Siivous Lahti – Tuula hoitaa homman kokemuksella

maalis 17, 2022 | Ajankohtaista Lahti | 0 Kommenttia

YRITTÄJÄESITTELYSSÄ TUULA – Siivous Lahti

Tuula on ahkera ahertaja Hollolasta. Hän entisöi huonekaluja työkseen, mutta Tuulalla on pitkä kokemus myös kotisiivouksista ja pitkä on myös vakituisten asiakkaiden listakin! Jos saat napatuksi häneltä vapaan ajan, olet onnekas! Niitä kuitenkin on aika ajoin tarjolla. Hän hoitaa siivoukset aina omilla välineillään.

Tuula on aktiivinen liikkuja, ja luonto ja eläimet ovat hänelle tärkeitä ja tuovat vastapainoa työlle. Työnsä hän hoitaa aina vastuullisesti, joustavasti ja oma-aloitteisesti. Asiakkaiden tyytyväisyys on se palkinto, minkä työ tekijälleen antaa.

Asiakaspalautetta:

*Tuula tekee todella huolellista työtä. Täysi luotto häneen, ja koti on ihanan puhdas ja viihtyisä hänen jälkeensä.

*Tuula hoiti siivouksen ja pyykkihuollon erinomaisesti!

*Täydet pisteet Tuulalle. Ottaisin Tuulan vaikka asumaan meille, niin hyvää työtä hän tekee. Osaa katsoa, mitä täytyy tehdä, ja silloin, kun on ollut siivouksessa taukoa, huomaan, mitä kaikkea Tuula tekee huomioiden pienetkin yksityiskohdat. Tuula on luotettava ja hänen oma-aloitteisuutensa tänä päivänä kullanarvoista!

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää yhteydenottopyynnön ja varauskyselyn yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset ja kirjautumalla palveluun.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt. Voit tämän jälkeen halutessasi lähettää myös soittopyynnön yrittäjälle.

Löydät oman alueesi yrittäjien esittelyt myös luomalla tunnukset palveluun.

Tilaa esite