Siivous Joensuu

Siivous Joensuu netistä – Tilaa kotisiivous Joensuu yrittäjä Millalta

Siivous Joensuu

Kotisiivous Joensuu

 

 

Tilaa kotisiivous Joensuu netissä alkaen 38 €/h. Yrittäjänä toimii Milla ja varaaminen onnistuu helposti muutamassa minuutissa.

 

 

Voit turvallisesti maksaa siivous- ja kotipalvelun yrittäjälle esimerkiksi verkkopankissa tai maksukortilla. Yrittäjä veloittaa palvelun tuntiperusteisesti ja muita kuluja ei veloita asiakkaalta.

Kotisiivous Joensuu hinta alkaen 38€/h eli kotitalousvähennyksen jälkeen 15,20 €/h, muita kuluja ei peritä

Voit kertoa tarkemmat ohjeet yrittäjälle, kun hän tulee ensimmäistä kertaa paikalle. Voit myös lähettää yrittäjälle yhteydenottopyynnön ja keskustella puhelimitse etukäteen palvelutarpeistasi.

Tutustu tästä palvelun käyttöohjeisiin.

Siivous Joensuu asiakas tilannut Siivouspalvelun Joensuussa, jossa yrittäjällä on mukana siivousvälineet ja tarvikkeet.

Siivous Joensuu -Tilattavat palvelut

 • Kotisiivous + välineet, tuntihinta 38 €
 • Muuttosiivous Joensuu, tuntihinta 38 €
 • Ikkunanpesu Joensuu, tuntihinta 38 €
 • Ruoanlaittoapu, tuntihinta 38 €
 • Kodin järjestämisapu, tuntihinta 38 €

Lisäpalvelut:

 • ​Jääkaapin puhdistus 38 €
 • Uunin puhdistus 38 €
 • Saunan pesu 38 €
 • Kylpyhuoneen tehopesu 38 €
 • Yläpölyt (kaappien päälliset, valaisimet yms.) 38 €
 • Pyykki- ja vaatehuolto 38 €

Siivous Joensuu – Tutustu yrittäjään

Yrittäjänä toimii Milla. Kirjautumalla palveluun, voit nähdä yrittäjän vapaat ajat, esittelyn ja tilausehdot. Palveluun kirjautuminen ei edellytä tilaamista.

Saat tarkempaa tietoa yrittäjistä myös lähettämällä meille sähköpostia, tutustu ja tilaa siivous Joensuu.

Hinta alk.

38 €/h

Siivous Joensuu tuntihinta kotitalousvähennyksen jälkeen 15,20 €/h. Muita kuluja ei peritä.

Asiakastyytyväisyys

Seuraamme tarkasti asiakastyytyväisyyttä ja pyydämme palautteen palvelun suorittamisen jälkeen.

Kaikki arvostelut

4,7/5

Kaikkien asiakkaiden arvostelujen keskiarvo

Tilaa siivous Joensuu

Kotiavut.fi on kauppapaikka, joka tarjoaa turvallisen ja läpinäkyvän tavan tilata kotisiivousta sekä muita kotipalveluita yrittäjältä Joensuussa. Toiminnan edellytyksenä on korkea asiakastyytyväisyys ja luotettavuus.

Helppo ja luotettava tapa tilata siivous Joensuu. Voit tutustua yrittäjään etukäteen, löydät palvelusta yrittäjän esittelyn ja tilausehdot. Halutessasi voit myös lähettää helposti yrittäjälle soittopyynnön ja sopia tarkemmin työtehtävistä, kertoa siivousvälineistä ja muista käytännön järjestelyistä, jotta kotisiivous Joensuu tai muu kotipalvelu vastaa juuri sinun tarpeitasi.

Tilaaminen on helppoa ja käytössäsi on useita maksutapoja kuten verkkopankki, maksukortti ja MobilePay, maksunvälittäjänä toimii Paytrail Oyj. Seuraamme myös tarkasti asiakastyytyväisyyttä, jotta voimme kehittää toimintaamme.

Voit ensin luoda tunnukset ja valita alueeksi Joensuu. Tunnusten luominen ei edellytä tilaamista. Mikäli et halua vielä luoda tunnuksia, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Lähetämme sinulle tarkempaa tietoa palvelusta ja yrittäjä Riiasta.

 • Kirjaudu ja valitse oma alueesi
 • Tutustu yrittäjän esittelyyn 
 • Lähetä yhteydenottopyyntö yrittäjälle
 • Tilaa siivous Joensuu

Siivous Joensuu

 

Milla on luotettava ja ripeä yrittäjä, jolla vahvaa kokemusta kotipalvelutyöstä myös ikäihmisten parissa.

Milla on lähihoitaja ja henkilökohtainen avustaja Liperistä. Hän on työskennellyt ikäihmisten parissa noin 10 vuotta ja lisäksi tehnyt kotisiivoojan/kotiavustajan työtä useita vuosia. 

Hän tykkää työskennellä ihmisten parissa, mutta erityisesti ikäihmiset ovat lähellä Millan sydäntä. Työnsä hän hoitaa luotettavasti, huolellisesti, läsnäolevasti ja kiireettömästi. Siivouksessa käytössä on  omat välineet ja hajuttomat pesuaineet. Palvelut on tarjolla Liperissä, Joensuussa ja Outokummussa. 

Maksaminen tapahtuu varausta tehdessä yrittäjälle, ja maksutapoina esim. verkkopankki ja maksukortti. Kuitti varauksesta lähetetään sähköpostilla maksun jälkeen ja sisältää yrittäjän tilausehdot.

Huomioithan, että voit vähentää palvelun hinnasta osan verotuksessasi kotitalousvähennyksenä. Voit tilata siivous- ja kotipalvelua myös vanhempiesi, isovanhempiesi tai appivanhempiesi kotiin ja saada myös siitä kotitalousvähennyksen.

Kotisiivous Joensuu sisältää keittiön puhdistuksen ja lattian pesun.

Yrittäjät ja palvelut

Voit tilata yrittäjiltä kotisiivousta ja muuta kotipalvelua. Palvelu ostetaan tuntiperusteisesti ja se voi sisältää toiveesi mukaan eri työtehtäviä. Tilatun työn kesto ja asunnon koko vaikuttavat siihen, miten paljon työtehtäviä ehditään toteuttaa.

Yrittäjät

Voit ensin tutustua yrittäjän esittelyyn joko kirjatumalla palveluun ja lähettämällä meille viestiä. Voi tutustua yrittäjään myös lähettämällä hänelle soittopyynnön.

Muutto- ja loppusiivous

Tarvittavaa aikaa on usein vaikea arvioida etukäteen. Tästä syystä on hyvä keskustella yrittäjän kanssa etukäteen. Voit lähettää yrittäjälle soittopyynnön ja hän ottaa sinuun mahdollisimman pikaisesti yhteyttä.

Muut kotipalvelut

Voit tilata yrittäjältä siivouksen lisäksi myös muuta kotipalvelua. Laajin Kotiavut Plus -palvelu räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan ja siihen sisältyy yrittäjän tekemä puhelinkartoitus.

Säännöllinen varaus

Voit sopia yrittäjän kanssa säännöllisestä varauksesta helposti ja ilman pitkää sitoutumista. Varaukset maksetaan helposti yksitellen. Voit milloin tahansa keskeyttää säännöllisen varauksen.

Siivous Joensuu

Usein kysytyt kysymykset

Miten saan tarkempaa tietoa siivous Joensuu yrittäjistä?

Kun kirjaudut palveluun, voit nähdä Joensuun yrittäjien tarkemmat esittelyt, palvelujen hinnat ja sisällöt. Tunnusten luominen ei edellytä tilaamista. Voit myös keskustella ennen tilamista yrittäjän kanssa lähettämällä helposti soittopyynnön.

Paljonko kotisiivous Joensuu palvelu maksaa?

Kotisiivous Joensuu palvelun tuntihinta on alkaen 38 euroa. Tämä tuntihinta on kokonaishinta ja asiakkaalta ei veloiteta piilokuluja. Voit vähentää osan maksusta kotitalousvähennyksenä, sinulle toimitetaan vuodenvaihteen jälkeen tarvittavat tiedot kotitalousvähennyksen hakemista varten. Siivouspalvelu Joensuu hinnat voivat vaihdella yrittäjien mukaan.

Mitä kotisiivous Joensuu sisältää?

Kotisiivous Joensuu palveluun kuuluu seuraavia työtehtäviä: Pölyjen pyyhintä, lattioiden imurointi ja pesu, wc-tilojen puhdistus, keittiön ja kylpyhuoneen pintojen puhdistus. Siivous Joensuu palvelu voi sisältää myös muita työtehtäviä ja lisäpalveluita asiakkaan tarpeiden mukaan.  Siivouspalvelu Joensuu ostetaan tuntiperusteisesti, joten tilatun palvelun kesto ja asunnon koko vaikuttavat siihen, miten paljon työtehtäviä yrittäjä ehtii tehdä. Yleeensä 3-4 tunnin palvelu riittäää kattavaan siivoukseen.

Voinko tilata ikkunanpesu Joensuu palvelua?

Kyllä voit. Ikkunanpesu Joensuu palvelu sisältää ikkunoiden lasipintojen, välien ja -puitteiden huolellisen puhdistuksen. Ikkunoiden pesuun käytettävät välineet ja aineet ovat yrittäjän toimittamia. Huomaathan, että palvelu ei kata korkeita ikkunoita, joihin pääsy vaatii erityistä telineiden tai tikapuiden käyttöä. Jatkovarsi on käytettävissä tarpeen mukaan. Yhden normaalikokoisen ikkunan puhdistamiseen varaa noin 20-30 minuuttia.

Mitä jos en ole tyytyväinen palveluun?

Jos et ole tyytyväinen yrittäjän tarjoaman Siivouspalvelut Joensuu palvelun sisältöön, voit ilmoittaa siitä suoraan Joensuun yrittäjille viimeistään kaksi (2) vuorokautta palvelun suoritusajankohdan jälkeen.

Asiakastyytyväisyys on ensiarvoisen tärkeää, ja palvelu kerää aktiivisesti asiakaspalautetta varmistaakseen korkean laadun ja luotettavuuden.

Voinko tehdä säännöllisen varauksen?

Kyllä voit tehdä yrittäjälle säännöllisen varauksen eli toistuvan palvelun. Tällöin Joensuun yrittäjän varauskalenteriin tehdään useita varauksia ja jokainen yksittäinen varaus vahvistetaan erikseen. Toistuvassa palvelussa yksittäinen varaus veloitetaan asiakkaan maksukortilta varausta edeltävänä päivänä. Asiakkaalle toimitetaan kunkin maksun yhteydessä kuitti maksusta ja yrittäjän tilausehdot. Saat lisätietoa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Onko mahdollista tilata muuttosiivous Joensuu palvelu?

Kyllä on. Palvelu ostetaan tuntiperusteisesti ja loppu- ja muuttosiivouksiin tarvittavaa aikaa on vaikea arvioida etukäteen. Tästä syystä on yleensä hyvä keskustella yrittäjän kanssa etukäteen muutto- ja loppusiivouksesta.
Paras tapa on ottaa etukäteen yhteyttä yrittäjään kirjautumalla palveluun ja lähettämällä soittopyyntö. Näin voit ensin keskustella yrittäjän kanssa puhelimitse palvelutarpeesta ja valita sen jälkeen sopiva muuttosiivous Joensuu palvelu.

Kun olet keskustellut palvelutarpeestasi yrittäjän kanssa, voit tehdä varauksen helposti varausjärjestelmän kautta. Mikäli tilattu aika ei osoittaudu riittäväksi, voitte sopia paikan päällä yrittäjän kanssa lisäajasta ja maksaa sen helposti maksulinkillä, joka lähetetään sinulle sähköpostiin.

Ajankohtaista

Ei tuloksia

Hakemaasi sivua ei löytynyt. Yritä muuttaa hakuasi, tai käytä yläpuolella olevaa navigointia löytääksesi kirjoituksen.

Oletko kiinnostunut palvelusta? Ota yhteyttä!

Ajanvaraus

Kotipalveluyrittäjäksi

Tutustu yrittäjämalliin

Tee hakemus

Seuraa meitä

Ota yhteyttä

[email protected]

Sevalia Oy, Y-tunnus 2699760-3

Kotiavut | [email protected] | Tietosuojaseloste | Web Design made with WebAmy

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää soittopyynnön yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt.

Nopeimmin saat tietoa alueesi yrittäjistä luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa esite