YRITTÄJÄESITTELYSSÄ IRA KOUVOLASTA

huhti 8, 2022 | kotiavut.fi Helppo yrittäjämalli, Kotiavut.fi lisätulo yrittäjä | 0 Kommenttia

Ira on lämminhenkinen, ahkera ja luotettava yrittäjä Korialta. Hän aloitti Kotiavut-yrittäjyyden syksyllä 2021. Hänen palveluihinsa kuuluu siivoukset, ikkunanpesut sekä pihatalkkaripalvelu. Pääpaino on ollut siivouksissa. Eläimet ovat tärkeä osa Iran elämää, joten hän hoitaa mielellään siivoukset myös eläintalouksissa.

Ira tulee hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, ja hän onkin saanut paljon kiitosta asiakkailtaan miellyttävästä luonteestaan, hyvän työnsä lisäksi. Hän on tyytyväinen säännöllisistä asiakkaistaan. Heidän kanssaan tietää jo etukäteen asiakkaan odotukset ja tehtävät työt, ja siivoukset sujuvat jouhevasti. Luottamussuhde asiakkaan kanssa on tärkeää.

Kotiavut-yrittäjyys on hyvin vapaata ja soveltuu mainiosti toisen työn rinnalle. Koska varauskalenterin hallinnointi on yrittäjän käsissä, onnistuu muutokset nopeallakin aikataululla. Kirjaudut vaan omille sivuillesi ja teet kalenteriin haluamasi muutokset. Jos etsii työtä, mitä voi tehdä silloin kun itselle sopii, Kotiavut-yrittäjyys on hyvä vaihtoehto siihen.

Kun oli jo valmiiksi yrittäjä, oli helppo lähteä mukaan Kotiavut-konseptiin. Liittyminen tapahtui nopeasti ja helposti. Asiakaspalvelu on myös tukena, jos tulee kysyttävää matkan varrella.

Asiakaspalautetta:

*Ira teki työnsä hyvin, ei mitään valittamista, paras arvosana tietenkin!

*Oikein tyytyväinen Iraan. Kaikki meni niin kuin pitikin, oli helppo sopia asiosita myös etukäteen. Ei mitään valittamista!

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää yhteydenottopyynnön ja varauskyselyn yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset ja kirjautumalla palveluun.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt. Voit tämän jälkeen halutessasi lähettää myös soittopyynnön yrittäjälle.

Löydät oman alueesi yrittäjien esittelyt myös luomalla tunnukset palveluun.

Tilaa esite