Siivous Ulvila – puhtautta ja empatiaa

maalis 21, 2023 | Ajankohtaista Ulvila | 0 Kommenttia

Marjaana on empaattinen ja palveluhenkinen Kotiavut-yrittäjä Ulvilasta ja hänellä on pitkä kokemus eri työtehtävistä.

Kotisiivousten lisäksi hän tekee myös rentoutushoitoja, ja lähihoitajana hän osaa kohdata erilaiset ihmiset kunnioituksella ja aidolla välittämisellä. Hän on luotettava ja vastuuntuntoinen ja Marjaanalle onkin tärkeää nähdä tyytyväinen asiakas hymy huulilla.

Vapaa-aikanaan hän tykkää ulkoilla ja kuvata/videokuvata luontoa, mistä hän ammentaa voimaa. Gigong kuuluu myös vahvasti hänen harrastuksiinsa.

Marjaanalta voi varailla kotisiivousta ja lisäksi kotitalkkaripalvelua, kuten pihan kolaamista, ruohonleikkuuta, hiekoitusta, pihanhoitoa, kastelua, tarkistuskäyntejä yms.
Kysy rohkeasti, jos tarvitset apua jossain erityisessä, mitä listalta ei löydy!

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää soittopyynnön yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt.

Nopeimmin saat tietoa alueesi yrittäjistä luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa esite