Siivous Salo

Tilaa siivous Salossa
yrittäjä Annilta

Kotiavut Salo

Siivous ja kotipalvelu Salo

Siivous Salo luotettavasti ja edullisesti. Tutustu ensin yrittäjään ja tilaa siivous Salossa. Voit tilata yrittäjältä kotisiivousta ja muuta kotipalvelua.

Yrittäjänä toimii Anni. Asiakastyytyväisyys on korkealla tasolla, sillä Salossa asiakaspalautteiden keskiarvo on 5/5!

Varaaminen onnistuu helposti muutamassa minuutissa. Voit turvallisesti maksaa siivous- ja kotipalvelun yrittäjälle esimerkiksi verkkopankissa tai maksukortilla. Yrittäjä veloittaa palvelun tuntiperusteisesti ja muita kuluja ei veloita asiakkaalta. Voit tutustua ennen tilaamista tarkemmin toimintamalliimme

Siivous- ja kotipalvelun hinta Salossa alkaen 35 €/h eli kotitalousvähennyksen jälkeen 14 €/h. Palveluiden hinnat voivat vaihdella eri yrittäjien kesken.

Voit kertoa tarkemmat ohjeet yrittäjälle, kun hän tulee ensimmäistä kertaa paikalle. Voit myös lähettää yrittäjälle yhteydenottopyynnön ja keskustella puhelimitse etukäteen palvelutarpeistasi. Saat lisätietoa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Tutustu Kotiavut.fi -esitteeseen, josta löydät tarkemmat ohjeet palvelun tilaamiseen.

Palvelut Salossa

  • Kotisiivous asiakkaan välineillä, tuntihinta 35,00€ sis.alv

Yrittäjät Salossa

Yrittäjänä toimii Anni.Kirjautumalla palveluun, voit nähdä hänen vapaat ajat, esittelyn ja tilausehdot. Palveluun kirjautuminen ei edellytä tilaamista.

Hinta alk.

35,00 €/h

Palveluiden hinta kotitalousvähennyksen jälkeen 14 €/h. Asiakkaalta ei veloiteta muita kuluja.

Asiakastyytyväisyys

Yrittäjäarvostelut Salossa.

Salo

5/5

Kaikkien asiakkaiden arvostelujen keskiarvo

Lähetä yrittäjälle yhteydenottopyyntö

Voit helposti lähettää yrittäjälle yhteydenottopyynnön ja varauskyselyn. Voit keskustella yrittäjän kanssa puhelimitse etukäteen palvelutarpeistasi. Tämän jälkeen voit tehdä palvelussa haluamasi varauksen.

  • Kirjaudu ja valitse oma alueesi
  • Valitse Varauskysely ja yhteydenottopyyntö
  • Tutustu yrittäjän esittelyyn 
  • Lähetä yhteydenottopyyntö yrittäjälle

Toimintamalli lyhyesti

Tilaa siivous Salossa helposti paikalliselta yrittäjältä. Salossa voit ostaa yrittäjältä siivousta ja muuta kotipalvelua. Siivous- ja kotipalvelut voivat sisältää toiveesi mukaan eri työtehtäviä ja luonnollisesti tilatun työn kesto ja asunnon koko vaikuttavat siihen, miten paljon työtehtäviä ehtii toteuttaa.

Asiakas maksaa palvelun yrittäjälle varausta tehdessään, käytössäsi on useita maksutapoja kuten verkkopankki ja maksukortti. Maksun jälkeen sinulle toimitetaan sähköpostiin kuitti varauksesta ja yrittäjän tilausehdot. Asiakas voi varata myös toistuvan palvelun eli tehdä säännöllisen varauksen. Tällöin yrittäjän varauskalenteriin tehdään useita varauksia ja jokainen yksittäinen varaus vahvistetaan erikseen. Toistuvassa palvelussa yksittäinen varaus veloitetaan asiakkaan maksukortilta varausta edeltävänä päivänä.

Siivous- ja kotipalvelun tuntihinta on edullinen ja asiakkaalta ei veloiteta muita kuluja. Voit vähentää palvelun hinnasta osan verotuksessasi kotitalousvähennyksenä. Vuonna 2022 kotitalousvähennys on 60 % palvelun arvonlisäverollisesta hinnasta. Voit tilata siivous- ja kotipalvelua myös vanhempiesi, isovanhempiesi tai appivanhempiesi kotiin ja saada myös siitä kotitalousvähennyksen.

Ajankohtaista

Siivous Salo – Anni hoitaa kodit ja jalat :)

Siivous Salo – Anni hoitaa kodit ja jalat 🙂

Annille tehdäänkin paljon säännöllisiä varauksia, sillä yleensä kun hän käy kerran, hänet halutaan uudelleenkin.
Mikäli sinäkin tai läheisesti olette vailla siivousapua, Anni, siivous Salo, on valmiina auttamaan.

KOTITALOUSVÄHENNYS ON 60 % VUONNA 2022

KOTITALOUSVÄHENNYS ON 60 % VUONNA 2022

Nyt on mahtavia uutisia! Kotitalousvähennys nousee vuonna 2022 eli myös kotisiivous on sinulle entistä kannattavampaa ensi vuonna! Jos olet miettinyt siivouspalvelun tilaamista, nyt siihen ilman muuta kannattaa tarttua! Kun ostat kotisiivousta, maksat palvelun...

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää yhteydenottopyynnön ja varauskyselyn yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset ja kirjautumalla palveluun.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt. Voit tämän jälkeen halutessasi lähettää myös soittopyynnön yrittäjälle.

Löydät oman alueesi yrittäjien esittelyt myös luomalla tunnukset palveluun.

Tilaa esite