Siivous Lahti

Tilaa kotisiivous Lahti helposti – Siivous Lahti netistä

Kotiavut Lahti

Siivous Lahti

Tilaa siivous Lahti netistä, tuntihinta alkaen 36 euroa. Luotettava ja helppo tapa tilata siivous Lahdessa. Voit tutustua ensin yrittäjiin ja soitella tarvittaessa etukäteen palvelutarpeistasi. Voit tilata yrittäjältä kotisiivousta ja muuta kotipalvelua.

Yrittäjinä toimii Tuula ja Elina. 

Kun kirjaudut palveluun, löydät yrittäjien esittelyt ja vapaat ajat. Voit myös jättää helposti soittopyynnön yrittäjälle. Kun olet tutustunut yrittäjään, varaaminen onnistuu helposti ja turvallisesti. Käytössäsi on monia maksutapoja, kuten verkkopankki, maksukortti tai MobilePay. Ennen tilausta voit tutustua takemmin toimintamalliin

Kotisiivous Lahti hinta alkaen 36 €/h eli kotitalousvähennyksen jälkeen 14,40 €/h. Palveluiden hinnat voivat vaihdella eri yrittäjien kesken.

Voit kertoa tarkemmat ohjeet yrittäjälle ensimmäisen käynnin yhteydessä. Voit myös lähettää yrittäjälle soittopyynnön ja keskustella puhelimitse etukäteen palvelutarpeistasi.

Tutustu tästä palvelun käyttöohjeisiin.

Palvelut – Siivous Lahti

Lisäpalvelut (ei voi varata pelkästään!):

  • Jääkaapin puhdistus 25 €
  • Pyykki- ja vaatehuolto (lakanoiden vaihto) 25 €
  • Kylpyhuoneen tehopesu 45 €
  • Yläpölyt (kaapin pääliset, valaisimet yms.) 40 €
  • Lemmikin ulkoilutus 25 €

Yrittäjät Lahdessa

Yrittäjinä toimii Tuula ja Elina. Kirjautumalla palveluun, voit nähdä yrittäjän tiedot, valokuvat ja esittelyn ja tilausehdot. Palveluun kirjautuminen ei edellytä tilaamista.

Hinta alk.

36 €/h

Palveluiden hinta kotitalousvähennyksen jälkeen 14,40 €/h. Asiakkaalta ei veloiteta muita kuluja.

Arvostelut

Yrittäjäarvostelut Lahdessa.

Lahti

4,8/5

Kaikkien asiakkaiden arvostelujen keskiarvo

Tutustu paveluun ja yrittäjiin – Siivous Lahti

Saat tietoa Lahden yrittäjistä tilaamalla yrittäjien esittelyn sähköpostiisi tai lähettämällä yrittäjälle soittopyynnön sivun oikeassa laidassa olevien painikkeiden kautta.

Nopeiten saat kuitenkin tietoa Lahden yrittäjistä rekisteröitymällä palveluun ja valitsemalla alueeksi Lahti. Rekisteröityminen on helppoa vain yhteystietosi täyttämällä. Rekisteröityminen ei edellytä palvelun tilaamista. Emme myöskään tule lähettämään sinulle suuria määriä markkinointiviestejä.

Miksi kannattaa rekisteröityä ja luoda tunnukset palveluun:

  • Näet heti oman alueesi yrittäjien tarkemmat esittelyt ja valokuvat
  • Näet reaaliajassa yrittäjien varauskalenterin vapaat ajat ja palveluiden hinnat
  • Nopein tapa olla yhteydesssä ja lähettää soittopyyntö yrittäjälle

Emme luovuta tietojasi kolmansille osapuolilla. Voit tutustua tästä tietosuojaselosteeseen.

Voimme lähettää harvakseltaan viestiä alueesi yrittäjistä ja heidän tarjoamista palveluistaan. Voit myös kieltää nämä viestit ilmoittamalla siitä meille sähköpostilla osoitteeseen [email protected]. Tutustu ja tilaa siivous Lahti.

Siivous Lahti

Tilaa kotisiivous Lahti helposti paikalliselta yrittäjältä. Lahdessa voit ostaa yrittäjältä siivousta ja muuta kotipalvelua. Siivous- ja kotipalvelut voivat sisältää toiveesi mukaan eri työtehtäviä ja luonnollisesti tilatun työn kesto ja asunnon koko vaikuttavat siihen, miten paljon työtehtäviä ehtii toteuttaa.

Asiakas maksaa palvelun yrittäjälle varausta tehdessään, käytössäsi on useita maksutapoja kuten verkkopankki ja maksukortti. Maksun jälkeen sinulle toimitetaan sähköpostiin kuitti varauksesta ja yrittäjän tilausehdot. Asiakas voi varata myös toistuvan palvelun eli tehdä säännöllisen varauksen. Tällöin yrittäjän varauskalenteriin tehdään useita varauksia ja jokainen yksittäinen varaus vahvistetaan erikseen. Toistuvassa palvelussa yksittäinen varaus veloitetaan asiakkaan maksukortilta varausta edeltävänä päivänä.

Siivous- ja kotipalvelun tuntihinta on edullinen ja asiakkaalta ei veloiteta muita kuluja. Voit vähentää palvelun hinnasta osan verotuksessasi kotitalousvähennyksenä. Vuonna 2024 kotitalousvähennys on 60 % palvelun arvonlisäverollisesta hinnasta. Voit tilata siivous- ja kotipalvelua myös vanhempiesi, isovanhempiesi tai appivanhempiesi kotiin ja saada myös siitä kotitalousvähennyksen.

Ajankohtaista – Siivous Lahti

Elina hoitaa kotisi puhtaaksi ja raikkaaksi

Elina hoitaa kotisi puhtaaksi ja raikkaaksi

Elinaa kuvaa tunnollisuus ja tarkkuus – hän hoitaa työnsä huolellisesti ja laadukkaasti. Asiakastyytyväisyys on hänelle ensiarvoisen tärkeää, ja hänen asiakkaansa voivat luottaa siihen, että tehtävät suoritetaan aina parhaalla mahdollisella tavalla, kuin kyseessä olisi Elinan oma koti.

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää soittopyynnön yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt.

Nopeimmin saat tietoa alueesi yrittäjistä luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa esite