Siivous Rovaniemi

Siivous Rovaniemi yrittäjältä
Luotettava tapa tilata kotisiivous Rovaniemi
Siivouspalvelu Rovaniemi yrittäjinä Katja, Eija, Karita ja Jouko

Siivous Rovaniemi

Tilaa siivous Rovaniemi

Luotettava ja edullinen tapa tilata kotisiivous Rovaniemi. Voit tilata yrittäjiltä kotisiivousta ja muuta kotipalvelua. Yrittäjinä toimii Katja, Eija, Karita ja Jouko.

Varaaminen onnistuu helposti muutamassa minuutissa. Voit turvallisesti maksaa siivous- ja kotipalvelun yrittäjälle esimerkiksi verkkopankissa tai maksukortilla. Yrittäjä veloittaa palvelun tuntiperusteisesti ja muita kuluja ei veloita asiakkaalta.

Siivous- ja kotipalvelun hinta Rovaniemellä alkaen 34 €/h eli kotitalousvähennyksen jälkeen 13,60 €/h. Palveluiden hinnat voivat vaihdella eri yrittäjien kesken.

Voit kertoa tarkemmat ohjeet yrittäjälle ensimmäisen käynnin yhteydessä. Voit myös lähettää yrittäjälle yhteydenottopyynnön ja keskustella etukäteen palvelutarpeistasi.

Siivous Rovaniemi yrittäjältä – Tilaa kotisiivous Rovaniemi helposti netistä. Voit tilata myös ikkunanpesua.

Siivouspalvelu Rovaniemi

Lisäpalvelut (voi varailla vain yllä olevien pääpalveluiden lisänä!)

  • Jääkaapin puhdistus 35 €
  • Uunin puhdistus 42 €
  • Saunan pesu 45-50 €
  • Kylpyhuoneen tehopesu 45-60 €
  • Vaate- ja pyykkihuolto 35-40 €
  • Tekstiilipesu (sohvat, tuolit, patjat, tekstiilikalusteet ym.) 45 €
  • Yläpölyt (kaappien pääliset, valaisimet yms.) 35 €

Tutustu tästä palvelujen sisältöön.

Siivous Rovaniemi – Yrittäjät

Yrittäjinä toimii Katja, Eija, Karita ja Jouko. Kirjautumalla palveluun, voit nähdä yrittäjien tiedot, valokuvat ja esittelyn ja tilausehdot. Palveluun kirjautuminen ei edellytä tilaamista.

Hinta alk.

34 €/h

Palveluiden hinta kotitalousvähennyksen jälkeen 13,60 €/h. Asiakkaalta ei veloiteta muita kuluja.

Asiakastyytyväisyys

Kaikki yrittäjäarvostelut

Rovaniemi

5/5

Kaikkien asiakkaiden arvostelujen keskiarvo

Kotisiivous Rovaniemi – Tutustu ensin yrittäjään

Haluatko saada nopeasti kattavan tiedon Siivous Rovaniemi -yrittäjistä? Luo tunnukset palveluumme ja valitse alueeksi Roavniemi. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa – syötä vain yhteystietosi. Huomaa, että rekisteröityminen ei velvoita sinua tilaamaan palveluita eikä se tarkoita, että tulisimme lähettämään sinulle suuria määriä markkinointiviestejä.

Miksi kannattaa luoda käyttäjätili:

  • Tarkempi tieto Yrittäjistä: Näet heti yrittäjien tarkemmat esittelyt ja valokuvat.
  • Tarkka tieto vapaista ajoista: Tarkastele yrittäjien varauskalenteria reaaliajassa
  • Sujuva yhteydenotto: Nopein tapa ottaa yhteyttä yrittäjään

Emme luovuta tietojasi kolmansille osapuolilla. Voit tutustua tästä tietosuojaselosteeseen.

Voimme lähettää harvakseltaan viestiä Siivous Espoo yrittäjistä ja heidän tarjoamista palveluistaan. Voit myös halutessasi kieltää nämä viestit ilmoittamalla siitä meille sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Rekisteröidy ja tutustu kotisiivous Rovaniemi -yrittäjiin ja palveluihin.

Siivous Rovaniemi – Toimintamalli lyhyesti

Rovaniemellä voit tilata siivousta ja muuta kotipalvelua Eijalta, Katjalta, Karitalta ja Joukolta. Palveluihin kuuluvat kotisiivous, ikkunanpesu, kotitalkkaripalvelu sekä muut kotiavut.

Yrittäjä Katja on työhön tarttuva, luotettava ja tarkka. Tyytyväinen asiakas on hänelle suurin palkinto työstään.

Yrittäjä Jouko on iloinen ja tunnollinen työssään. Erityisesti kotitalkkaripalvelut ovat hänen parasta antiaan.

Yrittäjä Eija tekee kokemuksella myös rappu, toimisto, muutto tai airbnb asuntojen siivousta ja petausta

Yrittäjä Karita on avulias ja iloinen ja hän on tehnyt kotisiivousten lisäksi myös toimistosiivousta

Siivous- ja kotipalvelut voivat sisältää toiveesi mukaan eri työtehtäviä ja luonnollisesti tilatun työn kesto ja asunnon koko vaikuttavat siihen, miten paljon työtehtäviä ehtii toteuttaa.

Asiakas maksaa palvelun yrittäjälle varausta tehdessään, käytössäsi on useita maksutapoja kuten verkkopankki ja maksukortti. Maksun jälkeen sinulle toimitetaan sähköpostiin kuitti varauksesta ja yrittäjän tilausehdot. Asiakas voi varata myös toistuvan palvelun eli tehdä säännöllisen varauksen. Tällöin yrittäjän varauskalenteriin tehdään useita varauksia ja jokainen yksittäinen varaus vahvistetaan erikseen. Toistuvassa palvelussa yksittäinen varaus veloitetaan asiakkaan maksukortilta varausta edeltävänä päivänä.

Siivous- ja kotipalvelun tuntihinta on edullinen ja asiakkaalta ei veloiteta muita kuluja. Voit vähentää palvelun hinnasta osan verotuksessasi kotitalousvähennyksenä. Voit tilata siivous- ja kotipalvelua myös vanhempiesi, isovanhempiesi tai appivanhempiesi kotiin ja saada myös siitä kotitalousvähennyksen.

Kotisiivous Rovaniemi yrittäjältä – Tilaa siivous Rovaniemi helposti netistä. Voit tilata myös muuta kotipalvelua

Siivous Rovaniemi – Yrittäjät ja palvelut

Voit tilata yrittäjiltä kotisiivousta ja muuta kotipalvelua. Palvelu ostetaan tuntiperusteisesti ja se voi sisältää toiveesi mukaan eri työtehtäviä. Tilatun työn kesto ja asunnon koko vaikuttavat siihen, miten paljon työtehtäviä ehditään toteuttaa.

Yrittäjät

Voit ensin tutustua yrittäjän esittelyyn joko kirjatumalla palveluun ja lähettämällä meille viestiä. Voi tutustua yrittäjään myös lähettämällä hänelle soittopyynnön.

Muutto- ja loppusiivous

Tarvittavaa aikaa on usein vaikea arvioida etukäteen. Tästä syystä on hyvä keskustella yrittäjän kanssa etukäteen. Voit lähettää yrittäjälle soittopyynnön ja hän ottaa sinuun mahdollisimman pikaisesti yhteyttä.

Helppo varaus

Siivous Rovaniemi -palvelun varaaminen käy kätevästi netissä. Rekisteröiti onnistuu helposti perustiedot täyttämällä. Kotiavut.fi -palvelussa näet Rovaniemen yrittäjien tarkat esittelyt, vapaat ajat ja hinnat. Valitse itsellesi sopiva aika ja palvelu ja tee varaus. Saat sähköpostiisi kuitin maksusta ja varausvahvistuksen, kun yrittäjä on vahvistanut varauksesi.

Säännöllinen varaus

Voit sopia yrittäjän kanssa säännöllisestä varauksesta helposti ja ilman pitkää sitoutumista. Varaukset maksetaan helposti yksitellen. Voit milloin tahansa keskeyttää säännöllisen varauksen.

Tutustu säännölliseeen varauukseen tarkemmin tästä.

Siivous Rovaniemi

Usein kysytyt kysymykset

Mten saan tietoa Rovaniemen yrittäjistä?

Kun kirjaudut palveluun, voit nähdä Rovaniemen yrittäjien tiedot, valokuvan ja esittelyn ja tilausehdot. Palveluun kirjautuminen ei edellytä tilaamista. Voit myös keskustella yrittäjän kanssa puhelimitse ennen ensimmäistä tilauskertaa lähettämällä palvelussa yrittäjälle yhteydenottopyynnön.

Paljonko asuntoni siivoukseen menee aikaa?

Kotisiivous Rovaniemi voi sisältää toiveesi mukaan eri työtehtäviä ja luonnollisesti tilatun työn kesto ja asunnon koko vaikuttavat siihen, miten paljon työtehtäviä ehditään toteuttaa. Käytännössä kolmen tai neljän tunnin kotisiivous riittää yleensä varsin kattavaan siivoukseen.

Paljonko maksaa siivouspalvelu Rovaniemi?

Siivous Rovaniemi tuntihinta on alkaen 39 euroa. Kyseessä on kokonaishinta ja siihen ei lisätä piilokuluja. Voit myös hyödyntää kotitalousvähennyksen, sinulle toimitetaan vuodenvaihteen jälkeen tarvittavat tiedot kotitalousvähennyksen hakemista varten. Hinnat voivat vaihdella yrittäjien mukaan.

Kuinka nopeasti voin saada siivouksen?

Usein siivouspalvelu Rovaniemi -palvelun voi tilata nopeasikin lähipäiville. Löydät yrittäjien ajantasaisen varauskalenterin kirjautumalla kotiavut.fi -palveluun. Mikäli palvelussa ei ole varattavissa sinulle sopivaa aikaa, voit lähettää helposti Rovaniemen yrittäjälle soittopyynnön tai tehdä erillisen varauskyselyn. Näin on usein mahdollista löytää sinulle sopiva palvelu

Onko siivoojalla omat välineet?

Osa palveluista tehdään asiakkaan välineillä, mutta on myös mahdollista tilata palvelua, jossa Rovaniemen yrittäjä tuo mukanaan välineet ja pesuaineet.

Onko mahdollista tilata muuttosiivous Rovaniemi ?

Kyllä on. Palvelu ostetaan tuntiperusteisesti ja loppu- ja muuttosiivouksiin tarvittavaa aikaa on vaikea arvioida etukäteen. Tästä syystä on yleensä hyvä keskustella Rovaniemen yrittäjän kanssa etukäteen muutto- ja loppusiivouksesta.
Paras tapa on ottaa etukäteen yhteyttä yrittäjään kirjautumalla palveluun ja lähettämällä yhteydenottopyyntö. Näin voit ensin keskustella yrittäjän kanssa puhelimitse palvelutarpeesta ja tehdä sen jälkeen varauksen.

Kun olet keskustellut palvelutarpeestasi yrittäjän kanssa, voit tehdä varauksen helposti varausjärjestelmän kautta. Mikäli tilattu aika ei osoittaudu riittäväksi, voitte sopia paikan päällä yrittäjän kanssa lisäajasta ja maksaa sen helposti maksulinkillä, joka lähetetään sinulle sähköpostiin.

Voinko tilata ikkunapesu Rovaniemi -palvelun?

Kyllä voit. Ikkunnapesu Rovaniemi sisältää ikkunoiden lasipintojen, välien ja puitteiden perusteellisen pesun. Palveluun kuuluu, että yrittäjämme tuo mukanaan kaikki tarvittavat ikkunapesuvälineet ja -aineet. Huomioithan, että emme pese erityisen korkeita ikkunoita, joiden puhdistaminen vaatisi telineiden tai tikapuiden käyttöä. Yrittäjämme käyttää tarvittaessa jatkovartta helpottaakseen pesua. Arvioi, että yhden normaalikokoisen ikkunan pesuun kuluu noin 20-30 minuuttia.

Ajankohtaista

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää soittopyynnön yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt.

Nopeimmin saat tietoa alueesi yrittäjistä luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa esite