Siivous Tampere

Siivous Tampere
yrittäjä Heleltä

Kotiavut Tampere

Siivous Tampere

Siivous Tampere luotettavasti ja edullisesti. Tutustu ensin yrittäjään ja tilaa siivous Tampereella. Voit tilata yrittäjältä kotiisi siivousta ja muuta kotipalvelua.

Tampereen yrittäjänä toimii tällä hetkellä Hele. Asiakastyytyväisyys on korkealla tasolla, sillä Tampereella asiakaspalautteiden keskiarvo on 4,7/5.

Voit ensin tutustua toimintaohjeisiin. Kun kirjaudut palveluun, löydät yrittäjien esittelyt ja vapaat ajat. Voit myös jättää helposti soittopyynnön yrittäjälle. Kun olet tutustunut yrittäjään, varaaminen onnistuu helposti ja turvallisesti. Käytössäsi on monia maksutapoja, kuten verkkopankki, maksukortti tai MobilePay.

Siivous- ja kotipalvelun hinta Tampereella alkaen 35 €/h eli kotitalousvähennyksen jälkeen 14 €/h. Palveluiden hinnat voivat vaihdella eri yrittäjien kesken.

Voit kertoa tarkemmat ohjeet yrittäjälle, kun hän tulee ensimmäistä kertaa paikalle. Voit myös lähettää yrittäjälle yhteydenottopyynnön ja keskustella puhelimitse etukäteen palvelutarpeistasi.

Tutustu Kotiavut.fi -esitteeseen, josta löydät tarkemmat ohjeet palvelun tilaamiseen.

Siivouspalvelut Tampere

  • Kotisiivous + välineet, tuntihinta 35€/h
  • Ikkunanpesu, tuntihinta 37 €/h

Yrittäjät siivous Tampere

Yrittäjänä toimii Hele. Kirjautumalla palveluun, voit nähdä yrittäjän tiedot, valokuvan ja esittelyn ja tilausehdot. Palveluun kirjautuminen ei edellytä tilaamista.

Hinta alk.

35,00 €/h

Palveluiden hinta kotitalousvähennyksen jälkeen 14 €/h. Asiakkaalta ei veloiteta muita kuluja.

Asiakastyytyväisyys

Yrittäjäarvostelut Tampereella.

Tampere

4,8/5

Kaikkien asiakkaiden arvostelujen keskiarvo

Lähetä yrittäjälle soittopyyntö

Haluatko jättää yrittäjälle soittopyynnön? Kirjautumalla palveluun voit helposti lähettää yrittäjälle yhteydenottopyynnön ja varauskyselyn. Näin voit ensin keskustella yrittäjän kanssa puhelimitse etukäteen palvelutarpeistasi ja tehdä sen jälkeen haluamasi varauksen.

Voit jättää soittopyynnön yrittäjälle vaikkapa silloin, kun olet epävarma tilattavan siivouksen kestosta tai halua keskustella palvelun sisällöstä.

Voit pyytää lisätietoa myös lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

  • Kirjaudu ja valitse oma alueesi
  • Valitse Varauskysely ja yhteydenottopyyntö
  • Tutustu yrittäjän esittelyyn 
  • Lähetä yhteydenottopyyntö yrittäjälle

Miten toimimme Tampereella

Avasimme Kotiavut.fi -palvelun Tampereella syksyllä 2021. Seuraamme tarkasti asiakastyytyväisyyttä ja soitamme uusille asiakkaille ensimmäisen tilauskerran jälkeen. Asiakkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä työn laatuun.

Tampereella voit ostaa yrittäjältä siivousta ja muuta kotipalvelua. Siivous- ja kotipalvelut voivat sisältää toiveesi mukaan eri työtehtäviä ja luonnollisesti tilatun työn kesto ja asunnon koko vaikuttavat siihen, miten paljon työtehtäviä ehtii toteuttaa.

Tilaaminen on helppoa ja käytössäsi on moderni ajanvarausjärjestelmä. Voit tutustua yrittäjän esittelyihin ja arvosteluun ja tarvittaessa jättää yrittäjälle soittopyynnön. Tilaaminen on helppoa ja käytössäsi on useita maksutapoja kuten verkkopankki ja maksukortti. Maksun jälkeen sinulle toimitetaan sähköpostiin kuitti varauksesta ja yrittäjän tilausehdot. Voit tehdä myös säännöllisen varauksen joustavasti ja helposti.

Siivous- ja kotipalvelun tuntihinta on hyvin kilpailukykyinen ja asiakkaalta ei veloiteta muita kuluja. Voit vähentää palvelun hinnasta osan verotuksessasi kotitalousvähennyksenä. Vuonna 2022 kotitalousvähennys on 60 % palvelun arvonlisäverollisesta hinnasta. Voit tilata siivous- ja kotipalvelua myös vanhempiesi, isovanhempiesi tai appivanhempiesi kotiin ja saada myös siitä kotitalousvähennyksen.

Ajankohtaista

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää yhteydenottopyynnön ja varauskyselyn yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset ja kirjautumalla palveluun.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt. Voit tämän jälkeen halutessasi lähettää myös soittopyynnön yrittäjälle.

Löydät oman alueesi yrittäjien esittelyt myös luomalla tunnukset palveluun.

Tilaa esite