Siivous Vantaa

Kotisiivous Vantaa helposti – Tilaa siivouspalvelut Vantaa, yrittäjältä

 

Siivous Vantaa -yrittäjinä Rebekka ja Heli

Siivouspalvelut Vantaa

Siivous Vantaa

Siivous Vantaa onnistuu nyt helposti ja vaivattomasti. Olipa tarpeesi kotisiivous tai muu kotipalvelu, löydät etsimäsi helposti Kotiavut.fi -palvelusta. Kotisiivous Vantaa on saatavilla luotettavasti ja edullisesti, ja voit tutustua yrittäjiin ennen palvelun tilaamista.

Vantaalla yrittäjinä toimii Rebekka ja Heli. Kirjautumalla palveluun löydät yrittäjien esittelyt ja vapaat ajat, ja voit helposti jättää soittopyynnön yrittäjälle. Kun olet tutustunut yrittäjään, voit varata palvelun helposti ja turvallisesti käyttäen monia eri maksutapoja, kuten verkkopankkia, maksukorttia tai MobilePayta.

Kotisiivous Vantaa hinta alkaen 40 €/h eli kotitalousvähennyksen jälkeen 16 €/h. Palveluiden hinnat voivat vaihdella eri yrittäjien kesken.

Yrittäjän kanssa on mahdollista käydä läpi tarkat siivoustarpeesi ja toiveesi joko puhelimitse ennen palvelun aloittamista tai henkilökohtaisesti ensimmäisellä käynnillä. Näin varmistetaan, että palvelu vastaa juuri sinun tarpeitasi. Tilaa siivous Vantaa yrittäjältä.

Tästä voit tutustua siivouspalvelut Vantaa käyttöohjeisiin..

Siivous Vantaa olohuoneen laittian pesu käynnissä siivouspalvelussa Vantaalla

Kotisiivous Vantaa – Kotitpalvelut

Tilattavissa on myös muuttosiivous Vantaa.

Lisäpalvelut; näitä voi tilata vain yllä mainittujen pääpalveluiden lisänä:

 • Jääkaapin puhdistus 30 €
 • Uunin puhdistus 30 €
 • Pyykki- ja vaatehuolto 30 €
 • Asiointipalvelu 50 €
 • Lemmikin ulkoilutus 25 €
 • Saunan pesu 50 €
 • Kylpyhuoneen tehopesu 50 €
 • Yläpölyt (kaappien pääliset, valaisimet yms.) 50 €

Tutustu tästä tarkemmin palveluhin.

HELILLÄ ON -10% TUTUSTUMISTARJOUS 3 TUNNIN KOTISIIVOUKSEEN!

Siivous Vantaa – Yrittäjät

Yrittäjinä toimii Rebekka ja Heli. Kirjautumalla palveluun, voit nähdä yrittäjän tiedot, valokuvat ja esittelyn ja tilausehdot. Palveluun kirjautuminen ei edellytä tilaamista.

Hinta alk.

40 €/h

Hinta kotitalousvähennyksen jälkeen 16 €/h. Muita kuluja ei veloiteta.

Arvostelut

 • Olin supertyytyväinen, todella siistiä jälkeä, aion käyttää jatkossakin Rebekan palveluita ja suositella muille!
 • Tosi hyvin meni, Rebekka oli ajoissa paikalla ja kuunteli hyvin ohjeita ja teki sen mitä pyydettiin.
 • Olemme oikein tyytyväisiä ja siivouksen jälki oli erinomaista. Tilaamme palvelua jatkossakin.
 • Vantaa

  4,7/5

  Kaikkien asiakkaiden arvostelujen keskiarvo

  Siivous Vantaa – Luo tunnukset ja tutustu

  Tervetuloa tutustumaan Siivous Vantaa -yrittäjiin ja palveluihin. Voit tilata esittelyn sähköpostiisi tai lähettää soittopyynnön helposti sivustomme oikeassa laidassa olevien painikkeiden kautta. Parhaan tiedon Kotisiivous Vantaa -yrittäjistä, palveluista, hinnoista ja vapaista ajoista saat heti luomalla käyttäjätunnukset palveluun.

  Rekisteröityminen on yksinkertaista: täytä vain perustietosi. Se ei sido sinua palvelun käyttöön, eikä se tarkoita suurta määrä markkinointiviestejä.

  Miksi kannattaa rekisteröityä Siivous Vantaa -palveluun heti:

  • Tarkka tieto yrittäjistä: Pääset heti käsiksi yrittäjien kattaviin esittelyihin ja valokuviin sekä arvosteluihin.
  • Ajantasainen varauskalenteri: Tarkista yrittäjien reaaliaikaiset varauskalenterit ja hintatiedot helposti
  • Nopein yhteydenotto:  Lähetä helposti viesti ja tai soittopyyntö yrittäjälle

  Tietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolilla. Voit tutustua yksityiskohtaisemmin tietosuojaselosteeseen. Lähetämme silloin tällöin tietoa Siivous Vantaa – yrittäjistä ja palveluista. Mikäli et halua tietoja, voit kieltää viestit ilmoittamalla siitä sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

  Asiakkaiden tyytyväisyys on toiminnnan perusta. Kirjauduttuasi palveluun, saat tietoa yrittäjien asiakasarvosteluista. Palvelua kehitetään saadun asiakaspalautteen perusteella.

  Luo tunnukset ja tutustu tarkemmin siivous Vantaa -yrittäjiin ja palveluihin.

  Viisi vinkkiä, miten tilata siivous Vantaa

  Tässä viisi hyödyllistä vinkkiä, jotka auttavat sinua valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivan kotisiivouspalvelun Vantaalla. Nämä vinkit tekevät palvelun tilaamisesta selkeämpää.

  1. Tutustu yrittäjiin ennen Tilausta: Hyödynnä Kotiavut.fi-palvelua ja tutustu yrittäjiin, Rebekkaan ja Heliin, ennen palvelun tilaamista. Lue heidän esittelynsä ja katso vapaat ajat, jotta löydät sinulle sopivan yrittäjän.

  2. Hyödynnä joustavat maksuvaihtoehdot: Varaa siivouspalvelu helposti ja turvallisesti käyttäen eri maksutapoja, kuten verkkopankkia, maksukorttia tai MobilePayta. Varmista, että maksutapahtuma on sujuva ja turvallinen. Maksuvälittäjänä toimii Paytrail.

  3. Keskustele palvelutarpeistasi: Anna yksityiskohtaisia ohjeita tai keskustele yrittäjän kanssa puhelimitse palvelutarpeistasi etukäteen. Tämä varmistaa, että saat juuri sellaisen siivouspalvelun kuin haluat ja yrittäjä ymmärtää odotuksesi.

  4. Valitse siivouspalvelu Vantaa tarpeesi mukaan: Kotisiivous Vantaalla voi sisältää myös muita kotipalveluja, kuten pyykkihuoltoa, ikkunanpesua ja vaatehuoltoa. On mahdollista tilata myös muuttosiivous Vantaa. Valitse palvelu, joka vastaa parhaiten arjen tarpeitasi ja tekee elämästäsi helpompaa.

  5. Hyödynnä kotitalousvähennys: Muista hyödyntää kotitalousvähennys Vuodenvaihteen jälkeen saat sähköpostiisi kotitalousvähennykseen hakemiseen tarvittavat tiedot.

  Kotisiivous Vantaa yrittäjä puhdistaa keittiön kaapin ovea kotisiivouspalvelussa Vantaalla.

  Siivous Vantaa – Yrittäjien kotipalvelut juuri sinun tarpeisiisi

  Vantaan yrittäjien palveluina on kotisiivous, ikkunanpesu, muuttosiivous Vantaa sekä Kotiavut Plus palvelu. Siivouspalvelut Vantaa voivat yrittäjästä riippuen sisältää mm. kukkien hoitoa, vaatehuoltoa ja asiointipalvelua. Mikäli toiveenasi on säännöllinen varaus, voit sopia siitä yrittäjän kanssa. Varaaminen onnistuu myös kertaluonteisesti.

  Yrittäjä Rebekka

  Rebekka on ystävällinen ja järjestelmällinen yrittäjä. Hän hoitaa työt tunnollisesti, kuin kyse olisi hänen omasta kodistaan. Rebekka pystyy tarjoamaan aikoja hyvin joustavasti. Vaikka vapaita vuoroja ei kalenterissa näkyisikään, kannattaa kysyä, sillä hän saattaa hyvinkin voida tarjota ajan.

  Yrittäjä Heli

  Luonteeltaan Heli on ystävällinen, rauhallinen ja luotettava. Työssään hän pyrkii siihen, että asiakas on tyytyväinen niin työn jälkeen, kuin saamaansa asiakaspalveluun. Siivoustyön lisäksi Heli auttaa myös muissa arjen askareissa, kuten pihatöissä ja asioiden hoidossa. 

  Säännölinen varaus Vantaalla

  Voit sopia Vantaan yrittäjien kanssa säännöllisestä varauksesta helposti ja ilman pitkää sitoutumista. Varaukset maksetaan helposti yksitellen. Voit milloin tahansa keskeyttää säännöllisen varauksen.

  Löydät tarkempaa tietoa ja ohjeita säännöllisestä varauksesta tästä.

  Tutustu ensin yrittäjään

  Ensimmäinen tilauskerta voi mietityttää. Koska luottamus on tärkeintä, voit tutustua Vantaan yrittäjiin ennen tilaamista. Kun rekisteröidyt ja kirjaudut palveluun, voit nähdä siivouspalvelut Vantaa -yrittäjien tiedot, valokuvat ja esittelyt ja tilausehdot. Palveluun kirjautuminen ei edellytä tilaamista. Voit myös keskustella yrittäjän kanssa puhelimitse ennen ensimmäistä tilauskertaa lähettämällä palvelussa yrittäjälle soittopyynnön.

  Siivous Vantaa

  Usein kysytyt kysymykset

  Onko siivous Vantaa -palvelu luotettava?

  Kotisiivous Vantaa tarjoaa turvallisen ja läpinäkyvän tavan tilata siivous- ja kotipalveluita. Asiakkaat voivat tutustua yrittäjiin etukäteen. Kotiavut.fi – palvelusta löytyy kunkin yrittäjän tarkat esittelyt ja tilausehdot. Lisäksi käytämme luotettavaa Paytrail Oyj:n maksunvälityspalvelua.

  Seuraamme tarkasti asiakastyytyväisyyttä ja pyydämme  palautetta palvelun suorittamisen jälkeen. Tämä auttaa ylläpitämään korkeaa laatua ja tunnistamaan mahdolliset kehityskohteet, varmistaen että palveluvastaa asiakkaiden odotuksia ja tarpeita.

  Kuinka nopeasti voin saada siivouksen Vantaalla?

  Usein siivous Vantaa -palvelun voi saada nopeasikin lähipäiville. Löydät yrittäjien ajantasaisen varauskalenterin kirjautumalla palveluun. Mikäli palvelussa ei ole varattavissa sinulle sopivaa aikaa, voit lähettää helposti yrittäjälle soittopyynnön tai tehdä erillisen varauskyselyn.  Näin on usein mahdollista löytää sinulle sopiva palvelu.

  Onko mahdollista tilata muuttosiivous Vantaa?

  Kyllä on. Muuttosiivous Vantaa ostetaan tuntiperusteisesti ja loppu- ja muuttosiivouksiin tarvittavaa aikaa on vaikea arvioida etukäteen. Tästä syystä on yleensä hyvä keskustella Vantaaan yrittäjän kanssa etukäteen muutto- ja loppusiivouksesta.
  Paras tapa on ottaa etukäteen yhteyttä yrittäjään kirjautumalla palveluun ja lähettää soittopyyntö yrittäjälle. Näin voit ensin keskustella yrittäjän kanssa puhelimitse palvelutarpeesta ja tehdä sen jälkeen varauksen.

  Kun olet keskustellut palvelutarpeestasi yrittäjän kanssa, voit tehdä varauksen helposti varausjärjestelmän kautta. Mikäli tilattu aika ei osoittaudu riittäväksi, voitte sopia paikan päällä Vantaan yrittäjän kanssa lisäajasta ja maksaa sen helposti maksulinkillä, joka lähetetään sinulle sähköpostiin.

  Paljonko maksaa siivouspalvelut Vantaa?

  Kotisiivous Vantaa hinta on alkaen 40 euroa tunnilta, palveluun ei sisälly mitään piilokuluja. Voit myös hyödyntää kotitalousvähennyksen, sinulle toimitetaan vuodenvaihteen jälkeen tarvittavat tiedot kotitalousvähennyksen hakemista varten. Palveluiden hinnat voivat vaihdella eri yrittäjien mukaan. 

  Mitä jos en ole tyytyväinen palveluun?

  Jos et ole tyytyväinen yrittäjän tarjoaman Siivouspalvelut Vantaa -palvelun sisältöön, voit ilmoittaa siitä suoraan Vantaan yrittäjille viimeistään kaksi (2) vuorokautta palvelun suoritusajankohdan jälkeen.

  Asiakastyytyväisyys on ensiarvoisen tärkeää, ja palvelu kerää aktiivisesti asiakaspalautetta varmistaakseen korkean laadun ja luotettavuuden.

  Miten voin peruuttaa varauksen?

  Voit peruuttaa tilauksen veloituksetta ilmoittamalla siitä suoraan siivous Vantaa -yrittäjille tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected] viimeistään kaksi (2) päivää ennen sovittua palvelun suoritushetkeä. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitetaan yhden (1) tunnin palvelumaksua vastaava summa.

  Entä jos siivous Vantaa -yrittäjä aiheuttaa vahingon?

  Yrittäjä vastaa välittömistä esine- ja henkilövahingoista, jotka aiheutuvat yrittäjän toiminasta. Jokainen yrittäjä on sitoutunut ottamaan ja pitämään yllä vastuuvakuutuksen. 

  Ajankohtaista – Siivous Vantaa

  Tutustu Vantaan yrittäjiin helposti

  Tutustu Vantaan yrittäjiin helposti

  Vantaan kotisiivouspalveluiden yrittäjät, Rebekka ja Heli, tarjoavat asiakkailleen laadukkaita siivouspalveluita. Helpoiten voit tutustua heihin helposti rekisteröitymällä palveluumme, jossa näet yrittäjien esittelyt ja valokuvat. Tämä mahdollistaa palvelun valinnan,...

  Lähetä meille viesti tai kysymys

  Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

  Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

  Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

  Huom. Voit lähettää soittopyynnön yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

  Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

  Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt.

  Nopeimmin saat tietoa alueesi yrittäjistä luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

  Tilaa esite