Siivous Salo

Tilaa siivous Salossa
yrittäjinä Anni sekä Virpi

Kotiavut Salo

Siivous ja kotipalvelu Salo

Siivous Salo luotettavasti ja edullisesti. Tutustu ensin yrittäjiin ja tilaa siivous Salossa. Voit tilata yrittäjiltä kotisiivousta ja muuta kotipalvelua.

Yrittäjinä toimii Anni sekä Virpi. Asiakastyytyväisyys on korkealla tasolla, sillä Salossa asiakaspalautteiden keskiarvo on 5/5!

Varaaminen onnistuu helposti muutamassa minuutissa. Voit turvallisesti maksaa siivous- ja kotipalvelun yrittäjälle esimerkiksi verkkopankissa tai maksukortilla. Yrittäjä veloittaa palvelun tuntiperusteisesti ja muita kuluja ei veloita asiakkaalta. Voit tutustua ennen tilaamista tarkemmin toimintamalliimme

Siivous- ja kotipalvelun hinta Salossa alkaen 35 €/h eli kotitalousvähennyksen jälkeen 14 €/h. Palveluiden hinnat voivat vaihdella eri yrittäjien kesken.

Voit kertoa tarkemmat ohjeet yrittäjälle, kun hän tulee ensimmäistä kertaa paikalle. Voit myös lähettää yrittäjälle yhteydenottopyynnön ja keskustella puhelimitse etukäteen palvelutarpeistasi. Saat lisätietoa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Tutustu Kotiavut.fi -esitteeseen, josta löydät tarkemmat ohjeet palvelun tilaamiseen.

Palvelut Salossa

  • Kotisiivous asiakkaan välineillä, tuntihinta 35-37 € sis.alv
  • Kotisiivous + välineet, tuntihinta 37 € sis.alv
  • Ikkunanpesu, tuntihinta 37 € sis.alv

Yrittäjät Salossa

Yrittäjinä toimii Anni sekä Virpi. Kirjautumalla palveluun, voit nähdä heidän vapaat ajat, esittelyt ja tilausehdot. Palveluun kirjautuminen ei edellytä tilaamista.

Hinta alk.

35,00 €/h

Palveluiden hinta kotitalousvähennyksen jälkeen 14 €/h. Asiakkaalta ei veloiteta muita kuluja.

Asiakastyytyväisyys

Yrittäjäarvostelut Salossa.

Salo

5/5

Kaikkien asiakkaiden arvostelujen keskiarvo

Lähetä yrittäjälle yhteydenottopyyntö

Voit helposti lähettää yrittäjälle yhteydenottopyynnön ja varauskyselyn. Voit keskustella yrittäjän kanssa puhelimitse etukäteen palvelutarpeistasi. Tämän jälkeen voit tehdä palvelussa haluamasi varauksen.

  • Kirjaudu ja valitse oma alueesi
  • Valitse Varauskysely ja yhteydenottopyyntö
  • Tutustu yrittäjän esittelyyn 
  • Lähetä yhteydenottopyyntö yrittäjälle

Toimintamalli lyhyesti

Tilaa siivous Salossa helposti paikalliselta yrittäjältä. Salossa voit ostaa yrittäjältä siivousta ja muuta kotipalvelua. Siivous- ja kotipalvelut voivat sisältää toiveesi mukaan eri työtehtäviä ja luonnollisesti tilatun työn kesto ja asunnon koko vaikuttavat siihen, miten paljon työtehtäviä ehtii toteuttaa.

Asiakas maksaa palvelun yrittäjälle varausta tehdessään, käytössäsi on useita maksutapoja kuten verkkopankki ja maksukortti. Maksun jälkeen sinulle toimitetaan sähköpostiin kuitti varauksesta ja yrittäjän tilausehdot. Asiakas voi varata myös toistuvan palvelun eli tehdä säännöllisen varauksen. Tällöin yrittäjän varauskalenteriin tehdään useita varauksia ja jokainen yksittäinen varaus vahvistetaan erikseen. Toistuvassa palvelussa yksittäinen varaus veloitetaan asiakkaan maksukortilta varausta edeltävänä päivänä.

Siivous- ja kotipalvelun tuntihinta on edullinen ja asiakkaalta ei veloiteta muita kuluja. Voit vähentää palvelun hinnasta osan verotuksessasi kotitalousvähennyksenä. Voit tilata siivous- ja kotipalvelua myös vanhempiesi, isovanhempiesi tai appivanhempiesi kotiin ja saada myös siitä kotitalousvähennyksen.

Ajankohtaista

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää soittopyynnön yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt.

Nopeimmin saat tietoa alueesi yrittäjistä luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa esite