Elina hoitaa kotisi puhtaaksi ja raikkaaksi

helmi 14, 2024 | Ajankohtaista Lahti | 0 Kommenttia

Elina on parturi-kampaaja yrittäjä Lahdessa ja vuosien varrella hän on laajentanut osaamistaan myös kotisiivouksiin ja rakennusalan loppusiivouksiin.

Elinaa kuvaa tunnollisuus ja tarkkuus – hän hoitaa työnsä huolellisesti ja laadukkaasti. Asiakastyytyväisyys on hänelle ensiarvoisen tärkeää, ja hänen asiakkaansa voivat luottaa siihen, että tehtävät suoritetaan aina parhaalla mahdollisella tavalla, kuin kyseessä olisi Elinan oma koti. Siivous Lahti ja Elina tarjoaa kotisiivoukset Elinan välineillä, jolloin sinun ei tarvitse, kuin avata ovi hänelle.

Vapaa-aika kuluu tyttärien ja lemmikkikissojen kanssa, jotka pitävät hänen arjensa vilkkaana. Myös vanha rintamamiestalo pitää hänet kiireisenä – siellä riittää aina puuhaa niin sisällä kuin ulkonakin. Elina on opiskellut myös somistamista, joten hänellä on silmää myös kauneudelle.

Jos etsit luotettavaa ja tehokasta kotiapua, kotisiivous Lahti ja Elina on oikea henkilö auttamaan sinua. Hänen palvelunsa ovat vaivattomasti saatavilla, ja voit luottaa siihen, että kotisiivous sujuu jouhevasti ja tehokkaasti. Ota rohkeasti yhteyttä ja löydä juuri sinulle sopiva ratkaisu arjen avuksi!

 

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää soittopyynnön yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt.

Nopeimmin saat tietoa alueesi yrittäjistä luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa esite