Siivous Jyväskylä

Kotisiivous Jyväskylä helposti – Tilaa siivous Jyväskylä

Siivouspalvelut Jyväskylä

Kotisiivous Jyväskylä

Etsimme Jyväskylään yrittäjää, ole yhteydessä niin kerromme lisää.

Siivous Jyväskylä luotettavasti ja edullisesti. Tutustu ensin yrittäjään ja tilaa kotisiivous Jyväskylä. Voit tilata yrittäjältä kotiisi sivouksen lisäksi myös muuta muuta kotipalvelua ja kotitalkkaripalvelua.

Kun kirjaudut palveluun, löydät yrittäjien esittelyt ja vapaat ajat. Voit myös jättää helposti soittopyynnön yrittäjälle. Kun olet tutustunut yrittäjään, varaaminen onnistuu helposti ja turvallisesti. Tilaa kotisiivous Jyväskylä, käytössäsi on monia maksutapoja, kuten verkkopankki, maksukortti tai MobilePay.

Siivous- ja kotipalvelun hinta Jyväskylässä alkaen eli kotitalousvähennyksen jälkeen €/h. Palveluiden hinnat voivat vaihdella eri yrittäjien kesken.

Voit kertoa tarkemmat ohjeet yrittäjälle, kun hän tulee ensimmäistä kertaa paikalle. Voit lähettää yrittäjälle yhteydenottopyynnön ja keskustella puhelimitse etukäteen palvelutarpeistasi. Saat lisätietoa myös lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Tutustu Kotiavut.fi -esitteeseen, josta löydät ohjeet palvelun käyttöön.

 

Siivouspalvelut

  • Kotisiivous + välineet, tuntihinta €/h
  • Ikkunanpesu Jyväskylä, tuntihinta €/h
  • Kotitalkkaripalvelu, tuntihinta €/h

Siivous Jyväskylä

Kirjautumalla palveluun, voit nähdä yrittäjän tarkemmat tiedot, valokuvan, esittelyn ja tilausehdot. Palveluun kirjautuminen ei edellytä tilaamista.

Hinta alk.

€/h

Palveluiden hinta kotitalousvähennyksen jälkeen €/h. Asiakkaalta ei veloiteta muita kuluja.

Arvostelut

Kaikki yrittäjäarvostelut 

Kaikki arvostelut

4,7/5

Tutustu ja tilaa siivous Jyväskylä

Voit helposti lähettää yrittäjälle yhteydenottopyynnön ja varauskyselyn. Voit keskustella yrittäjän kanssa puhelimitse etukäteen palvelutarpeistasi. Tämän jälkeen voit tehdä palvelussa haluamasi varauksen.

Näet palvelussa yrittäjän esittelyn, palveluiden hinnat ja vapaat ajankohdat. Voit myös helposti lähettää yrttäjälle soittopyynnön. Näin voit keskustella yrittäjän kanssa ensi palvelutarpeistasi ja tehdä sen jälkeen haluamasi varauksesen.

Mikäli et halua vielä luoda tunnuksia, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Lähetämme sinulle tarkempaa tietoa palvelusta ja yrittäjästä. Tutustu ja tilaa siivous Jyväskylä.

  • Kirjaudu ja valitse oma alueesi
  • Valitse Varauskysely ja yhteydenottopyyntö
  • Tutustu yrittäjän esittelyyn 
  • Lähetä yhteydenottopyyntö yrittäjälle

Toimintamalli lyhyesti

Siivous- ja kotipalvelut voivat sisältää toiveesi mukaan eri työtehtäviä ja luonnollisesti tilatun työn kesto ja asunnon koko vaikuttavat siihen, miten paljon työtehtäviä ehtii toteuttaa.

Asiakas maksaa palvelun yrittäjälle varausta tehdessään, käytössäsi on useita maksutapoja kuten verkkopankki ja maksukortti. Maksun jälkeen sinulle toimitetaan sähköpostiin kuitti varauksesta ja yrittäjän tilausehdot. Asiakas voi varata myös toistuvan palvelun eli tehdä säännöllisen varauksen. Tällöin yrittäjän varauskalenteriin tehdään useita varauksia ja jokainen yksittäinen varaus vahvistetaan erikseen. Toistuvassa palvelussa yksittäinen varaus veloitetaan asiakkaan maksukortilta varausta edeltävänä päivänä.

Siivous- ja kotipalvelun tuntihinta on edullinen ja asiakkaalta ei veloiteta muita kuluja. Voit vähentää palvelun hinnasta osan verotuksessasi kotitalousvähennyksenä. Voit tilata siivous- ja kotipalvelua myös vanhempiesi, isovanhempiesi tai appivanhempiesi kotiin ja saada myös siitä kotitalousvähennyksen.

Ajankohtaista

Ei tuloksia

Hakemaasi sivua ei löytynyt. Yritä muuttaa hakuasi, tai käytä yläpuolella olevaa navigointia löytääksesi kirjoituksen.

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää yhteydenottopyynnön ja varauskyselyn yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset ja kirjautumalla palveluun.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt. Voit tämän jälkeen halutessasi lähettää myös soittopyynnön yrittäjälle.

Löydät oman alueesi yrittäjien esittelyt myös luomalla tunnukset palveluun.

Tilaa esite