Kotitalkkari Oulu – Yrittäjäesittelyssä Tommi

tammi 28, 2022 | Ajankohtaista kotitalkkari Oulu | 0 Kommenttia

Tommi on luotettava ja ahkera ahertaja Oulusta. Hänen kädessään pysyvät niin vasara, porakone ja kirves, kuin imuri ja moppikin. Tommi tekeekin myös kotisiivousta kotitalkkaritöiden lisäksi. Ja onpa hän myös kirkkomuusikko, eli todellinen monitaiturimies!

Hän on työssään huolellinen, ja palautteet puhuvat puolestaan. Tommille sateleekin kiitosta hänen työnsä jäljestä sekä miellyttävästä luonteestaan, ja hänen säännöllisten asiakkaidensa lista kasvaa.

Tommilla, Kotitalkkari Oulu, on kokemusta myös muuttosiivouksista, ja hänen pitkän huiskea olemuksensa on avuksi mm. ikkunoiden ja parvekelasien pesussa. Sinne, minne Tommi ei yllä, ei tarvitse yltää ollenkaan 😊

Jos tarvitset siivous-, tai kotitalkkariapua, Tommin apuun voi luottaa!
Kotisiivouspalvelusta löydät lisää tietoa täältä: https://www.kotiavut.fi/oulusiivous/

Asiakaspalautetta:

*Hyvin, sutjakkaasti ja mutkattomasti meni. Kysyin muilta tuttavilta, kauanko heidän siivoojiltansa on mennyt aikaa, niin Tommiin verrattuna heillä mennyt tupla-aika. Tommin työnjälki oli kuitenkin hyvää, eikä hutilointia.

*Olin todella tyytyväinen, hyvältä näytti ikkunat ja Tommi vaikutti tosi mukavalta.

*Tosi hyvin meni, Tommi pelasti minut pulasta, hyvää jälkeä ja katson uusia aikoja, jos jatkossa tarvitsen.

*Olen hyvin tyytyväinen, hyvä työn jälki ja Tommi on asiallinen ja luotettava. Ehdottomasti haluan jatkaa Tommin kanssa vakisiivouksia.

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää soittopyynnön yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt.

Nopeimmin saat tietoa alueesi yrittäjistä luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa esite