Siivous Rovaniemi

Siivous Rovaniemi suoraan yrittäjältä
Luotettava tapa tilata siivous Rovaniemellä
yrittäjänä Katja

Siivous Rovaniemi

Tilaa siivous Rovaniemellä

Luotettava ja edullinen tapa tilata siivous yrittäjältä Rovaniemellä. Voit tilata yrittäjiltä kotisiivousta ja muuta kotipalvelua. Yrittäjänä Katja.

Varaaminen onnistuu helposti muutamassa minuutissa. Voit turvallisesti maksaa siivous- ja kotipalvelun yrittäjälle esimerkiksi verkkopankissa tai maksukortilla. Yrittäjä veloittaa palvelun tuntiperusteisesti ja muita kuluja ei veloita asiakkaalta.

Siivous- ja kotipalvelun hinta Rovaniemellä alkaen 35,00 €/h eli kotitalousvähennyksen jälkeen 14 €/h. Palveluiden hinnat voivat vaihdella eri yrittäjien kesken.

Voit kertoa tarkemmat ohjeet yrittäjälle, kun hän tulee ensimmäistä kertaa paikalle. Voit myös lähettää yrittäjälle yhteydenottopyynnön ja keskustella etukäteen palvelutarpeistasi.

kotiavut.fi_siivous

Palvelut Rovaniemellä

  • Kotisiivous 35 €/h
  • Kotisiivous + välineet 38 €/h
  • Ikkunanpesu 40 €/h

 

Yrittäjät Rovaniemellä

Yrittäjinä toimii Katja. Kirjautumalla palveluun, voit nähdä yrittäjien tiedot, valokuvat ja esittelyn ja tilausehdot. Palveluun kirjautuminen ei edellytä tilaamista.

Hinta alk.

35 €/h

Palveluiden hinta kotitalousvähennyksen jälkeen 14 €/h. Asiakkaalta ei veloiteta muita kuluja.

Asiakastyytyväisyys

Kaikki yrittäjäarvostelut

Rovaniemi

5/5

Kaikkien asiakkaiden arvostelujen keskiarvo

Tutustu ensin yrittäjään

Helpoin tapa on luoda tunnukset ja valita alueeksi Rovaniemi. Tunnusten luominen ei edellytä tilaamista. Näet palvelussa yrittäjä Katjan esittelyn, palveluiden hinnat ja vapaat ajankohdat.

Voit myös helposti lähettää Katjalle soittopyynnön. Näin voit keskustella yrittäjän kanssa ensi palvelutarpeistasi ja tehdä sen jälkeen haluamasi varauksen.

Mikäli et halua vielä luoda tunnuksia, voit lähettää meille sähköpostia osoitteen [email protected] [email protected]. Lähetämme sinulle tarkempaa tietoa palvelusta ja yrittäjästä.

  • Kirjaudu ja valitse oma alueesi
  • Valitse Varauskysely ja yhteydenottopyyntö
  • Tutustu yrittäjän esittelyyn 
  • Lähetä yhteydenottopyyntö yrittäjälle

Toimintamalli lyhyesti

Rovaniemellä voit tilata siivousta ja muuta kotipalvelua Katjalta. Palveluihin kuuluvat kotisiivous ja ikkunanpesu.

Yrittäjä Katja on työhön tarttuva, luotettava ja tarkka. Tyytyväinen asiakas on hänelle suurin palkinto työstään.

Siivous- ja kotipalvelut voivat sisältää toiveesi mukaan eri työtehtäviä ja luonnollisesti tilatun työn kesto ja asunnon koko vaikuttavat siihen, miten paljon työtehtäviä ehtii toteuttaa.

Asiakas maksaa palvelun yrittäjälle varausta tehdessään, käytössäsi on useita maksutapoja kuten verkkopankki ja maksukortti. Maksun jälkeen sinulle toimitetaan sähköpostiin kuitti varauksesta ja yrittäjän tilausehdot. Asiakas voi varata myös toistuvan palvelun eli tehdä säännöllisen varauksen. Tällöin yrittäjän varauskalenteriin tehdään useita varauksia ja jokainen yksittäinen varaus vahvistetaan erikseen. Toistuvassa palvelussa yksittäinen varaus veloitetaan asiakkaan maksukortilta varausta edeltävänä päivänä.

Siivous- ja kotipalvelun tuntihinta on edullinen ja asiakkaalta ei veloiteta muita kuluja. Voit vähentää palvelun hinnasta osan verotuksessasi kotitalousvähennyksenä. Voit tilata siivous- ja kotipalvelua myös vanhempiesi, isovanhempiesi tai appivanhempiesi kotiin ja saada myös siitä kotitalousvähennyksen.

Ajankohtaista

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää yhteydenottopyynnön ja varauskyselyn yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset ja kirjautumalla palveluun.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt. Voit tämän jälkeen halutessasi lähettää myös soittopyynnön yrittäjälle.

Löydät oman alueesi yrittäjien esittelyt myös luomalla tunnukset palveluun.

Tilaa esite