Ikkunanpesu

Ikkunanpesu helposti yrittäjältä

Kotiavut

Ikkunanpesu

Voit tilata yrittäjltä Ikkunanpesu -palvelua. Yrittäjä tuo mukanaan ikkunapesuvälineet ja -aineet. Ikkunanpesu -palvelu ostetaan tuntiperusteisesti, joten tilatun työn kesto ja asunnon koko vaikuttavat siihen, miten paljon työtehtäviä yrittäjä ehtii tehdä. Voit sisällyttää ikkunanpesu palveluun myös muuta kotipalvelua.

Ikkunanpesu -palvelun tuntihinta vaihtelee eri yrittäjien kesken. Näet oman alueesi hinnaston ja tarkempaa tietoa yrittäjistä valitsemalla alta oma kaupunkisi. Tarkemapaa tietoa yrittäjistä ja vapaista ajoista saat kirjaumalla palveluun.

Tutustu tarkemmin palvelun käyttöohjeisiin.

Ikkunapesu hinta

Palvelujen hinnat ovat kokonaishintoja eli asiakkaalta ei veloiteta muita kuluja. Voit lisäksi hyyödyntää kotitalousvähennyksen.

Yrittäjät

Saat tarkempaa tietoa alueesi yrittäjistä helpoiten kirjautumalla palveluun. Tututu tarkemmin ohjeeseen. Voit myös tilata alueesi yrittäjien esittelyn sähköpostilla tai sivun oikeassa laidassa olevien painikkeiden kautta

Hinta alk.

38€

Palvelun tuntihinta kotitalousvähennyksen jälkeen alkaen 15,20 €/h.

Arvostelut

Kaikki yrittäjäarvostelut

Kaikki arvostelut

4,7/5

Kaikkien asiakkaiden arvostelujen keskiarvo

Mitä ikkunanpesu sisältää

Palvelu sisältää ikkunan lasipintojen pesun sekä ikkunavälien ja -puitteiden pesun. Jos tarvitset myös sälekaihtimien pesun niin mainitse siitä yrittäjälle varauksen lisätietoja -kohdassa. Yrittäjä tuo mukanaan ikkunapesuvälineet ja -aineet. Ikkunoiden pesu ei sisällä sellaisia korkeita ikkunoita, joiden pesemiseen tarvitaan telineitä tai tikapuita. Yrittäjä käyttää tarvittaessa jatkovartta. Yhden normaalikokoisen ikkunan pesemiseen on hyvä varata 20-30 minuuttia. 

Palveluun voi sisältyä asiakkaan tarpeen mukaan myös muuta kotipalvelua, kuten siivousta, asiointiapua tai lemmikkien ulkoiluttamista. Palvelu ei kuitenkaan sisällä hoivapalvelua, eikä myöskään avustamista liikkumisessa, syömisessä tai pukeutumisessa.

Jos olet epävarma tilattavan ikkunanpesun kestosta tai haluat keskustella palvelun sisällöstä, sinun kannattaa lähettää yrittäjälle ensin soittopyyntö.

Miten pääset alkuun

Voit lähetää soittopyynnön alueesi yrittäjälle sivun oikeassa laidassa olevan painikkeen kautta kautta tai sähköpostilla osoitteeseen [email protected]

Nopeiten soittopyynnön lähettäminen yrittäjälle onnistuu kuitenkin suoraan varausjärjestelmämme kautta. Tällöin yrittäjä saa heti soittopyyntösi ja voit samalla tutustua yrittäjän esittelyyn. Varausjärjestelmän käyttö onnistuu rekisteröitymällä palveluun ja valitsemalla alueeksi oma kaupunkisi. Reksteröityminen on helppoa ja täytät vain yhteystietosi. Rekisteröityminen ei edellytä palvelun tilaamista. Emme myöskään tule lähettämään sinulle suuria määriä markkinointiviestejä.

Asiakas maksaa palvelun yrittäjälle varausta tehdessään, käytössäsi on useita maksutapoja kuten verkkopankki, MobilePay ja maksukortti. Maksun jälkeen sinulle toimitetaan sähköpostiin kuitti varauksesta ja yrittäjän tilausehdot. Asiakas voi varata myös toistuvan palvelun eli tehdä säännöllisen varauksen.

Ikkunanpesu – Yrittäjät

Ikkunanpesu -palvelu ostetaan tuntiperusteisesti. Tarvittavaa aikaa voi arvioidan pestävien ikkunoiden määrän perusteella. Yhden ikkunanpesuu menee arviolta 20-30 minuuttia. 

Yrittäjät

Voit ensin tutustua yrittäjän esittelyyn joko kirjatumalla palveluun ja lähettämällä meille viestiä. Voi tutustua yrittäjään myös lähettämällä hänelle soittopyynnön.

Sään vaikutus ikkunanpesuun

Parhaiten ikkunapesu onnistuu saateettoman ja pilvipoutaisena päivän. Kovalla pakkasellakin ikkunoita voi pestä ainakin sisäpinnoilta. Voit tarvittaessa keskustella yrittäjän kanssa etukäteen sään vaikutuksesta ikkunanpesuun.

Muut kotipalvelut

Voit tilata yrittäjältä siivouksen lisäksi myös muuta kotipalvelua. Laajin Kotiavut Plus -palvelu räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan ja siihen sisältyy yrittäjän tekemä puhelinkartoitus.

Säännöllinen varaus

Voit sopia yrittäjän kanssa säännöllisestä varauksesta helposti ja ilman pitkää sitoutumista. Varaukset maksetaan helposti yksitellen. Voit milloin tahansa keskeyttää säännöllisen varauksen.

Ikkunanpesu

Usein kysytyt kysymykset

Onko minun oltava kotona palvelun suorittamisen aikana?

On hyvä, jos olet ensimmäisellä kerralla alussa paikalla antamassa yrittäjälle tarvittavat ohjeet. Voit sopia hänen kanssaan työtehtävistä, kertoa siivousvälineistä ja muista käytännön järjestelyistä, näin tehty työ vastaa toiveitasi. Muulla tavoin sinun ei tarvitse varautua yrittäjän tuloon. Totta kai voit halutessasi olla kotona myös koko palvelun suorittamisen ajan.

Paljonko asuntoni ikkunapseuun eenee aikaa?

Yhden normaalikokoisen ikkunan pesemiseen on hyvä varata 20-30 minuuttia. 

Tuleeko joku käymään ennen palvelun suorittamista?

Ei tule. Käytännössä voit antaa ohjeet yrittäjälle, kun hän tulee ensimmäistä kertaa paikalle. Voit myös kirjoittaa varauksen lisätietoihin tarkempaa tietoa toiveistasi tai lähettää sähköpostilla toiveen keskustella etukäteen puhelimitse yrittäjän kanssa ennen ensimmäistä siivouskertaa.

Miten toimitaan jos tilattu aika ei riitä?

Mikäli tilattu aika ei osoittaudu riittäväksi, voitte sopia paikan päällä yrittäjän kanssa lisäajasta. Voit maksaa lisävarauksen helposti maksulinkillä, joka lähetetään sinulle sähköpostiin.

Onko yrittäjällä ikkunanpesuun omat välineet?

Ikkunapesu -palvelussa yrittäjä tuo mukanaan tarvittavat välineet ja pesuaineet.

Voinko tehdä säännöllisen varauksen?

Kyllä voit tehdä yrittäjälle säännöllisen varauksen eli toistuvan palvelun. Tällöin yrittäjän varauskalenteriin tehdään useita varauksia ja jokainen yksittäinen varaus vahvistetaan erikseen. Toistuvassa palvelussa yksittäinen varaus veloitetaan asiakkaan maksukortilta varausta edeltävänä päivänä. Asiakkaalle toimitetaan kunkin maksun yhteydessä kuitti maksusta ja yrittäjän tilausehdot. Saat lisätietoa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Voinko saada säännöllisessä varauksessa aina saman yrittäjän?

Kyllä voit.

Ajankohtaista

Ei tuloksia

Hakemaasi sivua ei löytynyt. Yritä muuttaa hakuasi, tai käytä yläpuolella olevaa navigointia löytääksesi kirjoituksen.

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää yhteydenottopyynnön ja varauskyselyn yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset ja kirjautumalla palveluun.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt. Voit tämän jälkeen halutessasi lähettää myös soittopyynnön yrittäjälle.

Löydät oman alueesi yrittäjien esittelyt myös luomalla tunnukset palveluun.

Tilaa esite