Siivous Pori

Kotisiivous Pori helposti – Tilaa siivous Pori netistä – Siivouspalvelu Pori yritäjä Marjaana

Siivouspalvelu Pori

Siivous Pori

Siivous Porissa luotettavasti ja edullisesti. Tutustu yrittäjään ja tilaa kotisiivous Pori. Yrittäjänä toimii Marjaana

Kun kirjaudut palveluun, löydät yrittäjän esittelyn ja vapaat ajat. Voit myös jättää helposti soittopyynnön yrittäjälle. Kun olet tutustunut yrittäjään, tilaaminen onnistuu helposti muutamassa minuutissa. Voit turvallisesti maksaa siivous- ja kotipalvelun yrittäjälle esimerkiksi verkkopankissa tai maksukortilla. Yrittäjä veloittaa palvelun tuntiperusteisesti ja muita kuluja ei veloita asiakkaalta.

Siivous Pori hinta alkaen 37 €/h eli kotitalousvähennyksen jälkeen 14,80 €/h, muita kuluja ei peritä. Palveluiden hinnat voivat vaihdella eri yrittäjien kesken.

Voit kertoa tarkemmat ohjeet yrittäjälle, kun hän tulee ensimmäistä kertaa paikalle. Voit myös lähettää yrittäjälle yhteydenottopyynnön ja keskustella puhelimitse etukäteen palvelutarpeistasi. Saat lisätietoa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Tutustu tästä palvelun käyttöohjeisin.

Siivous Pori yrittäjältä – Tilaa kotisiivous Pori helposti netistä. Voit tilata myös ikkunanpesua.

Kotisiivous Pori

  • Kotisiivous Pori 37 €/h
  • Kotitalkkaripalvelu 39 €/h
  • Kotiavut Plus 38 €/h

Tutustu tästä tarkemmin palvelun sisältöihin

MARJAANALLA ON TUTUSTUMISTARJOUS 3 TUNNIN KOTISIIVOUKSEEN -10%!

Siivous Pori

Yrittäjänä toimii Marjaana. Kirjautumalla palveluun, voit nähdä kotisiivoojan tiedot, valokuvan ja esittelyn ja tilausehdot. Palveluun kirjautuminen ei edellytä tilaamista.

Hinta alk.

37 €/h

Palvelun hinta kotitalousvähennyksen jälkeen 14,80 €/h, muita kuluja ei peritä.

Arvostelut

Kaikki yrittäjäarvostelut.

Pori

5/5

Kaikkien asiakkaiden arvostelujen keskiarvo

Tutustu ja tilaa siivous Pori

Saat tietoa Porin yrittäjästä tilaamalla esittelyn sähköpostiisi tai lähettämällä yrittäjä Marjaanalle soittopyynnön sivun oikeassa laidassa olevien painikkeiden kautta.

Nopeiten saat kuitenkin tietoa Porin yrittäjistä rekisteröitymällä palveluun ja valitsemalla alueeksi Pori. Reksteröityminen on helppoa vain yhteystietosi täyttämällä. Rekisteröityminen ei edellytä palvelun tilaamista. Emme myöskään tule lähettämään sinulle suuria määriä markkinointiviestejä.

Miksi kannattaa rekisteröityä ja luoda tunnukset palveluun:

  • Näet heti oman alueesi yrittäjien tarkemmat esittelyt ja valokuvat
  • Näet reaaliajassa yrittäjien varauskalenterin vapaat ajat ja palveluiden hinnat
  • Nopein tapa olla yhteydesssä ja lähettää soittopyyntö yrittäjälle

Emme luovuta tietojasi kolmansille osapuolilla. Voit tutustua tästä tietosuojaselosteeseen.

Voimme lähettää harvakseltaan viestiä alueesi yrittäjistä ja heidän tarjoamista palveluistaan. Voit myös kieltää nämä viestit ilmoittamalla siitä meille sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Kotiavut.fi on kauppapaikka, joka saattaa yhteen yrittäjän ja asiakkaat, tutustu tästä tarkemmin.

Siivous Pori

Yrittäjä Marjaana on palveluhenkinen ja luotettava Kotiavut-yrittäjä, jolla on pitkä kokemus eri työtehtävistä. Tilaa siivous Pori helposti netistä. Yrittäjä Marjaanna tekee kotisiivousten lisäksi rentoutushoitoja, ja lähihoitajana hän osaa kohdata erilaiset ihmiset kunnioituksella ja aidolla välittämisellä.

Marjaanalta voit tilata myös kotitalkkaripalvelua, kuten pihan kolaamista, ruohonleikkuuta, hiekoitusta, pihanhoitoa, kastelua ja tarkistuskäyntejä.

Kotisiivous Pori yrittäjältä edullisesti. Tuntihinnan lisäksi asiakkaalta ei veloiteta muita kuluja.Maksunvälittäjänä toimi Paytrail Oyj.

Lisäksi voit varata Kotiavut Plus -palvelua, missä yrittäjä sovitusti soittaa ja tekee sinulle puhelimitse palvelukartoituksen kodin tarpeisiisi liittyen. Palvelu räätälöidään tarpeesi mukaan ja se voi sisältää kotisiivouksen lisäksi mm. uunin puhdistusta, vaatehuoltoa, koiran ulkoilutusta, lemmikkien hoito ja ruokintaa, kukkien hoitoa ja asiointipalvelua.

Marjaana nauttii nähdessään kättensä jäljen sekä tyytyväisen hymyn asiakkaan kasvoilla. Jos sinulla on toiveissa myös jokin muu tehtävä, mitä listalta ei löydy, kannattaa aina kysyä!

Voit vähentää palvelun hinnasta osan verotuksessasi kotitalousvähennyksenä. Voit tilata siivous- ja kotipalvelua myös vanhempiesi, isovanhempiesi tai appivanhempiesi kotiin ja saada myös siitä kotitalousvähennyksen.

Kotisiivous Pori yrittäjältä – Tilaa siivous Pori helposti netistä. Voit tilata myös muuta kotipalvelua

SIIVOUS Pori YRITTÄJÄT JA PALVELUT

Porissa voit tilata kotisiivousta ja ikkunanpesua sekä Kotiavut Plus palvelua. Kotipalvelut voivat yrittäjästä riippuen sisältää mm. kukkien hoitoa, vaatehuoltoa ja asiointipalvelua. Mikäli jokin toiveesi ei ole listalla, voit tiedustella yrittäjältä, onko se mahdollista toteuttaa siivouksen yhteydessä.

Yrittäjä Marjaana

Marjaana on empaattinen ja palveluhenkinen yrittäjä Ulvilasta ja hänellä on pitkä kokemus eri työtehtävistä.
Marjaanalta voi varailla kotisiivousta ja lisäksi kotitalkkaripalvelua.

Soittopyyntö yrittäjälle

Soittopyynnön lähettäminen yrittäjälle onnistuu nopeiten varausjärjestelmämme kautta. Tunnusten luominen ei edellytä tilaamista. Tutustu Pikaohjeeseen

Kotiavut Plus

Voit tilata Porissa Kotiavut Plus -palvelua. Palvelu räätälöidään tarpeesi mukaan ja siihen sisältyy yrittäjän tekemä puhelinkartoitus palvelutarpeestasi.

Varaaminen

Varaaminen onnistuu helposti ja luotettavasti sivuillamme rekisteröitymisen jälkeen. Saat kuitin maksusta ja varausvahvistuksen sähköpostiisi, kun yrittäjä on hyväksynyt varauksen.

Ajankohtaista

Siivous Pori yrittäjä Marjaana

Siivous Pori yrittäjä Marjaana

Yrittäjä Marjaana on empaattinen ja palveluhenkinen Kotiavut-yrittäjä Ulvilasta ja hänellä on pitkä kokemus eri työtehtävistä. Kotisiivousten lisäksi Marjaana tekee myös rentoutushoitoja, ja lähihoitajana hän osaa kohdata erilaiset ihmiset kunnioituksella ja aidolla...

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää yhteydenottopyynnön ja varauskyselyn yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset ja kirjautumalla palveluun.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt. Voit tämän jälkeen halutessasi lähettää myös soittopyynnön yrittäjälle.

Löydät oman alueesi yrittäjien esittelyt myös luomalla tunnukset palveluun.

Tilaa esite