Annella on yli 20 vuoden siivouskokemus

loka 17, 2023 | Ajankohtaista Seinäjoki | 0 Kommenttia

Anne on ylistarolainen yrittäjä ja perheenäiti. Siivousalalla hän on toiminut jo yli 20 vuotta, joten tietotaitoa löytyy. Anne tykkää työstään, koska oma kädenjälki näkyy ja kotisiivous saa myös asukkaan viihtymään puhtaassa kodissaan.

Anne tarjoaa kotisiivouksia omilla tai asiakkaan välineillä, mutta myös toimistosiivoukset käyvät. Näiden lisäksi myös ikkunanpesut sekä kotitalkkaripalvelu ovat tarjolla. Mikäli sinulla on jotain kotiisi liittyviä erityisiä toiveita, kysy rohkeasti!

Tyytyväinen asiakas on tärkeää ja Anne mielellään keskustelee kanssasi etukäteen.

Ensimmäisen käynnin jälkeen voit halutessasi sopia säännöllisen varauksen, mikä lisäillään Kotiavut-asiakaspalvelun kautta. Säännöllinen varaus on toistaiseksi voimassa ja tarvittaessa siihen voi tehdä muutoksia, mikäli tilanne muuttuu. Pyrimme kaikessa joustavuuteen.

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää yhteydenottopyynnön ja varauskyselyn yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset ja kirjautumalla palveluun.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt. Voit tämän jälkeen halutessasi lähettää myös soittopyynnön yrittäjälle.

Löydät oman alueesi yrittäjien esittelyt myös luomalla tunnukset palveluun.

Tilaa esite