Siivous Kuopio

Tilaa siivous helposti
Tutustu yrittäjä Miraan

Kotiavut Kuopio

Siivous Kuopio

Tilaa kotisiivous yrittäjältä. Siivous Kuopio helposti netistä alkaen 35 €/h. Tutustu ensin yrittäjään ja varaa siivous Kuopiossa. Luotettava ja läpinäkyvä toimintamalli. Voit tilata yrittäjältä kotisiivouksen lisäksi myös muuta kotipalvelua.

Yrittäjänä Kuopiossa toimii Mira. Voit ensin tutustua toimintaohjeisiin. Kun kirjaudut palveluun, löydät yrittäjien esittelyt ja vapaat ajat. Voit myös jättää helposti soittopyynnön yrittäjälle. Kun olet tutustunut yrittäjään, varaaminen onnistuu helposti ja turvallisesti. Käytössäsi on monia maksutapoja, kuten verkkopankki, maksukortti tai MobilePay.

Siivous- ja kotipalvelun hinta Kuopiossa alkaen 35 €/h eli kotitalousvähennyksen jälkeen 14 €/h, muita kuluja ei peritä.Palveluiden hinnat voivat vaihdella eri yrittäjien kesken.

Voit kertoa tarkemmat ohjeet yrittäjälle, kun hän tulee ensimmäistä kertaa paikalle. Voit myös lähettää yrittäjälle soittopyynnön ja keskustella puhelimitse etukäteen palvelutarpeistasi.

Tutustu myös Kotiavut.fi -esitteeseen, josta löydät ohjeet palvelun käyttöön.

Siivous Kuopio – palvelut

  Kotisiivous, tuntihinta 35€/h
  Ikkunanpesu, tuntihinta 38€/h
  Kotisiivous + välineet, tuntihinta 38€/h
  Kotitalkkari, tuntihinta 38€/h

Yrittäjät Kuopiossa

Yrittäjänä toimii Mira. Kirjautumalla palveluun, voit nähdä Miran vapaat ajat, esittelyn ja tilausehdot. Palveluun kirjautuminen ei edellytä tilaamista.

Saat tarkempaa tietoa Kuopion yrittäjästä myös lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Hinta alk.

35 €/h

Hinta kotitalousvähennyksen jälkeen 14 €/h

Asiakastyytyväisyys

Kaikki yrittäjäarvostelut

Kaikki arvostelut

4,7/5

Kaikkien asiakkaiden arvostelujen keskiarvo

Lähetä yrittäjälle soittopyyntö

Haluatko jättää yrittäjälle soittopyynnön? Kirjautumalla palveluun, voit helposti lähettää yrittäjälle yhteydenottopyynnön ja varauskyselyn. Näin voit ensin keskustella yrittäjän kanssa puhelimitse palvelutarpeistasi ja tehdä sen jälkeen haluamasi varauksen.

Voit jättää soittopyynnön yrittäjälle vaikkapa silloin, kun olet epävarma tilattavan siivouksen kestosta tai haluat keskustella palvelun sisällöstä.

Saat lisätietoa myös lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

 • Kirjaudu ja valitse oma alueesi
 • Valitse Varauskysely ja yhteydenottopyyntö
 • Tutustu yrittäjän esittelyyn 
 • Lähetä yhteydenottopyyntö yrittäjälle

Toimintamalli lyhyesti

Siivous- ja kotipalvelut voivat sisältää toiveesi mukaan eri työtehtäviä ja luonnollisesti tilatun työn kesto ja asunnon koko vaikuttavat siihen, miten paljon työtehtäviä ehtii toteuttaa.

Asiakas maksaa palvelun yrittäjälle varausta tehdessään, käytössäsi on useita maksutapoja kuten verkkopankki ja maksukortti. Maksun jälkeen sinulle toimitetaan sähköpostiin kuitti varauksesta ja yrittäjän tilausehdot. Asiakas voi varata myös toistuvan palvelun eli tehdä säännöllisen varauksen. Tällöin yrittäjän varauskalenteriin tehdään useita varauksia ja jokainen yksittäinen varaus vahvistetaan erikseen. Toistuvassa palvelussa yksittäinen varaus veloitetaan asiakkaan maksukortilta varausta edeltävänä päivänä.

Siivous- ja kotipalvelun tuntihinta on edullinen ja asiakkaalta ei veloiteta muita kuluja. Voit vähentää palvelun hinnasta osan verotuksessasi kotitalousvähennyksenä. Voit tilata siivous- ja kotipalvelua myös vanhempiesi, isovanhempiesi tai appivanhempiesi kotiin ja saada myös siitä kotitalousvähennyksen.

Ajankohtaista

HYVÄÄ VUODEN 2023 ALKUA!

HYVÄÄ VUODEN 2023 ALKUA!

Mikäli päätät hemmotella itseäsi tänä vuonna ostamalla itsellesi puhtaan kodin ja aikaa hemmotteluun, meiltä löytyy kotisiivousta ja kotisiivoojia. He tulevat mielellään avuksesi arkeen, jotta sinä voit välillä rentoutua ja nauttia pienen hemmotteluhetken kiireen keskellä. Ja mikä parasta, kotitalousvähennys on myös tänä vuonna 60 %!

KOTITALOUSVÄHENNYS ON 60 % VUONNA 2022

KOTITALOUSVÄHENNYS ON 60 % VUONNA 2022

Nyt on mahtavia uutisia! Kotitalousvähennys nousee vuonna 2022 eli myös kotisiivous on sinulle entistä kannattavampaa ensi vuonna! Jos olet miettinyt siivouspalvelun tilaamista, nyt siihen ilman muuta kannattaa tarttua! Kun ostat kotisiivousta, maksat palvelun...

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää yhteydenottopyynnön ja varauskyselyn yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset ja kirjautumalla palveluun.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt. Voit tämän jälkeen halutessasi lähettää myös soittopyynnön yrittäjälle.

Löydät oman alueesi yrittäjien esittelyt myös luomalla tunnukset palveluun.

Tilaa esite