32 euroa. Luotettava ja helppo tapa tilata siivous Lahdessa. Voit tutustua ensin yrittäjään ja soitella tarvittaessa etukäteen palvelutarpeistasi. Voit tilata yrittäjältä kotisiivousta ja muuta kotipalvelua.

Yrittäjinä toimii Tuula ja Elina sekä Katja (Katjan siivoukset hoitaa Yusuf). 

Kun kirjaudut palveluun, löydät yrittäjien esittelyt ja vapaat ajat. Voit myös jättää helposti soittopyynnön yrittäjälle. Kun olet tutustunut yrittäjään, varaaminen onnistuu helposti ja turvallisesti. Käytössäsi on monia maksutapoja, kuten verkkopankki, maksukortti tai MobilePay. Ennen tilausta voit tutustua takemmin toimintamalliin

Kotisiivous Lahti hinta alkaen 32 €/h eli kotitalousvähennyksen jälkeen 12,80 €/h. Palveluiden hinnat voivat vaihdella eri yrittäjien kesken.

Voit kertoa tarkemmat ohjeet yrittäjälle, kun hän tulee ensimmäistä kertaa paikalle. Voit myös lähettää yrittäjälle soittopyynnön ja keskustella puhelimitse etukäteen palvelutarpeistasi.

Tutustu tästä palvelun käyttöohjeisiin.

Palvelut – Siivous Lahti

  • Kotisiivous + välineet, tuntihinta 32-45 €/h
  • kotisiivous, tuntihinta 39-49 €/h
  • ikkunanpesu, tuntihinta 39-45 €/h
  • Kotiavut Plus, alkaen 39 €/h

YUSUFILLA ON TUTUSTUMISTARJOUS 3 TUNNIN KOTISIIVOUKSEEN -10%!

Yrittäjät Lahdessa

Yrittäjinä toimii Tuula ja Elina sekä Katja (Katjan siivoukset tekee Yusuf). Kirjautumalla palveluun, voit nähdä yrittäjän tiedot, valokuvat ja esittelyn ja tilausehdot. Palveluun kirjautuminen ei edellytä tilaamista.

Hinta alk.

32 €/h

Palveluiden hinta kotitalousvähennyksen jälkeen 12,80 €/h. Asiakkaalta ei veloiteta muita kuluja.

Arvostelut

Yrittäjäarvostelut Lahdessa.

Lahti

4,8/5

Kaikkien asiakkaiden arvostelujen keskiarvo

Tutustu paveluun ja yrittäjiin – Siivous Lahti

Saat tietoa Lahden yrittäjistä tilaamalla yrittäjien esittelyn sähköpostiisi tai lähettämällä yrittäjälle soittopyynnön sivun oikeassa laidassa olevien painikkeiden kautta.

Nopeiten saat kuitenkin tietoa Lahden yrittäjistä rekisteröitymällä palveluun ja valitsemalla alueeksi Lahti. Rekisteröityminen on helppoa vain yhteystietosi täyttämällä. Rekisteröityminen ei edellytä palvelun tilaamista. Emme myöskään tule lähettämään sinulle suuria määriä markkinointiviestejä.

Miksi kannattaa rekisteröityä ja luoda tunnukset palveluun:

  • Näet heti oman alueesi yrittäjien tarkemmat esittelyt ja valokuvat
  • Näet reaaliajassa yrittäjien varauskalenterin vapaat ajat ja palveluiden hinnat
  • Nopein tapa olla yhteydesssä ja lähettää soittopyyntö yrittäjälle

Emme luovuta tietojasi kolmansille osapuolilla. Voit tutustua tästä tietosuojaselosteeseen.

Voimme lähettää harvakseltaan viestiä alueesi yrittäjistä ja heidän tarjoamista palveluistaan. Voit myös kieltää nämä viestit ilmoittamalla siitä meille sähköpostilla osoitteeseen [email protected]. Tutustu ja tilaa siivous Lahti.

Siivous Lahti

Tilaa kotisiivous Lahti helposti paikalliselta yrittäjältä. Lahdessa voit ostaa yrittäjältä siivousta ja muuta kotipalvelua. Siivous- ja kotipalvelut voivat sisältää toiveesi mukaan eri työtehtäviä ja luonnollisesti tilatun työn kesto ja asunnon koko vaikuttavat siihen, miten paljon työtehtäviä ehtii toteuttaa.

Asiakas maksaa palvelun yrittäjälle varausta tehdessään, käytössäsi on useita maksutapoja kuten verkkopankki ja maksukortti. Maksun jälkeen sinulle toimitetaan sähköpostiin kuitti varauksesta ja yrittäjän tilausehdot. Asiakas voi varata myös toistuvan palvelun eli tehdä säännöllisen varauksen. Tällöin yrittäjän varauskalenteriin tehdään useita varauksia ja jokainen yksittäinen varaus vahvistetaan erikseen. Toistuvassa palvelussa yksittäinen varaus veloitetaan asiakkaan maksukortilta varausta edeltävänä päivänä.

Siivous- ja kotipalvelun tuntihinta on edullinen ja asiakkaalta ei veloiteta muita kuluja. Voit vähentää palvelun hinnasta osan verotuksessasi kotitalousvähennyksenä. Vuonna 2023 kotitalousvähennys on 60 % palvelun arvonlisäverollisesta hinnasta. Voit tilata siivous- ja kotipalvelua myös vanhempiesi, isovanhempiesi tai appivanhempiesi kotiin ja saada myös siitä kotitalousvähennyksen.

Ajankohtaista – Siivous Lahti

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää yhteydenottopyynnön ja varauskyselyn yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset ja kirjautumalla palveluun.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt. Voit tämän jälkeen halutessasi lähettää myös soittopyynnön yrittäjälle.

Löydät oman alueesi yrittäjien esittelyt myös luomalla tunnukset palveluun.

Tilaa esite