Siivous Seinäjoki

Siivous Seinäjoki helposti netistä – Tilaa kotisiivous Seinäjoki yrittäjä Helmiltä ja Annelta

Kotiavut Seinäjoki

Siivous Seinäjoki

Siivous Seinäjoella luotettavasti ja edullisesti. Tutustu kotisiivoojaan ja yrittäjään ja tilaa siivous Seinäjoella. Voit tilata kotiisi siivousta ja muuta kotipalvelua. Yrittäjinä toimii Helmi ja Anne.

Kun kirjaudut palveluun, löydät yrittäjien esittelyt ja vapaat ajat. Voit myös jättää helposti soittopyynnön yrittäjälle. Kun olet tutustunut yrittäjään, varaaminen onnistuu helposti ja turvallisesti. Käytössäsi on monia maksutapoja, kuten verkkopankki, maksukortti tai MobilePay. Ennen tilaamista voit tutustua tarkemmin toimintaohjeisiin

Kotisiivous Seinäjoki hinta alk. 38 €/h eli kotitalousvähennyksen jälkeen 15,20 €/h, muita kuluja ei peritä. Palveluiden hinnat voivat vaihdella eri yrittäjien kesken.

Voit kertoa tarkemmat ohjeet yrittäjälle, kun hän tulee ensimmäistä kertaa paikalle. Voit myös lähettää yrittäjälle yhteydenottopyynnön ja keskustella puhelimitse etukäteen palvelutarpeistasi.

Tutustu tästä palvelun käyttöohjeisiin.

Siivous Seinäjoella on sisältänyt pyykkihuoltoa ja muita kotitöitä.

Palvelut Seinäjoella

   • Kotisiivous Seinäjoki, tuntihinta 38-40 €
   • Kotisiivous + välineet, tuntihinta 39-42 € 
   • Ikkunanpesu, tuntihinta 45 €
   • Kotitalkkaripalvelu, tuntihinta 40 €
   • Kotiavut Plus, tuhtihinta 40 €
   • Kotiavut Plus välineillä, tuntihinta 42 €

  HELMILLÄ ON TUTUSTUMISTARJOUS 3 TUNNIN KOTISIIVOUKSEEN -10%!

  Siivous Seinäjoki voi sisältää myös muuttosiivousta, loppusiivousta sekä muuta kotiapua asiakkaan tarpeen mukaan. Tutustu tästä palvelujen sisältöihin.

Siivous Seinäjoki

Kotisiivojana toimii Helmi ja Anne.  Kirjautumalla palveluun, voit nähdä kotisiivoojan tiedot, valokuvan ja esittelyn ja tilausehdot. Palveluun kirjautuminen ei edellytä tilaamista.

Hinta alk.

38€/h

Palveluiden hinta kotitalousvähennyksen jälkeen 15,20 €/h. Asiakkaalta ei veloiteta muita kuluja.

Asiakastyytyväisyys

Kaikki yrittäjäarvostelut

Seinäjoki

5/5

Kaikkien asiakkaiden arvostelujen keskiarvo

Tutustu siivous Seinäjoki

Saat tietoa Seinäjoen yrittäjästä tilaamalla yrittäjän esittelyn sähköpostiisi tai lähettämällä yrittäjälle soittopyynnön sivun oikeassa laidassa olevien painikkeiden kautta.

Nopeiten saat kuitenkin tietoa Seinäjoen yrittäjistä rekisteröitymällä palveluun ja valitsemalla alueeksi Seinäjoki. Reksteröityminen on helppoa vain yhteystietosi täyttämällä. Rekisteröityminen ei edellytä palvelun tilaamista. Emme myöskään tule lähettämään sinulle suuria määriä markkinointiviestejä.

Miksi kannattaa rekisteröityä ja luoda tunnukset palveluun:

 • Näet heti oman alueesi yrittäjien tarkemmat esittelyt ja valokuvat
 • Näet reaaliajassa yrittäjien varauskalenterin vapaat ajat ja palveluiden hinnat
 • Nopein tapa olla yhteydesssä ja lähettää soittopyyntö yrittäjälle

Emme luovuta tietojasi kolmansille osapuolilla. Voit tutustua tästä tietosuojaselosteeseen.

Voimme lähettää harvakseltaan viestiä alueesi yrittäjistä ja heidän tarjoamista palveluistaan. Voit myös kieltää nämä viestit ilmoittamalla siitä meille sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Siivous Seinäjoki

Siivous- ja kotipalvelut voivat sisältää toiveesi mukaan eri työtehtäviä ja luonnollisesti tilatun työn kesto ja asunnon koko vaikuttavat siihen, miten paljon työtehtäviä ehtii toteuttaa.

Asiakas maksaa palvelun yrittäjälle varausta tehdessään, käytössäsi on useita maksutapoja kuten verkkopankki ja maksukortti. Maksunvälittäjänä toimii Paytrail Oyj. Maksun jälkeen sinulle toimitetaan sähköpostiin kuitti varauksesta ja yrittäjän tilausehdot. Asiakas voi varata myös toistuvan palvelun eli tehdä säännöllisen varauksen. Tällöin yrittäjän varauskalenteriin tehdään useita varauksia ja jokainen yksittäinen varaus vahvistetaan erikseen. Toistuvassa palvelussa yksittäinen varaus veloitetaan asiakkaan maksukortilta varausta edeltävänä päivänä.

Siivous- ja kotipalvelun tuntihinta on edullinen ja asiakkaalta ei veloiteta muita kuluja. Voit vähentää palvelun hinnasta osan verotuksessasi kotitalousvähennyksenä. Vuonna 2023 kotitalousvähennys on 60 % palvelun arvonlisäverollisesta hinnasta. Voit tilata siivous- ja kotipalvelua myös vanhempiesi, isovanhempiesi tai appivanhempiesi kotiin ja saada myös siitä kotitalousvähennyksen.

Tilattu kotisiivous Seinäjoki on sisältänyt lattian pesun keittiössä.

Ajankohtaista – Siivous Seinäjoki

Tutustu yrittäjä Helmiin

Tutustu yrittäjä Helmiin

Helmi on iloinen ja auttamishaluinen kauneuden ammattilainen ja häneltä onnistuu myös juhlien järjestely sekä siivous- ja kotipalvelut. Hänellä on huolellinen ote työhön ja hyvää silmää myös sisustamiseen. Helmin työssä näkyy palvelualttius ja tyytyväiset asiakkaat...

Hyödynnä tutustumistarjous Seinäjoella

Hyödynnä tutustumistarjous Seinäjoella

Yrittäjä Helmi tarjoaa sinulle kotisiivousta -10 % tarjoushintaan! Tarjous koskee uusia Kotiavut-asiakkaita ja on käytettävissä vain kerran. Vaihtoehtoina on kotisiivous asiakkaan omilla välineillä/pesuaineilla tai kotisiivous + välineet, jolloin Helmi tuo välineet ja...

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää yhteydenottopyynnön ja varauskyselyn yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset ja kirjautumalla palveluun.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt. Voit tämän jälkeen halutessasi lähettää myös soittopyynnön yrittäjälle.

Löydät oman alueesi yrittäjien esittelyt myös luomalla tunnukset palveluun.

Tilaa esite