Siivous Vantaa

Kotisiivous Vantaa helposti – Tilaa siivous Vantaa, yrittäjinä Rebekka ja Mavis

Siivouspalvelut Vantaa yrittäjältä

Siivous Vantaa

Siivous Vantaa onnistuu nyt helposti ja vaivattomasti. Olipa tarpeesi kotisiivous tai muu kotipalvelu, löydät etsimäsi helposti Kotiavut.fi -palvelusta. Kotisiivous Vantaa on saatavilla luotettavasti ja edullisesti, ja voit tutustua yrittäjiin ennen palvelun tilaamista.

Yrittäjänä toimii Rebekka ja Mavis. Kirjautumalla palveluun löydät yrittäjien esittelyt ja vapaat ajat, ja voit helposti jättää soittopyynnön yrittäjälle. Kun olet tutustunut yrittäjään, voit varata palvelun helposti ja turvallisesti käyttäen monia eri maksutapoja, kuten verkkopankkia, maksukorttia tai MobilePayta.

Tutustu tästä palvelun käyttöohjeisiin.

Kotisiivous Vantaa hinta alkaen 40 €/h eli kotitalousvähennyksen jälkeen 16 €/h. Palveluiden hinnat voivat vaihdella eri yrittäjien kesken.

Voit antaa yksityiskohtaisempia ohjeita yrittäjälle, kun hän tulee ensimmäistä kertaa paikalle, tai voit keskustella puhelimitse palvelutarpeistasi etukäteen. Yrittäjät ovat joustavia ja haluavat varmistaa, että palvelu vastaa juuri sinun tarpeitasi. Tutustu ja tilaa siivous Vantaa.

Tästä voit tutustua palvelun käyttöohjeisiin..

Siivous Vantaa olohuoneen laittian pesu käynnissä siivouspalvelussa Vantaalla

Kotisiivous Vantaa – Laadukasta kotipalvelua arkeen

  • Kotisiivous Vantaa, tuntihinta 40-42 €/h
  • Kotiavut Plus, tuntihinta 40 €/h
  • Kotiavut Plus välineillä, tuntihinta 42 €/h

Kotisiivous Vantaa voi sisältää myös muuta kotipalvelua, kuten pyykkihuoltoa.Tutustu tästä tarkemmin palveluhin.

MAVISILLA ON TUTUSTUMISTARJOUS 3 TUNNIN KOTISIIVOUKSEEN -10%!

Siivous Vantaa luotettavien yrittäjien toimesta

Yrittäjänä toimii Rebekka ja Mavis. Kirjautumalla palveluun, voit nähdä yrittäjän tiedot, valokuvat ja esittelyn ja tilausehdot. Palveluun kirjautuminen ei edellytä tilaamista.

Hinta alk.

40 €/h

Hinta kotitalousvähennyksen jälkeen 16 €/h. Muita kuluja ei veloiteta.

Arvostelut

 • Olin supertyytyväinen, todella siistiä jälkeä, aion käyttää jatkossakin Rebekan palveluita ja suositella muille!
 • Tosi hyvin meni, Rebekka oli ajoissa paikalla ja kuunteli hyvin ohjeita ja teki sen mitä pyydettiin.
 • Olemme oikein tyytyväisiä ja siivouksen jälki oli erinomaista. Tilaamme palvelua jatkossakin.
 • Vantaa

  4,7/5

  Kaikkien asiakkaiden arvostelujen keskiarvo

  Siivous Vantaa – Miten tutustun palveluun

  Saat tietoa siivous Vantaa -yrittäjistä tilaamalla esittely sähköpostiisi tai lähettämällä yrittäjälle soittopyynnön sivun oikeassa laidassa olevien painikkeiden kautta.

  Nopeiten saat kuitenkin tietoa Vantaan yrittäjistä rekisteröitymällä palveluun ja valitsemalla alueeksi Vantaa Reksteröityminen on helppoa vain yhteystietosi täyttämällä. Rekisteröityminen ei edellytä palvelun tilaamista. Emme myöskään tule lähettämään sinulle suuria määriä markkinointiviestejä.

  Miksi kannattaa rekisteröityä ja luoda tunnukset palveluun:

  • Näet heti oman alueesi yrittäjien tarkemmat esittelyt ja valokuvat
  • Näet reaaliajassa yrittäjien varauskalenterin vapaat ajat ja palveluiden hinnat
  • Nopein tapa olla yhteydesssä ja lähettää soittopyyntö yrittäjälle

  Emme luovuta tietojasi kolmansille osapuolilla. Voit tutustua tästä tietosuojaselosteeseen.

  Voimme lähettää harvakseltaan viestiä alueesi yrittäjistä ja heidän tarjoamista palveluistaan. Voit myös kieltää nämä viestit ilmoittamalla siitä meille sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

  Korkea asiakastyytyväisyys on toiminnan keskiössä. Seuraamme tarkasti yrittäjien asiakastyytyväisyyttä ja kysymme palautteita yrittäjien toiminnasta. Löydät yrittäjien asiakasarvostelujen keskiarvot kirjautumalla palveluun. Tutustu ja tilaa siivous Vantaa.

  Siivous Vantaa

  Kotiavut.fi on kauppapaikka, joka saattaa yhteen yrittäjät ja asiakkaat Vantaalla. Saat käyttöösi helpon ja turvallisen tavan tilata siivouspalvelut Vantaa. Toiminnan edellyksenä on korkea asiakastyytyväisyys ja luotettavuus. Tutustu tästä tarkemmin Kotiavut.fi -kauppapaikkaan.

  Maksaminen tapahtuu varausta tehdessä yrittäjälle, ja maksutapoina ovat esimerkiksi verkkopankki tai maksukortti. Kuitti varauksesta lähetetään sähköpostilla maksun jälkeen ja sisältää yrittäjän tilausehdot. Maksunvälittäjänä toimii Paytrail Oyj. Voit tarvittaessa peruuttaa varauksen. Voit tehdä myös säännöllisen varauksen joustavasti ja helposti. Helpoiten maksat varaukset lisäämällä palveluun maksukortin. Tutustu ja tilaa siivous Vantaa.

  Siivous- ja kotipalvelun hinnat voivat vaihdella eri yrittäjien kesken. Kaikki palvelujen hinnat sisältävät arvonlisäveron ja asiakkaalta ei peritä muita kuluja.

  Huomioithan, että voit vähentää palvelun hinnasta osan verotuksessasi kotitalousvähennyksenä. Voit tilata siivous- ja kotipalvelua myös vanhempiesi, isovanhempiesi tai appivanhempiesi kotiin ja saada myös siitä kotitalousvähennyksen. Toimintamme sinulle vuodenvaihteen jälkeen kotitalousvähenyksen hakemiseen tarvittavat tiedot.

  Kotisiivous Vantaa yrittäjä puhdistaa keittiön kaapin ovea kotisiivouspalvelussa Vantaalla.

  Siivous Vantaa – Yrittäjien kotipalvelut juuri sinun tarpeisiisi

  Vantaan yrittäjien palveluina on kotisiivous ja ikkunanpesu sekä Kotiavut Plus palvelu. Siivouspalvelut Vantaa voivat yrittäjästä riippuen sisältää mm. kukkien hoitoa, vaatehuoltoa ja asiointipalvelua. Mikäli toiveenasi on säännöllinen varaus, voit sopia siitä yrittäjän kanssa. Varaaminen onnistuu myös kertaluonteisesti.

  Yrittäjä Rebekka

  Rebekka on ystävällinen ja järjestelmällinen yrittäjä. Hän hoitaa työt tunnollisesti, kuin kyse olisi hänen omasta kodistaan. Rebekka pystyy tarjoamaan aikoja hyvin joustavasti. Vaikka vapaita vuoroja ei kalenterissa näkyisikään, kannattaa kysyä, sillä hän saattaa hyvinkin voida tarjota ajan.

  Yrittäjä Mavis

  Mavis on reipas ja ystävällinen pitkän kokemuksen omaava sairaanhoitaja. Erityisesti senioreiden avustaminen on hänelle tärkeää. Kaiken keskipisteenä on aina asiakas ja palvelu räätälöidään asiakkaan mukaan.

  Kotiavut Plus

  Voit tilata Vantaalla myös Kotiavut Plus -palvelua. Se on laajin palvelu, joka voi sisältää kotisiivouksen lisäksi myös muita kotipalveluita sovitun ajan puitteissa. Palveluun sisältyy yrittäjän tekemä puhelinkartoitus palvelutarpeestasi. Palvelun kesto voidaan räätälöidä tarpeesi mukaan. Voit tilata Kotiavut Plus -palvelua yksittäisenä nettivarauksena tai sopia säännöllisestä varauksesta. Tällöin jokainen yksittäinen varaus vahvistetaan ja maksetaan erikseen.

  Tutustu ensin yrittäjään

  Ensimmäinen tilauskerta voi mietityttää. Koska luottamus on tärkeintä, voit tutustua yrittäjään ennen tilaamista. Kun kirjaudut palveluun, voit nähdä siivouspalvelut Vantaa -yrittäjän tiedot, valokuvan ja esittelyn ja tilausehdot. Palveluun kirjautuminen ei edellytä tilaamista. Voit myös keskustella yrittäjän kanssa puhelimitse ennen ensimmäistä tilauskertaa lähettämällä palvelussa yrittäjälle soittopyynnön.

  Ajankohtaista – Siivous Vantaa

  Tilaa siivous Vantaa helposti netissä

  Tilaa siivous Vantaa helposti netissä

  Varaaa onnistuu netissä muutamassa minuutissa. Voit maksaa palvelun yrittäjälle varausta tehdessään, käytössäsi on useita maksutapoja kuten verkkopankki, MobilePay ja maksukortti. Maksun jälkeen sinulle toimitetaan sähköpostiin kuitti varauksesta ja yrittäjän...

  Tutustu yrittäjä Mavisiin

  Tutustu yrittäjä Mavisiin

  Mavis on reipas, ystävällinen ja asiakaspalvelutaitoinen pitkän kokemuksen omaava sairaanhoitaja. Hoito ja hoiva-alan työkokemusta löytyy yli 10 vuoden ajalta. Kokemusta löytyy niin sairaalan vanhusten vuodeosastoilta kuin myös vanhusten palvelutaloissa...

  Rebekka hoitaa kotisi rakkaudella

  Rebekka hoitaa kotisi rakkaudella

  Empaattinen, järjestelmällinen ja luotettava Kotiavut-yrittäjä Rebekka tarjoaa kotisiivouspalvelua Vantaalla ja Helsingissä. Hän ei pelkää tarttua toimeen, ja Rebekka saakin paljon kyselyitä erilaisiin siivousprojekteihin. Rebekka on hyvin joustava, ja vaikka...

  Lähetä meille viesti tai kysymys

  Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

  Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

  Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

  Huom. Voit lähettää yhteydenottopyynnön ja varauskyselyn yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset ja kirjautumalla palveluun.

  Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

  Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt. Voit tämän jälkeen halutessasi lähettää myös soittopyynnön yrittäjälle.

  Löydät oman alueesi yrittäjien esittelyt myös luomalla tunnukset palveluun.

  Tilaa esite