Monipuolisen siivouskokemuksen omaava Tiina tarjoaa myös kemikaalitonta siivousta!

marras 30, 2023 | Ajankohtaista Oulu | 0 Kommenttia

Tiina on oululainen yrittäjä ja hän on työskennellyt toimistosiivouksissa ja rakennussiivoojana pääsääntöisesti. Fyysinen työ on siis tuttua.

Tiina tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja hänelle on tärkeää vastuullisuus omasta työstä sekä kemikaalikuorman vähentäminen kodeissa. Häneltä voikin tilailla kemikaalitonta siivousta, mikä on mieluisa palvelu monille. Siivousten lisäksi tarjolla on myös ikkunanpesu sekä kotitalkkaripalvelu.

Tiina auttaa mielellään arjen askareissa. Niihin voi kuulua myös esim. leipominen, ruoanlaitto, lumen kolaus, puiden pilkkominen ja huonekalujen kasaaminen. kysy lisää!

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää soittopyynnön yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt.

Nopeimmin saat tietoa alueesi yrittäjistä luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa esite