YRITTÄJÄESITTELYSSÄ ANNI SALOSTA

maalis 9, 2022 | kotiavut.fi Helppo yrittäjämalli, Kotiavut.fi lisätulo yrittäjä | 0 Kommenttia

Anni on jalkahoitolayrittäjä Salosta. Hän on ammatiltaan lähihoitaja, osaamisaloina vanhustyö, mielenterveys- ja päihdetyö sekä jalkojenhoidon ammattitutkinto. Anni on aiemmin työskennellyt vanhuspalveluiden kotihoidossa useamman vuoden ajan ja siksi toisten kotona toimiminen on luontevaa, niin siivousten kuin jalkahoitopalveluidenkin muodossa. Siitä syystä myös siivous- ja kotipalvelutyö innosti häntä ja hän sai idean ryhtyä myös Kotiavut-yrittäjäksi.

Koska konsepti on hyvin joustava, on jalkahoidot ja siivoukset helppo sovittaa yhteen. Jalkahoitoasiakkaille voi kätevästi samalla vinkata myös kotisiivouksia, ja kotisiivousasiakkaille jalkahoitoja. Siivoustyöt sopivatkin hyvin jalkahoitojen rinnalle, jolloin työnkuva saa mukavasti vaihtelua 😊

Anni onkin saanut mukavasti Kotiavut.fi kautta vakituisia kotisiivousasiakkaita, ja hänen aiemmasta kokemuksestaan sekä ammattitaidostaan on etua myös tässä työssä. Yrittäjänä on hyvä olla parikin eri tulonlähdettä, sillä tilanteet elävät ja välillä on paljon asiakkaita, välillä vähemmän. Näin ollen toisella työllä voi aina paikata tilannetta. Taloudellinen turvallisuus on kuitenkin jokaiselle tärkeää.

Asiakaspalautetta:

*Hyvin meni, tilaan palvelua jatkossakin!

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää soittopyynnön yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt.

Nopeimmin saat tietoa alueesi yrittäjistä luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa esite