Siivous Pori yrittäjä Marjaana

elo 1, 2023 | Ajankohtaista Pori | 0 Kommenttia

Yrittäjä Marjaana on empaattinen ja palveluhenkinen Kotiavut-yrittäjä Ulvilasta ja hänellä on pitkä kokemus eri työtehtävistä.

Kotisiivousten lisäksi Marjaana tekee myös rentoutushoitoja, ja lähihoitajana hän osaa kohdata erilaiset ihmiset kunnioituksella ja aidolla välittämisellä. Hän on luotettava ja vastuuntuntoinen ja Marjaanalle onkin tärkeää nähdä tyytyväinen asiakas hymy huulilla.

Vapaa-aikanaan hän tykkää ulkoilla ja kuvata/videokuvata luontoa, mistä hän ammentaa voimaa. Gigong kuuluu myös vahvasti hänen harrastuksiinsa.

Marjaanalta voi varailla Porissa kotisiivousta ja lisäksi ikkunanpesua, ruoanlaittopalvelua sekä kodin järjestämisapua. Katso myös uudet lisäpalvelut, joita voi varailla varsinaisen pääpalvelun lisänä!

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää soittopyynnön yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt.

Nopeimmin saat tietoa alueesi yrittäjistä luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa esite