YRITTÄJÄESITTELYSSÄ ANNI SALOSTA

maalis 9, 2022 | kotiavut.fi Helppo yrittäjämalli, Kotiavut.fi lisätulo yrittäjä | 0 Kommenttia

Anni on jalkahoitolayrittäjä Salosta. Hän on ammatiltaan lähihoitaja, osaamisaloina vanhustyö, mielenterveys- ja päihdetyö sekä jalkojenhoidon ammattitutkinto. Anni on aiemmin työskennellyt vanhuspalveluiden kotihoidossa useamman vuoden ajan ja siksi toisten kotona toimiminen on luontevaa, niin siivousten kuin jalkahoitopalveluidenkin muodossa. Siitä syystä myös siivous- ja kotipalvelutyö innosti häntä ja hän sai idean ryhtyä myös Kotiavut-yrittäjäksi.

Koska konsepti on hyvin joustava, on jalkahoidot ja siivoukset helppo sovittaa yhteen. Jalkahoitoasiakkaille voi kätevästi samalla vinkata myös kotisiivouksia, ja kotisiivousasiakkaille jalkahoitoja. Siivoustyöt sopivatkin hyvin jalkahoitojen rinnalle, jolloin työnkuva saa mukavasti vaihtelua 😊

Anni onkin saanut mukavasti Kotiavut.fi kautta vakituisia kotisiivousasiakkaita, ja hänen aiemmasta kokemuksestaan sekä ammattitaidostaan on etua myös tässä työssä. Yrittäjänä on hyvä olla parikin eri tulonlähdettä, sillä tilanteet elävät ja välillä on paljon asiakkaita, välillä vähemmän. Näin ollen toisella työllä voi aina paikata tilannetta. Taloudellinen turvallisuus on kuitenkin jokaiselle tärkeää.

Asiakaspalautetta:

*Hyvin meni, tilaan palvelua jatkossakin!

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää yhteydenottopyynnön ja varauskyselyn yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset ja kirjautumalla palveluun.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt. Voit tämän jälkeen halutessasi lähettää myös soittopyynnön yrittäjälle.

Löydät oman alueesi yrittäjien esittelyt myös luomalla tunnukset palveluun.

Tilaa esite