Lomatalkkari

Lomatalkkari -palvelu helposti yrittäjältä.
Nurmikon leikkaus, kukkien kastelu, lumityöt, postilaatikon tyhjäys

Kotiavut

Lomatalkkari

Lomatalkkari pitää kodin ja pihapiirin asutun näköisenä lomasi aikana. Lomatalkkari voin tehdä tarkastunkynnin, tyhjentää postilaation, leikata nurmikon ja tehdä lumityöt. Palvelu ostetaan tuntiperusteisesti ja voit halutessasi tehdä myös säännöllisen varauksen.

Usein on hyvä jutella palvelutarpeestasi yrittäjän kanssa ennen tilaamista. Tutustu tarkemmin palvelun käyttöohjeisiin.

Katso lomatalkkari hinta ja tutustu lomatalkkari -palvelua omalla paikkakunnallasi:

Espoo – Helsinki – Kouvola – Lahti – Oulu – Rovaniemi – Tampere – Vantaa – Ylöjärvi

Tarpeen mukaan voimme laajentaa toiminta-aluettamme.

Lomatalkkari hinta

Palvelujen hinnat ovat kokonaishintoja eli asiakkaalta ei veloiteta muita kuluja. Voit lisäksi hyyödyntää kotitalousvähennyksen.

Lomatalkkari -yrittäjät

Saat tarkempaa tietoa alueesi kotitalkkari-yrittäjistä helpoiten kirjautumalla palveluun. Tututu tarkemmin ohjeeseen. Voit myös tilata alueesi yrittäjien esittelyn sähköpostilla tai sivun oikeassa laidassa olevien painikkeiden kautta

Hinta alk.

35 €

Palvelun tuntihinta kotitalousvähennyksen jälkeen alkaen 14 €/h.

Arvostelut

Kaikki yrittäjäarvostelut

Kaikki arvostelut

4,7/5

Kaikkien asiakkaiden arvostelujen keskiarvo

Mitä lomatalkkari-palvelu sisältää

Pihatalkkari – palveluun voi sisältää erilaisia työtehtäviä tlatun ajan puitteissa. Talvilomien lomatalkkari voi tehdä lumityöt ja postilaatikon tyhjennyksen. Kesäloman aikana lomatatalkkarin työtehäviä voivat olla piha- ja puutarhatyöt, kuten nurmikon leikkaus ja kukkien kastelu. Lomatalkkari pitää kotisi asutun näköisenä ja tekee tarvittaessa tarkastuskäyntejä.

Sinun kannattaa olla yhteydessä alueesi yhteydessä soittopyynnön ja keskustella palvelutarpeestasi.

Miten pääset alkuun

Voit lähetää soittopyynnön alueesi yrittäjälle sivun oikeassa laidassa olevan painikkeen kautta kautta tai sähköpostilla osoitteeseen [email protected]

Nopeiten soittopyynnön lähettäminen yrittäjälle onnistuu kuitenkin suoraan varausjärjestelmämme kautta. Tällöin yrittäjä saa heti soittopyyntösi ja voit samalla tutustua yrittäjän esittelyyn. Varausjärjestelmän käyttö onnistuu rekisteröitymällä palveluun ja valitsemalla alueeksi oma kaupunkisi. Reksteröityminen on helppoa ja täytät vain yhteystietosi. Rekisteröityminen ei edellytä palvelun tilaamista. Emme myöskään tule lähettämään sinulle suuria määriä markkinointiviestejä.

Asiakas maksaa palvelun yrittäjälle varausta tehdessään, käytössäsi on useita maksutapoja kuten verkkopankki, MobilePay ja maksukortti. Maksun jälkeen sinulle toimitetaan sähköpostiin kuitti varauksesta ja yrittäjän tilausehdot. Asiakas voi varata myös toistuvan palvelun eli tehdä säännöllisen varauksen.

Lomatalkkari – Yrittäjät ja palvelut

Lomatalkkari -palvelu ostetaan tuntiperusteisesti ja se voi sisältää toiveesi mukaan eri työtehtäviä. Tilaaminen on helppoa kehittyneen varausjärjesteömän kautta.

Yrittäjät

Voit ensin tutustua yrittäjän esittelyyn joko kirjatumalla palveluun ja lähettämällä meille viestiä. Voi tutustua yrittäjään myös lähettämällä hänelle soittopyynnön.

Asennusapu ja kiinnitykset

Voit tilata yrittäjältä monenlaista apua vaikka hyllyjen tai naulakoiden kiinnitykseen tai vaikkapa jouluvalojen asennukseen. 

Muut kotiavut

Voit tilata yrittäjältä siivouksen lisäksi myös muuta kotipalvelua.Palveluina voi olla vaikkapa kodin digiapu tai asiointipalvelut.

Hoitosopimus

Voit sopia pihatalkkari -yrittäjän kanssa hoiitosopimuksen eli säännöllisen varauksen helposti ja ilman pitkää sitoutumista. Varaukset maksetaan helposti yksitellen. Voit milloin tahansa keskeyttää säännöllisen varauksen.

Lomatalkkari

Usein kysytyt kysymykset

Onko minun oltava kotona palvelun suorittamisen aikana?

On hyvä, jos olet ensimmäisellä kerralla alussa paikalla antamassa yrittäjälle tarvittavat ohjeet. Voit sopia hänen kanssaan työtehtävistä, kertoa työvälineistä ja muista käytännön järjestelyistä, näin tehty työ vastaa toiveitasi. Muulla tavoin sinun ei tarvitse varautua yrittäjän tuloon.

Miten pitkä lomatalkkari -palvelu kannatta tilasta?

Usein tarvittavaa aikaa on vaikea arvioida etukäteen. Palvelu ostetaan tuntiperusteisesti, joten usein on hyvä keskustella palveluntarpeesta yrittäjän kanssa etukäteen.

Tuleeko joku käymään ennen palvelun suorittamista?

Ei tule. Käytännössä voit antaa ohjeet yrittäjälle, kun hän tulee ensimmäistä kertaa paikalle. Voit myös kirjoittaa varauksen lisätietoihin tarkempaa tietoa toiveistasi tai lähettää sähköpostilla toiveen keskustella etukäteen puhelimitse yrittäjän kanssa ennen tilaamista.

Miten toimitaan jos tilattu aika ei riitä?

Mikäli tilattu aika ei osoittaudu riittäväksi, voitte sopia paikan päällä yrittäjän kanssa lisäajasta. Voit maksaa lisävarauksen helposti maksulinkillä, joka lähetetään sinulle sähköpostiin.

Onko yrittäjällä omat välineet?

Osa palveluista tehdään asiakkaan välineillä ja tarvikkeilla. On myös mahdollista, että yrittäjä tuo mukaan työvälineitä ja tarvikkeita.

Voinko tehdä säännöllisen varauksen?

Kyllä voit tehdä yrittäjälle säännöllisen varauksen eli toistuvan palvelun. Tällöin yrittäjän varauskalenteriin tehdään useita varauksia ja jokainen yksittäinen varaus vahvistetaan erikseen. Toistuvassa palvelussa yksittäinen varaus veloitetaan asiakkaan maksukortilta varausta edeltävänä päivänä. Asiakkaalle toimitetaan kunkin maksun yhteydessä kuitti maksusta ja yrittäjän tilausehdot. Saat lisätietoa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Voinko saada säännöllisessä varauksessa aina saman yrittäjän?

Kyllä voit.

Ajankohtaista

Ei tuloksia

Hakemaasi sivua ei löytynyt. Yritä muuttaa hakuasi, tai käytä yläpuolella olevaa navigointia löytääksesi kirjoituksen.

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää yhteydenottopyynnön ja varauskyselyn yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset ja kirjautumalla palveluun.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt. Voit tämän jälkeen halutessasi lähettää myös soittopyynnön yrittäjälle.

Löydät oman alueesi yrittäjien esittelyt myös luomalla tunnukset palveluun.

Tilaa esite