Siivouspalvelut Oulussa – monipuolinen palvelutarjonta

touko 22, 2024 | Ajankohtaista Oulu | 0 Kommenttia

Oulun siivouspalvelut tuovat helpotusta arkeen

Voit räätälöidä palvelut tarpeidesi mukaan ja säästää omaa aikaasi ja vaivaasi. Joustavat varausmahdollisuudet ja monipuoliset maksutavat tekevät tilaamisesta helppoa ja turvallista. Lisäksi voit hyödyntää kotitalousvähennyksen ja nauttia henkilökohtaisesta palvelusta. Valitse paikallinen yrittäjä ja tee arjestasi vaivattomampaa! Siivous Oulu tarjoaa seuraavia palveluita:

Kotisiivous Oulu
Nauti puhtaasta kodista ilman vaivannäköä. Kotisiivous sopii kaikille, ketkä haluavat säästää aikaa ja vaivaa. Voit sopia myös säännöllisen siivouksen, mikä joustaa tilanteesi mukaan.

Muuttosiivous Oulu
Muuttosiivous varmistaa, että uusi kotisi on tahraton ja vanha asuntosi siistissä kunnossa. Tämä palvelu on loistava valinta kaikille muuttajille, ketkä haluavat tehdä muutostaan stressittömän. Yrittäjän kanssa voi etukäteen sopia tehtävät työt tarkemmin.

Ikkunanpesu Oulu
Tuo kirkkaat näkymät kotiisi. Palvelua suositellaan esim. keväällä ja syksyllä, muuton ja remontin yhteydessä sekä ennen juhlia.

Kotitalkkari Oulu
Kotitalkkari auttaa kodin pienissä huoltotöissä, kuten lamppujen vaihdossa ja huonekalujen kokoamisessa sekä pihatöissä, kuten nurmikonleikkuussa ja lumitöissä. Tämä palvelu on hyödyllinen kaikille, ketkä tarvitsevat apua arjen askareissa. Voit sopia palvelun myös segongiksi.

Ruoanlaittoapua Oulussa
Ruoanlaittoapu on täydellinen kiireisille perheille ja yksin asuville, ketkä kaipaavat apua ruoanlaittoon.

Kodin järjestämisapua Oulussa
Kodin järjestämisapu auttaa sinua saamaan kotisi järjestykseen. Yrittäjät auttavat kaappien, varastojen ja muiden tilojen järjestelyssä tehokkaasti.

Kodin digiapu Oulu
Kodin digiapu tarjoaa tukea teknisissä asioissa, kuten tietokoneiden ja älylaitteiden käyttöönotossa ja ongelmanratkaisussa. Tämä palvelu sopii kaikille, ketkä tarvitsevat apua digitaalisten laitteiden kanssa.

Lisäpalvelut – muut kotiavut Oulussa
Välillä on tarvetta extra-palveluille. Tilaa kotisiivouksen yhteydessä esim. jääkaapin ja uunin puhdistus, saunan pesu, kylpyhuoneen tehopesu, yläpölyjen puhdistus kaappien päältä sekä pyykki- ja vaatehuoltoa. Asiointipalvelu auttaa hoitamaan arjen juoksevia asioita, kuten kaupassa käynnit ja postiasiat.

 

 

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää soittopyynnön yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt.

Nopeimmin saat tietoa alueesi yrittäjistä luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa esite