Siivous Oulu – Marjo tekee työtä sydämellä

helmi 1, 2022 | Ajankohtaista Oulu | 0 Kommenttia

Oululaisella Marjolla on pitkä kokemus hoitoalan yrittäjänä, mm. hemmotteluhoitojen parissa. Ihmisten auttaminen on hänelle sydämen asia. On kyse sitten kotisiivouksista tai hoitotöistä, hän kokee sen tärkeänä ja tekee työnsä sydämellä ajatellen aina asiakasta. Marjolla onkin paljon tyytyväisiä asiakkaita, ketkä mielellään varaavat siivouksen uudelleen.

Empaattinen ja avulias Marjo, siivous Oulu, yrittää mielellään löytää sopivan ajan juuri sinulle, vaikkei kalenterissa vapaita aikoja aina näkyisikään. Kannattaa siis rohkeasti lähettää yhteydenottopyyntö hänelle!

Asiakaspalautetta:

*Miellyttävä ihminen, hyvin meni, ei mitään valittamista!

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää soittopyynnön yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt.

Nopeimmin saat tietoa alueesi yrittäjistä luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa esite