Siivous Kuopio

Kotisiivous Kuopio helposti – Tilaa siivous Kuopio yrittäjä Minnalta ja Manjalta

Kotiavut Kuopio

Siivous Kuopio

 

Tilaa kotisiivous yrittäjältä. Siivous Kuopio helposti netistä alkaen 36€/h. Tutustu ensin yrittäjään ja varaa siivous Kuopiossa. Luotettava ja läpinäkyvä toimintamalli. Voit tilata yrittäjältä kotisiivouksen lisäksi myös muuta kotipalvelua.

 

Yrittäjänä Kuopiossa toimii Minna ja Manja. Voit ensin tutustua toimintaohjeisiin. Kun kirjaudut palveluun, löydät yrittäjien esittelyt ja vapaat ajat. Voit myös jättää helposti soittopyynnön yrittäjälle. Kun olet tutustunut yrittäjään, varaaminen onnistuu helposti ja turvallisesti. Käytössäsi on monia maksutapoja, kuten verkkopankki, maksukortti tai MobilePay. Maksunvälittäjänä toimii Paytrail Oyj.

Siivous- ja kotipalvelun hinta Kuopiossa alkaen 36 €/h eli kotitalousvähennyksen jälkeen 14,40 €/h, muita kuluja ei peritä.Palveluiden hinnat voivat vaihdella eri yrittäjien kesken.

Voit kertoa tarkemmat ohjeet yrittäjälle ensimmäisen käynnin yhteydessä. Voit myös lähettää yrittäjälle soittopyynnön ja keskustella puhelimitse etukäteen palvelutarpeistasi.

Tutustu myös Kotiavut.fi -esitteeseen, josta löydät ohjeet palvelun käyttöön.

Siivous Kuopio yrittäjältä – Tilaa kotisiivous Kuopio helposti netistä. Voit tilata myös ikkunanpesua.

Siivous Kuopio – palvelut

Lisäpalvelut (voi tilata vain yllä olevien palveluiden lisänä!):

  • Jääkaapin puhdistus
  • Uunin puhdistus
  • Saunan pesu
  • Kylpyhuoneen tehopesu
  • Pyykki- ja vaatehuolto
  • Lemmikin ulkoilutus
  • Asiointipalvelu
  • Yläpölyt (kaappien päälliset, valaisimet yms.)

 

Kotisiivous Kuopio – Yrittäjät

Yrittäjänä toimii Minna ja Manja. Kirjautumalla palveluun, voit nähdä Minnan vapaat ajat, esittelyn ja tilausehdot. Palveluun kirjautuminen ei edellytä tilaamista.

Saat tarkempaa tietoa Kuopion yrittäjästä myös lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Hinta alk.

36 €/h

Hinta kotitalousvähennyksen jälkeen 14,40 €/h

Asiakastyytyväisyys

Kaikki yrittäjäarvostelut

Kaikki arvostelut

4,7/5

Kaikkien asiakkaiden arvostelujen keskiarvo

Siivous Kuopio – luo käyttäjätili ja tutustu

Saat tietoa siivous Kuopio -yrittäjistä tilaamalla yrittäjien esittelyn sähköpostiisi tai lähettämällä yrittäjälle soittopyynnön sivun oikeassa laidassa olevien painikkeiden kautta.

Nopeiten saat kuitenkin tietoa Kuopion yrittäjistä rekisteröitymällä palveluun ja valitsemalla alueeksi Kuopio. Reksteröityminen on helppoa vain yhteystietosi täyttämällä. Rekisteröityminen ei edellytä palvelun tilaamista. Emme myöskään tule lähettämään sinulle suuria määriä markkinointiviestejä.

Miksi kannattaa rekisteröityä ja luoda tunnukset palveluun:

 • Näet heti oman alueesi yrittäjien tarkemmat esittelyt ja valokuvat
 • Näet reaaliajassa yrittäjien varauskalenterin vapaat ajat ja palveluiden hinnat
 • Nopein tapa olla yhteydesssä ja lähettää soittopyyntö yrittäjälle

Emme luovuta tietojasi kolmansille osapuolilla. Voit tutustua tästä tietosuojaselosteeseen.

Voimme lähettää harvakseltaan viestiä alueesi yrittäjistä ja heidän tarjoamista palveluistaan. Voit myös kieltää nämä viestit ilmoittamalla siitä meille sähköpostilla osoitteeseen [email protected]. Tutustu ja tilaa kotisiivous Kuopio.

SIIVOUS KUOPIO – 5 VINKKIÄ TILAAMISEEN

1. Kuopion iloiset siivousyrittäjät: Valitsemalla Minnan tai Manjan voit luottaa siihen, että kotisi siivotaan perusteellisesti ja työ hoidetaan tunnollisesti.

2. Kotisiivous Kuopio vaivattomasti: Siivouspalvelu Kuopio tilaaminen Minnalta ja Manjalta on tehty helpoksi ja vaivattomaksi. Voit tilata palvelun kätevästi netistä, nopeasti ja turvallisesti.

3. Yksilöllistä palvelua juuri sinun tarpeisiisi: Minna ja Manja tarjoavat yksilöllistä ja räätälöityä siivouspalvelua Kuopiossa, joka vastaa juuri sinun tarpeitasi.

4. Edullista siivouspalvelua kotitalousvähennyksen kera: Tilatessasi siivous Kuopio palvelun Minnalta tai Manjalta voit hyödyntää kotitalousvähennystä, mikä tekee palvelun käytöstä entistäkin edullisempaa.

5. Positiivista palautetta tyytyväisiltä asiakkailta: Asiakkaiden arvostelujen keskiarvo on erinomainen, mikä kertoo siitä, että Minnan ja Manjan tarjoama siivouspalvelu Kuopiossa on vastannut asiakkaiden odotuksia ja jättänyt hyvän kokemuksen.

Kotisiivous Kuopio yrittäjältä – Tilaa siivous Kuopio helposti netistä. Voit tilata myös muuta kotipalvelua

Siivous Kuopio – yrittäjät ja palvelut

Voit tilata yrittäjiltä kotisiivousta ja muuta kotipalvelua. Palvelu ostetaan tuntiperusteisesti ja se voi sisältää toiveesi mukaan eri työtehtäviä. Tilatun työn kesto ja asunnon koko vaikuttavat siihen, miten paljon työtehtäviä ehditään toteuttaa.

Yrittäjät Minna & Manja

Voit ensin tutustua yrittäjien esittelyihin joko kirjatumalla palveluun ja lähettämällä meille viestiä. Voi tutustua yrittäjiin myös lähettämällä heille soittopyynnön.

Tutustu ensin yrittäjään

Koska luottamus on tärkeintä, voit tutustua yrittäjään ennen tilaamista. Kun rekisteröidyt tai kirjaudut palveluun, voit nähdä siivouspalvelut Kuopio yrittäjien tiedot, valokuvat ja esittelyt sekä tilausehdot. Palveluun rekisteröityminen ei edellytä tilaamista. Voit myös keskustella yrittäjän kanssa puhelimitse ennen ensimmäistä tilauskertaa lähettämällä palvelussa yrittäjälle soittopyynnön.

Muut kotipalvelut

Voit tilata yrittäjältä siivouksen lisäksi myös muuta kotipalvelua. Palvelu räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan ja siihen sisältyy yrittäjän tekemä puhelinkartoitus.

Säännöllinen varaus Kuopiossa

Voit sopia yrittäjän kanssa säännöllisestä varauksesta helposti ja ilman pitkää sitoutumista. Varaukset maksetaan helposti yksitellen. Voit milloin tahansa keskeyttää säännöllisen varauksen.

Siivous Kuopio

Usein kysytyt kysymykset

Paljonko maksaa siivous Kuopio-palvelu?

Kotisiivous Kuopio tuntihinta alkaen 36 euroa. Kyseessä on kokonaishinta ja siihen ei lisätä piilokuluja. Voit myös hyödyntää kotitalousvähennyksen, sinulle toimitetaan vuodenvaihteen jälkeen tarvittavat tiedot kotitalousvähennyksen hakemista varten. Hinnat voivat vaihdella yrittäjien kesken.

Miten saan tietoa siivous Kuopio yrittäjistä?

Kun kirjaudut palveluun, voit nähdä Kuopion yrittäjien tarkat esittelyn ja tilausehdot. Palveluun kirjautuminen ei edellytä tilaamista. Voit myös keskustella yrittäjän kanssa puhelimitse ennen ensimmäistä tilauskertaa lähettämällä yrittäjälle soittopyynnön.

Tuleeko joku käymään ennen ensimmäistä siivouskertaa?

Ei tule. Käytännössä voit antaa ohjeet Kuopion Kotiavut-yrittäjälle, kun hän tulee ensimmäistä kertaa paikalle. Voit myös kirjoittaa varauksen lisätietoihin tarkempaa tietoa toiveistasi tai lähettää sähköpostilla toiveen keskustella etukäteen puhelimitse yrittäjän kanssa ennen ensimmäistä siivouskertaa.

Onko mahdollista tilata muuttosiivous Kuopio?

Kyllä on. Palvelu ostetaan tuntiperusteisesti ja loppu- ja muuttosiivouksiin tarvittavaa aikaa on vaikea arvioida etukäteen. Tästä syystä on yleensä hyvä keskustella Kuopion yrittäjän kanssa etukäteen muutto- ja loppusiivouksesta.
Paras tapa on ottaa etukäteen yhteyttä yrittäjään kirjautumalla palveluun ja lähettämällä yhteydenottopyyntö. Näin voit ensin keskustella yrittäjän kanssa puhelimitse palvelutarpeesta ja tehdä sen jälkeen varaus.

Kuinka nopeasti on mahdollista tilata kotisiivous Kuopio?

Usein siivous Kuopio-palvelun voi tilata nopeastikin lähipäiville. Löydät yrittäjien ajantasaisen varauskalenterin kirjautumalla kotiavut.fi -palveluun. Mikäli palvelussa ei ole varattavissa sinulle sopivaa aikaa, voit lähettää helposti Kuopion yrittäjille soittopyynnön tai tehdä erillisen varauskyselyn. Näin on usein mahdollista löytää sinulle sopiva palvelu.

Voinko tehdä säännöllisen varauksen?

Kyllä voit tehdä yrittäjälle säännöllisen varauksen eli toistuvan palvelun. Tällöin Kuopion yrittäjän varauskalenteriin tehdään useita varauksia ja jokainen yksittäinen varaus vahvistetaan erikseen. Toistuvassa palvelussa yksittäinen varaus veloitetaan asiakkaan maksukortilta varausta edeltävänä päivänä. Asiakkaalle toimitetaan kunkin maksun yhteydessä kuitti maksusta ja yrittäjän tilausehdot. Saat lisätietoa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Voinko tilata ikkunanpesu Kuopio-palvelun?

Kyllä voit. Ikkunnapesu Kuopio sisältää ikkunoiden lasipintojen, välien ja puitteiden perusteellisen pesun. Palveluun kuuluu, että yrittäjämme tuo mukanaan kaikki tarvittavat ikkunapesuvälineet ja -aineet. Huomioithan, että emme pese erityisen korkeita ikkunoita, joiden puhdistaminen vaatisi telineiden tai tikapuiden käyttöä. Yrittäjämme käyttää tarvittaessa jatkovartta helpottaakseen pesua. Arvioi, että yhden normaalikokoisen ikkunan pesuun kuluu noin 20-30 minuuttia.

Ajankohtaista

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää soittopyynnön yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt.

Nopeimmin saat tietoa alueesi yrittäjistä luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa esite