Siivous Hyvinkää

Siivous Hyvinkää helposti netistä – Kotisiivous Hyvinkää – Ikkunanpesu Hyvinkää – Muuttosiivous Hyvinkää

Kotiavut Hyvinkää

Siivous Hyvinkää

Siivous Hyvinkää luotettavasti ja edullisesti. Yrittäjänä toimii Elina. Voit tilata yrittäjältä kotiisi sivouksen lisäksi myös muuta muuta kotipalvelua.

Voit ensin tutustua toimintaohjeisiin. Kun kirjaudut palveluun, löydät yrittäjien esittelyt ja vapaat ajat. Voit myös jättää helposti soittopyynnön yrittäjälle. Kun olet tutustunut yrittäjään, varaaminen onnistuu helposti ja turvallisesti. Tilaa kotisiivous Hyvinkää, käytössäsi on monia maksutapoja, kuten verkkopankki, maksukortti tai MobilePay.

Siivous Hyvinkää hinta alkaen 43 €/h eli kotitalousvähennyksen jälkeen 17,20 €h. Muita kuluja ei peritä. Palveluiden hinnat voivat vaihdella eri yrittäjien kesken.

Voit kertoa tarkemmat ohjeet yrittäjälle, kun hän tulee ensimmäistä kertaa paikalle. Voit myös lähettää yrittäjälle soittopyynnön ja keskustella puhelimitse etukäteen palvelutarpeistasi.

Siivouspalvelut Hyvinkää

 • Kotisiivous Hyvinkää hinta 43 €/h
 • Kotisiivous + välineet hinta 45 €/h
 • Ikkunanpesu Hyvinkää hinta 45
 • Muuttosiivous Hyvinkää hinta 60 €/h
 • Loppusiivous Hyvinkää 60 €/h
 • Ruuanlaittoapu Hyvinkää 45 €/h
 • Juhlien järjestämisapu 45€/h
 • Yrittäjät Hyvinkäällä

  Yrittäjänä toimii Elina. Kirjautumalla palveluun, voit nähdä yrittäjän tarkemmat tiedot, valokuvan, esittelyn ja tilausehdot. Palveluun kirjautuminen ei edellytä tilaamista.

  Hinta alk.

  43 €/h

  Alkaen 17,20 €/h kotitalousvähennyksen jälkeen

  Asiakasarvostelut

  Kaikki yrittäjäarvostelut

  Kaikki arvostelut

  4,7/5

  Kaikkien asiakkaiden arvostelujen keskiarvo

  Lähetä yrittäjälle soittopyyntö

  Saat tietoa alueesi yrittäjistä tilaamalla yrittäjien esittelyn sähköpostiisi tai lähettämällä yrittäjälle soittopyynnön sivun oikeassa laidassa olevien painikkeiden kautta.

  Nopeiten saat kuitenkin tietoa Hyvinkään yrittäjistä rekisteröitymällä palveluun ja valitsemalla alueeksi Hyvinkää. Reksteröityminen on helppoa vain yhteystietosi täyttämällä. Rekisteröityminen ei edellytä palvelun tilaamista. Emme myöskään tule lähettämään sinulle suuria määriä markkinointiviestejä.

  Miksi kannattaa rekisteröityä ja luoda tunnukset palveluun:

  • Näet heti oman alueesi yrittäjien tarkemmat esittelyt ja valokuvat
  • Näet reaaliajassa yrittäjien varauskalenterin vapaat ajat ja palveluiden hinnat
  • Nopein tapa olla yhteydesssä ja lähettää soittopyyntö yrittäjälle

  Emme luovuta tietojasi kolmansille osapuolilla. Voit tutustua tästä tietosuojaselosteeseen.

  Voimme lähettää harvakseltaan viestiä alueesi yrittäjistä ja heidän tarjoamista palveluistaan. Voit myös kieltää nämä viestit ilmoittamalla siitä meille sähköpostilla osoitteeseen [email protected]. Tutustu ja tilaa kotisiivous Riihimäki.

  Toimintamalli lyhyesti

  Siivous- ja kotipalvelut voivat sisältää toiveesi mukaan eri työtehtäviä ja luonnollisesti tilatun työn kesto ja asunnon koko vaikuttavat siihen, miten paljon työtehtäviä ehtii toteuttaa.

  Asiakas maksaa palvelun yrittäjälle varausta tehdessään, käytössäsi on useita maksutapoja kuten verkkopankki ja maksukortti. Maksun jälkeen sinulle toimitetaan sähköpostiin kuitti varauksesta ja yrittäjän tilausehdot. Asiakas voi varata myös toistuvan palvelun eli tehdä säännöllisen varauksen. Tällöin yrittäjän varauskalenteriin tehdään useita varauksia ja jokainen yksittäinen varaus vahvistetaan erikseen. Toistuvassa palvelussa yksittäinen varaus veloitetaan asiakkaan maksukortilta varausta edeltävänä päivänä.

  Siivous- ja kotipalvelun tuntihinta on edullinen ja asiakkaalta ei veloiteta muita kuluja. Voit vähentää palvelun hinnasta osan verotuksessasi kotitalousvähennyksenä. Vuonna 2024 kotitalousvähennys on 60 % palvelun arvonlisäverollisesta hinnasta. Voit tilata siivous- ja kotipalvelua myös vanhempiesi, isovanhempiesi tai appivanhempiesi kotiin ja saada myös siitä kotitalousvähennyksen.

  Siivous Hyvinkää – Yrittäjät ja palvelut

  Voit tilata yrittäjiltä kotisiivousta ja muuta kotipalvelua. Palvelu ostetaan tuntiperusteisesti ja se voi sisältää toiveesi mukaan eri työtehtäviä. Tilatun työn kesto ja asunnon koko vaikuttavat siihen, miten paljon työtehtäviä ehditään toteuttaa.

  Yrittäjä Elina

  Elina on lämminhenkinen yrittäjä, joka tarjoaa monipuolisesti erilaisia kotipalveluita. Palvelu rääälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Voit tutustua yrittäjään myös lähettämällä hänelle soittopyynnön.

  Muuttosiivous Hyvinkää

  Muuttosiivous Hyvinkää -palvelussa tarvittavaa aikaa on usein vaikea arvioida etukäteen. Tästä syystä on hyvä keskustella yrittäjän kanssa etukäteen. Kun olet keskustellut palvelutarpeestasi yrittäjän kanssa, voit tehdä varauksen helposti varausjärjestelmän kautta.

  Tilattavat kotiavut

  Voit tilata yrittäjältä siivouksen lisäksi myös muuta kotipalvelua. Elina voi tilata mm. pieniä pihatöitä, kodin järjestelyapua tai lemmikkien hoitoa lomasi ajaksi.

  Säännöllinen varaus

  Voit sopia yrittäjän kanssa säännöllisestä varauksesta helposti ja ilman pitkää sitoutumista. Varaukset maksetaan helposti yksitellen. Voit milloin tahansa keskeyttää säännöllisen varauksen.

  Siivous Hyvinkää

  Usein kysytyt kysymykset

  Paljonko kotisiivous Hyvinkää maksaa?

  Kotisiivous Hyvinkää palvelun tuntihinta on alkaen 43 euroa. Tämä tuntihinta on kokonaishinta ja asiakkaalta ei veloiteta piilokuluja. Voit vähentää osan maksusta kotitalousvähennyksenä, sinulle toimitetaan vuodenvaihteen jälkeen tarvittavat tiedot kotitalousvähennyksen hakemista varten. Siivous Hyvinkää hinnat voivat vaihdella yrittäjien mukaan.

  Mitä kotisiivous Hyvinkääi sisältää

  Siivous Hyvinkää palveluun kuuluu seuraavia työtehtäviä: pölyjen pyyhintä, lattioiden imurointi ja pesu, wc-tilojen puhdistus, keittiön ja kylpyhuoneen pintojen puhdistus. Kotisiivous Hyvinkää palvelu voi sisältää myös muita työtehtäviä ja lisäpalveluita asiakkaan tarpeiden mukaan. Siivouspalvelu Hyvinkää ostetaan tuntiperusteisesti, joten tilatun palvelun kesto ja asunnon koko vaikuttavat siihen, miten paljon työtehtäviä yrittäjä ehtii tehdä. Yleensä 3-4 tunnin palvelu riittää kattavaan siivoukseen.

  Voinko tilata muuttosiivous Hyvinkää -palvelua?

  Kyllä on. Muuttosiivos Hyvinkää tai loppusiivous Hyvinkää palvelu ostetaan tuntiperusteisesti ja tarvittavaa aikaa on usein vaikea arvioida etukäteen. Tästä syystä on yvä keskustella yrittäjän kanssa etukäteen. Tämän jälkeen varauksen teko onnistuus helposti.

  Mikäli tilattu aika ei osoittaudu riittäväksi, voitte sopia paikan päällä yrittäjän kanssa lisäajasta ja maksaa sen helposti maksulinkillä, joka lähetetään sinulle sähköpostiin.

  Voinko tilata ikkunanpesu Hyvinkää palvelua?

  Kyllä voit. Ikkunanpesu Hyvinkää palvelu sisältää ikkunoiden lasipintojen, välien ja -puitteiden huolellisen puhdistuksen. Ikkunoiden pesuun käytettävät välineet ja aineet ovat yrittäjän toimittamia. Huomaathan, että palvelu ei kata korkeita ikkunoita, joihin pääsy vaatii erityistä telineiden tai tikapuiden käyttöä. Jatkovarsi on käytettävissä tarpeen mukaan. Yhden normaalikokoisen ikkunan puhdistamiseen varaa noin 20-30 minuuttia.

  Onko siivoojalla omat välineet?

  Kotsiivous Hyvinkää palvelu tehdään asiakkaan välineille. Kotisiivous + välineeet, Ikkunanpesu Hyvinkää ja muuttosiivous Hyvinkää palvelut tehdään yrittäjän välineillä ja pesuaineilla.

  Voinko tehdä säännöllisen varauksen?

  Kyllä voit tehdä yrittäjälle säännöllisen varauksen eli toistuvan palvelun. Tällöin yrittäjän varauskalenteriin tehdään useita varauksia ja jokainen yksittäinen varaus vahvistetaan erikseen. Toistuvassa palvelussa yksittäinen varaus veloitetaan asiakkaan maksukortilta varausta edeltävänä päivänä. Asiakkaalle toimitetaan kunkin maksun yhteydessä kuitti maksusta ja yrittäjän tilausehdot. Saat lisätietoa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

  Mitä muuta kotipalvelua voin tilata Hyvinkäällä?

  Yrittäjältä voit tilata mm. seuraavia palveluita: Asiointipalvelu, Lemmikkien hoito -palvelua asiakkaan kotona, Ruuanlaittoapu, pyykkihuolto, Juhlien järjestämisapu, Kodin järjestämisapu, Pihatyöt, Haravointi, nurmikonleikkaus, Lumityöt, Lomavahti -palvelu ja tarkastuskäynnnit, Polttopuiden teko ja kantaminen ja Pieni kunnostus/maalaus.

  Ajankohtaista

  Ei tuloksia

  Hakemaasi sivua ei löytynyt. Yritä muuttaa hakuasi, tai käytä yläpuolella olevaa navigointia löytääksesi kirjoituksen.

  Lähetä meille viesti tai kysymys

  Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

  Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

  Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

  Huom. Voit lähettää soittopyynnön yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

  Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

  Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt.

  Nopeimmin saat tietoa alueesi yrittäjistä luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

  Tilaa esite