TIETOA MEISTÄ

Reilu tapa tilata kotipalvelua

Kotiavut.fi on Sevalia Oy:n ylläpitämä kauppapaikka, joka saattaa yhteen kotipalvelualan yrittäjät ja asiakkaat. Tarjoamme turvallisen ja läpinäkyvän tavan tilata siivousta ja muuta kotipalvelua yrittäjältä.

Voit tutustua ennen tilaamista yrittäjään ja halutessasi lähettää yrittäjälle soittopyynnön. Kun olet tutustunut yrittäjään, varaaminen onnistuu helposti ja turvallisesti. Käytössäsi on useita maksutapoja, kuten verkkopankki, maksukortit ja MobilePay. Toiminnan edellytyksenä on korkea asiakastyytyväisyys ja luotettavuus. Kysymme sinulta palautteen palvelun suorittamisen jälkeen.

Palvelun osapuolia ovat yrittäjä ja varauksen tehnyt asiakas. Kaiken varalta kaikilla yrittäjillä on vastuuvakuutus.

Sevalia Oy toimii välittäjänä asiakkaan ja yrittäjän välillä.

Tietoa yrittäjistä

Samalla alueella voi toimia useita yrittäjiä. Helpoiten saat tietoa oman alueesi yrittäjistä luomalla tunnukset palveluun tästä, voit nähdä oman alueesi yrittäjien tarkemmat esittelyt ja valokuvat ja tilausedot. Palveluun kirjautuminen ei edellytä tilaamista. Voit myös lähettää palvelussa yrittäjälle soittopyynnön. Näin voit keskustella yrittäjän kanssa puhelimitse ennen ensimmäistä tilauskertaa.

Tilaa oman alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi!

Mikäli et vielä halua luoda tunnuksia, saat helposti tarkempaa tietoa oman alueesi yrittäjistä ja varaustilanteesta lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Yrittäjien tarjoamat palvelut

Voit tilata yrittäjältä kotisiivousta, kotipalvelua, ikkunapesua, muutto- ja loppusiivouksia, kotitöitä, kotitalkkari-palvelua sekä mökkitalkkari-palvelua. Siivous- ja kotipalvelut voivat sisältää toiveesi mukaan eri työtehtäviä ja luonnollisesti tilatun työn kesto ja asunnon koko vaikuttavat siihen, miten paljon työtehtäviä ehditään toteuttaa.

Huomioithan, että kaikki palvelut eivät ole jokaisella alueella tilattavissa, voit tarkistaa tilanteen kirjautumalla palveluun tästä. Samalla näet oman alueesi yrittäjien palvelujen hinnat, asiakkaalta ei veloiteta muita kuluja. Yrittäjältä tilattava palvelu ei sisällä mitään hoivapalvelua, eikä myöskään sisällä avustamista liikkumisessa, syömisessä tai pukeutumisessa.

Siivous- ja kotipalvelun tuntihinta alkaen 32 euroa (sis. ALV) eli 12,80 euroa kotitalousvähennyksen jälkeen. Muita kuluja ei veloiteta asiakkaalta. Palveluiden hinnat voivat vaihdella eri yrittäjien kesken.
.

Kotitalousvähennys tekee palvelusta entistä edullisemman

Kun ostat kotisiivousta, voit vähentää palvelun hinnasta osan verotuksessasi kotitalousvähennyksenä. Vuonna 2023 kotitalousvähennys on 60 % kotisiivouksen arvonlisäverollisesta hinnasta, Yhden henkilön maksimivähennys on 3 500 euroa vuodessa ja vuotuinen omavastuuosuus on 100 euroa. Vähennys pitää hakea itse, mutta sen hakeminen ei ole vaikeaa. Toimitamme sinulle vuodenvaihteen jälkeen kotitalousvähennykseen tekemiseen tarvittavat tiedot. Voit katsoa tarkempaa tietoa kotitalousvähennyksestä Verohallinnon sivuilta Kotitalousvähennys.

Voit tilata siivous- ja kotipalvelua myös vanhempiesi, isovanhempiesi tai appivanhempiesi kotiin ja saada myös siitä kotitalousvähennyksen.

Missä palvelua voi tilata?

Palvelu voi tällä hetkellä tilata Espoossa, Helsingissä, Joensuussa, Jyväskylässä, Kirkkonummella, Kouvolassa, Kuopiossa, Lahdessa, Lohjalla, Oulussa, Porissa, Rovaniemellä, Salossa, Seinäjoella, Tampereella, Turussa ,Tuusulassa, Ulvilassa, Vantaalla ja Ylöjärvellä.

Toiminta-alue laajenee tarpeen mukaan. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected], näin tiedämme aloittaa toiminnan paikkakunnallesi.

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää soittopyynnön yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt.

Nopeimmin saat tietoa alueesi yrittäjistä luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa esite