Siivous Seinäjoki

Siivous Seinäjoki helposti netistä – Tilaa kotisiivous Seinäjoki yrittäjä Helmiltä ja Annelta

Kotiavut Seinäjoki

Siivous Seinäjoki

Siivous Seinäjoella luotettavasti ja edullisesti. Tutustu kotisiivoojaan ja yrittäjään ja tilaa siivous Seinäjoella. Voit tilata kotiisi siivousta ja muuta kotipalvelua. Yrittäjinä toimii Helmi ja Anne.

Kun kirjaudut palveluun, löydät yrittäjien esittelyt ja vapaat ajat. Voit myös jättää helposti soittopyynnön yrittäjälle. Kun olet tutustunut yrittäjään, varaaminen onnistuu helposti ja turvallisesti. Käytössäsi on monia maksutapoja, kuten verkkopankki, maksukortti tai MobilePay. Ennen tilaamista voit tutustua tarkemmin toimintaohjeisiin

Kotisiivous Seinäjoki hinta alk. 38 €/h eli kotitalousvähennyksen jälkeen 15,20 €/h, muita kuluja ei peritä. Palveluiden hinnat voivat vaihdella eri yrittäjien kesken.

Voit kertoa tarkemmat ohjeet yrittäjälle, kun hän tulee ensimmäistä kertaa paikalle. Voit myös lähettää yrittäjälle yhteydenottopyynnön ja keskustella puhelimitse etukäteen palvelutarpeistasi.

Tutustu tästä palvelun käyttöohjeisiin.

Siivous Seinäjoella on sisältänyt pyykkihuoltoa ja muita kotitöitä.

Palvelut Seinäjoella

   • Kotisiivous Seinäjoki, tuntihinta 38-40 €
   • Kotisiivous + välineet, tuntihinta 39-42 € 
   • Ikkunanpesu, tuntihinta 45 €
   • Kotitalkkaripalvelu, tuntihinta 40 €
   • Kotiavut Plus, tuhtihinta 40 €
   • Kotiavut Plus välineillä, tuntihinta 42 €

  HELMILLÄ ON TUTUSTUMISTARJOUS 3 TUNNIN KOTISIIVOUKSEEN -10%!

  Siivous Seinäjoki voi sisältää myös muuttosiivousta, loppusiivousta sekä muuta kotiapua asiakkaan tarpeen mukaan. Tutustu tästä palvelujen sisältöihin.

Siivous Seinäjoki

Kotisiivojana toimii Helmi ja Anne.  Kirjautumalla palveluun, voit nähdä kotisiivoojan tiedot, valokuvan ja esittelyn ja tilausehdot. Palveluun kirjautuminen ei edellytä tilaamista.

Hinta alk.

38€/h

Palveluiden hinta kotitalousvähennyksen jälkeen 15,20 €/h. Asiakkaalta ei veloiteta muita kuluja.

Asiakastyytyväisyys

Kaikki yrittäjäarvostelut

Seinäjoki

5/5

Kaikkien asiakkaiden arvostelujen keskiarvo

Tutustu siivous Seinäjoki

Saat tietoa Seinäjoen yrittäjästä tilaamalla yrittäjän esittelyn sähköpostiisi tai lähettämällä yrittäjälle soittopyynnön sivun oikeassa laidassa olevien painikkeiden kautta.

Nopeiten saat kuitenkin tietoa Seinäjoen yrittäjistä rekisteröitymällä palveluun ja valitsemalla alueeksi Seinäjoki. Reksteröityminen on helppoa vain yhteystietosi täyttämällä. Rekisteröityminen ei edellytä palvelun tilaamista. Emme myöskään tule lähettämään sinulle suuria määriä markkinointiviestejä.

Miksi kannattaa rekisteröityä ja luoda tunnukset palveluun:

 • Näet heti oman alueesi yrittäjien tarkemmat esittelyt ja valokuvat
 • Näet reaaliajassa yrittäjien varauskalenterin vapaat ajat ja palveluiden hinnat
 • Nopein tapa olla yhteydesssä ja lähettää soittopyyntö yrittäjälle

Emme luovuta tietojasi kolmansille osapuolilla. Voit tutustua tästä tietosuojaselosteeseen.

Voimme lähettää harvakseltaan viestiä alueesi yrittäjistä ja heidän tarjoamista palveluistaan. Voit myös kieltää nämä viestit ilmoittamalla siitä meille sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Siivous Seinäjoki

Siivous- ja kotipalvelut voivat sisältää toiveesi mukaan eri työtehtäviä ja luonnollisesti tilatun työn kesto ja asunnon koko vaikuttavat siihen, miten paljon työtehtäviä ehtii toteuttaa.

Asiakas maksaa palvelun yrittäjälle varausta tehdessään, käytössäsi on useita maksutapoja kuten verkkopankki ja maksukortti. Maksunvälittäjänä toimii Paytrail Oyj. Maksun jälkeen sinulle toimitetaan sähköpostiin kuitti varauksesta ja yrittäjän tilausehdot. Asiakas voi varata myös toistuvan palvelun eli tehdä säännöllisen varauksen. Tällöin yrittäjän varauskalenteriin tehdään useita varauksia ja jokainen yksittäinen varaus vahvistetaan erikseen. Toistuvassa palvelussa yksittäinen varaus veloitetaan asiakkaan maksukortilta varausta edeltävänä päivänä.

Siivous- ja kotipalvelun tuntihinta on edullinen ja asiakkaalta ei veloiteta muita kuluja. Voit vähentää palvelun hinnasta osan verotuksessasi kotitalousvähennyksenä. Vuonna 2023 kotitalousvähennys on 60 % palvelun arvonlisäverollisesta hinnasta. Voit tilata siivous- ja kotipalvelua myös vanhempiesi, isovanhempiesi tai appivanhempiesi kotiin ja saada myös siitä kotitalousvähennyksen.

Tilattu kotisiivous Seinäjoki on sisältänyt lattian pesun keittiössä.

Yrittäjät ja palvelut

Voit tilata yrittäjiltä kotisiivousta ja muuta kotipalvelua. Palvelu ostetaan tuntiperusteisesti ja se voi sisältää toiveesi mukaan eri työtehtäviä. Tilatun työn kesto ja asunnon koko vaikuttavat siihen, miten paljon työtehtäviä ehditään toteuttaa.

Yrittäjät

Voit ensin tutustua yrittäjän esittelyyn joko kirjatumalla palveluun ja lähettämällä meille viestiä. Voi tutustua yrittäjään myös lähettämällä hänelle soittopyynnön.

Muutto- ja loppusiivous

Tarvittavaa aikaa on usein vaikea arvioida etukäteen. Tästä syystä on hyvä keskustella yrittäjän kanssa etukäteen. Voit lähettää yrittäjälle soittopyynnön ja hän ottaa sinuun mahdollisimman pikaisesti yhteyttä.

Muut kotipalvelut

Voit tilata yrittäjältä siivouksen lisäksi myös muuta kotipalvelua. Laajin Kotiavut Plus -palvelu räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan ja siihen sisältyy yrittäjän tekemä puhelinkartoitus.

Säännöllinen varaus

Voit sopia yrittäjän kanssa säännöllisestä varauksesta helposti ja ilman pitkää sitoutumista. Varaukset maksetaan helposti yksitellen. Voit milloin tahansa keskeyttää säännöllisen varauksen.

Siivous Seinäjoki

Usein kysytyt kysymykset

Mten saan tietoa Seinäjoen yrittäjistä?

Kun kirjaudut palveluun, voit nähdä Seinäjoen yrittäjien tiedot, valokuvan ja esittelyn ja tilausehdot. Palveluun kirjautuminen ei edellytä tilaamista. Voit myös keskustella yrittäjän kanssa puhelimitse ennen ensimmäistä tilauskertaa lähettämällä palvelussa yrittäjälle yhteydenottopyynnön.

Paljonko asuntoni siivoukseen menee aikaa?

Kotisiivous Seinäjoki voi sisältää toiveesi mukaan eri työtehtäviä ja luonnollisesti tilatun työn kesto ja asunnon koko vaikuttavat siihen, miten paljon työtehtäviä ehditään toteuttaa. Käytännössä kolmen tai neljän tunnin kotisiivous riittää yleensä varsin kattavaan siivoukseen.

Paljonko maksaa siivouspalvelu Seinäjoki?

Siivous Seinäjoki tuntihinta on alkaen 38 euroa. Kyseessä on kokonaishinta ja siihen ei lisätä piilokuluja. Voit myös hyödyntää kotitalousvähennyksen, sinulle toimitetaan vuodenvaihteen jälkeen tarvittavat tiedot kotitalousvähennyksen hakemista varten. Hinnat voivat vaihdella yrittäjien mukaan.

Miksi kalenterissa ei näy vapaita aikoja?

Silloin kaikki ajat on varattu ja varauksia ei voi tehdä. Voit tehdä tällöin palvelussa varauskyselyn. Välitämme varauskyselyn Seinäjoen yrittäjille ja olemme sinuun yhteydessä, mikäli joku heistä voi lisätä vapaita aikoja toivomallesi ajankohdalle.

Onko siivoojalla omat välineet?

Osa palveluista tehdään asiakkaan välineillä, mutta on myös mahdollista tilata palvelua, jossa Seinäjoen yrittäjä tuo mukanaan välineet ja pesuaineet.

Voinko tehdä säännöllisen varauksen?

Kyllä voit tehdä yrittäjälle säännöllisen varauksen eli toistuvan palvelun. Tällöin yrittäjän varauskalenteriin tehdään useita varauksia ja jokainen yksittäinen varaus vahvistetaan erikseen. Toistuvassa palvelussa yksittäinen varaus veloitetaan asiakkaan maksukortilta varausta edeltävänä päivänä. Asiakkaalle toimitetaan kunkin maksun yhteydessä kuitti maksusta ja Seinäjoen yrittäjän tilausehdot. Saat lisätietoa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Voinko tilata ikkunapesu Seinäjoki-palvelun?

Kyllä voit. Ikkunnapesu Seinäjoki sisältää ikkunoiden lasipintojen, välien ja puitteiden perusteellisen pesun. Palveluun kuuluu, että yrittäjämme tuo mukanaan kaikki tarvittavat ikkunapesuvälineet ja -aineet. Huomioithan, että emme pese erityisen korkeita ikkunoita, joiden puhdistaminen vaatisi telineiden tai tikapuiden käyttöä. Yrittäjämme käyttää tarvittaessa jatkovartta helpottaakseen pesua. Arvioi, että yhden normaalikokoisen ikkunan pesuun kuluu noin 20-30 minuuttia.

Ajankohtaista – Siivous Seinäjoki

Tutustu yrittäjä Helmiin

Tutustu yrittäjä Helmiin

Helmi on iloinen ja auttamishaluinen kauneuden ammattilainen ja häneltä onnistuu myös juhlien järjestely sekä siivous- ja kotipalvelut. Hänellä on huolellinen ote työhön ja hyvää silmää myös sisustamiseen. Helmin työssä näkyy palvelualttius ja tyytyväiset asiakkaat...

Hyödynnä tutustumistarjous Seinäjoella

Hyödynnä tutustumistarjous Seinäjoella

Yrittäjä Helmi tarjoaa sinulle kotisiivousta -10 % tarjoushintaan! Tarjous koskee uusia Kotiavut-asiakkaita ja on käytettävissä vain kerran. Vaihtoehtoina on kotisiivous asiakkaan omilla välineillä/pesuaineilla tai kotisiivous + välineet, jolloin Helmi tuo välineet ja...

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää soittopyynnön yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt.

Nopeimmin saat tietoa alueesi yrittäjistä luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa esite