PALVELUT

Palvelua voit tilata tällä hetkellä seuraavilla paikkakunnilla:

Espoo – Helsinki – Joensuu – Jyväskylä – Kirkkonummi– Kouvola – Kuopio – Lahti – Lohja – Oulu – Pori – Rovaniemi – Salo – Seinäjoki – Tampere – Turku – Tuusula – Ulvila – Vantaa – Ylöjärvi

Huomioithan, että kaikki palvelut eivät ole jokaisella alueella tilattavissa, voit tarkistaa oman alueesi palvelut ja ja hinnat luomalla tunnukset tästä. Samalla näet alueesi yrittäjien tarkemmat esittelyt ja valokuvat ja tilausedot.

Tunnusten luominen ei edellytä tilaamista. Voit myös lähettää palvelussa yrittäjälle soittopyynnön. Näin voit keskustella yrittäjän kanssa puhelimitse ennen ensimmäistä tilauskertaa.

Voi myös aina kysyä lisätietoa lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Palvelun hinnat ovat kokonaishintoja eli asiakkaalta ei veloiteta muita kuluja.

Kotisiivous

Palvelu tehdään asiakkaan omilla siivousvälineillä ja pesutarvikkeilla. Palvelu voi sisältää toiveesi mukaan eri työtehtäviä ja luonnollisesti tilatun työn kesto ja asunnon koko vaikuttavat siihen, miten paljon työtehtäviä ehditään toteuttaa. Ellei erikseen muuta sovita, kotisiivoukseen kuuluu lattioiden ja mattojen imurointi, lattian pesu, tiskipöydän puhdistus, pölyjen pyyhintä ja wc-tilojen pesu. Lisäksi voit tilatun ajan puitteissa esittää omat toiveesi, kuten esimerkiksi mattojen tuuletus, petivaatteiden tuuletus ja vaihto tai saunanpesu. Nämä toiveet voit merkitä jo tilauksen lisätietoihin

Palveluun voi sisältyä asiakkaan tarpeen mukaan myös muuta kotipalvelua, kuten asiointiapua tai lemmikkien ulkoiluttamista. Palvelu ei kuitenkaan sisällä hoivapalvelua, eikä myöskään avustamista liikkumisessa, syömisessä tai pukeutumisessa.

Kotisiivous + välineet

Palvelussa yrittäjä tuo mukanaan välineet ja tarvikkeet, imuri on hyvä olla itselle. Muilta osin sisällöltään kuten Kotisiivous-palvelu.

Ikkunanpesu

Palvelu sisältää ikkunan lasipintojen pesun sekä ikkunavälien ja -puitteiden pesun. Jos tarvitset myös sälekaihtimien pesun niin mainitse siitä lisätietoja -kohdassa. Yrittäjä tuo mukanaan ikkunapesuvälineet ja -aineet. Ikkunoiden pesu ei sisällä sellaisia korkeita ikkunoita, joiden pesemiseen tarvitaan telineitä tai tikapuita. Yrittäjä käyttää tarvittaessa jatkovartta. Yhden normaalikokoisen ikkunan pesemiseen on hyvä varata 20-30 minuuttia. Minimivarausaika palvelulle 3h/kerta.

Kotitalkkari ja mökkitalkkari

Palveluina mm. kodinn pihatöitä, ruohonleikkuu, puutarhan hoito, rännien puhdistus, haravointi, pihan ja terassin puhdistus, asiointiapu, huonekalujen kasaus, lumityöt ja hiekoitus sekä tarkastuskäynnit poissa ollessasi. Palveluun voi kuulua myös pieniä korjaus- tai kiinnitystöitä. Usein on hyvä jutella palvelutarpeestasi yrittäjän kanssa ennen tilaamista.

Palvelu suoritetaan pääosin asiakkaiden välineillä ja tarvikkeilla.

Muutto- ja loppusiivoukset

Muutto- ja loppusiivouksiin tarvittavaa aikaa on usein vaikea arvioida etukäteen. Palvelu ostetaan tuntiperusteisesti, joten usein on hyvä keskustella palveluntarpeesta yrittäjän kanssa etukäteen.

Voi luoda tunnukset palveluun tästä ja lähettää sen jälkeen yrittäjälle soittopyyntö. Tämän jälkeen voit tehdä haluamasi varauksen.

TILAUSEHDOT

Jokaisella yrittäjällä on omat tilausehdot, jotka näet palvelussa ennen tilaamista. Halutessasi voit pyytää oman alueesi yrittäjän tilausehdot sähköpostiisi lähettämällä pyynnön osoitteeseen [email protected]

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää soittopyynnön yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt.

Nopeimmin saat tietoa alueesi yrittäjistä luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa esite