Siivous Oulu

Siivous Oulu helposti
Yrittäjinä Juha-Matti, Marjo ja Tommi

Kotiavut Oulu

Siivous Oulu

Tilaa kotisiivous yrittäjältä. Siivous Oulu helposti netistä alkaen 35 €/h. Tutustu ensin yrittäjään ja varaa siivous. Luotettava ja läpinäkyvä toimintamalli. Voit tilata yrittäjältä kotisiivouksen lisäksi myös muuta kotipalvelua.

Yrittäjinä toimii Juha-Matti, Marjo ja Tommi. Asiakastyytyväisyys on korkealla tasolla, sillä Oulun yrittäjien asiakaspalautteiden keskiarvo on 4,7/5.

Voit ensin tutustua toimintaohjeisiin. Kun kirjaudut palveluun, löydät yrittäjien esittelyt ja vapaat ajat. Voit myös jättää helposti soittopyynnön yrittäjälle. Kun olet tutustunut yrittäjään, varaaminen onnistuu helposti ja turvallisesti. Käytössäsi on monia maksutapoja, kuten verkkopankki, maksukortti tai MobilePay.

Kotisiivous Oulu hinta alkaen 35 €/h eli kotitalousvähennyksen jälkeen 14 €/h, muita kuluja ei peritä. Palveluiden hinnat voivat vaihdella eri yrittäjien kesken.

Voit tutustua tästä myös palvelun käyttöohjeisiin, josta löydät ohjeet palvelun käyttöön.

Siivous Oulu yrittäjältä – Tilaa kotisiivous Oulu helposti netistä. Voit tilata myös ikkunanpesua.

Palvelut Oulussa

  • Kotisiivous Oulu, tuntihinta 35-39 €/h
  • Ikkunanpesu, tuntihinta 38-42 €/h
  • Kotisiivous + välineet, tuntihinta 39,50-43 €/h
  • Kotitalkkari, tuntihinta 35-40 €/h
  • Kotiavut Plus, tuhtihinta 39 €/h
  • Kotiavut Plus välineillä, tuhtihinta 43 €/h

Palveluiden hinnat ovat alkaen hintoja ja voivat vaihdella eri yrittäjien kesken.

Yrittäjät Oulussa

Yrittäjinä toimii Juha-Matti, Marjo ja Tommi. Kirjautumalla palveluun, voit nähdä heidän vapaat ajat, esittelyn ja tilausehdot. Palveluun kirjautuminen ei edellytä tilaamista.

Saat tarkempaa tietoa Oulun yrittäjistä myös lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Hinta alk.

35 €/h

Palvelun tuntihinta kotitalousvähennyksen jälkeen 14,00 €/h. Asiakkaalta ei veloiteta muita kuluja.

Asiakastyytyväisyys

Yrittäjäarvostelut Oulussa.

Oulu

4,8/5

Kaikkien asiakkaiden arvostelujen keskiarvo

Tutustu palveluun – Siivous Oulu

Saat tietoa Oulun yrittäjistä tilaamalla yrittäjien esittelyn sähköpostiisi tai lähettämällä yrittäjälle soittopyynnön sivun oikeassa laidassa olevien painikkeiden kautta.

Nopeiten saat kuitenkin tietoa Oulun yrittäjistä rekisteröitymällä palveluun ja valitsemalla alueeksi Oulu. Reksteröityminen on helppoa vain yhteystietosi täyttämällä. Rekisteröityminen ei edellytä palvelun tilaamista. Emme myöskään tule lähettämään sinulle suuria määriä markkinointiviestejä.

Miksi kannattaa rekisteröityä ja luoda tunnukset palveluun:

  • Näet heti oman alueesi yrittäjien tarkemmat esittelyt ja valokuvat
  • Näet reaaliajassa yrittäjien varauskalenterin vapaat ajat ja palveluiden hinnat
  • Nopein tapa olla yhteydesssä ja lähettää soittopyyntö yrittäjälle

Emme luovuta tietojasi kolmansille osapuolilla. Voit tutustua tästä tietosuojaselosteeseen.

Voimme lähettää harvakseltaan viestiä alueesi yrittäjistä ja heidän tarjoamista palveluistaan. Voit myös kieltää nämä viestit ilmoittamalla siitä meille sähköpostilla osoitteeseen [email protected]. Tutustu ja tilaa kotisiivous Oulu.

Siivous Oulu

Tilaa siivous Oulu helposti paikalliselta yrittäjältä. Oulussa voit ostaa yrittäjältä siivousta ja muuta kotipalvelua. Siivous- ja kotipalvelut voivat sisältää toiveesi mukaan eri työtehtäviä ja luonnollisesti tilatun työn kesto ja asunnon koko vaikuttavat siihen, miten paljon työtehtäviä ehtii toteuttaa.

Asiakas maksaa palvelun yrittäjälle varausta tehdessään, käytössäsi on useita maksutapoja kuten verkkopankki ja maksukortti. Maksun jälkeen sinulle toimitetaan sähköpostiin kuitti varauksesta ja yrittäjän tilausehdot. Asiakas voi varata myös toistuvan palvelun eli tehdä säännöllisen varauksen. Tällöin yrittäjän varauskalenteriin tehdään useita varauksia ja jokainen yksittäinen varaus vahvistetaan erikseen. Toistuvassa palvelussa yksittäinen varaus veloitetaan asiakkaan maksukortilta varausta edeltävänä päivänä.

Siivous- ja kotipalvelun tuntihinta on edullinen ja asiakkaalta ei veloiteta muita kuluja. Voit vähentää palvelun hinnasta osan verotuksessasi kotitalousvähennyksenä. Vuonna 2023 kotitalousvähennys on 60 % palvelun arvonlisäverollisesta hinnasta. Voit tilata siivous- ja kotipalvelua myös vanhempiesi, isovanhempiesi tai appivanhempiesi kotiin ja saada myös siitä kotitalousvähennyksen.

Kotisiivous Oulu yrittäjältä – Tilaa siivous Oulu helposti netistä. Voit tilata myös muuta kotipalvelua

Ajankohtaista – Siivous Oulu

Juha-Matista saa myös juttuseuraa

Juha-Matista saa myös juttuseuraa

Juha-Matilla, siivous Oulu, on hygieniapassi ja hän tarjoaa siivousten lisäksi myös kotitalkkaripalvelua. Mikäli siis olet vailla kotiapua, Juha-Matilla on hyvin aikoja tarjolla ja työn laatu on taattu.

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää yhteydenottopyynnön ja varauskyselyn yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset ja kirjautumalla palveluun.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt. Voit tämän jälkeen halutessasi lähettää myös soittopyynnön yrittäjälle.

Löydät oman alueesi yrittäjien esittelyt myös luomalla tunnukset palveluun.

Tilaa esite