Siivous Oulu

Siivous Oulu helposti
Yrittäjinä Tommi, Tiina ja Marjo

Kotiavut Oulu

Siivous Oulu

Tilaa kotisiivous yrittäjältä. Siivous Oulu helposti netistä alkaen 35 €/h. Tutustu ensin yrittäjään ja varaa siivous. Luotettava ja läpinäkyvä toimintamalli. Voit tilata yrittäjältä kotisiivouksen lisäksi myös muuta kotipalvelua.

Yrittäjinä toimii Tommi, Tiina ja Marjo. Asiakastyytyväisyys on korkealla tasolla, sillä Oulun yrittäjien asiakaspalautteiden keskiarvo on 4,7/5.

Voit ensin tutustua toimintaohjeisiin. Kun kirjaudut palveluun, löydät yrittäjien esittelyt ja vapaat ajat. Voit myös jättää helposti soittopyynnön yrittäjälle. Kun olet tutustunut yrittäjään, varaaminen onnistuu helposti ja turvallisesti. Käytössäsi on monia maksutapoja, kuten verkkopankki, maksukortti tai MobilePay.

Kotisiivous Oulu hinta alkaen 35 €/h eli kotitalousvähennyksen jälkeen 14 €/h, muita kuluja ei peritä. Palveluiden hinnat voivat vaihdella eri yrittäjien kesken.

Voit tutustua tästä myös palvelun käyttöohjeisiin, josta löydät ohjeet palvelun käyttöön.

Siivous Oulu yrittäjältä – Tilaa kotisiivous Oulu helposti netistä. Voit tilata myös ikkunanpesua.

Palvelut Oulussa

Lisäpalvelut (ei voi tilata yksistään!):

  • Jääkaapin puhdistus 25 €
  • Uunin puhdistus 25-35 €
  • Saunan pesu 30-50 €
  • Kylpyhuoneen tehopesu 30-50 €
  • Yläpölyt (kaappien pääliset, valaisimet yms.) 30-47
  • Pyykki- ja vaatehuolto 25 €
  • Asiointipalvelu 30 €

Palveluiden hinnat ovat alkaen hintoja ja voivat vaihdella eri yrittäjien kesken.

Yrittäjät Oulussa

Yrittäjinä toimii Tommi, Tiina ja Marjo. Kirjautumalla palveluun, voit nähdä heidän vapaat ajat, esittelyn ja tilausehdot. Palveluun kirjautuminen ei edellytä tilaamista.

Saat tarkempaa tietoa Oulun yrittäjistä myös lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Hinta alk.

35 €/h

Palvelun tuntihinta kotitalousvähennyksen jälkeen 14,00 €/h. Asiakkaalta ei veloiteta muita kuluja.

Asiakastyytyväisyys

Yrittäjäarvostelut Oulussa.

Oulu

4,8/5

Kaikkien asiakkaiden arvostelujen keskiarvo

Tutustu palveluun – Siivous Oulu

Saat tietoa Oulun yrittäjistä tilaamalla yrittäjien esittelyn sähköpostiisi tai lähettämällä yrittäjälle soittopyynnön sivun oikeassa laidassa olevien painikkeiden kautta.

Nopeiten saat kuitenkin tietoa Oulun yrittäjistä rekisteröitymällä palveluun ja valitsemalla alueeksi Oulu. Reksteröityminen on helppoa vain yhteystietosi täyttämällä. Rekisteröityminen ei edellytä palvelun tilaamista. Emme myöskään tule lähettämään sinulle suuria määriä markkinointiviestejä.

Miksi kannattaa rekisteröityä ja luoda tunnukset palveluun:

  • Näet heti oman alueesi yrittäjien tarkemmat esittelyt ja valokuvat
  • Näet reaaliajassa yrittäjien varauskalenterin vapaat ajat ja palveluiden hinnat
  • Nopein tapa olla yhteydesssä ja lähettää soittopyyntö yrittäjälle

Emme luovuta tietojasi kolmansille osapuolilla. Voit tutustua tästä tietosuojaselosteeseen.

Voimme lähettää harvakseltaan viestiä alueesi yrittäjistä ja heidän tarjoamista palveluistaan. Voit myös kieltää nämä viestit ilmoittamalla siitä meille sähköpostilla osoitteeseen [email protected]. Tutustu ja tilaa kotisiivous Oulu.

Siivous Oulu

Tilaa siivous Oulu helposti paikalliselta yrittäjältä. Oulussa voit ostaa yrittäjältä siivousta ja muuta kotipalvelua. Siivous- ja kotipalvelut voivat sisältää toiveesi mukaan eri työtehtäviä ja luonnollisesti tilatun työn kesto ja asunnon koko vaikuttavat siihen, miten paljon työtehtäviä ehtii toteuttaa.

Asiakas maksaa palvelun yrittäjälle varausta tehdessään, käytössäsi on useita maksutapoja kuten verkkopankki ja maksukortti. Maksunvälittäjänä toimii Paytrail Oyj. Maksun jälkeen sinulle toimitetaan sähköpostiin kuitti varauksesta ja yrittäjän tilausehdot. Asiakas voi varata myös toistuvan palvelun eli tehdä säännöllisen varauksen. Tällöin yrittäjän varauskalenteriin tehdään useita varauksia ja jokainen yksittäinen varaus vahvistetaan erikseen. Toistuvassa palvelussa yksittäinen varaus veloitetaan asiakkaan maksukortilta varausta edeltävänä päivänä.

Siivous- ja kotipalvelun tuntihinta on edullinen ja asiakkaalta ei veloiteta muita kuluja. Voit vähentää palvelun hinnasta osan verotuksessasi kotitalousvähennyksenä. Vuonna 2023 kotitalousvähennys on 60 % palvelun arvonlisäverollisesta hinnasta. Voit tilata siivous- ja kotipalvelua myös vanhempiesi, isovanhempiesi tai appivanhempiesi kotiin ja saada myös siitä kotitalousvähennyksen.

Kotisiivous Oulu yrittäjältä – Tilaa siivous Oulu helposti netistä. Voit tilata myös muuta kotipalvelua

Yrittäjät ja palvelut

Voit tilata yrittäjiltä kotisiivousta ja muuta kotipalvelua. Palvelu ostetaan tuntiperusteisesti ja se voi sisältää toiveesi mukaan eri työtehtäviä. Tilatun työn kesto ja asunnon koko vaikuttavat siihen, miten paljon työtehtäviä ehditään toteuttaa.

Yrittäjät

Voit ensin tutustua yrittäjän esittelyyn joko kirjatumalla palveluun ja lähettämällä meille viestiä. Voi tutustua yrittäjään myös lähettämällä hänelle soittopyynnön.

Muutto- ja loppusiivous

Tarvittavaa aikaa on usein vaikea arvioida etukäteen. Tästä syystä on hyvä keskustella yrittäjän kanssa etukäteen. Voit lähettää yrittäjälle soittopyynnön ja hän ottaa sinuun mahdollisimman pikaisesti yhteyttä.

Muut kotipalvelut

Voit tilata yrittäjältä siivouksen lisäksi myös muuta kotipalvelua. Laajin Kotiavut Plus -palvelu räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan ja siihen sisältyy yrittäjän tekemä puhelinkartoitus.

Säännöllinen varaus

Voit sopia yrittäjän kanssa säännöllisestä varauksesta helposti ja ilman pitkää sitoutumista. Varaukset maksetaan helposti yksitellen. Voit milloin tahansa keskeyttää säännöllisen varauksen.

Siivous Oulu

Usein kysytyt kysymykset

Onko Siivous Oulu palvelu luotettava?

Luotettavuus ja korkea asiakastyytyväisyys on toiminnan edellytys. Tarjoamme turvallisen ja läpinäkyvän tavan tilata siivousta ja muuta kotipalvelua Oulussa. Voit tutustua Siivous Oulu yrittäjiin etukäteen, löydät palvelusta heidän esittelyt ja tilausehdot. Halutessasi voit pyytää yrittäjää soittamaan sinulle ennen tilaamista. Tarjoamme luotettavan tavan maksaa palvelun yrittäjälle useilla eri maksutavoilla. Maksunvälittäjänä toimii Paytrail Oyj. Seuraamme myös tarkasti asiakastyytyväisyyttä ja pyydämme palautteen palvelun suorittamisen jälkeen.

Onko mahdollista tilata muuttosiivous Oulu palvelua?

Kyllä on. Palvelu ostetaan tuntiperusteisesti ja loppu- ja muuttosiivouksiin tarvittavaa aikaa on vaikea arvioida etukäteen. Tästä syystä on yleensä hyvä keskustella Oulun yrittäjän kanssa etukäteen muutto- ja loppusiivouksesta.
Paras tapa on ottaa etukäteen yhteyttä yrittäjään kirjautumalla palveluun ja lähettämällä yhteydenottopyyntö. Näin voit ensin keskustella yrittäjän kanssa puhelimitse palvelutarpeesta ja tehdä sen jälkeen varaus.

Kun olet keskustellut palvelutarpeestasi yrittäjän kanssa, voit tehdä muuttosiivous Oulu varauksen helposti varausjärjestelmän kautta. Mikäli tilattu aika ei osoittaudu riittäväksi, voitte sopia paikan päällä yrittäjän kanssa lisäajasta ja maksaa sen helposti maksulinkillä, joka lähetetään sinulle sähköpostiin.

Paljonko maksaa siivous Oulu palvelu?

Kotisiivous Oulu tuntihinta on alkaen 35 euroa. Kyseessä on kokonaishinta ja siihen ei lisätä piilokuluja. Voit myös hyödyntää kotitalousvähennyksen, sinulle toimitetaan vuodenvaihteen jälkeen tarvittavat tiedot kotitalousvähennyksen hakemista varten. Hinnat voivat vaihdella yrittäjien kesken.

Voinko tilata ikkunapesu Oulu palvelun?

Kyllä voit. Ikkunnapesu Oulu sisältää ikkunoiden lasipintojen, välien ja puitteiden perusteellisen pesun. Palveluun kuuluu, että yrittäjämme tuo mukanaan kaikki tarvittavat ikkunapesuvälineet ja -aineet. Huomioithan, että emme pese erityisen korkeita ikkunoita, joiden puhdistaminen vaatisi telineiden tai tikapuiden käyttöä. Yrittäjämme käyttää tarvittaessa jatkovartta helpottaakseen pesua. Arvioi, että yhden normaalikokoisen ikkunan pesuun kuluu noin 20-30 minuuttia.

Onko siivoojalla omat välineet?

Osa palveluista tehdään asiakkaan välineillä, mutta on myös mahdollista tilata palvelua, jossa Oulun yrittäjä tuo mukanaan välineet ja pesuaineet.

Miten saan tietoa siivous Oulu yrittäjistä?

Kun kirjaudut palveluun, voit nähdä Oulun yrittäjien tarkat esittelyt ja tilausehdot. Palveluun kirjautuminen ei edellytä tilaamista. Voit myös keskustella yrittäjän kanssa puhelimitse ennen ensimmäistä tilauskertaa lähettämällä yrittäjälle soittopyynnön.

Onnistuuko säännöllinen siivous Oulu palvelu?

Kyllä, voit tehdä yrittäjälle säännöllisen varauksen eli toistuvan palvelun. Tällöin yrittäjän varauskalenteriin tehdään useita varauksia ja jokainen yksittäinen varaus vahvistetaan erikseen. Toistuvassa palvelussa yksittäinen varaus veloitetaan asiakkaalta viimeistään varausta edeltävänä päivänä. Asiakkaalle toimitetaan kunkin maksun yhteydessä kuitti maksusta ja Oulun yrittäjän tilausehdot. Saat lisätietoa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Ajankohtaista – Siivous Oulu

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää soittopyynnön yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt.

Nopeimmin saat tietoa alueesi yrittäjistä luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa esite