Siivous Helsinki

Tilaa siivous helposti
yrittäjinä Rebekka ja Marianne

Kotiavut Helsinki

Siivous ja kotipalvelu Helsinki

Siivous Helsinki luotettavasti ja edullisesti. Tutustu ensin yrittäjään ja tilaa siivous Helsingissä. Voit tilata yrittäjältä kotisiivousta ja muuta kotipalvelua.

Yrittäjinä toimii Rebekka ja Marianne. Voit ensin tutustua toimintaohjeisiin. Kun kirjaudut palveluun, löydät yrittäjien esittelyt ja vapaat ajat. Voit myös jättää helposti soittopyynnön yrittäjälle. Kun olet tutustunut yrittäjään, varaaminen onnistuu helposti ja turvallisesti. Käytössäsi on monia maksutapoja, kuten verkkopankki, maksukortti tai MobilePay.

Siivous- ja kotipalvelun hinta Helsingissä alkaen 40 €/h eli kotitalousvähennyksen jälkeen 16 €/h, muita kuluja ei peritä. Palveluiden hinnat voivat vaihdella eri yrittäjien kesken.

Voit tutustua Kotiavut.fi -esitteeseen, josta löydät tarkemmat ohjeet palvelun tilaamiseen.

Tilaa yrittäjien esittely sähköpostiisi!

Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, saat helposti tarkempaa tietoa Helsingin yrittäjistä ja varaustilanteesta lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Palvelut Helsingissä

  • Kotisiivous, tuntihinta 40-42€/h
  • Kotisiivous + välineet, tuntihinta 42€/h
  • ikkunanpesu, tuntihinta 45€/h
  • Lisäksi mahdollista tilata tekstiilipäällysteisten kalusteiden ja mattojen pesua, tuntihinta 45 € sis.alv

Yrittäjät Helsingissä

Yrittäjinä toimii Rebekka ja Marianne. Kirjautumalla palveluun, voit nähdä yrittäjän tiedot, valokuvat ja esittelyn ja tilausehdot. Palveluun kirjautuminen ei edellytä tilaamista.

Saat tarkempaa tietoa Helsingin yrittäjistä myös lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Hinta alk.

40 €/h

Palveluiden hinta kotitalousvähennyksen jälkeen 16 €/h. Asiakkaalta ei veloiteta muita kuluja.

Asiakastyytyväisyys

Yrittäjäarvostelut Helsingissä

Helsinki

4,7/5

Kaikkien asiakkaiden arvostelujen keskiarvo

Miten saan lisätietoa tai tilaan palvelua

Helpoin ja nopein tapa on luoda tunnukset ja valita Helsingistä oma alueesi Näet Helsingin yrittäjien esittelyn, palveluiden hinnat ja vapaat ajankohdat. Sen jälkeen voit halutessasi tehdä saman tien varauksen.

Mikäli et halua vielä luoda tunnuksia, voit lähettää meille sähköpostia osoitteen [email protected]. Lähetämme sinulle tarkempaa tietoa palvelusta ja yrittäjistä.

Voit jättää Helsingin yrittäjälle helposti soittopyynnön

Luomalla tunnukset, voit helposti lähettää yrittäjälle yhteydenottopyynnön ja varauskyselyn. Näin voit keskustella yrittäjän kanssa ensi palvelutarpeistasi ja tehdä sen jälkeen haluamasi varauksen.

  • Luo tunnukset ja valitse Helsingistä oma alueesi
  • Valitse Varauskysely ja yhteydenottopyyntö
  • Tutustu yrittäjän esittelyyn 
  • Lähetä yhteydenottopyyntö yrittäjälle

Toimintamalli lyhyesti

Tilaa siivous Helsingissä helposti yrittäjältä. Helsingissä voit ostaa yrittäjältä siivousta ja muuta kotipalvelua. Siivous- ja kotipalvelut voivat sisältää toiveesi mukaan eri työtehtäviä ja luonnollisesti tilatun työn kesto ja asunnon koko vaikuttavat siihen, miten paljon työtehtäviä ehtii toteuttaa.

Asiakas maksaa palvelun yrittäjälle varausta tehdessään, käytössäsi on useita maksutapoja kuten verkkopankki ja maksukortti. Maksun jälkeen sinulle toimitetaan sähköpostiin kuitti varauksesta ja yrittäjän tilausehdot. Asiakas voi varata myös toistuvan palvelun eli tehdä säännöllisen varauksen. Tällöin yrittäjän varauskalenteriin tehdään useita varauksia ja jokainen yksittäinen varaus vahvistetaan erikseen. Toistuvassa palvelussa yksittäinen varaus veloitetaan asiakkaan maksukortilta varausta edeltävänä päivänä.

Siivous- ja kotipalvelun tuntihinta on edullinen ja asiakkaalta ei veloiteta muita kuluja. Voit vähentää palvelun hinnasta osan verotuksessasi kotitalousvähennyksenä. Vuonna 2022 kotitalousvähennys on 60 % palvelun arvonlisäverollisesta hinnasta. Voit tilata siivous- ja kotipalvelua myös vanhempiesi, isovanhempiesi tai appivanhempiesi kotiin ja saada myös siitä kotitalousvähennyksen.

Ajankohtaista

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää yhteydenottopyynnön ja varauskyselyn yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset ja kirjautumalla palveluun.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt. Voit tämän jälkeen halutessasi lähettää myös soittopyynnön yrittäjälle.

Löydät oman alueesi yrittäjien esittelyt myös luomalla tunnukset palveluun.

Tilaa esite