Siivous Ulvila

Siivous Ulvila suoraan yrittäjältä
Yrittäjänä toimii Marjaana

Kotiavut Ulvila

Siivous ja kotipalvelu Ulvila

Siivous Ulvilassa luotettavaasti ja edellisesti. Tutustu yrittäjään ja tilaa siivous kotiisi. Yrittäjänä toimii Marjaana

Kun kirjaudut palveluun, löydät yrittäjän esittelyn ja vapaat ajat. Voit myös jättää helposti soittopyynnön yrittäjälle. Kun olet tutustunut yrittäjään, tilaaminen onnistuu helposti muutamassa minuutissa. Voit turvallisesti maksaa siivous- ja kotipalvelun yrittäjälle esimerkiksi verkkopankissa tai maksukortilla. Yrittäjä veloittaa palvelun tuntiperusteisesti ja muita kuluja ei veloita asiakkaalta.

Siivous- ja kotipalvelun hinta Ulvilassa alkaen 37 €/h eli kotitalousvähennyksen jälkeen 14,80 €/h, muita kuluja ei peritä. Palveluiden hinnat voivat vaihdella eri yrittäjien kesken.

Voit kertoa tarkemmat ohjeet yrittäjälle ensimmäisen käynnin yhteydessä. Voit myös lähettää yrittäjälle yhteydenottopyynnön ja keskustella puhelimitse etukäteen palvelutarpeistasi. Saat lisätietoa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Tutustu Kotiavut.fi -esitteeseen, josta löydät tarkemmat ohjeet palvelun käyttöön.

Palvelut Ulvilassa

Lisäpalvelut (ei voi varata yksistään!):

 • Jääkaapin puhdistaminen 20 €
 • Saunan pesu 40 €
 • Asiointipalvelu 38 €
 • Lemmikin ulkoilutus 20 €
 • Pyykki- ja vaatehuolto 19 €
 • Ruoanlaitto tai leivonta 38 €
 • Kodin järjestely 39 €
 • Yläpölyt (kaappien pääliset, valaisimet yms.) 39 €

Tutustu tästä tarkemmin palvelun sisältöihin

MARJAANALLA ON -10%TUTUSTUMISTARJOUS 3-4 TUNNIN KOTISIIVOUKSEEN!

Yrittäjät Ulvilassa

Yrittäjänä toimii Marjaana. Kirjautumalla palveluun, voit nähdä kotisiivoojan tiedot, valokuvan ja esittelyn ja tilausehdot. Palveluun kirjautuminen ei edellytä tilaamista.

Hinta alk.

37 €/h

Palvelun hinta kotitalousvähennyksen jälkeen 14,80 €/h, muita kuluja ei peritä.

Asiakastyytyväisyys

Kaikki yrittäjäarvostelut.

Kaikki arvostelut

4,7/5

Kaikkien asiakkaiden arvostelujen keskiarvo

Lähetä yrittäjälle soittopyyntö

Helpoin tapa on luoda tunnukset ja valita alueeksi Ulvila. Tunnusten luominen ei edellytä tilaamista. Näet palvelussa yrittäjä Marjaanan esittelyn, palveluiden hinnat ja vapaat ajankohdat.

Voit myös helposti lähettää Marjaanalle soittopyynnön. Näin voit keskustella yrittäjän kanssa ensi palvelutarpeistasi ja tehdä sen jälkeen haluamasi varauksen.

Mikäli et halua vielä luoda tunnuksia, voit lähettää meille sähköpostia osoitteen [email protected]. Lähetämme sinulle tarkempaa tietoa palvelusta ja yrittäjästä.

 • Kirjaudu ja valitse oma alueesi
 • Valitse Varauskysely ja yhteydenottopyyntö
 • Tutustu yrittäjän esittelyyn 
 • Lähetä yhteydenottopyyntö yrittäjälle

Toimintamalli lyhyesti

Siivous- ja kotipalvelut voivat sisältää toiveesi mukaan eri työtehtäviä ja luonnollisesti tilatun työn kesto ja asunnon koko vaikuttavat siihen, miten paljon työtehtäviä ehtii toteuttaa.

Asiakas maksaa palvelun yrittäjälle varausta tehdessään, käytössäsi on useita maksutapoja kuten verkkopankki ja maksukortti. Maksun jälkeen sinulle toimitetaan sähköpostiin kuitti varauksesta ja yrittäjän tilausehdot. Asiakas voi varata myös toistuvan palvelun eli tehdä säännöllisen varauksen. Tällöin yrittäjän varauskalenteriin tehdään useita varauksia ja jokainen yksittäinen varaus vahvistetaan erikseen. Toistuvassa palvelussa yksittäinen varaus veloitetaan asiakkaan maksukortilta varausta edeltävänä päivänä.

Siivous- ja kotipalvelun tuntihinta on edullinen ja asiakkaalta ei veloiteta muita kuluja. Voit vähentää palvelun hinnasta osan verotuksessasi kotitalousvähennyksenä. Voit tilata siivous- ja kotipalvelua myös vanhempiesi, isovanhempiesi tai appivanhempiesi kotiin ja saada myös siitä kotitalousvähennyksen.

Ajankohtaista

Siivous Ulvila – puhtautta ja empatiaa

Siivous Ulvila – puhtautta ja empatiaa

Marjaanalta voi varailla kotisiivousta ja lisäksi kotitalkkaripalvelua, kuten pihan kolaamista, ruohonleikkuuta, hiekoitusta, pihanhoitoa, kastelua, tarkistuskäyntejä yms.
Kysy rohkeasti, jos tarvitset apua jossain erityisessä, mitä listalta ei löydy!

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää soittopyynnön yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt.

Nopeimmin saat tietoa alueesi yrittäjistä luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa esite