Tutustu yrittäjä Helmiin

elo 1, 2023 | Ajankohtaista Seinäjoki | 0 Kommenttia

Helmi on iloinen ja auttamishaluinen kauneuden ammattilainen ja häneltä onnistuu myös juhlien järjestely sekä siivous- ja kotipalvelut. Hänellä on huolellinen ote työhön ja hyvää silmää myös sisustamiseen.

Helmin työssä näkyy palvelualttius ja tyytyväiset asiakkaat ovatkin hänen tärkein tavoitteensa. Erilaiset työtehtävät tuovat mukavasti vaihtelua ja uusia kokemuksia.

Helmi, Siivous Seinäjoki, tarjoaa siivous- ja kotipalvelua sekä asiakkaiden, että omilla välineillään. Mikäli vapaita aikoja ei näy kalenterissa, kannattaa kuitenkin kysyä Helmiltä, niin hän pyrkii järjestämään molemmille sopivan ajan.

Seinäjoen Helmi tuo puhtautta ja kauneutta kotiisi!

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää soittopyynnön yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt.

Nopeimmin saat tietoa alueesi yrittäjistä luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa esite