Eija tekee myös toimisto- ja Airbnb-siivouksia!

helmi 13, 2024 | Ajankohtaista Rovaniemi | 0 Kommenttia

Kotiavut-yrittäjä Eija on kokenut laitoshuoltaja Rovaniemeltä. Hän tarjoaa ammattitaitoista siivousapua alueen kotitalouksille ja yrityksille.

Tarvitsetko siivousapua Airbnb-asuntoosi? Entäpä pua muuttojen tai toimistosiivouksen kanssa? Eijalla on ratkaisu kaikkiin siivoushaasteisiisi. Hän on valmis auttamaan, jotta kotisi tai yrityksesi säilyy puhtaana ja viihtyisänä.

Eija on reipas, tunnollinen ja ahkera yrittäjä, joka suhtautuu työhönsä suurella kunnioituksella. Tyytyväisen asiakkaan hymy on paras kiitos tehydstä työstä. Rovaniemi on tuttu paikka jo 30 vuoden ajalta.

Palveluina Eijalta löytyy:

  • Kotisiivous Rovaniemi
  • Ikkunanpesu Rovaniemi
  • Muuttosiivous Rovaniemi
  • Airbnb-siivous Rovaniemi
  • Toimistosiivous Rovaniemi

Siivous Rovaniemi -tilaaminen on helppoa ja onnistuu omatoimisesti netissä. Voit valita itsellesi sopivan ajan varauskalenterista ja maksaa palvelun. Saat kuitin ja varausvahvistuksen sähköpostiisi.

Halutessasi voit myös lähettää Eijalle yhteydenottopyynnön, jolloin hän soittaa sinulle, ja voitte keskustella tarkemmin siivouksen yksityiskohdista ja toiveistasi siivouksen suhteen.

Anna Eijan auttaa sinua pitämään kotisi tai yrityksesi puhtaana ja viihtyisänä. Tutustu palveluihin ja varaa siivousaikasi jo tänään!

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää soittopyynnön yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt.

Nopeimmin saat tietoa alueesi yrittäjistä luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa esite