Uusia palveluita tarjolla Helsingissä!

maalis 22, 2024 | Ajankohtaista Helsinki | 0 Kommenttia

Onko muutto edessä? Pitäisikö siivota vanha ja/tai uusi asunto? Entäpä, kaipailetko apua ruoanlaittoon esim. arjen kiireiden keskelle? Tai haluatko, että läheisellesi kokkaillaan ateria valmiiksi tai leivotaan vaikka kahvipullat? Onko edessä iso urakka varaston tai vaatehuoneen siivoamisen kanssa?

NÄIHIN KAIKKIIN LÖYTYY NYKYÄÄN KOTIAVUT.fi APUA JA NÄITÄ VOI VARAILLA TUNTIPERUSTEISESTI VÄHINTÄÄN 2 TUNNIN PALVELUNA:

  • Ruoanlaittoapu Helsinki
  • Muuttosiivous Helsinki
  • Järjestämisapu Helsinki

Uutena on myös lisäpalvelut, joita on mahdollista tilailla varsinaisen pääpalvelun ohella.

Jos uunisi tai jääkaappisi kaipaa puhdistusta, voit näppärästi valita em. lisäpalvelun esim. kotisiivous Helsinki varauksesi yhteydessä, vaikkapa kerran kuukaudessa tai kerran puolessa vuodessa.

Tarjolla on myös kylpyhuoneen tehopesu, saunan pesu ja yläpölyjen puhdistus kaappien ja valaisimien päältä. Nämä ovat tehtäviä, mitä ei ihan usein tarvita, mutta silloin, kun niitä pitäisi jaksaa tehdä, saattaa iskeä krooninen väsymys tai puhtaasti vaan stressi ajan puutteen vuoksi. Ei hätää, KOTIAVUT.fi auttaa tässäkin!

Olisiko mukavaa, jos kotisiivouksen yhteydessä vaihdettaisiin lakanat, ripustettaisiin pyykit kuivumaan tai viikattaisiin puhdas pyykkivuori valmiiksi odottamaan kaappiin laittoa? Klikkaa pyykki- ja vaatehuolto lisäpalveluksi, niin tämäkin homma kyllä hoituu!

Oletko estynyt viemään Mustiasi lenkille? Ainakin kotisiivouksen yhteydessä onnistuu koiran ulkoilutus Helsinki puolestasi, mikäli valitset lemmikin ulkoilutuksen esim. siivouksen kylkeen.

Tällaista olisi nyt tarjolla! Palvelut ja lisäpalvelut voivat tuttuun tapaan vaihdella yrittäjän mukaan. Kirjautumalla palveluun, näet tarkemmin, mitä kukanenkin tarjoaa.

Lisäpalveluita on mahdollista tilailla tosiaan pääpalvelun ohella, mikäli yrittäjällä on riittävästi aikaa tarjolla. Joskus seuraava varaus voi estää lisäpalvelun tilaamisen. Ei hätää, voit kuitenkin tiedustella tätäkin etukäteen, jolloin koitetaan järjestää sellainen aika, jolloin toivottu lisäpalvelukin mahtuu mukaan!

TERVETULOA TUTUSTUMAAN UUSIIN PALVELUIHIN & LISÄPALVELUIHIN!

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää soittopyynnön yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt.

Nopeimmin saat tietoa alueesi yrittäjistä luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa esite